tanebo 28.08.12, 18:21 kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107880,12359002,Teoria_wielkiego_podrywu__Co_nie_dziala_na_kobiety_.html a jakie wy zaliczyłyście najlepsze podrywy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Veni, Vidi, Dedi ad seducendos 28.08.12, 20:30 >Na nasz widok zatrzymał maszynę, wychylił się z niej i machając krzyknął: Ciao Belle! A my wszystkie zaczęłyśmy piszczeć z radości! a gdzieeeeeee kombi? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Veni, Vidi, Dedi ad seducendos 28.08.12, 20:32 Rozkminia, czemu Polski w UK się rozmnażają a w PL nie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Veni, Vidi, Dedi ad seducendos 28.08.12, 20:34 teraz mu dojdzie rozmnażanie z włochami w koparkach i dźwigach. jak żyć? no jak? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Veni, Vidi, Dedi ad seducendos 28.08.12, 20:33 tanebo napisał: > kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107880,12359002,Teoria_wielkiego_podrywu__Co_nie_dziala_na_kobiety_.html a jakie wy zaliczyłyście najlepsze podrywy? byłbyś uprzejmy dyskutować pod artykułem? po grzyba to tu wklejasz? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Veni, Vidi, Dedi ad seducendos 28.08.12, 20:35 żebyś mógł napisać "kosz" doceń to wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Veni, Vidi, Dedi ad seducendos 28.08.12, 20:58 Mieć stajla, koleś, być w szoku. Do tego uwaga o niezłym tyłku jako mało subtelna, a nie - jak byłoby właściwie - chamska. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Veni, Vidi, Dedi ad seducendos 28.08.12, 21:14 A czego owa wymyślona "singielka" oczekiwała? Jaki to miałby być ten wybitny podryw w klubie. Chętnie usłyszę jaką to wypowiedzią bądź komplementem to który świadczy o tym że zależy mi nie tylko na seksie mam zaczepić kobietę w modnym hipsterskim klubie? W sumie nie wiem po co komentuję, bo nie warto... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Veni, Vidi, Dedi ad seducendos 28.08.12, 21:22 pomyliły mordownię z operą, zwykła sprawa, czyli seks w wielkim mieście. a teraz się skup na pytaniu: a jakie wy zaliczyłyście(LIŚCIE) najlepsze podrywy? Odpowiedz Link Zgłoś