grzeszna_marta 15.06.12, 21:36 gdyby Wasz kochanek czy "przyjaciel" zwał jak zwał wiadomo o co chodzi wprowadził się do bloku który stoi na wprost waszego bloku tak ,że wzajemnie możecie się ogladać podgladać ? oczywiscie jesteście w związku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzeszna_marta Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:48 ale sprecyzuj ,pod pachami czy ...? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 22:14 grzeszna_marta napisała: > ale sprecyzuj ,pod pachami czy ...? Wąsy bym zgoliła. I czarczachy. Odpowiedz Link Zgłoś
highly.sceptical Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:42 > Co byscie zrobiły ? > gdyby Wasz kochanek czy "przyjaciel" zwał jak zwał wiadomo o co chodzi wprowadził > się do bloku który stoi na wprost waszego bloku tak ,że wzajemnie możecie > się ogladać podgladać ? oczywiscie jesteście w związku Ja bym sobie kupił słownik interpunkcyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:44 Ja bym sobie lornetkę kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:49 berta-death napisała: > Ja bym sobie lornetkę kupiła. mówisz ? on pewnie już kupił a ja przestałam zasłaniac okna ;D heheh Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:44 Coool :) Takie wieczne wodzenie na pokuszenie, coś się dzieje przynajmniej :) Oczywiście obecnemu nie mówimy o tym fakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:47 no właśnie może być całkiem intrygująco :D Odpowiedz Link Zgłoś
highly.sceptical Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:55 > no właśnie może być całkiem intrygująco :D Lol xD Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:58 No właśnie, korzystaj i baw się :) Żeby życie miało smaczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:53 Kup rolety/zasłony/ żaluzje, żeby ten, z którym jesteś w związku nie widział, że odwiedzasz kochanka/ "przyjaciela". Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:54 ja to bym nago przy oknie latała, a niech se tam poogląda :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:57 Zasłony muszą być, bo jak zechce z obecnym się tykać, to tamten może stracić chęć na 'grę' :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 22:03 wiesz, mój to rolety kupił do okna, bo stwierdził,że sąsiad mu nie bedzie do sypialni zagladał :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 22:06 zetka50 napisała: > wiesz, mój to rolety kupił do okna, bo stwierdził,że sąsiad mu nie bedzie do sy > pialni zagladał :) hehehe mójego to nie rusza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 22:11 jak mu opowiesz o podglądaczu, to ruszy:) i jest 1:1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 22:18 jest 2:1 hurraaaaa:) wybacz że w twym watku ale ja za Szwedami :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 21:58 jejku, nie mam pojęcia. póki co mam zwyczaj w otwartym oknie majty suszyć, a przy kochanku tudzież przyjacielu po drugiej stronie, to nie wiem, czy by wypadało. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 22:07 a nie lapeij na suszarce ? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 22:23 a skąd, ruch powietrza suszy najznakomiciej! :~) Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 23:49 Fuuj, potem całe pranie śmierdzi wiatrem, nie cierpię tego zapachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 22:11 Jak fetyszysta, toby jeszcze byl wdzieczny... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 23:53 > póki co mam zwyczaj w otwartym oknie majty suszyć,, A nie lepiej zmieniać? :P Odpowiedz Link Zgłoś
modlesiezawas Re: Co byscie zrobiły ? 15.06.12, 23:56 bendonc na mniejscu tej kohanki moj umyzl pogronszylbysie w modlitwie wspolczoje kohance gdyszponiewasz Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co byscie zrobiły ? 16.06.12, 00:08 Jeju, co ty zjadłeś wezsie, że ci nicka zmieniło i trollujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
modlesiezawas Re: Co byscie zrobiły ? 16.06.12, 00:19 kilkarasydziennie odmafiam ruszaniec co sprafia sze kreci mi sie w glofie:( Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co byscie zrobiły ? 16.06.12, 00:30 i jeszcze dostałeś niemieckiego akcentu. Odmawiaj Nowennę Pompejańską, nie mam pojęcia, co to, ale na pudelku polecali. Odpowiedz Link Zgłoś
ba.tman Re: Co byscie zrobiły ? 16.06.12, 08:37 jesli to ty jestes kochanka to na twoim miejscu bylbym wdzieczny ze wprowadzil sie blisko mnie. kobieta usycha bez mezczyzny jak kwiat bez wody wiec powinnas od razu zadbac o to zeby sie z nim spotkac i zaspokoic jego rzadze/potrzeby. gdybym to jednak ja byl rogaczem wtedy marny by byl twoj los. natychmiast bym z toba zerwal po czym oglosil wszystkim przyjaciolom/znajomym/rodzinie ze jestes niemoralna zdradzasz mnie jak rowniez powiadomil bym wszystkich twoich wspolpracownikow-o ile bys pracowal no bo ja uwazam ze kobieta pracowac nie powinna- i wszyscy by wiedzieli jaka z ciebie nieprzyzwoita baba. zrobil bym co tako reklame ze hej! juz nikt by cie nie chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
lusseiana Re: Co byscie zrobiły ? 16.06.12, 09:24 Hmmm... staram się nie dopuszczać do zaistnienia sytuacji "bycie w związku" równocześnie z sytuacją "manie kochanka", bo jak DLA MNIE, to te pojęcia zdecydowanie się wykluczają. Także nie wiem, co bym zrobiła. Chyba bym się palnęła w łeb czymś twardym, żeby mi rozum wrócił na swoje miejsce, bo szkoda czasu, nerwów i zdrowia na bezsensowne komplikowanie sobie życia szemranymi, wielopiętrowymi układami towarzyskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: Co byscie zrobiły ? 17.06.12, 22:32 ja bym się zaczęła bać, bo to już chora sytuacja wcale to śmiesznie nie wygląda, może to jakiś psychopata Odpowiedz Link Zgłoś
niewidoczny82 Re: Co byscie zrobiły ? 17.06.12, 22:39 Jestes zwykla qrwą ktora oszukuje swojego faceta..zdychaj... Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Co byscie zrobiły ? 17.06.12, 22:46 Nie paraduj nago za często, bo sie kolesiowi opatrzysz i znajdzie sobie nową "przyjaciółkę" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Co byscie zrobiły ? 17.06.12, 23:03 on też jest w związku i z tym związkiem sprowadził się? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Co byscie zrobiły ? 17.06.12, 23:05 jeśi tak, nie pozostaje ci nic innego, jak zaprosić nowych sąsiadów na kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Co byscie zrobiły ? 17.06.12, 23:52 Będziecie mogli poświntuszyć wzrokowo ale bezdotykowo Odpowiedz Link Zgłoś
facettt rokuje pozytywnie :) 17.06.12, 23:58 no mieszkacie jusz razem - tylko kazdy sprzata u siebie... tez bym tak chcial. Odpowiedz Link Zgłoś