Dodaj do ulubionych

Idiota za granicą?

01.06.12, 21:33
Oglądacie?
Ja obejrzałam i niestety też jestem idiotą za granicą. Zawsze jestem rozczarowana, gdy moje marzenie mierzy się z rzeczywistością. Uwagi zachowuję dla siebie.
Obserwuj wątek
    • i.am.girl Re: Idiota za granicą? 01.06.12, 21:36
      Nie, a co to? Daj linka z łaski swojej :)
      • georgia241 Re: Idiota za granicą? 01.06.12, 21:38
        www.youtube.com/results?search_query=an+idiot+abroad&oq=an+idiot+abroad&aq=f&aqi=g4&aql=&gs_l=youtube-reduced.3..0l4.7374.8517.0.9172.3.3.0.0.0.0.83.237.3.3.0...0.0.D6CEmFp1b1E
        • eat.clitoristwood tinyurl.com albo tiny.pl 01.06.12, 21:52
          tinyurl.com/
          tiny.pl/
          polecam
          • georgia241 Re: tinyurl.com albo tiny.pl 01.06.12, 21:54
            A czemu polecasz, skoro link wchodzi i działa?
            • pyskata.1 Re: tinyurl.com albo tiny.pl 01.06.12, 22:40
              A o który film dokładnie chodzi? Czy polecasz wszystkie?
    • mayaczy Re: Idiota za granicą? 01.06.12, 21:44
      Hej, akurat o tym myslalam, chodzac po stronach a tu masz wątek;) . Wlasnie wczoraj ogladalam 1.odcinek i smialam sie jak głupia. Uwielbiam angielski, sarkastyczny humor. Choć zgadzam się, że nie do końca test to humor, bo trochę jest tak, że bohater tego programu mowi to, co wszyscy myślą ale wstydzą się powiedzieć;)
    • to.niemozliwe Re: Idiota za granicą? 01.06.12, 22:10
      Juz wróciłaś z Paryża? ;-)
      • georgia241 Re: Idiota za granicą? 01.06.12, 22:18
        Tak. Średnio zadowolona. Zwłaszcza z powodu zaszczanego metra.
        • maitresse.d.un.francais Re: Idiota za granicą? 01.06.12, 22:20
          georgia241 napisała:

> Tak. Średnio zadowolona. Zwłaszcza z powodu zaszczanego metra.

Kurde, mnie się w Paryżu tak podobało, że nie zauważyłam.

Albo wtedy jeszcze nie było zaszczane.
          • georgia241 Re: Idiota za granicą? 01.06.12, 22:21
            Ja wszystko zauważę ;-)
            • to.niemozliwe Re: Idiota za granicą? 02.06.12, 04:35
              Trzeba było jednak coś więcej niż tylko metro zwiedzić...B-)
              • georgia241 Re: Idiota za granicą? 02.06.12, 11:01
                Ale żarcik. Zwiedziłam bardzo dużo, licytowała się nie będę. Nie zachwyciło mnie dosłownie nic. Spodobało się kilka rzeczy - zwłaszcza ogród botaniczny i zajęcia plastyczne dla dzieci w Luwrze.
                • chersona Re: Idiota za granicą? 02.06.12, 12:20
                  mnie paryz zachwycił, ale byłam tam w 1990. moze coś sie zmieniło? jak wróciłam do w-wy, to aż mnie w dołku ściskało, że wszystko tu takie bure, smutne i bez wyrazu.
                  • maitresse.d.un.francais Re: Idiota za granicą? 03.06.12, 19:09
                    chersona napisała:

> mnie paryz zachwycił, ale byłam tam w 1990. moze coś sie zmieniło? jak wróciłam
                    > do w-wy, to aż mnie w dołku ściskało, że wszystko tu takie bure, smutne i bez
                    > wyrazu.

i bez polotu, bez wyobraźni
                • maitresse.d.un.francais Chcesz powiedzieć, że Wersal podobał ci się mniej 03.06.12, 19:09

niż zajęcia dla dzieci?

A to dopiero obsesja dzieci.
                  • georgia241 Re: Chcesz powiedzieć, że Wersal podobał ci się m 03.06.12, 19:18
                    Tak właśnie chcę powiedzieć. A na punkcie dobra dzieci mam świra.
                    • maitresse.d.un.francais Re: Chcesz powiedzieć, że Wersal podobał ci się m 03.06.12, 19:35
                      georgia241 napisała:

> Tak właśnie chcę powiedzieć. A na punkcie dobra dzieci mam świra.

Cóż, przynajmniej wiem, na czym stoję. Powstrzymam się od wyrażenia opinii w obu w/w kwestiach.
                      • georgia241 Re: Chcesz powiedzieć, że Wersal podobał ci się m 03.06.12, 19:41
                        W Wersali zaciekawiły mnie Narundi i Lamassu oraz bardzo wyszczerbiona posadzka w sali ze słońcem na podłodze. Chyba tam coś kombinują.
                        • maitresse.d.un.francais Re: Chcesz powiedzieć, że Wersal podobał ci się m 03.06.12, 20:01
                          georgia241 napisała:

> W Wersali zaciekawiły mnie Narundi i Lamassu

Gugiel podaje, że one stoją w Luwrze (bo zaciekawiłam się co to takiego). Przenieśli?

oraz bardzo wyszczerbiona posadzka
                          > w sali ze słońcem na podłodze. Chyba tam coś kombinują.

odnawiają?
                          • georgia241 Re: Chcesz powiedzieć, że Wersal podobał ci się m 03.06.12, 20:07
                            W Luwrze, ale właśnie o Wersalu myślałam, bo zdjęcia kadruję.
          • zofia.mignone Re: Idiota za granicą? 02.06.12, 12:09
            A ja też sobie bardzo chwaliłam paryskie metro. Nigdy nie było zaszczane, za to wszędzie można dojechać. Może woda się we Francji popsuła i teraz Francuzów bardziej przypila z parciem na pęcherz ? : )
        • light_in_august Re: Idiota za granicą? 03.06.12, 19:25
          Naprawdę tylko tyle? Z całej wspaniałości Paryża tylko zaszczane metro zrobiło na Tobie wrażenie...? Najsmutniejsza smutność, jaką w życiu słyszałam :(
          • georgia241 Re: Idiota za granicą? 03.06.12, 19:39
            Za to Barcelona i Sztokholm mnie nie rozczarowały. Tam jeszcze wrócę. We Francji natomiast chcę jeszcze zwiedzić południe.
            • light_in_august Re: Idiota za granicą? 03.06.12, 19:45
              Paryż i Sztokholm to akurat miasta, w których spędziłam kawał życia i które znam najlepiej. Kocham oba i oba uważam za niezwykłe, chociaż każde w ektremalnie inny sposób :)
              Do Paryża mam stosunek bardzo emocjonalny, więc boli mnie po prostu, jeśli ktoś go źle odbiera. Ale cóż, biorę to na klatę ;)\
              Sorry za OT ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka