Dodaj do ulubionych

doskonała obojętność

18.06.12, 12:51
albo też ekstremalne wyj.ebanie

dziwny układ, powiedziałam mu że się zakochałam. w nim. A on mi, że nie jest w stanie, że bardzo fajnie nam się gada, że uwielbia mnie przytulać, że lubi przebywać ze mną. No ale nie. Nie i już. Dla niego liczy się tylko on, został kiedyś tam zraniony i już nigdy przenigdy nic.

Dlatego ciągle pisze smsy i nie pozwala o sobie zapomnieć? Myślałam, że męska logika zakłada, że nie to nie. Ja nie zaczepiam, nie ma mnie. I po co mi te przypadkowe dotknięcia, półuśmiechy i smsy o 1:28 ??
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: doskonała obojętność 18.06.12, 12:54
      no waśnie poszukaj sobie innego.... jest tylu fajnych i konkrretnych gości....a nie jakiś co cię na smyczy wodzi
      • fioletowaryba Re: doskonała obojętność 18.06.12, 12:59
        żałosne

ale nie chcę innego.

• bosa_stokrotka Re: doskonała obojętność 18.06.12, 13:03
          to poszukaj innej :D hhehe facet zdębieje
          • mariuszg2 Re: doskonała obojętność 18.06.12, 13:04
            albo niech kupi sobie kotka i nazwie go jego imieniem....
        • mariuszg2 Re: doskonała obojętność 18.06.12, 13:03
          no to musisz cierpieć ... i żyć słodką nadzieją aż nadejdzie ten dzież że on się zdecyduje i Cię weźmie..... i będziesz żyć długo i szczęśliwie...

możesz jeszcze zmienić numer komórki...
    • katmich86 Re: doskonała obojętność 18.06.12, 13:04
      Pisze sms, bo wie, że Ty coś do niego czujesz, więc potencjalnie jesteś dla niego łatwa i..darmowa. Okazja żeby się wysilać nie musiał. Zraniony? No a co Ci ma powiedzieć?
      • mariuszg2 Re: doskonała obojętność 18.06.12, 13:05
        no jak mnie by przyszło pisać sms o1:38 to nie byłoby łatwe i nie darmowe... no chyba że ma ją w pakiecie...
        • katmich86 Re: doskonała obojętność 18.06.12, 13:14
          Ok ile kosztuje jeden sms, a ile kosztuje dom publiczny?:>
          • mariuszg2 Re: doskonała obojętność 18.06.12, 13:17
            co ma piernik do wiatraka? za dom publiczny ci unia zwróci a za sms nie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka