marguy 23.05.12, 00:38 ile kosztuje w Polsce strzyzenie u dobrego fryzjera meskiego. Do babskich nie chodze, bo mi cuda-wianki robia na glowie i strzyc nie potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marguy Re: Fryzjer meski 23.05.12, 00:44 eee to chyba pojde do mojego sprawdzonego golibrody. Swoja droga, to ceny macie francuskie, a dochody polskie. Polska byc trudny kraj na zrozumiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Fryzjer meski 23.05.12, 00:52 W Szczecinie u dobrego fryzjera tyle sie placi,nie mowimy o fryzjerach w blokach,mialo byc u dobrego fryzjera.Wiem umawiam mojego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Fryzjer meski 23.05.12, 10:28 A co ty masz do fryzjerów w bloku?! Po najdziwniejszych wizytach w "supersalonach" o zagramanicznych nazwach przypadkiem trafiłam do fryzjerki pod własną klatką. i od prawie 7 lat NIEGDY nie chodzę do nikogo innego. Jest jedyną, która poradziła sobie z moimi ni to kręconymi, ni to prostymi włosami, a ceny ma przyjemne. Za farbowanie, mycie, masaż głowy, strzyżenie, układanie i depilację brwi płacę 106 PLN. I na pewno nie mam zamiaru fryzjera zmieniać. Zwłaszcza, że jesteśmy równolatkami :) Więc pewnie długie lata współpracy przed nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Fryzjer meski 23.05.12, 00:52 15 to nie, ale to 50-70 to tyle samo co tu czyli drogo w porownaniu z dochodami na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Fryzjer meski 23.05.12, 05:16 nie znam cen pozańskich-a tam się wybierasz.....u mnie za 35 zł jesteśmy załatwieni oboje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Fryzjer meski 23.05.12, 06:37 muszę liczyć 35-40 na krótkie włosy - a takie faktycznie trudno jest dobrze obciąć, żeby nie wyglądać jak facet Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Fryzjer meski 23.05.12, 08:16 A ja sama sobie podcinam włosy. Przy długich jest to banalnie łatwe! Sama też nakładam kolor. Koszt zminimalizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Fryzjer meski 23.05.12, 10:33 mam dobrego, tzn. mnier dobrze strzyże w jednym mieście a 30, drugiego w innym: 50+20 napiwku. Odpowiedz Link Zgłoś