tanebo 06.10.12, 21:27 włochaty koszmar dlaczego kobiety wołają mężczyznę gdy widzą taki widok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Twój najgorszy koszmar 06.10.12, 21:45 > dlaczego kobiety wołają mężczyznę gdy widzą taki widok? chcą go złożyć w ofierze Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Twój najgorszy koszmar 06.10.12, 21:54 e tam, widziałam jak facet o mało nie zemdlał, gdy zobaczył pająka, ergo wiesz, fobie nie są obce żadnej płci i nie ma co uogólniać. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Twój najgorszy koszmar 06.10.12, 22:01 Ale nie słyszałem żeby choć jeden facet wołał do pająka żonę... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Twój najgorszy koszmar 06.10.12, 22:15 to teraz sobie zapisz: nie tylko pająki, nawet zdechłej myszy nie był w stanie usunąć z pułapki. nieruszającej się, rozumiesz? pomogłam? tak że jakbyś miał problemy z pająkami, wal jak w dym, jedyne 99,99 + vat Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Twój najgorszy koszmar 07.10.12, 18:29 > to teraz sobie zapisz: nie tylko pająki, nawet zdechłej myszy nie był w stanie > usunąć z pułapki. nieruszającej się, rozumiesz? A Ty lubisz dotykac trupy? Jakby byla zywa to by ja pewnie poglaskal.. a jak juz jest trupem to sie juz inaczej traktuje.. Ja jak widze martwe zwierze i mam je gdzies przeniesc to musze zalozyc rekawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Twój najgorszy koszmar 09.10.12, 14:59 Pająki są mnie obojętne, dopóki na mnie taki nie włazi bezczelnie. Myszy są dla mnie oberzydliwe, czy żywe ,czy martwe-fuuuuuuuuuuuu Ale szczur już wydaje się być bardziej sympatyczny-jedynie hodowlany.Dzikich się nie brzydzę, a panicznie właśnie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Twój najgorszy koszmar 09.10.12, 15:45 >A Ty lubisz dotykac trupy? nie, wolę jak leżą w szafce i się rozkładają, no ale zbyt higieniczne rozwiązanie to to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Twój najgorszy koszmar 06.10.12, 22:37 tanebo napisał: > Ale nie słyszałem żeby choć jeden facet wołał do pająka żonę... zapraszam do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Twój najgorszy koszmar 06.10.12, 23:24 a mieszkałeś z jakimś jako żona? ;-) to, że o czymś nie wiesz, nie oznacza z automatu,że nie istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Twój najgorszy koszmar 07.10.12, 11:10 Mój woła. Ilekroć do domu wpadnie jakiś bezkręgowiec, jestem wzywana na odsiecz. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Twój najgorszy koszmar 07.10.12, 18:31 > Mój woła. > Ilekroć do domu wpadnie jakiś bezkręgowiec, jestem wzywana na odsiecz. Pewnie chce Cie tylko postraszyc.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Twój najgorszy koszmar 09.10.12, 14:53 Znam dwóch panów z zaawansowaną arachnofobią. Moja mama natomiast palcami łapie za nóżkę i kulturalnie wywala za próg. Też staram się wyrzucić z domu. Rzadko zabijam. Ale do jednak ręki nie wezmę. Miska i gazeta dobrze się sprawdzają. Pająki są pożyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Twój najgorszy koszmar 06.10.12, 22:27 Bo nie przyjrzały się im z bliska. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Twój najgorszy koszmar 07.10.12, 00:17 kobiety są generalnie dość odważne i silne nie wiem dlaczego trafiłeś na takie bojaźliwe egzemplarze, może powinieneś to przeanalizować? z mojego osobistego doświadczenia, pająki to pikuś, ale jakiś czas temu, w firmie o 100% męskiej strukturze znalazłam JEDNEGO mężczyznę , który nie brzydził się w rękawiczkach usunąć martwego szczura z pułapki. A jakbyś na nich popatrzył, sami twardziele :D Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Twój najgorszy koszmar 07.10.12, 10:46 Ach te stereotypy:) Ja łapię do szklanki i wypuszczam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka ja łapię za kapeć i walę 07.10.12, 10:51 później jest mi trochę przykro bo mogłam wyrzucić za okno ale później nachodzi mnie myśl a jakby wrócił? Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: ja łapię za kapeć i walę 07.10.12, 13:57 gr.eenka napisał: > a jakby wrócił? i to z kumplami, albo rodziną? przewalone :-) My mamy w zasadzie większość szybów wentylacyjnych niezabezpieczonych, więc robactwa trochę nam włazi, szczególnie wiosną i latem, do tego świeża budowa w miejscu, gdzie niedawno jeszcze było pole... jedyne, do czego wołam małża, to ćmy, których się panicznie boję z nieznanego mi powodu. Wszelkie pająki - w tym takie "mięsiste", znaczy włochate czarne mierzące zazwyczaj 2,5 do 3 cm jak i szczypawki, żuki, dronki i sronki - łapię, albo kombinuję by wlazły na papier, albo do pudełka od zapałek - i wek za drzwi / okno Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: ja łapię za kapeć i walę 07.10.12, 18:26 " później jest mi trochę przykro bo mogłam wyrzucić za okno > ale później nachodzi mnie myśl > a jakby wrócił?"-jak tak z kotami robie. ironia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: Twój najgorszy koszmar 07.10.12, 12:57 www.hopaj.pl/33658 Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Nigdy nie widziałam 07.10.12, 18:45 tylu pająków naraz, a jak widzę jednego, zazwyczaj dotykam go stopą, dając do zrozumienia, że ja tu chodzę i niech ucieka, bo go mogę przydepnąć zazwyczaj grzecznie ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_anastazja Re: Twój najgorszy koszmar 07.10.12, 20:15 tanebo napisał: > włochaty koszmar > dlaczego kobiety wołają mężczyznę gdy widzą taki widok? Oj tam, osobiscie w takiej sytuacji zawołałabym "taś, taś, jaki sliczny!" gdyz lubię pająki Odpowiedz Link Zgłoś
geeky Re: Twój najgorszy koszmar 09.10.12, 14:58 ja zaś wołam kota (bądź przynoszę jak nie chce przyjść), potem pokazuję pająka i jest po problemie. chyba, że pająk się ruszać nie chce (kot ignoruje) wtedy pozostaje przynieść odkurzacz. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Twój najgorszy koszmar 09.10.12, 15:04 Taa, odkurzacz. A w odkurzaczu się taki zagnieździ i będzie duuuuużo takich małych jak na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
geeky Re: Twój najgorszy koszmar 09.10.12, 15:12 a jak będzie zdobywał pożywienie? :) Odpowiedz Link Zgłoś