Dodaj do ulubionych

bezsenność

13.02.07, 02:57
aaa. niech mnie ktoś dobije. muszę jutro rano wstać, ale oczywiście nie mogę
zasnąć. przypomniałam sobie, że nie załatwiłam ważnej sprawy, a skasowałam
mejla, w którym były szczegóły i teraz się stresuję - co to będzie, co to będzie.

ktoś jeszcze nie śpi?:)
Obserwuj wątek
    • scandia Re: bezsenność 13.02.07, 03:04
      Ja nie spie, juz chyba nałogowo, ale o tej godzinie na FK to raczej juz wszyscy
      kimają :) moze i pora na nas? Ehhhh, ja tez mam cos do zrobienia, i o 8 musze
      papiery zlozyc, których nawet nie przejrzałem... ehhh, zycie jest piekne :)
      • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 03:06
        łatwo powiedzieć - pora spać. gorzej zrobić. nawet nudna książka mnie nie
        usypia. co tu robić, co tu robić.
        • scandia Re: bezsenność 13.02.07, 03:10
          Hahha, siedzimy na forum do upadłego :) nie wiem jak Ty, ale ja codziennie
          ostatni wychodze z forum.. :) mozna poczytac pare postów z wczesniejszych dni,
          niektóre naprawde ciekawe :) albo poszukaj czegos na youtube :)
          • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 03:11
            youtube odpada, nie chcę pobudzić reszty domowników, śpią już od północy. a tu
            już niespodziewanie trzecia minęła. aaa.
            • silic Re: bezsenność 13.02.07, 03:15
              daj namiar na jakiś komunikator, ja jestem przeraźliwie nudny więc uśniesz po 3
              zdaniach... :)

ew. umówimy się pod pręgierzem i poczytamy sobie bajki na dobranoc ...
              • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 03:17
                o, nie, za daleko mam teraz do pręgierza.

może to przez wrocław nie możemy zasnąć? coś tu wisi w powietrzu? spaliny;).
                • silic Re: bezsenność 13.02.07, 03:19
                  spaliny ? o tej porze ? raczej nie :) raczej kogut śmieciarki za oknem.
                  • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 03:20
                    spaliny są tu cały czas, nie widzisz?
                    • silic Re: bezsenność 13.02.07, 03:23
                      Właśnie nie widzę, ciemno tak jakoś jest :-)
                      • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 03:23
                        to można je poczuć. skoro nie widzisz;).
                        • silic Re: bezsenność 13.02.07, 03:26
                          o tej porze zmysły mi się stępiają, czuję już tylko to że jest baardzo późno.
    • silic Re: bezsenność 13.02.07, 03:11
      też palec do budki podnoszę... siedzę już ponad 2 godziny i nawet nie ziewam... :/
      • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 03:15
        no właśnie. mnie tylko oczy trochę pieką, ale żadnych innych oznak zmęczenia nie
        mam. to chyba przez tę wiosnę, szkoda nocy na sen:).
    • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 03:20
      a specjalnie się pilnowałam, żeby kawy i zielonej herbaty przed snem nie pić. no
      i co, i tak nie mogę spać.

aaa.
      • scandia Re: bezsenność 13.02.07, 03:21
        Next time, piwko se walnij, mnie zawsze jakos wieczorem na sen bierze. No i
        dzisiaj to winko + zmeczenie...
        • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 03:21
          sęk w tym, że ja piwa baaaardzo nie lubię.
    • scandia Re: bezsenność 13.02.07, 03:20
      O nie bylo mnie chwilke, a tu kolejna osoba nie spi :) haha, to niezle, ale ja
      czuje, ze winko, które wlasnie koncze powoli daje sie we znaki...

P.S. zeby nie bylo, nie pije jakiegos taniego jabola, tylko zostalo z urodzin
      taty..... :) aaaaaaaa, jakie pyszne, poczestowałbym Was :D
      • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 03:21
        o. czerwone? polewaj, może wino mnie uśpi.
      • silic Re: bezsenność 13.02.07, 03:22
        Jeśli pijesz więcej niż 2 kieliszki to już nie ma znaczenia czy jabol czy nie ;)
        • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 03:23
          ja tylko o kolor pytałam;).
          • scandia Re: bezsenność 13.02.07, 03:24
            Hahah, jeszcze mnie na noc smiechy biorą :P dobre, dobre... a wino niestety
            białe, ale naprawde pyszne..
    • scandia Re: bezsenność 13.02.07, 03:26
      Okej, ja ide spac, tj. spadam z kompa, robie swoje powinnosci i lulu. Powodzenia
      w zasypianiu! Dobranoc, dobrych snów. Niech ten dzisiejszy dzien bedzie lepszy
      od wczorajszego :) Pozdrawiam
      • becikowe5 Re: bezsenność 13.02.07, 03:31
        jest tu kto jeszcze?
        • silic Re: bezsenność 13.02.07, 03:46
          kolejny bezsenny ? :)
    • cledomro Re: bezsenność 13.02.07, 09:33
      no i się nie wyspałam, oczywiście. ech.
    • monismis Re: bezsenność 13.02.07, 10:23
      przeczytalam ten wątek i pomyslalam ze podrzuce wam stary, sprawdzony sposob, na
      bezsenosc oczywiscie. Kto chce niechaj korzysta.

Generalnie lawenda i melisa sa znane ze swych wlasciwosci
      uspokajajaco/usypiajaco relakujacych.

A wiec:

Ciepla kapiel z olejkiem lawendowym (zamiast kapieli, jesli ktos nie ma wanny,
      mozna kilka kropel olejku (4-5) rozcienczyc z woda, i ustawic w naczyniu nad
      swieca-sa takie specjalne "podgrzewacze") + Herbata melisa

i w moim przypadku juz po problemie, zwala mnie z nog chwile pozniej.
      Powodzenia
    • cledomro Re: bezsenność 14.02.07, 01:40
      znowu nie śpię, oczywiście, choć bardzo męczący dzień i za mało snu w nocy. kto
      jeszcze?
      • mathias_sammer Re: bezsenność 14.02.07, 01:42

ja i zastanawiam sie, czy przypie.rdolic, czy tylko wyzwac od tepych. pomysle
        jeszcze sekunde.
        m.s.
    • stella.polaris25 :)) 14.02.07, 01:44
      ja nie spie...bo u mnie inna godzina:P...
    • scandia Re: bezsenność 14.02.07, 01:46
      NIE SPAĆ! ZWIEDZAĆ :)
      • stella.polaris25 Re: bezsenność 14.02.07, 01:50
        forum?? scandia:),ja ile ciagle zwiedzam...tylko w tych godzinach jak juz
        wszyscy spia:)
        • scandia Re: bezsenność 14.02.07, 01:54
          My nie spimy,
          moze cos porobimy? :D
          • stella.polaris25 Re: bezsenność 14.02.07, 01:58
            ....hmmm,ale co??,ja slucham muzyki,pzregladam poczte,..teraz wchodze na
            stronke bartka pogody przegladnac jego najnowsze fotki:),coz mozna robic
            jeszcze,wszak u mnie dopiero 19:)hhehe
            • scandia Re: bezsenność 14.02.07, 02:01
              Aaaaaa, u mnie juz 2.00 :) no mozna zagrac w cos, ale w sumie, musze jeszcze
              kartki walentynkowe zapisac :) nie to, ze jestem jakims wielkim zwolennikiem,
              ale moja kolezanka powidziala mi, ze nigdy od nikogo nie dostala ;) to sie
              ucieszy :P ha!
    • gwiazdkaaa Re: bezsenność 14.02.07, 01:59
      moge do Was dołączyc tez cos ostatnio spac nie moge a wstac musze wczesnie ranooo :(
      • scandia Re: bezsenność 14.02.07, 02:03
        Hahah, kazdy ma taki sam problem... aj :), moze jakies leki/tabletki/syropek? :)
        na sen napewno COs sie znajdzie.
        • stella.polaris25 kartka walentynkowaaaa 14.02.07, 02:07
          aaaaa,mozemy sie za pisanie kartek walentynkowych,noc temu sprzyja:P
          • karolunia11 Re: kartka walentynkowaaaa 14.02.07, 02:10
            no a tez jeszcze nie spie na szczescie jestem w troszke lepszej sytuacji bo
            jutro spie do poludnia:)
            • scandia Re: kartka walentynkowaaaa 14.02.07, 02:20
              To pospimy razem :D
        • stella.polaris25 ..............:) 14.02.07, 02:08
          www.cytaty.info/milosc.php :)
          • scandia Re: ..............:) 14.02.07, 02:09
            No to piszemyyyyyyyyyyyyyyyyyy :) nocne igraszki leca na TVN'ie :P hahah = fuJ!
            • stella.polaris25 Re: ..............:) 14.02.07, 02:10
              hehehehe,nie ma jak nocne igraszki:)....ta kartak na pewno bedzie wyjatkowa jak
              jeszcze na tvn przelaczysz:P
              • scandia Re: ..............:) 14.02.07, 02:20
                Juz jest gorrrrrrrrąca, bo sam zrobilem :) takie kupione, to buuuuuu :)

Btw. znalazłem ciekawy artykuł..
                kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,78525,1296843.html
                • stella.polaris25 Re: ..............:) 14.02.07, 02:27
                  ....hehheheeh,dobry z ciebie kolega:),tylko nie mow jej,ze jak pisales ta
                  kartke to wlasnie ogladales nocne igraszki:P
                  • scandia Re: ..............:) 14.02.07, 02:28
                    Hihi :) sama sie domysliiiiiiiiiii :D
                    • magdalina20 Re: ..............:) 14.02.07, 02:34
                      noi ja tez nieśpie...brak miłości tak an mnie działa;)jeszcze cwila i stane sie
                      forumową mahadeva;)
                      • stella.polaris25 Re: ..............:) 14.02.07, 02:36
                        Diana Krall - I've Got You Under My Skin....wlasnie slucham i sie
                        rozmazylam....nie jestes sama:),ja tez chetnie,bym do meskiego torsa sie
                        wtulila:)
                      • scandia Re: ..............:) 14.02.07, 02:40
                        AAaaaaa racja, to brak milosci... bo jakbym mial swoja ukochana, to pewnie spał
                        bym własnie i snił o niej. Aj...
                    • stella.polaris25 Re: ..............:) 14.02.07, 02:35
                      :)),chcialabym zobaczyc ta kartke:)...a artykul ciekawy zwlaszcza samice bonobo
                      mnie zaintrygowlay swoim teperamentem:)
                      • scandia Re: ..............:) 14.02.07, 02:41
                        Czekaj, jak mi sie uda kammerke podłaczyc, to zaraz zrobie zdjecie :) e'l momento :D
                        • stella.polaris25 Re: ..............:) 14.02.07, 02:44
                          heheeh,ciekawe czy sie doczekam:)),wiesz gdzie przeslac:P..?
                          • scandia Re: ..............:) 14.02.07, 02:48
                            Tutaj dam: www.harry.home.pl/kartka.gif
                            ale powiem Ci tak, to zdjecie nie odzwierciedla jej prawdziwego piekna.
                            Serduszko na srodku jest z materiału, tam nitki czerwone, wszstko na błyszczacym
                            papierze, a dedykacja pisana piórem. No moim skromnym zdaniem = jest piekna :) Haha
                            • magdalina20 Re: ..............:) 14.02.07, 02:50
                              hehe oj stella to trzeba wyprezyc oczy i dostrzegac tych wartsciowych;)masz
                              talent scandia;)
                              • scandia Re: ..............:) 14.02.07, 02:52
                                Hahah, staralem sie :) dziekuje :)
                                • magdalina20 Re: ..............:) 14.02.07, 02:57
                                  To Twoja koleżanka bedze sie z niej bardzo cieszyła;)czasem taka drobnostka
                                  cieszy bardziej niż jakis drożzy prezent bo jest robiona od serca a nie
                                  kupowana odruchowo w sklepie i potraktowana jakos tak bezemocjonanie;)niewiem
                                  ale mnie zawsze kupowanie drogic prezentów kojarzyło sie z taka sztywna
                                  bezemocjonalna czynnoscia;)
                            • stella.polaris25 Re: ..............:) 14.02.07, 02:56
                              :)podoba mi sie,ale chyba najwaznijsze to,ze zrobiles ja wlasnorecznie od
                              serduszka,dla mnie bomba:)swiadczy to tez duzo o czlowieku....to wszytskiego
                              najlepszego dla zakochanych i tych poszukujacych wciaz swojej polowy...!
                              • scandia Re: ..............:) 14.02.07, 02:57
                                O, dziekuje :) bedeeeeeeeeeee dalej szukał :) nie no nie szukam, sama przyjdzie
                                podobno :)
                                • magdalina20 Re: ..............:) 14.02.07, 03:00
                                  no i bardzo dobrze bo z reguły jak sie szuka to się nieznajduje.Btw wszystkiego
                                  najlepszego dla wszystkich zakochanych,żebyscie na codzien okazywali sobie
                                  miłość;)
                                  • stella.polaris25 dobranoc robaczki:) 14.02.07, 03:04
                                    karaluchy pod poduchy:P
                                • stella.polaris25 Re: ..............:) 14.02.07, 03:03
                                  ....pewnie,ze sama przyjdzie,tylko badz czujny by nie przeoczyc:),bo przez moja
                                  nieuwage,spapralam pare znajomosci:),ale coz,nowe doswiadczenia ....,
    • e1982 Re: bezsenność 14.02.07, 10:37
      Ja cierpię na bezsenność...Bez tabletek ciężko ujechać.. :-/
      To nic przyjemnego..i tak od kiiilkuu lat..
      Zdarza się, że zasypiam o 8:00..5:00... Może nie warto spać ? :-P
    • scandia Re: bezsenność 15.02.07, 03:43
      Haha temat bumerang :) a kto dzisiaj nie spi?
    • stella.polaris25 Re: bezsenność 15.02.07, 03:51
      wiadomo ja napewno:)wiadomo,tez dlaczego:)
      • scandia Re: bezsenność 15.02.07, 03:56
        Haha, bo u CIebie jest dopiero 21? :)
        • stella.polaris25 Re: bezsenność 15.02.07, 04:00
          taaaaaaak:)hhehehehe,
          • scandia Re: bezsenność 15.02.07, 04:01
            A o której normalnie chodzisz spac?
            • stella.polaris25 Re: bezsenność 15.02.07, 04:20
              przed 11,bo wstaje o 7rano,gegneralnie jestem nocnym markiem...ale ty chyba
              jutro zaspisz do lekarza,:)na ktora sie wybierasz?
    • scandia Re: bezsenność 16.02.07, 01:37
      Dobray wieczór :) sprawdzam obecność "nocnych marków" :PPPP
      • silic Re: bezsenność 16.02.07, 01:49
        dostanę "plusika" w dzienniku ? :)
        • zmaza.nocna Bezsenosc w ... 16.02.07, 01:53
          Jestem, jestem. Gdzie mialabym byc?
          • silic Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 01:56
            Zgodnie z nickiem to raczej w łóżku ;-)
            • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 01:57
              Hahahah :)
              • zmaza.nocna Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:04
                Na innym meblu :). Lozko juz mnie nudzi.
                • silic Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:15
                  ja jednak w temacie spania pozostaję wierny łóżku.
                  Stół za twardy, krzesło za małe ...
                  • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:18
                    Aaaaj, stół i krzesło, to ja kiedys inaczej wykorzystywałem :) jak jeszcze
                    mialem z kim..... aj
                    • stella.polaris25 oczysiwsice jeszcze ja:) 16.02.07, 02:31
                      ....melduje sie scandia:)
                      • scandia Re: oczysiwsice jeszcze ja:) 16.02.07, 02:34
                        stella.polaris25 - masz spoznienie :) musze to odnotowac!
                    • zmaza.nocna Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:33
                      Nie zapomnijcie o fotelu! Na fotelu mozna sporo rzeczy zrobic
                      w roznych konfiguracjach. Kobiety lubia fotel. Czuja sie na nim wygodnie
                      i bezpiecznie. Seksualnie dowartosciowane :).
                      • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:35
                        No to musze kupić fotel. Jak pójde na "swoje" to pierwsza rzecz, duzy, wygodny
                        fotel :)) hahaha
                      • stella.polaris25 Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:36
                        ....akrobaatka nie jestem,wiec wole lozko,ale noc sprzyja wyobrazni:),wiec nigy
                        nie wiadomo:D
                        • pipenka Bezsenosc w fotelu. 16.02.07, 02:38
                          Tez nie moge spac :(. A na fotelu lubie :).
                          • scandia Re: Bezsenosc w fotelu. 16.02.07, 02:40
                            Ale tu chodzi o sex na fotelu, chyba..... :) hahaa
                            • silic Re: Bezsenosc w fotelu. 16.02.07, 02:43
                              My tu o spaniu a ty kosmato ;-)
                        • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:38
                          Ale łozko sie kiedys nudzi, tak samo jak prysznic :) ja jednego dnia,
                          wypróbowalem wszyskie miejsca, nawet balkon... az mnie dreszcze przechodza na
                          samą mysl... szkoda, ze juz tak nie bedzie przez dluzszy czas, ajjj.. :)
                          • stella.polaris25 Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:41
                            scandia,nigdy nie wiadomo:),moze szybciej spotkasz ta swoja polowke niz ci sie
                            wydaje,trzymam kciuki za ciebie i za siebie!:Dzobaczymy komu wczesniej sie
                            poszczesci,a pozniej bedziemy dzielic spostrzezeniami:DD
                            • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:43
                              No jasne, nie omieszkam napisac... ale wiesz, mam blokade, jednak cos czuje
                              jeszcze do tej mojej niewdziecznej :) nie chce sie pchac w cos nowego :) zreszta
                              i tak, zeby z kims byc to trzeba troche poznac tą osobę, i napewno nie są to 2
                              tygodnie :) w moim wypadku przynajmniej :) zreszta, teraz inaczej postrzegam
                              sprawy... dorosłem :) yeah!
                              • stella.polaris25 Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:46
                                :* to sie ciesz,masz racje daj sobie jeszcze czasu to swieza sprawa,bez sensu
                                wiazac sie z kims,gdy jeszcze stare rany sie nie zagoily,ja cos takiego
                                zrobilam i popelnilam duzy blad,skrzywdzilam ta 2 ososbe...yhhhhh,i pozniej
                                zalowalam tego
                                • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:49
                                  No wlasnie, a ja nie chce nikogo ranic :) dlatego jestem grzeczny narazie :)
                                  Dzisiaj ide na kolejną impressssssssskę :) potanczyc, pobawic sie, zycie singla
                                  nie jest takie najgorsze... ale brakuje mi <przytul> <buzi> <tesknie> <mysle> i
                                  te pe :)
                                  P.S. TObie tez zycze powodzenia, i mam nadzieje, ze przeczytam posta Twojego
                                  autorstwa, z tytułem "Zakochałam sie" :)))))))
                                  • stella.polaris25 Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:53
                                    ..dzieki,udanej imprezki:)a poki co buzi,buzi od forumowiczki z FK:)
                                    • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:55
                                      Yeah :*~~
                      • silic Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:42
                        jeśli zostajemy przy spaniu to fotel też odpada - budzę się na nim z szyją
                        krzyczącą "ratunku!".
                        Jeśli rozpatrujemy to ze strony innej niż spanie to już oczywiście inna sprawa.

Ja znów mam inne "zbocznie" - lubię spać w ubraniu, bez pościeli. Tak zwyczajnie
                        położyć się i zasnać. Rano co prawda wyglądam jak przemielony przez walec ale
                        śpi mi się świetnie :)
                        • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:45
                          Ja tez tak czasem mam, ze klade sie w ubraniu, ale to musze byc mocno zmeczony,
                          albo mocno zmeczony %% :) i w autobusie czasami zdarza mi sie zasnac,
                          szczegolnie po imprezce :)
                          • stella.polaris25 Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:48
                            ....ja kiedys raz tylko zajechalam na zajezdnie po imprezie:DD,skutki picia
                            wodki:)....na szczescie bylo to dawno i nie prawda:P
                            • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:51
                              Hahah, ja prawie zawsze jezdze na zajezdnie :P I mam taki zwyczaj, jak jestem
                              jeszcze w miare ogarniety, ze budze tych ludzi co spia :) bo tak by jezdzili w
                              kólko do ostatniego kursu :) i ostatnio jak ja zasnalem, to ktos mnie obudzil :)
                              fajnie :) hahaham, bo tak pewnie by mnie okradli, zrabowali, zgwalcili itp;p
                              • stella.polaris25 Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:54
                                .....hehehe jak by cie zgwalcili to bylo fajnie i przyjemnie:PP,gorzej jakby
                                cie okradli:)
                                • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:55
                                  No jakby mnie jakas fajna kobieta zgwalcila, to bym sie nie obrazil :) gorzej,
                                  jak kierowca, albo kanar :P hahaha
                                  • stella.polaris25 Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 02:59
                                    eeeeeeee,fujjj,nie no co ty:),wiadomo,ze jakas fajna kobita,a zamiast
                                    kanara,hehehe ,moze lepiej jakas fajna "kanark"
                                    • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 03:00
                                      A moze dzisiaj, poznam jakas fajna kolezanke? :) A moze... a moze :) Oby..
                                      • stella.polaris25 Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 03:03
                                        trzymam kciuki!,nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy:)
                                        • scandia Re: Bezsenosc w ... 16.02.07, 03:07
                                          A gdzie Ty w ogole jestes teraz?
                                          • stella.polaris25 to bylo do mnie pytanie?? 16.02.07, 03:10
                                            za wielka woda:)
                                            • scandia Re: to bylo do mnie pytanie?? 16.02.07, 03:12
                                              A co tam robisz? A kiedy wracasz? A czemu tak, a nie tu? Albo gdzie indzie? A w
                                              jakim stanie? aaa? :)
                                              • stella.polaris25 Re: to bylo do mnie pytanie?? 16.02.07, 03:15
                                                1)pracuje
                                                2)nie wiem:)
                                                3)bo rodzina:)
                                                4)ILLINOIS
                                        • zmaza.nocna Spanie w fotelu. 16.02.07, 03:07
                                          Spac w fotelu tez nie lubie. Wole na szerokim lozku w poprzek.
                                          Niespac to moge na prawie kazdym meblu.
                                          • scandia Re: Spanie w fotelu. 16.02.07, 03:11
                                            No, no :) w łóżku sie najlepiej spi, nawet swoim, ale ja i tak wole łóżka innych
                                            osób (kobiet) :o!
                                          • stella.polaris25 Re: Spanie w fotelu. 16.02.07, 03:12
                                            szeroki lozka sa jak najbardziej wskazane:)do spania we dwojke i do odpoczynku
                                            w pojedynke,badz lezakowania w trojke:DDDDheheh
                                            • scandia Re: Spanie w fotelu. 16.02.07, 03:14
                                              W trójke tez mozna duzo, duzo innych (fajnych) rzeczy robic :)
                                            • zmaza.nocna Lezenie w lozku. 16.02.07, 03:14
                                              W szerokim lozku mozna niespac w kilka osob.
                                              Ze spaniem moze byc juz niewygodnie.
                                              • stella.polaris25 Re: Lezenie w lozku. 16.02.07, 03:16
                                                W TROJKE MASZ NA MYSLI SCANDIA PIES KOT I JA:DDD
                                                • scandia Re: Lezenie w lozku. 16.02.07, 03:18
                                                  Czytasz w moich myslach :P haha
                                                  • stella.polaris25 Re: Lezenie w lozku. 16.02.07, 03:20
                                                    heheh:) to telepatia,nawet odleglosc nie ma znaczenia,takie lacze,ze chyba z
                                                    skypea zrezygnuje:D,jak bede chciala z rodzina porozmawiac,po co mam sie narazc
                                                    na wieksze koszty:),juz place za net 150zeta
                                                  • scandia Re: Lezenie w lozku. 16.02.07, 03:22
                                                    NO racja racja :) 150, ulala, drogo, ja 56 PLN, i wlasnie nadchodzi termin, i
                                                    musze zaplacic za 2 miechy ... ze swojej pustej i dziurawej kieszeni :)

Ide do kuchni, bo naszla mnie ochota na cos slodkiego, podobno czekolada
                                                    zastępuje...
                                                  • stella.polaris25 Re: Lezenie w lozku. 16.02.07, 03:26
                                                    ....co zastepuje:)?jezeli myslimy o tym samym to sie nie zgodze:),wolalabym
                                                    tamto niz czekolade,ale niestety praca absorbuje prawie cale moje
                                                    zycie...yhhh ,ale juz niedlugo:)odbijee sobie
                                                  • scandia Re: Lezenie w lozku. 16.02.07, 03:41
                                                    No jasne, ze ja tez wolałbym cos innego niz czekolade, ale niestety... eh :)
                                                    Dobra klade sie spac, dzisiaj wyjątkowo wczesnie :)

Dobranoc, kolorowych snów :*
                                                  • stella.polaris25 Re: Lezenie w lozku. 16.02.07, 03:43
                                                    dzieki,wzajemnie,do jutra:)
                                                  • scandia Re: Lezenie w lozku. 16.02.07, 03:46
                                                    Jutro w nocy raczej mnie nie bedzie, tzn. tak planuje, zeby po impreze isc do
                                                    kolezanki... zobaczymy jak bedzie ;) nie zapeszam ;) Dobranoc! :*
    • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 01:47
      kto dolancza do grona nocnych markow??:))
      • silic Re: bezsenność 17.02.07, 01:51
        jesteście zboczeni :) ja spać muszę iść a nie czytać dziwne watki ...
        • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 02:15
          dzieki zboczonym watkom bedziesz miec,fajne sny:),nie mow ,ze nie lubisz tak
          czsem pomazyc:D
          • silic Re: bezsenność 17.02.07, 02:33
            czasem ? ;-)
            miałem rano wstać, już to widzę jak mi się udaje... ale nic, noc taka fajna,
            dobrze mi się czyta, ktoś mógłby mi plecy wymasować :)
          • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 02:43
            kurcze, ja tam wolalbym realnie ;))
            • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 02:45
              ehhhhhh,a kto by nie chcial:),poki co mozemy sobie pomarzyc,....yhhhhh
              • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 02:46
                slic,widzez,ze kolega z moich stron:)cudowny wroclaw...
                • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 02:48
                  ze kto z wroclawia??
                  bo chyba nie ja ;)
                  ale mysle o odwiedzeniu ;)
                • silic Re: bezsenność 17.02.07, 02:59
                  cudowny jak cudowny, raczej przypomina teraz wielki eksperyment budowlany bądź
                  wprawkę do oesa :)
              • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 02:47
                zawsze mozna sobie pomoc nawzajem ;))
                tylko z moich stron to tutaj nikogo nie ma...
                • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 02:48
                  a skad jestes konrado?...tak mozan sobie pomoc po kolezensku:),tylko jak to
                  zrobic przez lacza internetowe????:)
                  • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 02:51
                    skad to nic nie da, z Warszawy, ale teraz jestem troche dalej
                    Londyn
                    • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 02:53
                      ...aaajj ja jeszcze dalej:),mam nadzieje,ze nie dluzej jak za 1,5 roku wroce do
                      wrocka...czas pokarze
                      • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 02:56
                        a to gdzie przebywasz??
                        we wroclawiu nie dalo sie nic znalezc??
                        • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 03:00
                          ....masz na mysli ta 2 polowe,ze musialam tak daleko emigrowac,by znalezc
                          mezczyzne zycia:),to mowie nie.Mam tutaj rodzine dlatego wyjechalam,a po 2
                          nigdy nie wiadomo...:)co mmnie tutaj na miejscu spotka .
                          • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 03:04
                            domyslam sie ze przebywasz za granicami kraju??
                            nie myslalem o tym, raczej ze wyjechalas tak jak ja za praca
                            bo przeciez pisalas ze jestes sama :)
                            spotkac nas moze wszedzie i wszystko
                  • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 02:51
                    a co do pomocy, to tylko w jeden sposob mozna ;)
                    tylko ta odleglosc...
                    • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 02:54
                      ....ojjj,i to duzzzaaaa:))
                      • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 02:57
                        ech, tak zawsze jest...
                        moze kiedys nam sie uda ;)
                      • silic Re: bezsenność 17.02.07, 03:01
                        jeśli jesteś bardzo daleko to ty pewnie nie bezsenna a prędzej może poranna ;)
                        • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 03:02
                          slic:) ja "20"stad ta moja wizyta o tej porze:P
                          • zmaza.nocna Przed bezsennoscia. 17.02.07, 03:12
                            Poznaje to miejsce :). Wczoraj tutaj bylem. Lezenie na lozku roztrzasalismy.
                            • konrado80 Re: Przed bezsennoscia. 17.02.07, 03:13
                              i jakie wnioski wynikly??
                          • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 03:12
                            a dopiero co mowilas o bezsennosci :PP
                          • silic Re: bezsenność 17.02.07, 03:13
                            widzisz :) późnowieczorna , stąd te myśli kosmate jak moje włosy na klacie ;)
                            u mnie 3am już minęła, chyba muszę coś na sen brać ...
                            • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 03:15
                              u mnie dopiero po 2, ale na sen nie musze nic brac :)
                              • zmaza.nocna Bezwnioskowo. 17.02.07, 03:18
                                Zadnych wnioskow nie wyciagam w piatki.
                                Ogolnie jestem ostrozny z wyciaganiem wnioskow.
                              • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 03:18
                                ...ja juz mowialm ,ktora u mnie a na sen tez nic nie biore.Nasennie dziala na
                                mnie sade....mmrauuu:)
                                • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 03:21
                                  hmmm, odprezajaco tak, ale zeby zaraz usypiajaco ;))
                                  • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 03:23
                                    usypiajacoa,lbo rozgrzewajaco:))zalezy od nastroju:)
                                    • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 03:26
                                      dobra by byla do kolacji we dwoje...;)
                                      • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 03:29
                                        bede musiala powoli w czyny to wprowadzac ,a nie na FK rozmyslac,jakby to milo
                                        bylo:)
                                        • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 03:31
                                          jak mas z kim, to zycze przyjemnych chwil ;)
                                          • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 03:32
                                            ...no wlasnie,ze nie mam:DDD dlatego,wyobraznia mi sie wlacza o tej porze:)
                                            boszzzee,massakra:)juz nic nie pisze..,heheheh
                                            • silic Re: bezsenność 17.02.07, 03:44
                                              chętnie poczytam co ci ta wyobraźnia podpowiada :) ale to już chyba rano bo się
                                              kładę...dobranoc
                                              • stella.polaris25 Re: bezsenność 17.02.07, 03:46
                                                ,nununu:)takim ekscentrykiem jeszcze nie jestem:)to moja slodka
                                                tajemnica:),dobranoc wszystkim,kosmatych snow:)
                                            • konrado80 Re: bezsenność 17.02.07, 03:45
                                              hehe ;)
                                              ja juz zmykam, bo tez nie dobrze sie dzieje ;))
                                              do nastepnego ;)
                                              kolorowych i erotycznych ;))
                                              • desirelle Re: bezsenność 17.02.07, 04:07
                                                Choć noc ,choć mrok ...teraz wszystko juz jasne:) Więc jak mam spać....kiedy
                                                wiem że nie zasnę:)
    • scandia Re: bezsenność 18.02.07, 00:52
      Dobry Wieczór :) sprawdzam obecność :D
      • avital84 Re: bezsenność 18.02.07, 00:54
        jak ja tu zawitam to już nikt nie wejdzie...bo ponoć strasze
        wystarczy strachliwym, że boją się ciemności
        • scandia Re: bezsenność 18.02.07, 00:58
          Słonko, jak zwykle... spóźnienie Ci wpisze :)
          • avital84 Re: bezsenność 18.02.07, 01:02
            słonko już dawno zaszło...
            • scandia Re: bezsenność 18.02.07, 01:04
              Ale Ty jestes moim słonkiem, które zawsze promienieje :) wiec Ciiiiiiiii(sza) :)
              • avital84 Re: bezsenność 18.02.07, 01:09
                skoro Tobie się wydaje, że jestem Twoim słonkiem to niech tak będzie
                ja też mam wybujałą wyobraźnię...wiem jak to boli:)
        • konrado80 Re: bezsenność 18.02.07, 01:06
          juz zaczalem sie bac
          i co teraz mam zrobic??
          • avital84 Re: bezsenność 18.02.07, 01:10
            hmmm...chyba już za późno sparaliżowało Cię
            na ucieczkę nie masz szans
            zostałeś zawieszony w próżni bezsenności:)
            • scandia Re: bezsenność 18.02.07, 01:13
              Co Ty taka oschła? Jakis gorszy dzien? <przytul> nie smuc sie :*
              • avital84 Re: bezsenność 18.02.07, 01:16
                jestem oschła z natury:)
            • konrado80 Re: bezsenność 18.02.07, 01:16
              kurcze, skad wiesz ze sparalizowalo mnie??
              nie mam sily na ucieczke, nogi odmowily mi posluszenstwa
              ale to nie wina bezsennosci, ale piwa :PP
          • daphnie Re: bezsenność 18.02.07, 01:14
            Dobry wieczór:)
            wczoraj i przedwczoraj też z wami byłam, aczkolwiek tylko obserwowałam. Dzis
            znow nie moge zasnąc..
            • konrado80 Re: bezsenność 18.02.07, 01:18
              ladnie to tak nas podgladac?? ;>
              my tu prawie nago, a Ty nas tak przez dziurke od klucza?? ;>
              nie ladnie, musisz teraz kare przyjac :PP
              • daphnie Re: bezsenność 18.02.07, 01:27
                zatem nie pozostaje mi nic innego jak poddać się karze..
                również jestem w nocnym dessous, jeśli to ma zmniejszyć wymiar powyższej;)
                • konrado80 Re: bezsenność 18.02.07, 01:31
                  nie kus :P
                  bo nie bede mugl sie skupic na wydaniu wyroku :)))
                  • konrado80 GAFA :((( 18.02.07, 01:35
                    mialo byc mogl
                    przepraszam za ten blad i licze na wybaczenie ;)
                    • daphnie Re: GAFA :((( 18.02.07, 01:39
                      ha, czyli teraz ja rozgrzeszam i wydaję wyroki? ;)
                      • konrado80 Re: GAFA :((( 18.02.07, 01:43
                        moze sie siakos dogadamy?? ;))
                        • daphnie Re: GAFA :((( 18.02.07, 01:46
                          ok, moja propozycja:
                          ty rozgrzeszasz mnie - za podglądanie
                          ja ciebie - za gafę
                          deal?;)
                          • konrado80 Re: GAFA :((( 18.02.07, 01:49
                            no nie wiem, juz wolalbym siakas kare :PP
                            • daphnie Re: GAFA :((( 18.02.07, 02:02
                              dawno, dawno temu - w czasach wczesnoszkolnych w ramach kary kazano mi
                              powiedziec wierszyk tudzież zaśpiewać piosenkę;)
                              może tak?
                              • konrado80 Re: GAFA :((( 18.02.07, 02:08
                                moze cos innego wymyslisz?? ;))
                                • daphnie Re: GAFA :((( 18.02.07, 02:10
                                  a jaką karę lubisz najbardziej ?;)
                                  • konrado80 Re: GAFA :((( 18.02.07, 02:14
                                    nie wiem, wymysl cos fajnego ;)
                                    • daphnie Re: GAFA :((( 18.02.07, 02:18
                                      chyba już mało kreatywna jestem :(
                                      może sen mi pomoże?
                                      postaram się zatem zasnąć, a jutrzejszy dzień poswięcę na wymyślanie kary jak
                                      najsurowszej. O rezulatach poinformuję:)
                                      Dobrej nocy
                                      • konrado80 Re: GAFA :((( 18.02.07, 02:23
                                        no niech juz Ci bedzie, poczekam do rana :P
                                        slodkich i erotycznych snow ;)
            • scandia Re: bezsenność 18.02.07, 01:27
              Za podglądanie bedzie kara - do odpowiedzi :) i pytanie "na czasie" jaką fryzure
              ma aktualnie britnej spirs?
              a) jest łysa
              b) na jeżyka
              c) ma irokeza
              • daphnie Re: bezsenność 18.02.07, 01:35
                hymm... hymmm...
                a to jest pytanie kwalifikacyjne?
                Bo jesli tak to, przeszukam czym predzej internet;)
                jednakowoż obecnie wyznaję pokornie, że pojęcia nie mam ...
              • stella.polaris25 tak,wiec kto jeszcze nie spi:) 18.02.07, 02:06
                .......
                • konrado80 a co to za spoznianie sie :PP 18.02.07, 02:12

• stella.polaris25 Re: a co to za spoznianie sie :PP 18.02.07, 02:13
                    wszysc sie wykruszyli??:)...a do scandi to nie podobne,ze tak wczesnie zniknal:)
                    • konrado80 Re: a co to za spoznianie sie :PP 18.02.07, 02:15
                      a do Ciebie ze tak pozno przybylas :PP
                      • stella.polaris25 Re: a co to za spoznianie sie :PP 18.02.07, 02:17
                        wiaruesj przekonywal mnie do polish sausage:)
                        • konrado80 Re: a co to za spoznianie sie :PP 18.02.07, 02:19
                          a co to takiego??
                          i kto to jest ten wiaruesj?? ;))
      • silic Re: bezsenność 18.02.07, 01:19
        żeby nie było że jestem na wagarach :) ale już uciekam spać, właśnie skończyłem
        Lost oglądać...
    • stella.polaris25 Re: bezsenność 18.02.07, 02:24
      wiarusek -jeden z forumowiczow:),blizej mi nie znany:)tyle co z rozmow:)
      • scandia Re: bezsenność 18.02.07, 02:25
        wiarus - taki lokal w Szczecinie jest :P
      • konrado80 Re: bezsenność 18.02.07, 02:26
        aaa, ten antychryst :PPP
        • stella.polaris25 Re: bezsenność 18.02.07, 02:28
          ....do tego sie nie przyznal:D,mowil tylko,ze lubi ruskie pierogi:P
          • konrado80 Re: bezsenność 18.02.07, 02:32
            kurcze, uwazaj na niego i nie rozmawiaj wiecej z nim
            nigdy nie wiadomo co i jak z nim :))
            • stella.polaris25 Re: bezsenność 18.02.07, 02:37
              :)antyreklama
              • scandia Re: bezsenność 18.02.07, 03:02
                Sie zaczytalem... eh :) ide spac, dzisiaj wyjatkowo wczesnie, ale jeszcze chyba
                kaca mam z piatkowej imprezy :) DOBRANOC :)*
                • stella.polaris25 Re: bezsenność 18.02.07, 03:09
                  :)wlasnie.... nie bylo cie wczoraj:),dobranoc scandia,buziaki
    • avital84 Re: bezsenność 19.02.07, 01:25
      ja już idę spać...
      ale podrzucam wam wątek do góry, bo widzę, że jest nocna frekfencja:)
      dobranoc:)
      • stella.polaris25 Re: bezsenność 19.02.07, 01:26
        dobranoc avital;)
        • konrado80 Re: bezsenność 19.02.07, 01:35
          czesc Stella ;)
          i znowu tu sie spotykamy ;)
      • konrado80 Re: bezsenność 19.02.07, 01:34
        no wiesz, namawiasz nas do zlego :PP
        slodkich i erotycznych ;)
        • stella.polaris25 Re: bezsenność 19.02.07, 01:37
          ja zawsze kusze i na tym sie konczy:)),
          • konrado80 Re: bezsenność 19.02.07, 01:41
            to moze czas cos z tym zrobic zeby nie konczylo sie ;)
            • stella.polaris25 Re: bezsenność 19.02.07, 01:43
              ....musze cos pomyslec:)...moze ty masz jakis pomysly...chetnie skorzystam,bo
              dzisiakj,wyjatkowo moje szare komurki nie dzialaja tak jak trzeba:),yhhhhhhhh
              • konrado80 Re: bezsenność 19.02.07, 01:46
                hehe, no niestety, umysl mam juz wycienczony :)
                i zaraz zmykam spac, bo znowu odjade tak jak wczoraj i znikne bez pozegnania :(
                • stella.polaris25 Re: bezsenność 19.02.07, 01:47
                  ...w takim razie dobranoc...i czekam na propozycje:),co mam z tym fantem robic:)
    • scandia Re: bezsenność 19.02.07, 02:31
      I oto jestem, chyba "niestety", juz ladnie sie polozylem, juz film ladny do snu
      objerzałem, juz tak prawie, tyci tyci spałem, ale nie! Naszły mnie oczywiscie
      mysli niepotrzebne... i teraz dupa! Jak zwykle na forum swoje zale wypisuje...
      ehhh, chce spac, dzisiaj ciezki dzien mnie czeka, przeprawa i walka z biurokracją...
      • stella.polaris25 Re: bezsenność 19.02.07, 02:44
        ....ty tez masz z tym mysleniem:)...wspolczuje ci wiem co to znaczy...tylko,ze
        u mnie skutki byly oplakane...!dosc mozne knsekwencje ponioslam w zwiazku z
        rostaniem...z ta 2 osoba
        • scandia Re: bezsenność 19.02.07, 02:49
          Ja tez, do dzisiaj ponosze konsekwencje, i najlepsze jest to, ze ja nic złego
          nie zrobilem.. a tak dostac kopa.. ajajajaa, zycie jest niesprawiedliwe
          czasami... jakies filozoficzne mysli mnie nachodza.. juz prawie 3, a o 8 musze
          wstac i "działac"... juz mi sie nie chce :P ajj
          • stella.polaris25 Re: bezsenność 19.02.07, 03:00
            ....niestety scandia,najlepiej by bylo jakby to bylo z twojej winy ,wtedy twoj
            bol bylby usprwiedliwiony i bardziej znosny.(a tak twoja zlosc,jest bardziej
            napeczniala)
            Ludzie podejmujac decyzje czesto podpieraja je argumentami by utwierdzic sie w
            przekonaniu,ze ta droga jest wlasciwa...
            Kiedys myslalam,ze wszytsko wyrownuje sie w naturze,tzn,ze dobro i zlo wraca do
            czlowieka...ale im dluzej zuyje na tym padole zaczynam watpiec w to....a ludzi
            z ktorymi rozmawiam-zwlaszcza tych dosc mozno DOSWIADCZONYCH przez
            zycie,utwierdzaja mnie w tym przekonaniu...smutne...
            • scandia Re: bezsenność 19.02.07, 03:11
              Wez mnie nie doluj, chyba tylko to trzyma mnie do zycia ;) ze, jak to ladnie
              ujelas: "ze wszytsko wyrownuje sie w naturze"... mi sie wydaje, ze tak wlasnie
              jest, ze tak sie stanie i Twoim wypadku i w moim, i innych. Jak ktos jest zły,
              to kiedys musi to jakos odcierpiec, dobrzy ludzie nie mogą ciagle cierpiec, za
              free :D Ja nikomu zle nie zycze, wrecz odwrotnie, powiedzialem, swojej bylem,
              zeby byla szczesliwa z tym nowym, zeby teraz jej sie udało, zeby to było to na
              co czekała, moze w glebi serca czulem, ze ten koles nie zasłuzył na nią, ze zna
              ją raptem 3 tygodnie... ale skoro ona go wybrała...

Mnie boli najbardziej na swiecie, to jak ona to rozegrala, jak mnie upokorzyła
              przed samym sobą, jak smiala mi sie w twarz z milosci, która byla dla mnie
              bardzo wazna, jak zdeptała moje uczucia rzucając słuchawką, jak olała zwykłego
              przyjaciela. Tyle dla niej zrobiłem, a nie zasłuzyłem nawet na 5 min spotkania,
              na 3 minuty wspólczucia, i 1 minute spojrzenia.

Ale, ha! Człowiek uczy sie na bledach, wiele sie dzieki temu nauczylem,
              dojrzałem do pewnych spraw, mysle, ze bede silniejszy i mądrzejszy w nowym
              zwiazku, o ile taki nastapi. Z takim bagazem doswiadczen, bedzie mi latwiej.
              Dobrze, ze nie byla np. moją żoną, dobrze, ze np. nie mialem z nią dziecka... z
              dalejszej perspektywy czasu wszystko bedzie na "dobrze, ze".. :)

Z każdym dniem jest lepiej :)
              • stella.polaris25 Re: bezsenność 19.02.07, 03:20
                Ja niestety juz tak nie mysle,....ma to aczkolwiek dla mnie szerszy aspekt.Nie
                zawezam tego co mi badz tobie sie przytrafilo(tej jednej przykrej sytuacji) do
                tego co napisalam wczzesniej.
                Moje wnioski wynikaja z doswiadzcenia ,nietylko moich,ale i osob mi
                blizszych,badz dalszych...
                I powiem,ze zaczyna mi sie lepiej zyc,bo wzielam zycie w swoje rece i nie
                czekam ,az ktos mi sie zrewanzuje,za moje poswiecenie,zaczynam bardziej dbac o
                soj interes a nie innych ososb....
              • stella.polaris25 Re: bezsenność 19.02.07, 03:27
                ...chcialabym ,zeby ktos wytlumaczyl mi cierpienie ludzio,ktorych naparwde
                spotyka duza targedia w zyciu...ja przynajmniej tego nie umiem jakos pojac.
                DLACZEGO??,moze wtedy wrocila by wiara w to,ze wszytsko sie wyrownuje...
                • scandia Re: bezsenność 19.02.07, 03:30
                  "I powiem,ze zaczyna mi sie lepiej zyc,bo wzielam zycie w swoje rece i nie
                  czekam ,az ktos mi sie zrewanzuje,za moje poswiecenie,zaczynam bardziej dbac o
                  soj interes a nie innych ososb...."

I tu masz 100% racje, tak trzeba robic :) wiadomo, nie mozna byc EGOISTĄ jakims
                  100%, ale trzeba pamietac o sobie, swoich celach, marzeniach... ja popelniłem
                  ten bład, myslalem, tylko o niej :) moze nie powiem teraz, ze zaluje, ale tu
                  widze swoj blad ;)

Okej, dziekuje, za milą rozmowe, juz sklade spac. Trzymaj kciuki za mnie jutro
                  zalatwiajac papiery, i wypelniajac biurokratyczne durne pisma, bla bla bla.

Dobranoc, dobrej nocy!
                  • stella.polaris25 Re: bezsenność 19.02.07, 03:32
                    :)dobranoc,trzymam kcuki!
                    • stella.polaris25 Re: bezsenność 20.02.07, 01:04
                      ....kto jeszcze:)?
                      • konrado80 Re: bezsenność 20.02.07, 01:57
                        moze ja, moze Ty ;))
                        • stella.polaris25 Re: bezsenność 20.02.07, 02:19
                          ...moze my :),...moze oni:))
                          • konrado80 Re: bezsenność 20.02.07, 02:30
                            moze kiedys ;)
                            moze nigdy...
                            • stella.polaris25 Re: bezsenność 20.02.07, 02:39
                              ...moze dzis ,moze wcale,:)
                              ....wlasnie slucham stinga?komu sie podobaja jego utworki:)
                              • konrado80 Re: bezsenność 20.02.07, 02:42
                                wiec moze zaczniemy, a moze nie ;)
                                bylem na tym jak ze slynnym koncercie ;)
                                • stella.polaris25 Re: bezsenność 20.02.07, 02:46
                                  ....ooo:)),niestety ja nie mialam okazji,ale wszystko przede mna:)
                                  a Diana Krall,Tori Amos ,Sade:)),moze cos w tym kierunku...??
                                  ...a jesli chodzi o muzyke to moim niepodwazalnym faworytem jest plytka Buddha
                                  Bar VII:)))...
                                  • konrado80 Re: bezsenność 20.02.07, 02:59
                                    Sade tak, reszty nie jestem pewien ;)
                                    co do tej plytki, to juz mi ktos o niej mowil, ale nie pamietam co i jak
    • konrado80 Problem... 21.02.07, 02:04
      na bezsennosc raczej nie narzekam, nie pamietam snow, ale spac moge bez problemu
      dzisiejsza noc raczej spedze tutaj, ale mam nadzieje ze ta cholerna woda
      przestanie zaraz leciec i bede mogl pojsc spac :)
      jest ktos kto nie moze zasnac i ma chec pogadac?? ;)
      • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:06
        ...ja jeszcze nie spie:)moge dotrzymac towazystwa:)oczywiscie...
        • nocnaziemi Re: Problem... 21.02.07, 02:09
          no więc ja też. ostatnio przestawiłam się na tryb nocny, i zasypiam z reguły
          koło 6, 7 rano, jeśli warunki pozwolą.

obiecuję, że kupię haczyk. ;)
          • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:11
            nie obiecuj, tylko zrob to dla siebie
            ale dziwi mnie to ze Twoj facet nic z tym juz dawno nie zrobil
            • nocnaziemi Re: Problem... 21.02.07, 02:16
              zdarza się. nie pomyśleliśmy, ok. naprawimy to. nie ma potrzeby przenosić
              tamtego tematu tutaj. niemniej, dzięki za dobre chęci.

zyczę Wam miłej rozmowy, nie przeszkadzam.

pozdrawiam. :]
              • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:18
                nie przeszkadzasz ;)
                seksu chyba dzisiaj nie bedziemy uprawiali, ale kto wie :DDD
                • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:20
                  ....seks,wlasnie tez o tym myslalal,ja go codziennie mam w moich snach:))...nie
                  konrada..tylko sny erotyczne w wykonaniu mnie i nieznanej postaci:))jeszcze nie
                  odkrylam kto to taki:Dmoze ktorys z forumowiczow??:)
                  • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:25
                    moze wiarusik, tak duzo z nim ostatnio rozmawialas na rozne tematy :PP
                    • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:26
                      ...on ma slabosc do siostr-ciotecznych:))...a ja niestety nie z tego klanu:))
                      • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:30
                        hmmm, no tak, nie pomyslalem :))
                        no to nie wiem, moze ze mna, niby malo rozmawiamy, ale zawsze cos pikantnego
                        sie trafialo :))
              • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:19
                nocnaziemi nie przeszkadzasz im wiecej osob tym lepiej:))bedzie wesolo:)
                • nocnaziemi Re: Problem... 21.02.07, 02:23
                  nie bardzo jestem w temacie, a widzę, że Wy już zaawansowani jesteście, jeśli
                  chodzi o rozmowy tutaj, poza tym, nie ukrywam, że jutro mam egzamin z
                  rozwojowej, więc lepiej chyba będzie, jak się skupię na materiałach, a nie na
                  rozmowach. :p
                  niestety.

----

I live my life by the moon.

• stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:25
                    ...w taki razie trzymam kciuki!i zaparaszam jutro wieczorem:))
                  • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:31
                    o jakich rozmowach mowisz, tu o seks chodzi :PP
                    powodzenia na egzaminie
                    • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:37
                      ....no wlasnie o takich:))
                      • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:41
                        czyli??
                        • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:47
                          ....no wiesz:)),musze sie powtarzac:)
                          • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:49
                            no wiesz, dla mnie chyba mozesz ;))
                            • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:54
                              ....chyba tak:))
                              • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:57
                                wiec? ;)
                                • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:58
                                  ....wlansie Ci przekazalm telepatycznie:),nie doszlo???:)
                                  • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:04
                                    bylem wylac wode, wiec nie ;)
                                    • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:07
                                      ....to pewnie przez ta wode:)...zaraz sprobuje jeszcze raz :)skup sie mocno:)
                                      wymaga to nie tylko mojej sily,ale i osoby ktora odbiera ta wiadomosc:)
                                      • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:10
                                        bedzie problem, bo jestem glodny i przez to nie moge sie skupic ;)
                                        musisz poczekac, az cos zjem ;)
                                        • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:12
                                          ...nie jedz!!:) bo pokarm wychwyci wszystkie fale:)i nici z przekazu...
                                          • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:15
                                            niestety, ale nie dam rady, musze ;)
                                            • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:17
                                              ....no trudno,smacznego:)
                                              • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:25
                                                dzieki ;)
                                                • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:31
                                                  prosze;)
                • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:26
                  no coz, dwie dziewczyny, ja sam, hmmm ;))
                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:27
                    ...nie dzisiaj konrado:))nocnaziemi uczy sie do egazminu:)patrz wyzej...
                    • nocnaziemi Re: Problem... 21.02.07, 02:29
                      :)
                      trzymajcie się.

----

I live my life by the moon.

• stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:32
                        oooooo:)) wiatm ponownie:)to dzisiaj trojkacik cie czeka konrado:Dcieszysz
                        sie??:)
                        • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:41
                          juz nie ma z czego, znaczy sie jest, bo Ty jestes ;)
                          • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:44
                            ...czyli sie cieszysz ,ze dostapisz tej przyjemnosci konwersacji w gronie 2
                            inteligentnych,pieknych kobiet:D
                            • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:48
                              a Tobie nie przeszkadza konkurencja?? ;))
                              • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:51
                                ,...ja tego tak nie odbieram:))...lubie
                                trojkaty,czworokaty,pieciokaty:)).,..coz zrobic...chyba jestem nimfomanka:)
                                • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:55
                                  wiec jeden problem mamy zglowy ;))
                                  teraz tylko kolezanke trza namowic ;))
                                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:56
                                    ....:))trzeba koniecznie:)musis ja tylko przekonac,ze gra bedzie warta
                                    swieczki:)
                                    • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:57
                                      lepiej bedzie jak Ty to zrobisz, kobiete lepiej zrozumie ;)
                                      • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:59
                                        ....co ja moge zrobic:))tyle co nic:),mezczyzne namowie owszem,ale z kobiata
                                        jest trudniej:),tobie daje wolna reke:)jak ja namowisz daj znac:)
                                        • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:02
                                          jak to co, wyslucha Ciebie jak przyjaciolki ;)
                                          • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:04
                                            ....kobiety pod tym wzgledem sa wyczulone:)wola byc namawiane przez
                                            mezczyzne:).,..a do przyjazni to nam daleko:)
                                            • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:07
                                              to razem ja namowimy, tylko czy wiesz gdzie ona jest?? ;)
                                              • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:09
                                                ...nie:))
                                                • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:10
                                                  no to musimy wystarczyc sobie nawzajem ;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:13
                                                    ...szybko sie zniechecasz:))
                                                  • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:16
                                                    a masz inne wyjscie?? ;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:19
                                                    ....:)a co ja moge,juz pisalam:)
                                                    ale ponoc dla chcacego nic trudnego:)-tak czasem mawial moj znajomy...wiec:)
                                                  • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:25
                                                    wiec zawolaj kolezanki ;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:30
                                                    ...gdzie?:)one sa ciagle przy mnie i nie chca sie ruszyc,objadly sie fasola i
                                                    groszkiem:)i mowia,ze ida spac:)))
                                                  • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:43
                                                    tak wczesnie?? ;)
                                                    a chcialem zaprosic Was na jajecznice na kielbasce ;))
                                                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:49
                                                    ....ty tylko o jednym:))...one sa wgetariankami:))
                                                  • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 04:01
                                                    nie o jednym, tylko o dwoch :P
                                                    to na kanapke z serem bialym ;))
                    • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:32
                      no tak, wykrusza sie nam towarzystwo i pozostajemy sami... ;)
                      • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:33
                        ....nie wrocila:))
                        • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:38
                          wiec musimy we dwujke sobie poradzic ;)
        • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:10
          bo jeszcze wczesna godz u Ciebie :P
          ale milo znowu Cie zobaczyc ;)
          • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:11
            ....witam Pana:)...tak u mnie 19:)jak wiadomo
            • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:12
              u mnie troche po pierwszej ;)
              witaj ;)
              • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:13
                .....to co dzisiaj robimy:)??jakes propozycje...?
                • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:15
                  ja co chwile latam do lazienki wylac wode z butelki :P

hmmm, moze porozmawiamy, tylko o czym? jakies propozycje?? ;)
                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:17
                    ....sufit ci przecieka:)???propozycje...hmmm....mysle intesywnie:)
                    ....kto jest w 3 filarze-mam na mysli fundusze emerytalne:)
                    chce sie zabezpieczyc na starosc:DD
                    • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:21
                      raczej grzejnik w pokoju...
                      ja jestem na zycie ubezpieczony, to chyba lepsze niz 3 filar, ale nie
                      zastanawialem sie nad tym
                      a nie lepiej byloby zainwestowac w fundusze inwestycyjne??
                      niezla kase mozna zarobic
                      • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:23
                        ....a juz o tym pomyslalam,prawdopodobnie na arke sie zdecyduje...moze w
                        millenium....kilka jest opcji ...gdzies w koncu trzeba lokowac pieniazki....a
                        filar z tad ten pomysl,bo obawiam sie o moja emeryture:) w pl
                        • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:28
                          to pomysl nad ubezpieczeniem na zycie
                          masz zapewniona pewna sume po skonczeniu placenia skladek czyli po jakims
                          okresie na ktory podpiszesz ja, a dodatkowo masz ubezpieczenie na zycie
                          o arce tez slyszalem, maja chyba najlepsze notowania
                          • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:30
                            ale jak to dokladnie wyglada....chyba sie powinnam tym troche zaczac
                            interesowac...ja myslalam o 3 filarze ,bo jestem w commercila union,
                            • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:37
                              ja jestem w drugim chyba w polsacie
                              a nad trzecim nie myslalem
                              jakis czas temu ubezpieczylem sie na zycie, place co miesiac skladke
                              a po 55 roku zycia skoncze wplacac i bede mogl pieniadze wyciagnac, tylko nie
                              pamietam czy w ratach czy odrazu cala sume
                              a w miedzy czasie jestem ubezpieczony, co dobrze mi dalo, bo mialem jakis czas
                              temu wypadek i dostalem odszkodowanie
                              • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:45
                                ....w polsacie?nie slyszalam o tym?
                                • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:49
                                  no coz, zmienia sie co jakis czas
                                  jedni ida do gory, inni nie daja rady i sprzedaja innym
                                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 02:53
                                    ....a co powiesz o commercial union,inwestowac? ?
                                    • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 02:56
                                      nie interesowalem sie 3 filarem, wiec nie pomoge
                                      musialbym poczytac troche i moze wtedy
                                      • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:02
                                        ...chyba bede musiala poczytac...,ale jeszcze troche daje sobie czasu:) za duzo
                                        sparw na glowie
                                        No i jeszcze forum kobiece:)trzeba podtrzymywac frekfencje w nocy:))
                                        • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:05
                                          zwlaszcza forum kobieta, bez Ciebie w nocy ono by padlo ;)
                                          • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:11
                                            ....juz dochodzimy do 300-setnego numeru:)postanawiam bobic rekord na tym
                                            forum:)i mnimalny prog to 1000:))
                                            • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:14
                                              to jeszcze troche bedziesz musiala tutaj pobyc i kilka Polskich nocy zawalic ;))
                                              • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:19
                                                ...amerykanskich:)wieczorow:)jak juz cos:)
                                                • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:27
                                                  ale Polskich nocy tez ;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:30
                                                    waszych polskich nocy:)jak najbardziej:))
                                                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:34
                                                    ...i wybil numerek 300:)tak wiec jeszcze tylko700:)),poki co uciekam...musze
                                                    cos jeszcze zrobic:)zycze Ci milych snow,dobranoc.
                                                  • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:47
                                                    dzieki
                                                    slodkich i erotycznych ;)
                                                  • konrado80 Re: Problem... 21.02.07, 03:43
                                                    no ja angielskich ;))
                                                  • stella.polaris25 Re: Problem... 21.02.07, 03:49
                                                    .....dobranoc:)
    • cafenoir84 Ale fajny wątek :) 22.02.07, 01:53
      Cóż za sympatyczny wątek :) A cledomro rozpoczęła wprost rozkosznie...
      • cafenoir84 No nie wierzę, że już wszyscy śpią ;) n/t 22.02.07, 02:06
        • pepsi-cola I masz racje :). 22.02.07, 02:39
          Co proponujesz?
          • cafenoir84 Re: I masz racje :). 22.02.07, 02:41
            czekam na propozycje ;)
            • pepsi-cola Propozycja. 22.02.07, 02:43
              Nie skladam nieznajomym :).
              • cafenoir84 Re: Propozycja. 22.02.07, 02:49
                A ode mnie wymagasz, no ładnie to tak? ;)
            • stella.polaris25 Re: I masz racje :). 22.02.07, 02:44
              ...a ja mowie dobranoc:)i milego wieczoru:)
              • pepsi-cola Dobranocka :). 22.02.07, 02:46
                Dobranoc pisze. Kolorowych snow :).
              • cafenoir84 Re: I masz racje :). 22.02.07, 02:49
                Dobranoc :)
                • pepsi-cola Sennie... 22.02.07, 02:59
                  Dobranoc lub bonne nuit :))).
                  • cafenoir84 Re: Sennie... 22.02.07, 03:09
                    Guten Nacht
                    • pepsi-cola Re: Sennie... 22.02.07, 03:15
                      Niech bedzie :).
    • stella.polaris25 Re: bezsenność 23.02.07, 01:21
      ....jestem w trakcie gotowania:)oczywiscie nie przeszkadza mi to w
      sprawdzeniu obecnosci:))
      • konrado80 Re: bezsenność 23.02.07, 01:23
        a co Ty dziewcze takiego pysznego dla mnie gotujesz?? ;)
        • stella.polaris25 Re: bezsenność 23.02.07, 01:25
          ....:)wpadnij to sie dowiesz:))
          • avital84 Re: bezsenność 23.02.07, 01:28
            Ja jestem obecna...:) ale całkiem możliwe, że jednak niedługo sprawię sobie
            wagary:)
            • stella.polaris25 Re: bezsenność 23.02.07, 01:29
              Avital:))...dobrze tobie dzisiaj daje wolne,ale tylko dlatego,ze w ciagu dnia
              bylas aktywna:)
              • konrado80 Re: bezsenność 23.02.07, 01:30
                no wiesz co, za taka aktywnosc to pale powinna dostac :P
                • avital84 Re: bezsenność 23.02.07, 01:31
                  dlaczego odrazu pałę? i o jakiej pale myślisz?:P
                  • konrado80 Re: bezsenność 23.02.07, 01:32
                    a Ty juz o seksie, wez tu porozmawiaj z dziewczyna :PP
                    • avital84 Re: bezsenność 23.02.07, 01:33
                      takie masz o mnie zdanie?!
                      gdzie o seksie? to chyba Tobie coś się nietak skojarzyło;)
                      • konrado80 Re: bezsenność 23.02.07, 01:35
                        dobra dobra, juz mi sie tu tak nie tlumacz :P
                        ja mowilem o ocenie, a Ty zaraz z pytaniem o jaka mi chodzilo :))
                        • avital84 Re: bezsenność 23.02.07, 01:37
                          może na przykład o policyjną:P
                          • konrado80 Re: bezsenność 23.02.07, 01:39
                            widze ze lubisz sado maso :PP
                            kurcze, co to sie porobilo, dziewczynom tylko seks w glowie :DD
              • avital84 Re: bezsenność 23.02.07, 01:30
                dobra dobra;)
                powiedz otwarcie, że chcesz sam na sam zostać z Konrado;)
                • konrado80 Re: bezsenność 23.02.07, 01:33
                  no co Ty, ona woli cos szerszego, wiec zostan z nami ;)
            • konrado80 Re: bezsenność 23.02.07, 01:31
              no tak, ledwo zaczela, a juz wagarow sie zachcialo ;)
              • avital84 Re: bezsenność 23.02.07, 01:32
                taką mam krnąbrną naturę;)
                • konrado80 Re: bezsenność 23.02.07, 01:36
                  a uwazalem Cie za takie niewiniatko :P
          • konrado80 Re: bezsenność 23.02.07, 01:29
            przeciez siedze przy stole, bo mialem nie przeszkadzac :P
            • stella.polaris25 Re: bezsenność 23.02.07, 01:31
              ....hehehe:Dnapewno nie przy moim:),chyba,ze jestes duszek-Kacper:) w co watpie
              ....ale jezeli jednak,to zlap mnie za spodnie,bym wiedziala gdzie jestes:))
              • konrado80 Re: bezsenność 23.02.07, 01:34
                ja na kolacje przyszedlem a nie obmacywac Cie :P
    • avital84 Help!!!! 23.02.07, 01:36
      Skoro już tu jesteście to może mi pomożecie...
      Sprawa jest taka,że przed chwileczką wyskoczyła mi inforamacja o tym ,że mam za
      mało pamięci wirtualnej:/
      Mam wirusa...jakoś ostatnio wolno mi komp chodzi:/
      Chyba formacik będzie trzeba zrobić...ehhh
      • stella.polaris25 Re: Help!!!! 23.02.07, 01:38
        ...a ja wlasnie jem obiadek,wiec musze was na chwile przeprosic:))bede za
        jakies ten minutes:)
        • konrado80 Re: Help!!!! 23.02.07, 01:40
          smacznego ;)
        • avital84 Re: Help!!!! 23.02.07, 01:43
          smacznego:)
      • konrado80 Avi 23.02.07, 01:41
        daj mi chwilke, musze pomyslec
        • avital84 Re: Avi 23.02.07, 01:43
          ok dzięki:)
          • konrado80 Re: Avi 23.02.07, 01:48
            jaki masz system i ile masz ramu??
            • avital84 Re: Avi 23.02.07, 01:49
              www.pcworld.pl/news/69727.html
              to o to chyba chodziło, więc pokombinowałam w ustawieniach...mam nadzieję, że
              zadziała:)
              • silic Re: Avi 23.02.07, 01:52
                Jeśli masz mało ramu to dla pewności ustaw rozmiar pliku stronicowania
                kontrolowany przez system oraz sprawdź czy na dysku z tym plikiem jest
                dostatecznie dużo miejsca.
                • avital84 Re: Avi 23.02.07, 01:55
                  dzięki...właśnie to zrobiłam...:)
                  mam nadzieje, że będzie ok...wydawało mi się, że nie mam tak mało ramu
                  • konrado80 Re: Avi 23.02.07, 01:57
                    jezeli wyskoczyl komunikat, to raczej nie masz za duzo
                    pilnuj terez miejsca na dysku C, tak zeby ok 1GB zawsze bylo wolnego
                    • avital84 Re: Avi 23.02.07, 01:59
                      ale ja właśnie praktycznie nic nie mam na dysku...wszystkie śmieci mam na
                      drugim kompie
                      tutak mam tylko torchę piosenek, kilka referatów, nawet zdjęć nie mam...zero
                      filmów...
              • konrado80 Re: Avi 23.02.07, 01:54
                a tak na przyszlosc, to przydaloby sie wiecej ramu
                • avital84 Re: Avi 23.02.07, 01:57
                  No nie mam dużo, bo 256, ale nie mam zaśmieconego komputera...prawie nic na nim
                  nie mam:/
                  • konrado80 Re: Avi 23.02.07, 02:01
                    i jeszcze pewnie masz Windows xp??
                    jezeli tak, to malo masz jak na taki system
                    powinno byc min 512
                    • avital84 Re: Avi 23.02.07, 02:04
                      nie, milenium
                      wiem, że mało...ale wydawało mi, że jak na moje potrzeby to wystarczająco
                      • konrado80 Re: Avi 23.02.07, 02:06
                        no prosze Cie, ten system to jedna wielka porazka
                        • avital84 Re: Avi 23.02.07, 02:10
                          wiem...:)
                          ale w momencie jak instalowałam nie mogłam znaleźć swojej płyty i akurat
                          chłopak mojej siostry miał przy sobie Milenium...i tak zostało
                          w sumie jak coś będzie nie tak...to ja lubię formatować:)))
                          po prostu jak skombinuje płytę z innym systemem to wgram od nowa:)
                          • konrado80 Re: Avi 23.02.07, 02:15
                            kup sobie nowy komputer z systemem i bedziesz miala spokoj ;)
                            • avital84 Re: Avi 23.02.07, 02:18
                              ehhh...szkoda mi...bo w tym roku byłam w Stanach i przegapiłam masę okazji...
                              tam sprzęt jest bardzo tani
                              a jak patrzę, że tu mam zapłacić za to samo dwa razy więcej...ehhh...nie
                              potrafię:)
                              kupiłam, więc używany żeby był i żeby kłótni w domu nie było o komp:)
                              a w przyszłości kupie laptopa chyba...ale nie w Polsce, nie zamierzam
                              przepłacać...
                              • konrado80 Re: Avi 23.02.07, 02:21
                                ja w Irlandii kupilem, nie duzo ale taniej niz w Polsce
                                • avital84 Re: Avi 23.02.07, 02:23
                                  Ja jadę jak już pisałam do Anglii... nie jest to taka okazja jak w Stanach, ale
                                  słyszałam, że jednak taniej, więc może się skuszę...zobaczę.
                                  • konrado80 Re: Avi 23.02.07, 02:27
                                    czasami mozna trafic na promocje w Dixons lub Currys
                                    ja tak kupilem, lepszy i tanszy niz moja siostra w Polsce
                                    • avital84 Re: Avi 23.02.07, 02:29
                                      wiesz w Stanach moi koledzy kupili w promocji laptomy o równowartości 1200zł
                                      takie same w Polsce kosztują 3300 zło:/
                                      a mi zapomnieli powiedzieć...promocja była jednodniowa i do wyczerpania
                                      zapasów..w BestBayu.
                                      Tam co niedziela takie promocje były, ale zawsze miałam pecha:)
                                      To coś jak media markt...nie dla idiotów:)
                                      • konrado80 Re: Avi 23.02.07, 02:34
                                        kurcze, fajne promocje, ale tam sprzet ogolnie taniej niz u nas, wiec i tak sie
                                        bardziej oplaca, tylko trzeba tam byc
                                        moj wyszedl 2800 a siostra za troche slabszy 3200
                                        • avital84 Re: Avi 23.02.07, 02:37
                                          no ja w tym roku nie planuję jechać...może Stellę poproszę;)
                                          • konrado80 Re: Avi 23.02.07, 02:40
                                            kurcze i ja bym ja poprosil, zawsze przyda sie jeszcze jeden :))
                        • stella.polaris25 ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:11
                          ....dziekuje obiadek byl pyszny:)...czy ktos jeszcze nie w lozu:)?
                          • silic Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:12
                            a chcesz zaproponować wybranie się tam ? :)
                            • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:13
                              ....e nie:)no lepiej jak czworokat ,nieee:)
                              • silic Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:18
                                to nie było zachęcające do pójścia do łóżka :)
                                może powiedz co jadłaś, czy było dobre i kiedy wyślesz nam próbki do
                                skosztowania ? :)
                                • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:20
                                  slic ,po odbior trzeba sie zglaszac niestety osobiscie:))
                                  • silic Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:23
                                    to że osobiście to nie tak źle, tylko po odbiór czego ? :) Jedzonko możesz
                                    wysłać pocztą ale najpierw powiedz co zrobiłaś.
                                    Chyba że osobiście to nie po jedzenie ...
                                    • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:27
                                      ...makaron,z miesko do tego warzywa ,pasta-moje jedno z ulubionych
                                      dan..spaghetti:)
                            • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:13
                              ...na forum:)oczywiscie:)
                              • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:18
                                eee tam forum, lepiej gdzie indziej :P
                                • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:19
                                  a z Tobą to o czym niby można tylko pogadać Konrado co?;)
                                  • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:20
                                    o wszystkim Avi, o wszystkim :P
                                    • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:22
                                      o wszystkim czyli o niczym;))
                                      • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:23
                                        nie da sie o niczym, zawsze jest cos :P
                          • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:13
                            no ja nie w łożu:) chociaż powinnam być dawno w łożu, bo mam nastawiony budzik
                            na 7.30, a nawet 25 i nie chciałabym mieć przekrwionych oczu
                            właściwie to jutro, a raczej dziś miałam wyglądać ładnie:) ale co tam...spać
                            jakoś mi się nie chce:/
                            to to lenistwo...ferie mam:)
                            • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:14
                              .....jak ferie masz to nie widze sensu wczesnego pojscia spac:))
                              • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:16
                                ale jutro po ostatni wpis muszę jechać rano:)...dziś znaczy:)
                                a jutrzejszej nocy zamierzam balować całą noc...
                                także może załapie się na bezsenność, ale najwcześniej powinnam być o 5.00:)
                            • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:19
                              to jak masz ferie, to po co tak wczesnie wstajesz??
                              • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:22
                                napisałam już po wpis na uczelnie jade, bo jak były wpisy ( w walentynki to ja
                                umierałam na okres:P )
                                co prawda konsultacje są od 10.00, ale ulice zasypało, a do szkoły mam
                                normalnie 30minut...no i włosy muszę rano umyć, więc trzeba odpowiednio
                                wcześniej wstać:)
                                • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:25
                                  dobra dobra, nie zwalaj teraz na okres :P

kurcze, Ty to siakas masochistka jestes :))
                                  • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:26
                                    trochę pewnie jestem:)
                                    a okres był...straszny...tylko kobiety mogą to pojąć:)
                                    • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:29
                                      troche?? dwie godz szykowac sie po zwykly wpis??
                                      nospe trza bylo wziasc :P
                                      • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:35
                                        nie no...wstaje o 7.30:)
                                        myje głowe i biore prysznic...mija jakieś 15 minut...jest 7.45...robię śniadani
                                        i piję kawę...albo prz telewizorze albo włanczam komp...mija kolejne 15
                                        minut...a włosy muszą schnąć...mroźno jest na dworze
                                        jest godina ósma...zaczynam się malować...baza pod fluid, podkład, maskara,
                                        puder...jakieś kolejne 10, 15 minut;) potem się ubieram...jak zwykle nie wiem
                                        co mam na siebie włożyć i muszę jeszcze uprasować to na co się
                                        zdecydowałam...jest 8.30...potem włanczam muzyke i się relaksuje, rozmawiam z
                                        rodzicami, bo nie będę ich widziałam cały dzień i podsuszam włosy:)
                                        jest 9.00...akurat muszę wyjść, bo o 9.15 mam autobus:) cała filozofia:)
                                        • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:39
                                          znasz takie urzadzenie jak suszarka?? :P
                                          a po co tyle tego czegos nakladasz na siebie?? delikatny makijaz i wystarczy ;)
                                          • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:42
                                            mam delikatny...ale dla mnie to ceremonia rozbudzania się
                                            poza tym nawet nie wiesz, że ten delikatny i wyglądający na naturlaną piękność
                                            wymaga najwięcej czasu i skupienia i wprawy;)
                                            to nie sztuka nałożyć sobie tony fluidu i zrobić oczy na pande:)
                                            a suszarka niszczy włosy...dlatego rano wstaje żeby ich nie suszyć
                                            mogę je podsuszyć na koniec, ale nie suszę w całości
                                            za delikatne mam włosy i nie chce być łysa:)
                                            • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:44
                                              hmmm, chetnie bym zobaczyl jak on naturalnie na Tobie wyglada ;)
                                              a i te wlosy tez bym zobaczyl ;)
                                              • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:45
                                                ja też bym chętnie dużo rzeczy zobaczyła...np. Hawaje:) ale nie zobaczę:)
                                                • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:48
                                                  tego nie wiesz, chyba ze nie bedziesz chciala :)
                                              • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:46
                                                Avital nie ma mocnych muissz fote wkleci:)inaczej nicic z kompa:DD
                                                • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:49
                                                  Stelka, tak trzymaj ;))
                                                • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:50
                                                  ja jestem atechniczna i foty wkleić nie umiem:)
                                                  poza tym po co ktoś ma mnie oceniać po wyglądzie:)
                                                  w realu pierwsze wrażenie to wygląd...tutaj może być odwrotnie:)
                                                  • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:52
                                                    ....nie przesadzaj:)co znowu za herezje wymyslasz:)wklej foto:)od razu wpisze
                                                    cie do moich wirtualnych przyjaciol:)
                                                  • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:54
                                                    a Ty czemu zmienilas??
                                                  • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:53
                                                    powiedz czego nie wiesz, to pomoge ;)

a moze nikt nie chce Cie oceniac
                                                    tylko zobaczyc kim jest ta wiecznie wesola niewiasta ;)
                                                  • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:55
                                                    póki co wolę zostać tajemnicą:)
                                                    a wkleić pewnego razu naprawdę chciałam...jednak rozdielczość mich zdjęć jest
                                                    zbyt duża...jakoż, że jestem przesądna uznałam to za znak
                                                    a żeby być wirtualnymi przyjaciółmi nie trzeba wklejać swoich fotek
                                                    ale może kiedyś znów mi odbije...kto wie;)
                                                  • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:57
                                                    no dobra, to przeslij mi na malpke ;))
                                                  • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:56
                                                    ....zmienialm:)a dlaczego napisalam:))
                                                  • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:58
                                                    gdzie i co napisalas??
                                                  • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 03:00
                                                    jeejej pod spodem:)konrado:)(pod fotka)
                                                  • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 03:04
                                                    aaahhhaaaa ;))
                                                  • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 03:05
                                                    nooooooooo;)
                                                  • avital84 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:59
                                                    fajna ta nowa fota;)))
                                                  • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 03:01
                                                    dziekuje:))
                                    • stella.polaris25 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:30
                                      ...konrado od razu jakis spisek zwesza:))hehehe
                                      • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:35
                                        zdaje Ci sie :P
                          • konrado80 Re: ...... a wiec wrocilam,:) 23.02.07, 02:16
                            ja caly czas ;)
                            a co, chcesz sie przylaczyc?? ;))
                            • stella.polaris25 .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:35
                              • avital84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:37
                                no ja jeszcze nie:)
                                rozpisywałam się tylko o moim poranku:)
                                a to pasjonujące było:)
                                • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:39
                                  ...wlsasnie sie zastanawialm co sie dzieje,numerki sie zmienaija....a w okolo
                                  cisza:DD nie poptzrylam na posty u gory,ze piszecie z konrado:)a mysalal,ze
                                  jestem dobrym obserwatorem:)
                                  • konrado80 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:42
                                    no widzisz, ukrywalismy sie dobrze z Avi przed Toba :)))
                                    • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:48
                                      ojjjj i to barzdo dobrze:)zajelo mi to pare minut nim was nakrylam:D
                                • cafenoir84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:40
                                  ja jeszcze nie śpię... i jestem tym przerażona... ;)
                                  • avital84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:43
                                    cefaenoir...pod tym nickiem pisujesz tylko w nocy?
                                    • cafenoir84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:45
                                      nie :DDD rzadko pisuję w ogóle, w nocy mi się tak pisuje bo ta
                                      bezsenność... :)))
                                      • avital84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:47
                                        a długo już na to cierpisz?
                                        ja nie mam bezsenności...
                                        ale kiedyś też tak miałam...przewracałam się z boku na bok...a tu godzina 6.00
                                        i czas wstawać:/
                                        • cafenoir84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:55
                                          Cierpię na to jak poprzedniego dnia do dwunastej śpię :DDD
                                          • avital84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:56
                                            skoro to dopiero drugi dzień,to nie jest źle...pewnie to chwilowe...może w
                                            ferie się wynudziłaś i za dużo odpoczywałaś:)
                                            • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:59
                                              ...wspolczuje,wiem co to znaczy:/ale teraz niestety wsatje o 7 rano i nie ma
                                              mocnych najpozniej ide spac jak wybija 12h
                                              • avital84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:00
                                                a jaką masz różnicę czasu? 6 godzin czy więcej?
                                                • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:02
                                                  7
                                                  • avital84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:03
                                                    czyli u Ciebie 20.00, późno obiadki się jada:)
                                            • cafenoir84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:01
                                              nie, nie drugi, drugi dopiero piszę, ale chyba tak po prostu mam,że jestem
                                              zwierzęciem nocnym i śpię w dzień a żeruję w nocy :) W sumie by mi to
                                              specjalnie nie przeszkadzało, gdyby nie to,że jutro ta mordercza godzina
                                              zajęć :) A Ty czemu nie śpisz?
                                              • avital84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:02
                                                bo jestem uzależniona od forum:)
                                                i jak siedzę tutaj to wcale mi się spać nie chce...
                                                poza tym, mam ferie i odpoczywam po sesji...czyli robię nic...ciężko jest się
                                                zmęczyć w ciągu dnia...
                                              • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:03
                                                ja nie spie:)bo u mnie inna strefa czasowa:)
                                                • cafenoir84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:05
                                                  Tak, wiem, bo też już sie chyba zaczynam uzależnać od forum... :)
                                                  • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:09
                                                    ....niestety z czasem sie to przeradza w uzaleznienie:)ale cieszmy sie,ze nie
                                                    jestsmy uzaleznienie np od hazardu:)badz czegos innego:)
                                                  • avital84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:10
                                                    no nie wiadomo czy jest powód do radości;)
                                                    z hazardu czasem są zyski:)
                                                  • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:11
                                                    ...albo straty:)
                                                  • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:13
                                                    poza tym zeczywiscie tyrzeba miec umiar-fakt,po 2 ja czesto wchodze tutaj jak u
                                                    was zbliza sie wieczor:)wiec wieczorem,kiedy u was jet noc nie bede sama do
                                                    sibie klikac:)tak ,wiec w moim przypadku mozliwosc szalenstwa na FK dla mnie
                                                    jest ograniczona:)
                                                  • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:14
                                                    dobranoc Avital:),hehe nimfomania:)
                                                  • cafenoir84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:12
                                                    ale ja nie powiedziałam, że nie mam innych uzależnień :p
                                                  • avital84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:12
                                                    nimfomania?
                                                  • cafenoir84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:14
                                                    dlaczego już od razu z tak dużego kalibru? ;)
                                                  • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:16
                                                    ...bo nie mam malego:)
                                                  • cafenoir84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:19
                                                    Kurcze Stella, ja też już chyba będe znikać, zapodam sobie jakąś nudną
                                                    książeczke, to może zasnę, bo jutro będę jak zombi... ;) Dobranoc
                                                  • stella.polaris25 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:20
                                                    Dobranoc:)
                                                  • avital84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 03:09
                                                    lepiej nie:) dobrze Ci radzę;)))
                                                    jak to ostatnio z inną uzależnioną od różnych miejsc w sieci koleżanką z reala
                                                    stwierdziłyśmy...żyjemy w różnych światach i w róznych wymiarach
                                                    w rzeczywistym
                                                    w wyobraźni...i tu jest kilka światów
                                                    ale ostatnio bardzo intensywny jest też ten trzeci...czasem można się pogubić:)
                                                    to nałóg...ja zamiast uczyć się do sesji..pisałam pierdoły...na szczęście
                                                    jeszcze nie działa to destrukcyjnie jakiś umiar ii rozsądek w tym mam
                                                    ale jak się nie opanuje to kto wie:)
                                  • cafenoir84 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:43
                                    Eh... jutro na 8.00 na zajęcia. Boziu drogi, kto to wymyśla, żeby w piątki z
                                    rana robić zajęcia :(
                                  • konrado80 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:47
                                    czyli czym, ze my to jestesmy?? :))
                                • konrado80 Re: .........alloooooo,kto nie spi:)?n/t 23.02.07, 02:41
                                  a jakie to wciagajace bylo, przeczytalem cale od poczatku do konca nie
                                  przerywajac :PP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka