Dodaj do ulubionych

JESTEM DOSKONAŁA!!!

08.07.04, 20:34
Jestem młoda, mam nieskazitelną cerę, wspaniałe włosy, nienaganną figurę,
świetną pracę, cudownego narzeczonego i jest mi z tym suuuuper!!!
Zazdrościcie mi?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 08.07.04, 20:38
      nie, bo ja mam jeszcze super dzidzi!
    • Gość: credka i? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:03
      noi co w związku z tym?
      • Gość: engmatic Re: i? IP: *.acn.pl 08.07.04, 21:26
        Negr ci odpowie na 77 sposobów i pod 13_ma loginami,
    • Gość: lala [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: :-) Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.icpnet.pl 08.07.04, 21:26
      A narzyczony ciebie zdradza
    • Gość: laki Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.ceti.pl 08.07.04, 21:34
      Nie obawiaj się - będziesz kiedyś stara, dostaniesz zmarszczek, włosy ci
      posiwieją i wypadną, figura też ci się zmieni, niezaleznie czy będziesz w ciąży
      czy nie, pracę traci się dziś od ręki, narzeczony może znaleźć cudniejszą od
      ciebie w każdej chwili. I co, też będzie super?
      Nie, nie mamy ci czego zazdrościć.

Nowy troll, trollujący na różnych forach o d...e Maryny. Czyli o sobie.
    • kozaki_wiesi Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 08.07.04, 22:45
      perfect_lady napisała:

> Jestem młoda, mam nieskazitelną cerę, wspaniałe włosy, nienaganną figurę,
      > świetną pracę, cudownego narzeczonego i jest mi z tym suuuuper!!!
      > Zazdrościcie mi?

Ja Tobie bardzo zazdroszczę!!! A do którego psychiatry chodzisz?
    • seksowna.blondynka Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 08.07.04, 23:08
      o, to tak jak ja! nie moge w to uwierzyc! tak trudno spotkac kogos takiego,
      zostaniesz moja kumpela?
    • Gość: Fuzzy Re: "Nobody perfect" IP: *.chello.pl 09.07.04, 00:28
      To tytul piosenki Madonny, chba, ze jestes za mloda, zeby znac ja, ta piosenke
      oczywiscie

Pozdrawiam,
      Fuzzy
    • blanchet Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 09.07.04, 08:36
      a ja Tobie odpowiem powaznie- nawet jeśli podpuszczasz i żartujesz to temat tak
      naprawdę jest ok.
      nie zazdroszczę Tobie tego- ponieważ mi szczęście przynoszą inne rzecy- mogę
      Tobie zazdrościć jedynie poczucia szczęścia a nie jego źródła.
      jestem młoda mam nieskaxitelną cerę etc. ale mi to nie wystarcza- jednym słowem
      znowu mam cholerną pier...ą depresję, ledwo co przyszłam do pracy, jak wrócę do
      domu to nie mam zamiaru z niego wychodzić przez weekend , jednym słowem
      szczęście ma się we krwi niezaleznie od takich pierdół jak wygląd, praca,
      facet..przez ostatni rok ledwo co trzymałam się na nogach ( praca, praca po
      pracy, podyplomówka, kursy, 4 h snu)- dążyłam do tego aby to wszystko skonczyć,
      zmienić bo mnie to wykańczało, nie dawało szczęścia, teraz kiedy tego nie ma-
      znowu jest źle. Więc zazdroszczę Tobie jeśli byłaś szczęśliwa przed dobrą
      pracą, facetem etc.
      • kopov a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:42

• blanchet Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:47
          recepta
          za kilka dni może się zbiorę na odwagę i umówię do lekarza
          • kopov Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:51
            no bez jaj:) wyklepie Ci pare formułek, wysłucha i skasuje słono, to dosyc
            kosztowne chyba? czy moze nie chcesz ooszczędzać na własnym szczęściu?;)
            • blanchet Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:55
              moja dyskusja a psychiatrą jest w sumie śmieszna, w sumie to nie ma dyskusji,
              może dlatego że trudno mnie "podejść", idę do niego tylko po to żeby wypisał mi
              receptę.
              • kopov Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 09:00
                byłem raz u psychiatry po zaświadczenie do wyjazdu, najpierw w poczekalni 3
                osoby mnie spytały jaki mam numerek:) i sie cieszyły, że maja wcześniejsze, a
                jak juz wszedłem to lekarz pytał mnie czy nie miałem prób samobójczych i ze 3
                razy po co mi to zaświdczenie. pytał też czy pije alkohol:) i wydał
                zaświadczenie:)) niezły ubaw.
                A po receptę to nie moze byc znajomy lekarz?
                • blanchet Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 09:05
                  do "znajomego" lekarza chodziłam po ostatnie dwie recepty ( w sumie 2 m-e
                  jestem bez leków), więc teraz muszę iść do specjalisty bo ile mam
                  ściemniać "znajomemu" który mi mówi o specjaliście?
                  ps.
                  w mojej poczekalni jest inaczej bo wszyscy są wystraszeni czyli chorzy na serio
                  • kopov Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 09:23
                    a nie mozesz tego olać? (leków)
                    w tamtej to tylko ja sie bałem, bo reszta się chyba nieźle bawiła- który pan ma
                    numerek? - piąty , a ja drugi bedę przed panem hi hi hi
          • miawalles Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:55
            na ten nieszczęsny moda...coś tam??
            nie żartuj!
            • blanchet Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:59
              modafinil jest po to żeby nie spać- często bywało tak że musiałam zrywać noce
              (kto teraz nie musi) - dowiedziałam się o takim leku że pozwala nie spać przez
              np. trzy doby- dobrze byłoby mieć takie coś- bo nie wykluczam powrotu
              do "zarywanych nocy"
              • miawalles Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 09:08
                czytałam kiedyś o tym leku. podobno jeszcze nie sprawdzili, jak dokładnie
                działa, jakie na dokładnie skutki uboczne itd. ale moim zdaniem organizmu nie
                oszukasz - czy kreska amfy, czy cudowna tabletka - organizm musi swoje odespać.
                a chemia w jakiejkolwiek postaci zawsze szkodzi.
                a z drugiej strony, tez by mnie kusiło - skąd ja znam chroniczny brak czasu i
                wieczne niewyspanie?
    • Gość: ona Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 08:57
      a do tego zarozumiała bezkrytyczna i skromna i czego tu zazdrościc
    • Gość: Zawodowiec Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 09:28
      tak na pewno
    • Gość: Ala Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 09:31
      Coz za glupi watek. Zglaszam go do konkursu na najglupszy watek dnia.
    • undyna Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 09.07.04, 09:44
      jeśli swoje szczęście opierasz na tym co napisałaś, to nie ma czego zazdrościć:)
    • Gość: lutek Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 09.07.04, 11:00
      I właśnie dlatego sądzisz, że jesteś doskonała? Moje serdeczne gratulacje!:-)
    • maria_rosa Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 09.07.04, 12:01
      Nie.
      Nie jesteś.:)))

Zazdroszczę natomiast poczucia humoru:)))
    • canis_canis Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 09.07.04, 15:59
      nie zazdroszczę, bo jestem jeszcze doskonalsza od Ciebie i jest mi sto razy
      bardziej suuuuperrr niż Tobie i nie masz możliwości, żeby temu zparzeczyć!
    • losiu4 Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 09.07.04, 16:26
      Negr(a)? czy inny zawodowiec?

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: Rocco a wsadz sobie ........ :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:00
      za pomoca marchewki , bo pewnie tylko taka masz opcje.......
    • Gość: malgorzata Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.stacje.agora.pl 09.07.04, 17:02
      Jesli to wszystko prawda, to bardzo sie ciesze.
      Choc czasami odrobina samokrytyki nie zaszkodzi.
    • lena_zienkiewicz Re: bossszzzz 09.07.04, 17:29
      jeden dzień człowiek był nieobecny a tu już wszyscy się podszywają pod niego :-
      ///
      droga perfect lady-zaraz donos na ciebie zrobię, a z takiego powodu, że
      najpiękniejsza to ja jestem i nie życzę sobie żeby ktokolwiek podszywał się pod
      moją nieskazitelną twarz, piękną sylwetkę i cudowny umysł.Przemyśl to sobie bo
      mam wielu znajomych wśród adminów!!!!!!
      • alizah Re: bossszzzz 10.07.04, 02:49
        biedna perfect_lady... najwyraźniej nie jest jej do końca super skoro potrzebuje
        jeszcze by ktoś jej zazdrościł...
    • Gość: Em Jak do tego doszłaś? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 10:02
      Zazdroszczę, przyznaję... Jestem młoda, mam śnieżnobiałą, aksamitną cerę,
      długie kręcone włosy, na pewno piękniejsze od Twoich, idealnie płaski brzuch i
      piękne ramiona (i duzy biust), pracy nie mam, ale jestem świetną uczennicą, no
      i mam wspaniałego chłopaka. A mimo to nie potrafię być zadowolona z siebie.
    • Gość: cytrynka Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.petrus.com.pl 11.07.04, 19:49
      A co z charakterkiem??? Czy jest 'rownie doskonaly' jak powierzchownosc??
      Pewnie cierpisz na mitomanie, megalomanie i na brak pewnosci siebie skoro
      musisz sie pytac ludzi na forum, co sadza o Tobie i czy wszystko z Toba Ok...
      Wspolczuje...
    • Gość: nebbia Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:34
      zazdroszczę ci, ale tak nie za bardzo, bo jestem już dzisiaj zmęczona i nie mam
      siły nawet zazdroscić.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka