Dodaj do ulubionych

Tiszerty dla wolności

• Gość: SebOk Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:15
      Nie lubię Żydów i Ruskich
    • Gość: cycly Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:16
      Chyba chodzi o to, żeby zniknęły podziały, a zostało "jestem nikim?"
      • Gość: ruth Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:28
        a tak w ogóle to jaki ma sens noszenie koszulki z napisem "jestem murzynem"
        skoro widać, że ktoś jest biały, albo: "jestem Żydem" skoro nie ma matki Żydówki
        i nie wyznaje judaizmu? Akurat ta ostatnia propozycja wydaje mi się totalnie bez
        sensu, podszywanie się pod coś w celu walki o tolerancję?
        Natomiast koszulki z napisem "mam okres" lub "mam spiralę" są po prostu
        niesmaczne i co to ma wspólnego z tolerancją? Czy któraś z kobiet czuje się
        dyskryminowana z tego powodu?
        • Gość: biały murzyn Re: Tiszerty dla wolności IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.07.04, 14:36
          to takie proste przecież

murzyn to w naszym języku ktoś od czarnej roboty
    • Gość: fajfus pospolity Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:23
      może "lubię Polskę"
    • Gość: Kostek Te podkoszulki to podkreslanie dyskryminacji IP: *.pool82187.interbusiness.it 10.07.04, 14:24
      To dopiero jest nietolerancja. Calkiem chybiony pomysl. Noszenie czegos takiego
      to wlasnie podkreslanie roznic i odmiennosci. Jesli rozumie sie tolerancje tak
      jak lewicowi yntelektualisci z kregu GW, czyli jako pelny relatywizm: "wszystko
      jest normalne", to noszenie T-shirtu "Jestem murzynem" chyba jest
      nieodpowiednie. Podkresla odmiennosc. A jak do tego dodac to, ze: Jaruga, ktora
      nie jest arabka nosi taka koszulke, albo Najsztub, ktory nie jest Homo, nosi
      taka koszulke, to dostajemy juz kompletny absurd.
      A dla naczelnego proponuje koszulke: "Pije z Urbanem"
    • Gość: Emily Jestem uczciwa! IP: *.dc.dc.cox.net 10.07.04, 14:43
      Czy do takiego wstydu mozna sie przyznac w IIIRP?
    • Gość: test test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:52
      .
    • Gość: polskikmieć JESTEM MOLESTOWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:56

a gdybym zobaczył małolotną Szczukę podpisaną MAM OKRES

to bym zwrócił na miejscu :(((

• anieatak Re: JESTEM MOLESTOWANY 10.07.04, 15:00
        może jeszcze powinna świeżo zakrwawioną podpaske na łańcuszku nosić zamiast
        krzyżyka?
    • Gość: Ewenement Tiszerty dla wolności IP: *.chello.pl 10.07.04, 15:01
      Ciekawe jaką koszulkę założyłby ksiądz Józef Tieschner. I tak sobie myślę że
      nie założyłby żadnej, bo duch tego typu akcji jest konfrontacyjny, nie
      dialogiczny. A nie sposob zmienić swojego własnego świata przez konflikt.
      Zmieniaj to co możesz zmieniać. Zrozum tych których nie rozumiesz. Siebie
      zawsze możesz nakłonić do wysiłku.
    • Gość: Aga Re: Tiszerty dla wolności IP: 81.15.254.* 10.07.04, 15:43
      Boże, ile w ludziach jeszcze nienawiści siedzi - a może po prostu to jest
      wyładowywanie własnej frustracji na kimś innym? Ale niektóre wpisy to normalnie
      wstyd czytać. A jak będę w Warszawie, to sobie taką kupię. Np. "Mam okres"
      albo "JestemŻydem". Podoba mi się idea tych koszulek i tyle.
    • Gość: Storm Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 15:47
      No same modne, znaczy sie trendy napisy na tych koszulkach. Nic dodac nic ujac.
      Proponuje jednak:
      Muniek - jestem wypalnoym muzykiem i nie wiem co dalej,
      Frasyniuk - jestem liderem partii przegranej i co dalej,
      itd.
      A moze jednak bardziej autentuczne napisy - ja np. zrobilem sobie koszulke z
      napisem - Wolnosc dla Palestyny - panstwo Izrael to najwiekszy tolerowany
      okupant wspolczesnego swiata a druga mam z napisem kara smierci dla pedofili i
      gwalcicieli.
    • Gość: mosze z mosznej Re: Tiszerty dla wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 16:26
      kazdy zyd jest polakiem
    • Gość: jestem antysemita polowe wyborczej zajmuja artykuly o zydach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 16:34
      sobotne wydanie..
      • Gość: Heh Re: polowe wyborczej zajmuja artykuly o zydach IP: *.daminet.pl 10.07.04, 16:38
        heh no właśnie, tu jest problem, bo naprawdę nie mam ochoty kupować gazety
        sobotniej po to by przeczytać kolejne 5artykułów o żydach...I nie kupuje...
        ale czy to czyni mnie antysemitą ?
    • Gość: Adam M. "Jestem uczciwy" IP: *.daminet.pl 10.07.04, 16:39
      To dopiero byłby dowcip prawda ? :D :D :D :D :D :D :D :D
      • Gość: khmer jestem cyklista - armstrong;) IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 10.07.04, 16:41
    • Gość: Łukasz Jestem przedstawicielem RASY ARYJSKIEJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 16:54
      i wypraszam sobie takie głupie , nieodpowiedzialne żarty !!! Ach to żydostwo
    • Gość: @ Re: Tiszerty dla wolności IP: *.proxy.aol.com 10.07.04, 16:55
      A co to sa "tiszerty"? Bo ja jestem Polka , ale nie wiem o co chodzi....
    • Gość: tourist JESTEM Z SAMOOBRONY !!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.07.04, 16:56
      albo SLUCHAM RADIO MARYJA
    • Gość: Iwona Szymanska Re: Tiszerty dla wolności IP: *.rev.o1.com 10.07.04, 17:09
      Jestem Ateista.
    • Gość: Cauchy Re: Tiszerty dla wolności IP: *.kosson.com 10.07.04, 17:14
      Bezsensowna akcja.
      Co to wspolnego z tolerancja i wolnoscia?!!
    • Gość: POLAK JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA ! ! ! PRECZ Z BRUDEM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:18
      Jak można.... ! ! !
      Żydzi, którzy są największymi na świecie, bezwględnymi mordercami(mordują
      Arabów pod przyzwoleniem całego świata -opanowanego przez żydów..), geje i
      pedofile, które są największym zboczeniem i zagrożeniem dla zwykłych ludzi czy
      narkomani(Aids-owcy) !.
      Mało to wszystkim zboczeńców gwałcących dzieci?!
      A może za mało na ulicach narkomanów wstrzykujących przechodniom kompot czy
      jakiś inny wynalazek?!
      Wstydzilbyście się, wszyscy na łamach Gazety, razem z redakcją.
      SŁOWA PRZEPROSIN DLA OJCZYZNY, KTÓREJ NIE SZANUJECIE!
    • Gość: K. Poplavsky Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:31
      Świetny, i jak na Polskę awangardowy, pomysł. Czy gdzieś można kupić taki t-
      shirt?
    • Gość: tns Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:31
      swietjny pomysl. Wladek jest OK
    • Gość: MMMMMMMMMMMMMMMMMM Re: Tiszerty dla wolności IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.04, 17:50
      GDZIE TO KUPIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???????????????????????????????
    • Gość: tomek z czwy Re: Tiszerty dla wolności IP: *.pl / 80.48.252.* 10.07.04, 18:08
      manifestujcie idiotyczne hasła "zjednoczenia" a potem spotkamy się na czacie,
      kiedy grupa uduchowionych w jakimś kierunku małolatów załatwi "nosiciela"
      tshirtów "na śmierć". jego matka będzie płakała, że "on miał tylko 14 lat", a
      kretyn pseudoartysta napisze o tym fakcie nową przejmującą piosenkę.
      Czy zawsze musi się znależć idiota, który nie doceni wagi konflktu narodów,
      którego zresztą nie rozmumie, tylko najważniejsze, aby on był na miescu nr 1.
      Na liście przebojów, Muniek, ci to nie grozi, a żydem może sam jesteś, bo ja
      nie. Marcin - zgadzasz się ze mną ?
    • Gość: chypa_cabra_ Re: Tiszerty dla wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:09
      A ten mądrala co wymyslił całą akcję powinien założyć koszulkę z
      napisem "Jestem debilem"
      • Gość: Kuba Re: Tiszerty dla wolności IP: w3cache.* / 81.219.246.* 10.07.04, 19:00
        Kiedyś byłem wyznawcą Wyborczej i Michnika obecnie kupuję to piśmidło jedynie
        dla artykułów Jagelskiego i Domosławskiego.
        Po co takie autentycnie głupie akcje?
        Jak napisał ktoś ileśtam postów temu to żadna tolerancja tylko absurdalne
        podkreślanie róznic.
        I dlaczego zawsze gdy mowa o tolerancji,to mówi się o Żydach?
        S jacyś naprawdę inni?
        Jak większość ludzi w Polsce jestem katolikiem.Z domu wyniosłem olbrzymi
        szacunek dla Żydów i w ogóle nie miałem pojęcia ak się mówiło,że Polacy tacy
        niby antysemici.
        Ale sorry.Jakiś debil napisze na synagodze "żdy do gazu' i w GW nagle sto
        artykułów na ten temat.Ktoś chyba rozdmuchuje ten cały rzekomy antysemityzm.
        Zresztą napisać gdzieś na jakims forum "nie lubię Zydów"- to o Boże co to się
        dzieje..
        A na wszystkich forach internetowych aż sie roi od "pierdolonych
        katoli","katolickiego ciemnogrodu","złodziei w sutannach" i jest ok.
        A w ogóle śmieszne są te napisy na koszulkach :"usunęłam ciąże" obok "jestem
        żydem"...kto to wymyślał.
        Dlaczego nie np."w"w maju chodze na nabożeństwo majowe" albo "jestem
        Boliwijczykiem" albo "liżacy się faceci budzą we mnie obrzydzenie","polityka
        Szarona jest głupia" itp.

• Gość: anty-azef Re: Tiszerty dla wolności IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.07.04, 18:43
      Niech sobie Michnik założy t-shirt z napisem "Strzeż się Azefa"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka