lenka.magdalenka 04.11.12, 20:32 Gdzie szukacie tzw.fachowców jeśli akurat wasi mężczyzni kompletnie nie znają sie na rzeczy typu elektryka , hydraulika itp ? pośród znajomych , z polecienia czy szukacie może w necie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Fachowiec 04.11.12, 20:35 Mamy dwóch, jeden znajomy, umie mniej, drugi polecony, umie więcej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Fachowiec 04.11.12, 20:43 prawdziwy mężczyzna zna się na wszystkim! no chyba, że się trafi zardzewiała rurka, której bez odpowiednich narzędzi nie ma jak odkręcić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Fachowiec 04.11.12, 20:50 jan_hus_na_stosie2 napisał: > prawdziwy mężczyzna zna się na wszystkim! tak, tak dzieki za uświadomienie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Fachowiec 04.11.12, 21:22 > prawdziwy mężczyzna zna się na wszystkim! > no chyba, że się trafi zardzewiała rurka, której bez odpowiednich narzędzi nie > ma jak odkręcić :/ jak nie idzie po dobroci, to trzeba rznac. Ale do tego i narzedzia i umiejetnosci sa potrzebne. Prawdziwy facet wyrzuca stare i zaklada z tworzyw sztucznych. trzeba lekko posmarowac silikonem, zeby w przyszlosci bylo latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Fachowiec 04.11.12, 21:02 ta, przynieś młotek, przynieś gwoździa jak ja już mam to poznosić to i gwóźdź wbiję Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Fachowiec 05.11.12, 07:28 Tak się składa, że jak ma być prosto, to robię to sama. Facetowi daję do zrobienia to, co nie bardzo da się spieprzyć. Ewentualnie prace pod samym sufitem, skoro jest ode mnie wyższy. Kiedyś w pracy wymieniałam pewną zużytą część urządzenia i kierownik zapytał, czy nie przysłać jakiegoś faceta do pomocy. Odpowiedziałam uprzejmie, że do tej roboty wystarczy głowa i ręce, a nie część ciała, którą posiadają jedynie faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Fachowiec 04.11.12, 21:08 w netku. pozyskałam tak hydraulika, elektryka i pana złotom rączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Fachowiec 04.11.12, 22:24 Pierwszy wybór jest z polecenia Jak nikt nie poleca to z netu - szukan oprócz namiaru opinii Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Fachowiec 05.11.12, 07:26 stawiamy wyżej poprzeczkę kandydatom na naszych mężczyzn, po prostu nie wyobrażam sobie żeby jakikolwiek mężczyzna będący ze mną nie potrafił wymienić uszczelki, podłączyć poprawnie dwóch kabelków, trzymać wiertarki albo naprawić drobnej usterki w w samochodzie, skoro nawet ja sama to potrafię do dużych specjalistycznych remontów, bardziej z braku czasu niż umiejętności, zdarza nam się szukać specjalistów, ale to dość rzadko, naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Fachowiec 05.11.12, 10:16 varia1 napisała: > stawiamy wyżej poprzeczkę kandydatom na naszych mężczyzn, po prostu > nie wyobrażam sobie żeby jakikolwiek mężczyzna będący ze mną nie potrafił wymie > nić uszczelki, podłączyć poprawnie dwóch kabelków, trzymać wiertarki albo napra > wić drobnej usterki w w samochodzie, skoro nawet ja sama to potrafię :) o i to się nazywa przewidywalna kobieta , która szuka mężczyzny elektryka, hydraulika i rzeźnika w jednym nigdy wszak nie wiadomo kiedy to trzeba będzie świnkę rozłożyć na części pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Fachowiec 05.11.12, 10:49 ze świnką daję radę sama;) nie mam zapędów żeby matkować dorosłym panom, albo jest w stanie dotrzymać mi kroku, albo wysiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
coff.eina jest coś takiego 05.11.12, 10:48 jak "mąż na godziny"-poszukaj Oni świadczą takie usługi Odpowiedz Link Zgłoś