Dodaj do ulubionych

Jakie macie aktualnie seriale na tapecie?

08.10.12, 14:00
Moim najnowszym odkryciem jest 'Homeland', któremu zawdzięczam fakt, że dziś podpieram się nosem o klawiaturę, albowiem tak się w nocy wciągnęłam, że od razu pochłonęłam 4 odcinki. Gratulacje przy tym dla Claire Danes za świetną rolę.
Poza tym czekam na powrót 'The walking dead' i 'Gry o tron'.
I to by było na tyle, posucha straszna.
W co się jeszcze wkręcić?
Obserwuj wątek
    • stephanie.plum Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 14:05
      ja jakoś nie mogę "walking dead".

a homeland to już jest nowy sezon, czy co?

oglądam fringe, mentalistę, dextera i ostatnio "Castle", ale bez super wkręcenia.
      • ganna_risatdinova Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 15:18
        Ja dopiero pierwszą serię Homeland oglądam, ale spoko, do końca tygodnia nadrobię;).
        A z tego co wiem, już są 2 odcinki z drugiej serii.
        A walking dead kocham miłością wielką, oglądałam drugą serię nocami, z narastającym poczuciem zagrożenia i beznadziei, ale w życiu bym nie przerwała;).
        • cobrabeer Re: Jeśli idzie o homeland... 08.10.12, 17:45
          to w ostatnim odcinku saul będzie musiał zamknąć carrie jak odkryją w jej domu ścianę zapisaną różnymi wycinkami (zerżnięte z pięknego umysłu) i zabiorą ją na na ect (sama będzie chciła - bzyknęła się z brodym wcześniej), bo wykryli u niej bipolar disorder, oczywiście saul będzie chciał temu zapobiec
          saul jej powie, że nie miała racji z brodym ale miała rację z Abu Nazir
          Walden rozpocznie operację likwidacji Abu Nazira i za pomocą drone zabiją 82 dzieci
    • condessa Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 14:10
      Breaking Bad - zaliczylam powazne uzaleznienie i w kolejce Black mirror.
      • cobrabeer Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 17:45
        Słaby.
    • rekreativa Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 14:12
      Ja od lat to samo: "Grey's Anatomy" i "Criminal Minds".
      Z nowszych rzeczy to oglądałam ten serial z Ironsem o Borgiach. Dobry, jak ktoś lubi historię.
    • mr.man Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 14:20
      a ja na wesoło - Jak poznałem waszą matkę. Staram się nie oglądać więcej niż jednego odcinka dziennie, i nie śledzic więcej niż jednego serialu w tym samym czasie, bo człowiek nic innego by nie robił.
    • light_in_august Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 14:22
      Homeland jest absolutnie rewelacyjny, a odtwórcy głównych ról - rewelacyjni.
      Gra o tron też niezła - niby nie lubię takich klimatów fantasy, a wciągnęła mnie bardzo.
      Ostatnio natknęłam sie na The good wife, a że lubię seriale prawnicze, to całkiem miło mi sie ogląda.
    • martishia7 Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 15:56
      Z trochę bardziej świeżych, to Downton Abbey, bardzo mi się podoba. Na Walking dead też czekam. Od lat oglądam też Big bang theory, ale niestety, moim zdaniem obniżyli loty - 2 pierwsze odcinki nowego sezonu mnie rozczarowały. Ostatnio ponownie odkryłam Castle, które oglądałam jak leciał pierwszy sezon, a potem jakoś odeszło w zapomnienie.
    • geeky Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 16:44
      Breakin Bad - najlepszy serial dramatyczny jaki powstał, co ciekawe z sezonu na sezon coraz lepszy

Dexter - najnowszy sezon świetny

Kryminalne łatwe i przyjemne : Castle, Bones, the Mentalist, Criminal Minds

Damages - świetna Glenn Close

Dla nastolatków, albo jak ktoś lubi jak śpiewają: Glee

Homeland - czekam aż się sezon skończy

Newsroom - kulisy powstawania programu z informacjami w telewizji, bardzo ciekawy i fajnie zagrany

Ze starszych:
      The Killing - choć trochę nudnawy, ale za to przygnębiający i mroczny
      Californication - w oczekiwaniu na nowy sezon,
      House of Lies - pierwszy sezon uwielbiam, z niecierpliwością czekam na kolejny (styczeń 2013)
      • mr.man Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 16:53
        californication - serial dzięki któremu odkryłem glenliveta, za co wdzięczny będę po wsze czasy, to jednak trochę pomylenie priorytetów. Rozumiem product placement wyłącznie do pewnego stopnia. Gdy cała fabuła staje się pretekstem do zareklamowania jakiegoś badziewia (apple), to oglądanie efektów niebezpiecznie zbliża się do frajerstwa.
      • last_unearthly Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 09.10.12, 09:52
        Też bardzo lubię The Killing:)
        Tak samo Wallandera i polski Paradoks.
    • anais_pl Mad men 08.10.12, 17:04
      Od ubiegłego tygodnia lecą w tvp kultura, we czwartki.
      • cobrabeer Re: Mad men 08.10.12, 17:46
        max przereklamowany
    • wersja_robocza Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 17:27
      Obejrzałam True blood. Natężenie kiczowatych pomysłów z horrorów o wampirach klasy B. Obejrzałam co do odcineczka. I nie mogę się doczekać kolejnych sezonów. :cool:
      • cobrabeer Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 17:46
        Dla dzieci.
        • wersja_robocza Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 18:37
          Króla Lwa też lubię.
          • cobrabeer Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 19:57
            A teletubisie?
      • princess_yo_yo Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 09.10.12, 10:24
        true blood to doskonale polaczenie dobrych one liners (chociaz to zalezy od sezonu) i pieknych meskich cial - czego mozna chciec wiecej ;-)
        • wersja_robocza Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 09.10.12, 12:03
          :D Uwielbiam dialogi. Absurdy wypowiadane z kamienną twarzą.
          Ciałka owszem owszem.:cool:
      • wersja_robocza Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 19.10.12, 09:43
        Teraz kończę 2 sezon Mad men.
    • cobrabeer Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 17:39
      homeland oglądałem zanim go jeszcze nagrali
      poza tym średni jest
    • senseiek Idiota za granica ;) 08.10.12, 18:06
      Katastrofy w przestworzach.
      • jan_hus_na_stosie2 Re: Idiota za granica ;) 19.10.12, 00:35
        pomimo iż nie wierzę w autentyczność zachowań kolesia w "Idiota zagranicą" to i tak jest się z czego pośmiać :)

• senseiek Re: Idiota za granica ;) 02.11.12, 16:35
          > pomimo iż nie wierzę w autentyczność zachowań kolesia w "Idiota zagranicą" to i
          > tak jest się z czego pośmiać :)

Nooo..
          Odcinek z piramidami - a tu pustynna burza tylko zamiast piasku smieci lataja wokol niego i zamiast zachwycac sie piramida, to komentuje i filmuje mini tornado obracajace sie z duza predkoscia zrobione z workow plastikowych i papieru (a w tle piramida) :D
    • ciastko_z_kota Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 18:12
      drugi sezon "Boardwalk Empire"
      drugi sezon "Dextera"
      i czwarty "Modern Family"
    • headvig Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 18:27
      Grimm, Once upon a time i w końcu ostatnia seria Fringe. W okresach bezserialowych Przystanek Alaska, a dziś się w końcu zaczyna mój ulubiony program Bauer sucht frau :-)
    • lled Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 18:32
      dynastia i santa barbara
      • cobrabeer Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 19:58
        I dr Quinn
    • lacido Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 08.10.12, 20:32
      weeds i fringe
      • pamana Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 09.10.12, 10:04
        Ulubione: :
        Grey's anatomy,
        Modern family,
        The good wife,
        Big bang theory,
        kiedyś oglądałam też Weeds-ale przerwa w sezonach była długa i nie pamiętam o co kaman i Californication-ale ile można to samo oglądać, nawalony Hank, gole du..i sex.
        mniej ulubione : Gra o tron.
        • kamik2 Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 18.10.12, 22:19
          Ooo, dokładnie mój zestaw :)
          Do tego czekam z niecierpliwością na nowy sezon Mad Mena i już teraz uszczęśliwiam się serialem Grimm - dobry kawałek lekkiego fantasy inspirowanego baśniami wiadomo kogo ;)
    • annajustyna Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 09.10.12, 12:20
      Downtown Abbey ktos zna?
      • cobrabeer Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 09.10.12, 12:24
        Ja znam.
        • annajustyna Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 10.10.12, 23:40
          I co sadzisz?
    • liselle Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 09.10.12, 15:39
      Breaking bad - hilarious! chociaż ostatni sezon mnie nie wciągnął
      Wallander - ale w sumie dla jednej postaci
      The Hollow Crown
      i 2 Broke Girls
      Dr. Who
      Games of Thrones
      Once Upon a Time

ze starszych
      niezmiennie Firefly
      The wire
    • kbjsht Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 09.10.12, 15:48
      porzucona w wir obowiązków chyba zapomniałam, że coś takiego istnieje ostatnio.. pora znaleźć coś ciekawego :)
    • brown_aurelia Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 09.10.12, 18:56
      żadnego nie mam, wkręciłam się tylko w Kuchenne rewolucje i Master Chef :)
    • lonely.stoner Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 10.10.12, 10:29
      Ja czekalam na nowego Dextera- ale sie troche zawiodlam, mocno naciagane historie.
      No i na Gre o tron czekam. Z nudow tez zaczelam ogladac 90210. To juz jest cos jak telenowela brazylijska :D
      • lonely.stoner Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 02.11.12, 16:26
        up date robie- ogladam The Walking Dead, i Pretty Little Liars- w ten ostatni sie tak wciagnelam ze nie wiem co zrobie jak mi sie sezon skonczy ;)
    • tfu.tfu Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 11.10.12, 01:07
      na razie Lekarzy i Paradoks ;-)
      a w ogóle to
      Lie to Me (oczywiście już zdjęty)
      SG:U (j.w)
      star treki (poza OS)
      kryminalne (co tam dają w tiwizorze)
      wracam również do farscape, firefly i paru anime.
      a, no i Lost Girl ;-)
    • justynabal Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 11.10.12, 07:35
      A co Wy tak angielskimi nazwami wymiatacie? Zawsze "tak macie"? Przecież część(/ wszystkie?- nie wiem, bo nie oglądam) wymienionych seriali jest również dostępna na polskich kanałach, pod polskim tytułem.
    • dioskorides Dexter 19.10.12, 14:36

W polskiej TV leci sezon 6 gdzie ganiają za Doomsday killer-chcecie wiedzieć co będzie???
      Ten już mam za sobą, i przymierzam sie do 7 sezonu.
    • akle2 Re: Jakie macie aktualnie seriale na tapecie? 19.10.12, 16:24
      Czas honoru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka