aniazkrainyani 30.05.12, 13:33 Miewacie tak, że stroicie się dla ukochanego w wyszukaną bieliznę, staracie się itp...a potem okazuje się, że pozostajecie w stroju Ewy? Co bardziej kręci - bielizna czy nagość - ktoś wie i powie raz a dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciez.wiem Re: Nagość czy seksowna bielizna? 30.05.12, 13:35 Bielizna. I nie zostaję w stroju Ewy, robimy to przez majtki. Najważniejsze żeby były elastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Nagość czy seksowna bielizna? 30.05.12, 14:24 my tez wszak jak sie juz ubralo czyste majtki to szkoda tak zaraz sciagac. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Nagość czy seksowna bielizna? 14.06.12, 12:18 Jeszcze lepsze są dodatkowo rajtuzy bawełniane z dodatkiem elastanu! I wygląd i przyjemność! Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie jesli majtki, to 30.05.12, 13:46 jelsi majtki, to obowiazkowo camel toe pomoglem? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: jesli majtki, to 30.05.12, 13:49 wujek, nie używaj słów, których znaczenia nie znasz! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: jesli majtki, to 30.05.12, 14:00 ja myślę, że to ty nie kumasz... rozrysuj może, co miałeś na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: jesli majtki, to 30.05.12, 14:06 nie rozumisz - idz do gugla naprawde takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
asiu_3 Re: jesli majtki, to 30.05.12, 14:07 pl.wikipedia.org/wiki/Cameltoe o to chodzilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: jesli majtki, to 30.05.12, 14:14 no prosze! stefani plam powinna sie od ciebie uczyc poruszania po internecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: jesli majtki, to 30.05.12, 14:18 my point exactly - z erotyczną bielizną ma to tyle wspólnego, co popiardywanie ze śpiewaniem arii. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: jesli majtki, to 30.05.12, 14:32 aha, to twoje zdanie wszystkich obchodzi, a moje nie...? oj, bo wpadnę w histerię. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: jesli majtki, to 31.05.12, 09:35 nie no blagam. tego tez nie skumalas? jak ty w ogole funkcjonujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: jesli majtki, to 30.05.12, 14:03 Jak będziesz takie świństwa gadał, to znów ci babcia dupsko wybatoży drewnianym różańcem i usta szarym mydłem wyszoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Nagość czy seksowna bielizna? 30.05.12, 13:53 każdy wie tak zwana racja jest jak doopa- każdy ma swoją to tak jakbyś pytała czy bardziej podniecają spódniczki mini czy długie a przezroczyste mnie nie bawi seksowna bielizna, mojego partnera też to nie kręci, mogłabym nosić worek po kartoflach i też widzę w jego oczach to "coś" zresztą... jak znajdziesz seksowny biustonosz w moim rozmiarze, a najlepiej nie uwierający mnie drutem, to się odezwij na priv, kupię hurtem;) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Nagość czy seksowna bielizna? 30.05.12, 13:54 Mam się wypowiedzieć raz a dobrze? Za wszystkich facetów na świecie? Za Józka i Julka? Za Rydzyka i Biedronia? Nie ośmielę się... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Nagość czy seksowna bielizna? 30.05.12, 13:56 A czemu musisz mnie przywoływać i stawiać obok Julka? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Nagość czy seksowna bielizna? 30.05.12, 20:35 Jeżeli Józek ma się do Julka jak Rydzyk do Biedronia, to raczej na przeciw, nie koło. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Nagość 30.05.12, 13:57 jasne ze nagosc. i plik zielonych w reku, zeby mozna te nagosc w razie czego czym przykryc www.hotmoney.pl/artykul/ekonomia-dolar-stracil-95-wartosci-6373 Odpowiedz Link Zgłoś
koronka83 Re: Nagość 30.05.12, 14:23 zielonych w sensie ekonomicznym czy ekologicznym?;) (czytaj: banknoty czy liście) Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Nagość czy seksowna bielizna? 30.05.12, 13:59 Pończochy + pasek do pończoch wystarczą. Reszta totalnie zbędna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Nagość czy seksowna bielizna? 30.05.12, 14:01 Tak mi się przypomniało: Jedna ze słuchaczek Radia Erewań chce wiedzieć, czy na noc lepiej wkładać koszulkę długą, czy krótką? Inny słuchacz prosi o odpowiedź jaki szef jest lepszy: wygłaszający długie, czy krótkie mowy na zebraniach? Radio Erewań odpowiada: - Czy będziecie mieli krótką, czy długą koszulkę, czy wasz szef będzie mówił długo czy krótko, to i tak w końcu wam się do dupy dobiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Nagość czy seksowna bielizna? 30.05.12, 19:50 No tak tak, ja pytam po cholerę tyle kasy na strój, tyle ubierania poprawiania jak mi zaraz to ściągasz. A on że to o to ściąganie chodzi. No i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
koronka83 Re: Nagość czy seksowna bielizna? 31.05.12, 09:21 Zgadzam się z Tobą. Faceci często są uzależnieni od dwóch rzeczy - od internetu i seksu. I w jednym i w drugim uskuteczniają "ściąganie". Czasem mam więc wrażenie, że nie ma sensu się stroić - co kilku forumowiczów potwierdziło. Zrozumieć facetów...;) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Oczywiscie, ze nagosc! 30.05.12, 21:04 > Miewacie tak, że stroicie się dla ukochanego w wyszukaną bieliznę, staracie się > itp...a potem okazuje się, że pozostajecie w stroju Ewy? Co bardziej kręci - b > ielizna czy nagość - ktoś wie i powie raz a dobrze? Oczywiscie, ze nagosc! Pod warunkiem, ze dbasz o siebie (tzn. codziennie silownia, bieganie >1 km/dzien, nie jesz (zbyt) duzo, tzn. BMI <20) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Nagość czy seksowna bielizna? 30.05.12, 23:08 Co bardziej kręci kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.stefan Re: Nagość czy seksowna bielizna? 31.05.12, 09:35 Pytałam kilku facetów - wszyscy powiedzieli, że wolą sexowną bieliznę niż całkowitą nagość. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Nagość czy seksowna bielizna? 31.05.12, 10:04 aniazkrainyani napisała: Co bardziej kręci - b > ielizna czy nagość - ktoś wie i powie raz a dobrze? obie opcje kreca jednakowo..cała reszta to kwestia nastroju. Fajny jest tez anturaz na ' niegrzeczna panienke z dobrego domu' ..biała meska koszula,luzny krawat,a na dole tylko ..dlugie /powyzej kolan/ , kolorowe getry w szerokie paski. Miłej zabawy..8) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Nagość czy seksowna bielizna? 31.05.12, 10:20 anturaż to nie jest ubranie na litość! poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3399 Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Nagość czy seksowna bielizna? 31.05.12, 10:28 six_a napisała: > anturaż to nie jest ubranie na litość! > ..przepraszam, trudno nikt nie jest doskonały. Powoli pieprza mi sie znaczenia slow w jezykach ktore znam..8) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Nagość czy seksowna bielizna? 31.05.12, 10:36 jeśli nie analizujesz się przed telewizorem, to ujdziesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś