tanebo 01.05.12, 10:15 Czy oglądacie może program o powyższym tytule na TV4? Jak wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Dekoratornia 01.05.12, 10:24 Oglądam niektóre odcinki, podobają mi się niektóre metamorfozy mieszkań, jednak sporo- nie, za ciemno, za ponuro, nawet gdy drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Dekoratornia 01.05.12, 10:37 Mnie z kolei nie podobają się odcinki z aranżacjami typu styl skandynawski. Ostatnio jest na to moda. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Dekoratornia 01.05.12, 11:05 Nie wiem, mnie od zawsze podobały się bardzo jasne mieszkania: jasne ściany, meble, ewentualnie dodatki wyraźnie kolorystyczne; te fioletowe ściany, czarne kanapy, jakiś ściany z cegły czy kamienia?- o, matko, czy ja mam w grobie mieszkać? 90% tych aranżacji jest dla mnie zbyt ponura i za ciemna. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Dekoratornia 01.05.12, 13:42 Ciemne kolory, które widywałam w mieszkaniach sprawdzały się albo w dużych pomieszczeniach albo w nowoczesnych domach, przeszklonych, otwartych. Może dlatego nie lubię typowych brytyjskich domków z wzorzystymi ścianami, ciasnych, papierowych, zastawionych. Wszystko zależy od połączenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Dekoratornia 01.05.12, 13:39 Oglądałam kiedyś jak były 2 dziewczyny. Teraz prowadzący mnie irytują - tamte były bardziej pro, ci są sztuczni, reżyserowani. Odpowiedz Link Zgłoś