06.06.12, 22:28
kazadi-podoba Wam się?
Nie wierzę jeszcze do tej pory, ale moja znajoma prawie zerwała ze swoim partnerem z jej powodu;-) Tzn z powodu jak ona twierdzi nadzachwytu tą panią.Twierdzi ,że nabawiła się przez jego pochlebne komentarze(nadmierne) kompleksów, których nie może się wyzbyć i straciła pewność siebie w związku. Co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • zetka50 Re: patricia 06.06.12, 22:33
      tutaj mi sie podoba, zależy od zdjecia:)
      https://www.emimusic.pl/uploaded/wykonawca_foto/patricia_kazadi_6630.jpg
    • wiarusik Re: patricia 06.06.12, 22:35
      dziwnie to u nas polki mają, że mąż zagraniczny i są za granicą-dziecko nazywa się po ichniemu. okej, chodzi tam do szkoły więc żeby się dzieci nie przyczepiały.
      ale mieszkać na miejscu i nazywać dziecko egzotycznie? powinna się nazywać patrycja. no chyba że mężuś pięścią mamę przekonał.
      • stary.dziadyga Re: patricia 07.06.12, 15:05
        W szkole i na osiedlu była Patrycją i nie pamiętam żeby dzieci się czepiały, była lubiana z tego co pamiętam.
    • zeberdee28 Re: patricia 06.06.12, 22:45
      No fajna laska, ale dużo jest fajnych lasek. Fascynacja jakąś jedną szczególnie to niezdrowa jest.
      • kseniainc Re: patricia 06.06.12, 22:54
        masz na myśli pati, czy moją znajomą?
    • kbjsht Re: patricia 06.06.12, 22:49
      w ostatnim wydaniu mi się nie podoba, w sensie, że chyba jak prowadziła ycd czy coś tam co mi przemknęło, to wyglądała okropnie,
      ale na swoim ostatnim teledysku z Mattem Pokorą wygląda całkiem sympatycznie, co nie zmienia faktu, że i tak jakaś ekstra dla mnie nie jest. ale o gustach się nie dyskutuje;)
      • erka.erka Re: patricia 06.06.12, 23:19
        ewnie, jak rano wstaje z lozka, tez chcialaby tak wygladac.
    • allegria.de.vida Re: patricia 07.06.12, 01:07
      Nie podoba nam się, za mało wdzięku.
    • vandikia Re: patricia 07.06.12, 01:20
      ładna jest, ma w sobie coś przyciągającego, jakąś siłę
      ale że zerwanie odrazu? bez sensu
      • erka.erka Re: patricia 07.06.12, 01:41
        Jaka sile? Jest "egzotyczna", "zrobiona" do fotki, jaka to sila?
        Jest jak kazda z nas, jest inna.

• vandikia Re: patricia 07.06.12, 01:47
          dla mnie ma magnetyzm i siłę
          • erka.erka Re: patricia 07.06.12, 02:02
            vandikia napisała:

> dla mnie ma magnetyzm i siłę

Pieprzysz...mnie nie widzialas.
      • horpyna4 Re: patricia 07.06.12, 09:17
        To ten związek był bez sensu, skoro został zerwany z takiego powodu.
        • kseniainc Re: patricia 07.06.12, 12:11
          Nie zerwali związku, ale są na "dobrej" drodze.Zakochał się platonicznie chyba.A ona zmieniła się nie do poznania, jakaś nerwowa jak nigdy, pojawiły się kompleksy-też jak nigdy.Myślę, że poczuła się mocno dotknięta, ze o Kazadi tylko w superlatywach, a jej potrafił zwrócić uwagę np. co do źle ułożonych włosów;-p
    • light_in_august Re: patricia 07.06.12, 09:01
      Ładna jest, seksowna, ma coś w sobie, jakąś taką pozytywność w wyglądzie, więc z całą pewnością może się facetom podobać.
      Ale dla mnie szału nie ma - jestem fanką subtelniejszej urody u kobiet ;)
    • georgia241 Re: patricia 07.06.12, 12:22
      Ja tam wobec mieszańców nie mam kompleksów. Białych jest o wiele mniej niż czarnych, żółtych i mieszanych. Nawet najładniejszy mieszaniec nie ma tak niespotykanej urody jak ja.
      • kseniainc Re: patricia 07.06.12, 12:29
        nie wiem , czy karnacja ma w tej sprawie coś do rzeczy,ale na pewno ten niepohamowany zachwyt inną kobietą tak.
        Mnie to może by tak nie ruszyło, bo to laska z tv, ale on podobno majestacyjnie tak ją zachwala i na każdym kroku, że koleżanka zaczęła uwagi swojego faceta odbierać prawie jak pogardę;-p
        • georgia241 Re: patricia 07.06.12, 12:30
          Niech ta dziewczyna kopnie go w dupę. Lepszy jest spokój niż związek na siłę.
          • georgia241 Re: patricia 07.06.12, 12:34
            Dodam jeszcze, że kulturalny facet (np. mój mąż) nie robi takich uwag. Złego słowa nie usłyszałam nawet jak przez chorobę przytyłam 25 kg i z laski byłam "torbą", a niektórzy panowie od takich kobiet odchodzą. Coś takiego spotkało moją znajomą, z którą mamy synów w jednej grupie w przedszkolu.
            • kseniainc Re: patricia 07.06.12, 12:42
              georgia-racja;-) Dam jej chyba przeczytać wątek;-)
            • gocha033 Re: patricia 07.06.12, 14:16
              georgia241 napisała:
              Coś takiego spotkało moją znajomą, z którą mamy synów w jednej grupie w przedszkolu.

no nie ma to jak wespol-zespol :)
              • georgia241 Re: patricia 07.06.12, 14:43
                Ale co wespół? Utycie? Ja już schudłam, ona także.
    • king.james Re: patricia 07.06.12, 12:35
      Mi się podoba. Mimo krągłości prezentuje się bardzo kobieco i pewnie, bije od niej energia, a i typ urody przyciąga.
    • komisario Re: patricia 07.06.12, 12:35
      poradz kolezance, by popadla w "autentyczny zachwyt" jakims slawnym panem, ktory ma wszystko, czego jej facet nie ma ;)
    • anaisanais96 Re: patricia 07.06.12, 12:58
      odkąd schudła bardzo mi s ię podoba
    • facettt sondzimy po Twoim wpisie 07.06.12, 14:12
      ze wsumie wszytko je mozliwe.
    • sundry Re: patricia 07.06.12, 14:15
      Sądzę, że to dziwne wpadać w kompleksy z powodu babek z TV, dla równowagi może sobie pooglądać te wszystkie fotki bez makijażu:)
    • moonogamistka Re: patricia 07.06.12, 20:33
      Mnie sie podoba i bralabym:-)
      A kolezance/ znajomej- doradz terapie:-) Albo zmiane partnera:_D Co zrobila, moze zbyt zasadnie wyrazal zachwyt:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka