Gość: SebOk Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:15 Nie lubię Żydów i Ruskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycly Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:16 Chyba chodzi o to, żeby zniknęły podziały, a zostało "jestem nikim?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruth Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:28 a tak w ogóle to jaki ma sens noszenie koszulki z napisem "jestem murzynem" skoro widać, że ktoś jest biały, albo: "jestem Żydem" skoro nie ma matki Żydówki i nie wyznaje judaizmu? Akurat ta ostatnia propozycja wydaje mi się totalnie bez sensu, podszywanie się pod coś w celu walki o tolerancję? Natomiast koszulki z napisem "mam okres" lub "mam spiralę" są po prostu niesmaczne i co to ma wspólnego z tolerancją? Czy któraś z kobiet czuje się dyskryminowana z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały murzyn Re: Tiszerty dla wolności IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.07.04, 14:36 to takie proste przecież murzyn to w naszym języku ktoś od czarnej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajfus pospolity Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:23 może "lubię Polskę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Te podkoszulki to podkreslanie dyskryminacji IP: *.pool82187.interbusiness.it 10.07.04, 14:24 To dopiero jest nietolerancja. Calkiem chybiony pomysl. Noszenie czegos takiego to wlasnie podkreslanie roznic i odmiennosci. Jesli rozumie sie tolerancje tak jak lewicowi yntelektualisci z kregu GW, czyli jako pelny relatywizm: "wszystko jest normalne", to noszenie T-shirtu "Jestem murzynem" chyba jest nieodpowiednie. Podkresla odmiennosc. A jak do tego dodac to, ze: Jaruga, ktora nie jest arabka nosi taka koszulke, albo Najsztub, ktory nie jest Homo, nosi taka koszulke, to dostajemy juz kompletny absurd. A dla naczelnego proponuje koszulke: "Pije z Urbanem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emily Jestem uczciwa! IP: *.dc.dc.cox.net 10.07.04, 14:43 Czy do takiego wstydu mozna sie przyznac w IIIRP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskikmieć JESTEM MOLESTOWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:56 a gdybym zobaczył małolotną Szczukę podpisaną MAM OKRES to bym zwrócił na miejscu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: JESTEM MOLESTOWANY 10.07.04, 15:00 może jeszcze powinna świeżo zakrwawioną podpaske na łańcuszku nosić zamiast krzyżyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewenement Tiszerty dla wolności IP: *.chello.pl 10.07.04, 15:01 Ciekawe jaką koszulkę założyłby ksiądz Józef Tieschner. I tak sobie myślę że nie założyłby żadnej, bo duch tego typu akcji jest konfrontacyjny, nie dialogiczny. A nie sposob zmienić swojego własnego świata przez konflikt. Zmieniaj to co możesz zmieniać. Zrozum tych których nie rozumiesz. Siebie zawsze możesz nakłonić do wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Tiszerty dla wolności IP: 81.15.254.* 10.07.04, 15:43 Boże, ile w ludziach jeszcze nienawiści siedzi - a może po prostu to jest wyładowywanie własnej frustracji na kimś innym? Ale niektóre wpisy to normalnie wstyd czytać. A jak będę w Warszawie, to sobie taką kupię. Np. "Mam okres" albo "JestemŻydem". Podoba mi się idea tych koszulek i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Storm Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 15:47 No same modne, znaczy sie trendy napisy na tych koszulkach. Nic dodac nic ujac. Proponuje jednak: Muniek - jestem wypalnoym muzykiem i nie wiem co dalej, Frasyniuk - jestem liderem partii przegranej i co dalej, itd. A moze jednak bardziej autentuczne napisy - ja np. zrobilem sobie koszulke z napisem - Wolnosc dla Palestyny - panstwo Izrael to najwiekszy tolerowany okupant wspolczesnego swiata a druga mam z napisem kara smierci dla pedofili i gwalcicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosze z mosznej Re: Tiszerty dla wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 16:26 kazdy zyd jest polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem antysemita polowe wyborczej zajmuja artykuly o zydach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 16:34 sobotne wydanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: polowe wyborczej zajmuja artykuly o zydach IP: *.daminet.pl 10.07.04, 16:38 heh no właśnie, tu jest problem, bo naprawdę nie mam ochoty kupować gazety sobotniej po to by przeczytać kolejne 5artykułów o żydach...I nie kupuje... ale czy to czyni mnie antysemitą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam M. "Jestem uczciwy" IP: *.daminet.pl 10.07.04, 16:39 To dopiero byłby dowcip prawda ? :D :D :D :D :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer jestem cyklista - armstrong;) IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 10.07.04, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Jestem przedstawicielem RASY ARYJSKIEJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 16:54 i wypraszam sobie takie głupie , nieodpowiedzialne żarty !!! Ach to żydostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Tiszerty dla wolności IP: *.proxy.aol.com 10.07.04, 16:55 A co to sa "tiszerty"? Bo ja jestem Polka , ale nie wiem o co chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tourist JESTEM Z SAMOOBRONY !!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.07.04, 16:56 albo SLUCHAM RADIO MARYJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Szymanska Re: Tiszerty dla wolności IP: *.rev.o1.com 10.07.04, 17:09 Jestem Ateista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cauchy Re: Tiszerty dla wolności IP: *.kosson.com 10.07.04, 17:14 Bezsensowna akcja. Co to wspolnego z tolerancja i wolnoscia?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA ! ! ! PRECZ Z BRUDEM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:18 Jak można.... ! ! ! Żydzi, którzy są największymi na świecie, bezwględnymi mordercami(mordują Arabów pod przyzwoleniem całego świata -opanowanego przez żydów..), geje i pedofile, które są największym zboczeniem i zagrożeniem dla zwykłych ludzi czy narkomani(Aids-owcy) !. Mało to wszystkim zboczeńców gwałcących dzieci?! A może za mało na ulicach narkomanów wstrzykujących przechodniom kompot czy jakiś inny wynalazek?! Wstydzilbyście się, wszyscy na łamach Gazety, razem z redakcją. SŁOWA PRZEPROSIN DLA OJCZYZNY, KTÓREJ NIE SZANUJECIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Poplavsky Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:31 Świetny, i jak na Polskę awangardowy, pomysł. Czy gdzieś można kupić taki t- shirt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tns Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:31 swietjny pomysl. Wladek jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMMMMMMMMMMMMMMMMM Re: Tiszerty dla wolności IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.04, 17:50 GDZIE TO KUPIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek z czwy Re: Tiszerty dla wolności IP: *.pl / 80.48.252.* 10.07.04, 18:08 manifestujcie idiotyczne hasła "zjednoczenia" a potem spotkamy się na czacie, kiedy grupa uduchowionych w jakimś kierunku małolatów załatwi "nosiciela" tshirtów "na śmierć". jego matka będzie płakała, że "on miał tylko 14 lat", a kretyn pseudoartysta napisze o tym fakcie nową przejmującą piosenkę. Czy zawsze musi się znależć idiota, który nie doceni wagi konflktu narodów, którego zresztą nie rozmumie, tylko najważniejsze, aby on był na miescu nr 1. Na liście przebojów, Muniek, ci to nie grozi, a żydem może sam jesteś, bo ja nie. Marcin - zgadzasz się ze mną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chypa_cabra_ Re: Tiszerty dla wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:09 A ten mądrala co wymyslił całą akcję powinien założyć koszulkę z napisem "Jestem debilem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Tiszerty dla wolności IP: w3cache.* / 81.219.246.* 10.07.04, 19:00 Kiedyś byłem wyznawcą Wyborczej i Michnika obecnie kupuję to piśmidło jedynie dla artykułów Jagelskiego i Domosławskiego. Po co takie autentycnie głupie akcje? Jak napisał ktoś ileśtam postów temu to żadna tolerancja tylko absurdalne podkreślanie róznic. I dlaczego zawsze gdy mowa o tolerancji,to mówi się o Żydach? S jacyś naprawdę inni? Jak większość ludzi w Polsce jestem katolikiem.Z domu wyniosłem olbrzymi szacunek dla Żydów i w ogóle nie miałem pojęcia ak się mówiło,że Polacy tacy niby antysemici. Ale sorry.Jakiś debil napisze na synagodze "żdy do gazu' i w GW nagle sto artykułów na ten temat.Ktoś chyba rozdmuchuje ten cały rzekomy antysemityzm. Zresztą napisać gdzieś na jakims forum "nie lubię Zydów"- to o Boże co to się dzieje.. A na wszystkich forach internetowych aż sie roi od "pierdolonych katoli","katolickiego ciemnogrodu","złodziei w sutannach" i jest ok. A w ogóle śmieszne są te napisy na koszulkach :"usunęłam ciąże" obok "jestem żydem"...kto to wymyślał. Dlaczego nie np."w"w maju chodze na nabożeństwo majowe" albo "jestem Boliwijczykiem" albo "liżacy się faceci budzą we mnie obrzydzenie","polityka Szarona jest głupia" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-azef Re: Tiszerty dla wolności IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.07.04, 18:43 Niech sobie Michnik założy t-shirt z napisem "Strzeż się Azefa" Odpowiedz Link Zgłoś