perfect_lady 08.07.04, 20:34 Jestem młoda, mam nieskazitelną cerę, wspaniałe włosy, nienaganną figurę, świetną pracę, cudownego narzeczonego i jest mi z tym suuuuper!!! Zazdrościcie mi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 08.07.04, 20:38 nie, bo ja mam jeszcze super dzidzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: credka i? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:03 noi co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: engmatic Re: i? IP: *.acn.pl 08.07.04, 21:26 Negr ci odpowie na 77 sposobów i pod 13_ma loginami, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.icpnet.pl 08.07.04, 21:26 A narzyczony ciebie zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laki Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.ceti.pl 08.07.04, 21:34 Nie obawiaj się - będziesz kiedyś stara, dostaniesz zmarszczek, włosy ci posiwieją i wypadną, figura też ci się zmieni, niezaleznie czy będziesz w ciąży czy nie, pracę traci się dziś od ręki, narzeczony może znaleźć cudniejszą od ciebie w każdej chwili. I co, też będzie super? Nie, nie mamy ci czego zazdrościć. Nowy troll, trollujący na różnych forach o d...e Maryny. Czyli o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 08.07.04, 22:45 perfect_lady napisała: > Jestem młoda, mam nieskazitelną cerę, wspaniałe włosy, nienaganną figurę, > świetną pracę, cudownego narzeczonego i jest mi z tym suuuuper!!! > Zazdrościcie mi? Ja Tobie bardzo zazdroszczę!!! A do którego psychiatry chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna.blondynka Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 08.07.04, 23:08 o, to tak jak ja! nie moge w to uwierzyc! tak trudno spotkac kogos takiego, zostaniesz moja kumpela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: "Nobody perfect" IP: *.chello.pl 09.07.04, 00:28 To tytul piosenki Madonny, chba, ze jestes za mloda, zeby znac ja, ta piosenke oczywiscie Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 09.07.04, 08:36 a ja Tobie odpowiem powaznie- nawet jeśli podpuszczasz i żartujesz to temat tak naprawdę jest ok. nie zazdroszczę Tobie tego- ponieważ mi szczęście przynoszą inne rzecy- mogę Tobie zazdrościć jedynie poczucia szczęścia a nie jego źródła. jestem młoda mam nieskaxitelną cerę etc. ale mi to nie wystarcza- jednym słowem znowu mam cholerną pier...ą depresję, ledwo co przyszłam do pracy, jak wrócę do domu to nie mam zamiaru z niego wychodzić przez weekend , jednym słowem szczęście ma się we krwi niezaleznie od takich pierdół jak wygląd, praca, facet..przez ostatni rok ledwo co trzymałam się na nogach ( praca, praca po pracy, podyplomówka, kursy, 4 h snu)- dążyłam do tego aby to wszystko skonczyć, zmienić bo mnie to wykańczało, nie dawało szczęścia, teraz kiedy tego nie ma- znowu jest źle. Więc zazdroszczę Tobie jeśli byłaś szczęśliwa przed dobrą pracą, facetem etc. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:47 recepta za kilka dni może się zbiorę na odwagę i umówię do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:51 no bez jaj:) wyklepie Ci pare formułek, wysłucha i skasuje słono, to dosyc kosztowne chyba? czy moze nie chcesz ooszczędzać na własnym szczęściu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:55 moja dyskusja a psychiatrą jest w sumie śmieszna, w sumie to nie ma dyskusji, może dlatego że trudno mnie "podejść", idę do niego tylko po to żeby wypisał mi receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 09:00 byłem raz u psychiatry po zaświadczenie do wyjazdu, najpierw w poczekalni 3 osoby mnie spytały jaki mam numerek:) i sie cieszyły, że maja wcześniejsze, a jak juz wszedłem to lekarz pytał mnie czy nie miałem prób samobójczych i ze 3 razy po co mi to zaświdczenie. pytał też czy pije alkohol:) i wydał zaświadczenie:)) niezły ubaw. A po receptę to nie moze byc znajomy lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 09:05 do "znajomego" lekarza chodziłam po ostatnie dwie recepty ( w sumie 2 m-e jestem bez leków), więc teraz muszę iść do specjalisty bo ile mam ściemniać "znajomemu" który mi mówi o specjaliście? ps. w mojej poczekalni jest inaczej bo wszyscy są wystraszeni czyli chorzy na serio Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 09:23 a nie mozesz tego olać? (leków) w tamtej to tylko ja sie bałem, bo reszta się chyba nieźle bawiła- który pan ma numerek? - piąty , a ja drugi bedę przed panem hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:55 na ten nieszczęsny moda...coś tam?? nie żartuj! Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 08:59 modafinil jest po to żeby nie spać- często bywało tak że musiałam zrywać noce (kto teraz nie musi) - dowiedziałam się o takim leku że pozwala nie spać przez np. trzy doby- dobrze byłoby mieć takie coś- bo nie wykluczam powrotu do "zarywanych nocy" Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: a co Ci jest potrzebne do szczęścia? 09.07.04, 09:08 czytałam kiedyś o tym leku. podobno jeszcze nie sprawdzili, jak dokładnie działa, jakie na dokładnie skutki uboczne itd. ale moim zdaniem organizmu nie oszukasz - czy kreska amfy, czy cudowna tabletka - organizm musi swoje odespać. a chemia w jakiejkolwiek postaci zawsze szkodzi. a z drugiej strony, tez by mnie kusiło - skąd ja znam chroniczny brak czasu i wieczne niewyspanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 08:57 a do tego zarozumiała bezkrytyczna i skromna i czego tu zazdrościc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 09:28 tak na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 09:31 Coz za glupi watek. Zglaszam go do konkursu na najglupszy watek dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 09.07.04, 09:44 jeśli swoje szczęście opierasz na tym co napisałaś, to nie ma czego zazdrościć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 09.07.04, 11:00 I właśnie dlatego sądzisz, że jesteś doskonała? Moje serdeczne gratulacje!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 09.07.04, 12:01 Nie. Nie jesteś.:))) Zazdroszczę natomiast poczucia humoru:))) Odpowiedz Link Zgłoś
canis_canis Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 09.07.04, 15:59 nie zazdroszczę, bo jestem jeszcze doskonalsza od Ciebie i jest mi sto razy bardziej suuuuperrr niż Tobie i nie masz możliwości, żeby temu zparzeczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! 09.07.04, 16:26 Negr(a)? czy inny zawodowiec? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco a wsadz sobie ........ :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:00 za pomoca marchewki , bo pewnie tylko taka masz opcje....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.stacje.agora.pl 09.07.04, 17:02 Jesli to wszystko prawda, to bardzo sie ciesze. Choc czasami odrobina samokrytyki nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: bossszzzz 09.07.04, 17:29 jeden dzień człowiek był nieobecny a tu już wszyscy się podszywają pod niego :- /// droga perfect lady-zaraz donos na ciebie zrobię, a z takiego powodu, że najpiękniejsza to ja jestem i nie życzę sobie żeby ktokolwiek podszywał się pod moją nieskazitelną twarz, piękną sylwetkę i cudowny umysł.Przemyśl to sobie bo mam wielu znajomych wśród adminów!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alizah Re: bossszzzz 10.07.04, 02:49 biedna perfect_lady... najwyraźniej nie jest jej do końca super skoro potrzebuje jeszcze by ktoś jej zazdrościł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Jak do tego doszłaś? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 10:02 Zazdroszczę, przyznaję... Jestem młoda, mam śnieżnobiałą, aksamitną cerę, długie kręcone włosy, na pewno piękniejsze od Twoich, idealnie płaski brzuch i piękne ramiona (i duzy biust), pracy nie mam, ale jestem świetną uczennicą, no i mam wspaniałego chłopaka. A mimo to nie potrafię być zadowolona z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynka Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.petrus.com.pl 11.07.04, 19:49 A co z charakterkiem??? Czy jest 'rownie doskonaly' jak powierzchownosc?? Pewnie cierpisz na mitomanie, megalomanie i na brak pewnosci siebie skoro musisz sie pytac ludzi na forum, co sadza o Tobie i czy wszystko z Toba Ok... Wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nebbia Re: JESTEM DOSKONAŁA!!! IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:34 zazdroszczę ci, ale tak nie za bardzo, bo jestem już dzisiaj zmęczona i nie mam siły nawet zazdroscić..... Odpowiedz Link Zgłoś