01.05.12, 16:46
Za 4 mies. biorę ślub. Kocham go on kocha mnie. Jestem zazdrosna o to że dziś pojechał ze swoją siostrą i jej rodziną na wycieczkę - mi nic nie mówiąc o tym...Mam coś nie po kolei w głowie? help
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 17:16

tak masz nie po koleii w glowie jestes chorobliwie zazdrosna po slubie tez go nie uwiazesz nie buduj zwiazku na zazdrosci ale na zaufaniu.zapytaj go grzecznie jak sie bawil dodaj ze tesknilas ale nie naskakuj na niego ze nic nie powiedzial moze wypadlo to nagle a moze chcial cos zalatwic bez ciebie np.mila niespodzianka.pamietaj ze bedac jego zona bedziesz wazna ale i jego rodzina tez bedzie wazna ,przepraszam ale zapytam-czy wychodzac za maz zamkniesz bramy dla swojej rodziny bo maz bedzie najwazniejszy?
      • podkarpacka Re: ??? 01.05.12, 17:31
        wiem, ze jestem zazdrosna, wiem, ale bedąc u nich na weekend "łaziliśmy" z kąta w kąt a jak wczoraj wieczór pojechałam od nich od razu zorganizowali wycieczke - to mnie boli. Podobno mnie lubią, nawet siostra narzeczonego zaprosiła mnie na matkę chrzestną swojego synka. Więc dlaczego jest mi przykro i smutno?
        • Gość: kika Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 18:14

posluchaj glosno muzyki takiej ktora lubisz to dziala.
      • voxave Re: ??? 02.05.12, 00:28
        Nie wychodź za niego to burak----po slubie bedzie jeszcze gorzej.Pieklo sobie fundujesz.Wazniejsza wycieczka z siostrą a nie z toba----olej go.
        • Gość: tak pisze sobie Re: ??? IP: *.haye.cable.virginmedia.com 24.03.13, 13:49
          No i chyba ktos wykrakal, ze bedzie gorzej..
    • han.n.a Re: ??? 01.05.12, 17:17
      Chyba powinien Tobie powiedzieć o swoim wyjeździe z rodziną na wycieczkę.
      Moze wie, ze potrafisz być zazdrosna i boi się Twojej zazdrości ?
      Zazdrość potrafi zabić najpiękniejsze uczucie.
      Jeżeli kochasz swojego chłopaka, zastanów się proszę, przez chwilę nad tym, co napisałam.
      Dużo szczęścia w małżeństwie i wzajemnego zaufania, życzę.
      pzdr
      • podkarpacka Re: ??? 01.05.12, 17:34
        Dzięki - ja mu ufam, wiem ze mnie nie zostawi, nie zdradzi, wiem ze potrzebuje "wolności' -bo ja tez tego potrzebuje. Ale wiem tez, ze dziś mi jest smutno....
        • han.n.a Re: ??? 01.05.12, 17:53
          Ty jesteś smutna i ja jestem smutna.
          Może aura dzisiejszego dnia jest taka dziwna.

PS. Zadzwoni po wyciecze, zapweniam Ciebie i poczujesz się szczęśliwa.
          • podkarpacka Re: ??? 01.05.12, 18:08
            tak, tak to przez tą temperature.... za ciepło jest...
            • Gość: oli Re: ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.12, 19:27
              Jeśli chcesz stworzyć dobry związek oducz się zazdrości i czepiania się "bzdetów". To początek końca. Miejcie swoje rewiry wolności, nie trzymaj go na smyczy, jeśli ufa się w związku - nie ma miejsca na zazdrość.To z nim bierzesz ślub a nie z jego rodziną.Wyluzuj.
              • Gość: Asia Re: ??? IP: *.devcom.com.pl 06.05.12, 23:08
                Tak się składa że w duzej częśći.... ślub bierze się jednak z całą rodziną.....Oli.:)
    • Gość: aga Re: ??? IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 20:19
      Nie chodzi o zazdrość ani ograniczanie wolności. TAK SIĘ PO PROSTU NIE ROBI. Są parą, nie muszą wszystkiego robić razem ale też nie powinni takich spraw przed sobą ukrywać. A swoją drogą to jego siostra powinna zaproponować obojgu udział w tej wycieczce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka