15.10.12, 21:02
Dostałam dzisiaj wyniki badań tarczycy. Zrobiłam wszystkie możliwe badania i tarczyca zdrowa. A tak bardzo liczyłam na to, że to z nią mam problemy i w końcu podejmę leczenie, które spowoduje, że moje dolegliwości znikną, a tu d..a. Zrobię jeszcze badania na anemię i boreliozę. Zbadam wątrobę, ale wątpię bym miała któryś z tych problemów. Jestem wściekła. Wszystkie objawy jakie mam tak ślicznie pasowały do niedoczynności tarczycy,a tu d..a. Jeśli jakimś cudem uda mi się znaleźć chorobę, która mnie trawi to się tą informacją podzielę z WYŻALNIĄ.
Obserwuj wątek
    • 1kajtkowa Re: Ech 17.10.12, 19:23
      zgodzę się z tobą,że tarczyca chora powoduje 99%schorzeń organizmu uważam że nie trzeba szukać chorób tylko żyć,pij sok z buraków na anemie lub jedz buraczki gotowane,bolerioza też nie bierze się z" księżyca"jak masz nadwyzke finansową to wspomóż zwierzęta przed zimą chyba że też ich nie lubisz jak siebie?
    • i_love_tweety Re: Ech 18.10.12, 10:19
      Zbadaj. Też mam klasykę objawów niedoczynności tarczycy, tyle że tarczyca zdrowa. Okazało się, że to wątroba - a z jej strony objawów żadnych nie miałam nigdy. Wyszło przez przypadek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka