Gość: Mario IP: 217.17.41.* 17.03.02, 10:12 Mam pytanie do wszystkich kobiet które przeżywają orgazm. Czy lubicie dostać klapsa w pupe lub lekki policzek jak dochodzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lena Re: ORGAZM!!! IP: 193.66.190.* 17.03.02, 10:36 Gość portalu: Mario napisał(a): > Mam pytanie do wszystkich kobiet które przeżywają orgazm. Czy lubicie dostać > klapsa w pupe lub lekki policzek jak dochodzicie??? Mam bardzo wrażliwy tyłeczek więc wszelkie jego pieszczoty łacznie z klapsem są jak najbardziej wskazane:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: ORGAZM!!! IP: 217.17.41.* 17.03.02, 12:22 Uwielbiam klapsa w tylek i nie tylko wtedy kiedy dochodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZuuzz Re: ORGAZM!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 13:40 Rewelacja! Delikatne dawki lekkiej przemocy w łózku (oczywiście partnerzy się znają i ufaja sobie) są genialne. Lekkie gryzienie, szarpnięcie za włosy, policzek, klaps... a i panowie to lubią :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_kami Re: ORGAZM!!! 19.03.02, 01:02 Roztrojenie jaźni? :-\ Trzy osoby nadające z tego samego hosta? K. P.S. Ja NIE lubię klapsów. Odpowiedz Link Zgłoś
_kami Re: ORGAZM!!! 20.03.02, 01:39 Gość portalu: ona napisał(a): > A jak lubisz?? Na 1000 różnych sposobów. Ale nie jest ważne jak, za to jest ważne z kim. Z tym jedynym. O! K. Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: ORGAZM!!! 21.03.02, 00:59 Za klapsa, szczegolnie w policzek bym dala piescia w morde, albo i kopniaka. Uderzenie w twaz uwazam zawsze za ponizajace. Podobnie z biciem w tylek, miniej ponizajace, ale ze bardzo przypomina "rodzicielska kare". Od razu by mi sie odechcialo sexu. Ale lekkie gryzienie sprawia mi przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś