triismegistos 19.05.12, 15:16 Znalazłam wibratod za ponad sześć tysi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-death Re: Łoborze! 19.05.12, 15:19 Łoborze, to wrzucaj fotkę, bo tu nikt takiego cuda jeszcze nie widział. A może która się skusi, choćby na kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Łoborze! 19.05.12, 15:21 Za 6 tysi, to chyba ma ręce, nogi i imię ze chrztu? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Łoborze! 19.05.12, 15:24 może ma funkcje parzenia kawy i sam robi kanapki, więc dlatego taki drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Łoborze! 19.05.12, 15:31 albo przynajmniej odpala fajka i mówi kocham cię po wyłączeniu zasilania. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Łoborze! 19.05.12, 15:22 a co, obecny już cię nie uszczęśliwia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Łoborze! 19.05.12, 15:59 A czy ja wyglądam na monogamistkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Łoborze! 19.05.12, 15:22 Pewnie potrafi prawić komplementy i organizować kolacje przy świecach. Eeeeee, wyobraziłam sobie romantyczną kolację, a na krześle naprzeciwko siedzi sobie wibrator i mówi "Kocham cię" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Łoborze! 19.05.12, 15:50 Enigmatycznym i łobuzerskim, bo my przecież tak lubimy łobuzów! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Łoborze! 19.05.12, 15:38 triismegistos napisała: > Znalazłam wibratod za ponad sześć tysi! W laboratorium takie mieliśmy. Można kruszywo i sitka na tym postawić albo jakąś próbkę betonu:] Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Łoborze! 19.05.12, 15:51 swiete.jeze napisała: > triismegistos napisała: > > > Znalazłam wibratod za ponad sześć tysi! > > W laboratorium takie mieliśmy. Można kruszywo i sitka na tym postawić albo jaką > ś próbkę betonu:] To jest prawdziwy wibrator!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Łoborze! 19.05.12, 15:57 A propos laboratorium. Przypomniało mi się, jak będąc młodą studentką, na zajęciach laboratoryjnych z fizyki, robiliśmy doświadczenia z wahadłem torsyjnym, którego jedna z części składowych nazywa się wibrator. I jak zwykle na takich zajęciach bywa, trzeba przedstawić prowadzącemu zajęcia co się będzie robiło, jak doświadczenie będzie przebiegać, co jest co itp. No to nawijamy z kolegą, z którym byłam w parze, że to jest wahadło, tak się rusza, tutaj jest wibrator. Na co pan ćwiczeniowiec, niewiele starszy od nas, stwierdził, że może jednak lepiej będzie nie używać nazwy wibrator, bo to jednak źle się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: Łoborze! 19.05.12, 16:00 Komu się źle kojarzy, znaczy, nie używał lub używał nieprawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Łoborze! 19.05.12, 16:02 A zamienna nazwa to bryła sztywna, więc też nieszczególnie. ;D Zawsze mnie dziwili ludzie, którzy po uszy siedzą w jakiejś branży i którzy nie przywykli do branżowego języka, jaki by on nie był. Jednak fizykowi nie powinno to się na tyle źle kojarzyć, żeby sugerował swoim studentom stosowanie zamiennej nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: Łoborze! 19.05.12, 15:46 Napisz gdzie znalazłaś i ile chcesz znaleźnego. Może to mój, zgubił mi się niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Łoborze! 19.05.12, 15:51 brms napisała: > Napisz gdzie znalazłaś i ile chcesz znaleźnego. Znaleźnego zwyczajowo daje się 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: Łoborze! 19.05.12, 15:53 Zwyczajowo tyle daje się, ale może ona weźmie mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Łoborze! 19.05.12, 16:04 brms napisała: > Zwyczajowo tyle daje się, ale może ona weźmie mniej... A dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: Łoborze! 19.05.12, 16:09 W zasadzie masz rację. Nie będę sknerzyć, bo wcale nie odda. Albo wyczerpie baterię zawczasu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Łoborze! 19.05.12, 16:02 maitresse.d.un.francais napisała: > brms napisała: > > > Napisz gdzie znalazłaś i ile chcesz znaleźnego. > > Znaleźnego zwyczajowo daje się 10%. Co łaska, nie mniej niż 500. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Łoborze! 19.05.12, 16:13 Nie rozumiem temu wibratoru... On wygląda, jak zdychający z odwodnienia Tic tac. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Łoborze! 19.05.12, 16:30 Bić się o wibrator nie będę ;))) I nie myślałam jednak o Tic Tacu, uzmysłowiłam sobie, tylko o tym orzeszku z reklamy. To swoją drogą ciekawe, że nie wiem, gdybym kiedyś miała sobie taką erotyczną zabawkę nabyć, czym bym się kierowała. Wyglądem? Funkcjami? Ceną? Atestami? Jakoś nie tęsknię do tej wiedzy, ale jestem chyba niedzisiejsza. Dziś widziałam podskakującego, wydurniającego się, żywego penisa, aż robił takie fajne pac pac o podbrzusze i poczułam się szczęśliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Łoborze! 19.05.12, 16:36 > Dziś widziałam podskakującego, wydurniającego się, żywego penisa, aż robił takie fajne pac pac o podbrzusze i poczułam się szczęśliwa! Funny świntucha, takie rzeczy ogląda i jeszcze się szczęśliwa czuje. Będziesz się z tego musiała spowiadać księdzu dobrodziejowi. Ze wszystkimi szczegółami. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Łoborze! 19.05.12, 16:39 Momentów nawet nie było, musielim lecieć na rynek, xiądz się wynudzi w tej swojej skrzynce, jak mops ;F Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Łoborze! 19.05.12, 16:47 Aż się boję zapytać, gdzie się go wtyka. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Łoborze! 19.05.12, 19:28 psze pani,tutyj piszo, ze totołono kosztuje ino $ tysioncpińcet, to jak 6 tysi? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Łoborze! 19.05.12, 20:14 no, lecom. Dzisiaj chcialem kupic łyskacza na prezęt. Ide do spolem - jest. Ze szklankami 87zeta. Se mysle sprawdze w tesco. Tez jest, ten samiusienki za 67 zeta. Pani wie ile to piw mozna ze te zaoszczedzone 2 dychy kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Łoborze! 19.05.12, 20:21 żóbry moglyby byc, ale te zlote. Lepi smaqjo. Kożlarze se sam nazbieram w lecie, takwienc podziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Łoborze! 19.05.12, 20:28 3 cale, to 7.5 cm. hmm te bogate laski przyzwyczajone pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Łoborze! 19.05.12, 20:33 3" to jest 7,62 cm prosze pana. Bylo chodzic na lekcje matematyki a nie siedziec w kiblu i fajki jarac. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Łoborze! 19.05.12, 20:38 Kiedy w kiblu na fajkach były fajniejsze koleżanki. Te co w klasach siedziały miały przyciasne gumki w majtkach i ciągle się pieniły o byle co. Odpowiedz Link Zgłoś