amanda-lear 11.09.12, 14:03 pozwolic sie kochac? (nie chodzi mi tu o tylko fizyczna strone tej milosci, bo o dobroczynnym wplywie seksu na organizm czytalam;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wez_sie Re: czy warto 11.09.12, 14:24 istnieje tylko jedna prawdziwa milosc milosc do stworcy jedynego tylko ta milosc jest nieskazitelna i dobra reszta to bujda Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: czy warto 11.09.12, 14:52 pokazujesz nam swoja babcie? coz za zaufanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: czy warto 11.09.12, 14:58 kiedys lataly jej wyrozbierane fotki, takze juz nie ma co sie ukrywac Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: czy warto 11.09.12, 15:06 widze ze dobrze sobie z tym radzisz...ja bym miala problem gdyby moja babcia tak sie prowadzila;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: czy warto 11.09.12, 15:36 nie, bo babcia nie dala mi do tego powodow;) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: czy warto 11.09.12, 15:49 strasznie na maxa bym chcial cie zapoznac z moja babcia wieerz? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio warto 11.09.12, 14:31 amanda-lear napisała: > pozwolic sie kochac? (nie chodzi mi tu o tylko fizyczna strone tej milosci, bo > o dobroczynnym wplywie seksu na organizm czytalam;) warto. nic nie kosztuje, a korzysci (jak pisalas) sa. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: warto 12.09.12, 01:15 amanda-lear napisała: > Jas, ty to jednak madry chlopak jestes;) do niczego jednak przez to nie doszedlem. a poprzez kretactwA - to i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: czy warto 11.09.12, 14:54 warto ale w odpowiednim na to czasie, a obecny czas nie jest moim odpowiednim :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: czy warto 11.09.12, 15:12 spokojnie. tesz bylem w 2 klasie gimnazjum i mialem podobne rozterki. kazdy ma. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright ile razy?? 11.09.12, 15:22 > tesz bylem w 2 klasie gimnazjum ............... "Power is the ultimate aphrodisiac" - prezes JK za Henry Kissingerem. Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: ile razy?? 11.09.12, 18:22 wez_sie napisał: > raz i mnie cofneli do pierszej kłamiesz, tak się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: czy warto 11.09.12, 15:24 dziwnie postawione pytanie w jakim stopniu to niby zalezy od twojego pozwolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy warto 11.09.12, 16:44 jedno co warto to upić się warto tak słyszałam ale też nie warto, tylko niech to zostanie między nami Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: czy warto 11.09.12, 18:05 uhm..... coś bym tu napisał ale wrzuce na priva.... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: czy warto 11.09.12, 17:00 Związki w których zaangażowana jest tylko jedna osoba, nie mają sensu. Jeżeli więc masz zamiar "pozwolić się kochać", zamiast "kochać się wzajemnie", to odpowiedź będzie brzmiała: nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: czy warto 11.09.12, 17:35 A w jakim celu? Masz coś tego czy chcesz pozwolić z czystej dobroci serca? Ja bym nie pozwoliła, bo nie lubię jak ktoś, do kogo nic nie czuję, dyszy mi w kark (przenośnie ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: czy warto 12.09.12, 00:09 przepraszam, że nie na temat ale mamy już september.....a wiesz Pani, że Twój nik pa russki skazaty " jarka w najabrje....." ? jakez to piekne.....dostałem wzwodu...ja to będzie po rosyjskju? sprawdzę i Ci dam znac..... Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: czy warto 11.09.12, 18:22 jasne że warto, im więcej kochania tym lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: czy warto 11.09.12, 18:25 zdrową miłością to pewnie warto, ale często zdarzają się chore i wtedy po ptakach Odpowiedz Link Zgłoś