Dodaj do ulubionych

Hejterska "zaraza"

12.11.12, 19:22
Coraz częściej odechciewa mi się czytać komentarze pod jakimikolwiek artykułami w internecie. Nie ma takiego, pod którym nie zesrałoby się chociaż ze trzech. Jest zdjęcie kobiety to natychmiast pojawiają się wyzwiska od pasztetów, pod telefonami wyrzygują swoje frustracje biedacy, których nigdy nie będzie stać na taki gadżet, pod windowsami, z pianą na klawiaturze dostają drgawek linuksowcy i tak jest wszędzie.
To zacne forum wydaje się być oazą spokoju i z coraz większym rozrzewnieniem patrzę na okrutnie nudne wątki o dylematach w związku. ;)
Obserwuj wątek
    • rekreativa Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 19:30
      Mam tak samo.
      Jakiś czas temu przestałam czytać komentarze pod artykułami na tematy feministyczne, dotyczące LGBT i związane z cudzoziemcami, bo ilość pomyj tam wylewanych mnie przerosła.
    • doral2 Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 19:31
      nie czytaj, zdrowszy/a będziesz...
    • wersja_robocza Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 19:40
      Spuszczają z wątroby.
      ;)
    • maly.jasio Toc od dawna tu pisze, ze FK jest oaza spokoju 12.11.12, 19:41
      jak to kobieta - i tu nie odroznia sie glupoty od mondrosci.

jako ze i ja nie odrozniam - to jestem tu u siebie w domu.
    • to.niemozliwe Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 19:44
      Dlatego cenzura, albo moderacja w necie musi byc.
      Czubki maja nieograniczony dostep do netu i nadmiar czasu.
    • samuela_vimes Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 21:51
      polska panie polska. Mentalności nie zmienisz.
      • wersja_robocza Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 22:20
        Nasz internet chyba nie różni się aż nadto od obcych.
        • facettt rozni sie... 12.11.12, 22:25
          wersja_robocza napisała:
          > Nasz internet chyba nie różni się aż nadto od obcych.

rozni sie.
          nie ma takiego forum, niemieckiego , wloskiego itp.
          na ktorym byliby obecni Niemcy i Wlosi mieszkajacy na calym Swiecie.

forum Internetowe GW jest tu evenementem.
          nic dziwnego, ze na FS zaszczycaja nas obecnoscia Rassijanie...
          • wersja_robocza Re: rozni sie... 12.11.12, 22:47
            Mówimy o poziomie dyskusji.
            • facettt mowimy, o tym o czym ja muvie :) 12.11.12, 22:57
              wersja_robocza napisała:
              > Mówimy o poziomie dyskusji.

NIE.
              mowimy, o tym, o czym ja muvie :)

Internacjonalnosci forow GW - zadne inne fora Swiatowe nie przebijaja.

nie masz tu obowiazku pobytu.
              a mnie chamstwo smieszy
              ale nie irytuje.
              dlatego pisze tu spokojne cala DEKADE :)
              • wersja_robocza Re: mowimy, o tym o czym ja muvie :) 12.11.12, 22:59
                Aaa to co innego. Gadaj zdrów.
                • facettt No :) 12.11.12, 23:31
                  wersja_robocza napisała:
                  > Aaa to co innego. Gadaj zdrów.

i tak trzymiej.
        • samuela_vimes Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 22:32
          czytam angielskie, niemieckie lub szwedzkie fora. Nie zauważyłam tam tyle jadu i prostactwa a wymiany zdań są naprawdę na poziomie.
          • wersja_robocza Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 22:45
            Może administracja nie patyczkuje się z łamiącymi zasady.
    • good_morning Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 22:03
      a jesli ktos osiagnie jakis sukces, to trzeba go natychmaist zrownac z podlozem. widoczne zwlaszcza w dziale sport. smutne zjawisko.
      • simply_z Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 22:11
        a wiesz ,ze pomyslalam sobie cos podobnego dzisiaj?
        ogladalam jakies wiadomosci regionalne na temat podwyzek cen biletow ,wystawy obrazow itd. i zaczelam sie zastanawiac czemu czuje sie zrelaksowana i spokojna..
        bo nie tym razem nie musialam czytac zadnych komentarzy.Odniesien w stosunku do roznych partii politycznych ,chamskich komentarzy do zdjec itd.
        ufff
    • kombinerki.pinocheta Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 22:36
      Wezcie pod uwage, ze w polskim internecie najwiecej jest dzieciakow z przedzialu wiekowego 12-20. To odnosnie tych komentarzy dotyczacych programow tv, sportu, mody itd.

Mnie najbardziej bawia te wszystkie komentarze pod artykulami na glownej gazety wyborczej. Obstawiam, ze jakies 70% komentarzy klepia pracownicy gazetki pod roznymi nickami.
      • martishia7 Re: Hejterska "zaraza" 13.11.12, 10:57
        > Mnie najbardziej bawia te wszystkie komentarze pod artykulami na glownej gazety
        > wyborczej. Obstawiam, ze jakies 70% komentarzy klepia pracownicy gazetki pod r
        > oznymi nickami.

Nie tylko. Partie polityczne też zatrudniają etatowych komentatorów.
        • kalllka Re: Hejterska "zaraza" 13.11.12, 13:20
          uhym, etatowych 'profesjonalistow' ksztalconych na 'potrzeby tzw partykuluarnych interesow' szkodzacych systemowi i miedzynarodowemu wizerunkowi polskich mediow.

dla przykladu, wiekszosc miedzynarodowych nesow dotyczyla sytuacji w Syrii,,,

• headvig Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 22:49
      Jest wszędzie, mniej lub bardziej zakamuflowana, nawet tutaj.
      • minasz Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 22:59
        o dostrzegam tu cien myslenia macierewicza hehe
        • headvig Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 23:15
          Daleko mi do tego. Za to jestem pamietliwa jesli chodzi o chamstwo w stosunku do mojej osoby, stąd ten wywód
    • minasz Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 22:55
      ładnie to nazwałes -artykuły w internecie- prawie zabrzmiało to jak powazna publikacja naukowa hehe
      niestety wiekszosc to pisane na kolanie smiecie dlatego wcale mnie nie dziwi ze wielu internautów to opluwa
    • mirtillo25 Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 23:07
      A ja tam lubię poczytać, jak ludzie w komentarzach opluwają nasze polskie "gwiazdki". Cieszę się, że Internet dał nam taką możliwość. Wcześniej te "gwiazdeczki" mogły pisać o sobie co chciały. Wkręcali ludziom, jacy to nie są cudowni i inteligentni. A ludzie obnażają te kłamstwa. I to mi się podoba.

Oczywiście we wszystkim powinna na pierwszym miejscu stać kultura słowa, ale to osobny temat...
      • wersja_robocza Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 23:08
        mirtillo25 napisała:

> A ja tam lubię poczytać, jak ludzie w komentarzach opluwają nasze polskie "gwia
        > zdki".

> Oczywiście we wszystkim powinna na pierwszym miejscu stać kultura słowa,

A teraz ożeń opluwanie z kulturą. Najlepiej wysoką.
        • six_a Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 23:12
          można, tyle że będzie mezalians - jak doda z rogalem, czy jak mu tam, temu diabłu.
          • wersja_robocza Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 23:14
            W sumie zebra to też taki mezalians. Czarnego z białym.
            Proponuję tę zebrę na godło dla tego tam.
            • kalllka Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 23:32
              dobry pomysl na zmiane godla miejscowego foru
              choc wlasciwie nie, tu nie przejdzie
              • wersja_robocza Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 23:33
                Uff cale szczęście nie o forum to było.
                • kalllka Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 23:45
                  no tak, ty idziesz by calosc, z pewnoscia chodzilo ci o zmiane ogolnoposlkiego
                  IIIIII- 'przejscie dla pieszych'
      • eat.clitoristwood Re: Hejterska "zaraza" 13.11.12, 09:11
        mirtillo25 napisała:
        > A ja tam lubię poczytać, jak ludzie w komentarzach opluwają nasze polskie "gwia
        > zdki". Cieszę się, że Internet dał nam taką możliwość. Wcześniej te "gwiazdeczk
        > i" mogły pisać o sobie co chciały. Wkręcali ludziom, jacy to nie są cudowni i i
        > nteligentni. A ludzie obnażają te kłamstwa. I to mi się podoba.

Widzę, że wścieklizna mocno Cię trzyma.
        Poza tym nie chodzi mi o "obnażanie kłamstw" (wyobrażam sobie, że chodzi o plastikowe cycki czy fotoszopowe retusze) a o zwykłe, pryncypialne malkontenctwo, negację a priori czy wreszcie pospolite, hołociarskie lżenie obiektu bezinteresownej nienawiści.
    • six_a Re: Hejterska "zaraza" 12.11.12, 23:07
      hejterzy się skończyli na kill 'em all.
      teraz to dzieci piszom.
    • wez_sie mam tak samo 13.11.12, 09:13
      tylko troche inaczej, a czasami nawed odwrotnie
    • nudzimisie_strasznie Re: Hejterska "zaraza" 13.11.12, 09:42
      We Wprost był niedawno artykuł o nienawiści. I była tam postawiona teza, że nienawiść jest kulawym, bo kulawym, ale jednak przeżyciem moralnym. Daje poczucie, że racja, prawda i dobro są po stronie nienawistnika.

I tak się zastanowiłam, nie umiem zrozumieć nienawiści rasowej, wyznaniowej, powodowanej względami orientacji seksualnej itp., bo dla mnie oczywiste jest, że racja nie jest po stronie nienawistników. Dla mnie to zło całkowite. Ale już nienawiść do takiej Natalii Siwiec jakoś mnie nie oburza, sama w sumie czuję głęboką niechęć jak słyszę, że ma zarabiać ciężkie pieniądze w jakichś tam talent show. No i czemu? Ano, bo myślę, że racja, prawda i dobro jest po mojej stronie, a nie plastikowej ekshibicjonistki. I ona, w żaden sposób, za to, że jest ułomna nie powinna być nagradzana. Czyli jak nic jestem hejterem. No i pytanie kto nim zupełnie i w żadnym obszarze nie jest?

PS. Nie wypisuję nic hejterskiego pod informacjami o Natalii Siwiec, ani żadnymi innymi, talko tak w duchu sobie nienawistnie komentuję.
      • kalllka Re: Hejterska "zaraza" 13.11.12, 10:10
        smiszny Zawisza (czarny) malo istotny ze swoja kibolska gwardia, przy zlotych ustach K. Szczuki.
        to wlasie one [ usta-wymowa] zainspirowaly, dzisiejszego wydawce wyborczej i wisza hejterska pastwa na glownej.
        widac wiec trynd. kreowania tzw oaz spokoju zasyfiajac reszte piachem.
    • kochanic.a.francuza Re: Hejterska "zaraza" 13.11.12, 12:55
      Ja wtym same plusy widze, ze mozna sobie poczytac w necie co ludzie mysla.
      Nigdy w zyciu nie przyszloby mi do glowy, ze istnieje tak wielki poziom frustracji w ludziach.

Ta wiedza sporo mi tlumaczy.
      Tez kiedys wybralam sie na kafeterie bodajrze i zaraz wrocilam na FK. Wystarczylo kilku panio zwrocic uwage, zeby sie tak nie natrzasaly do nieprzyzwoitych granic i jest spokoj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka