Dodaj do ulubionych

jakie są kobiety Wodnik?

10.07.04, 00:45
Ale jakie są naprawdę? Wrażliwe,uczuciowe,stanowcze, szczere,
uczciwe,obrażalskie? A może wszystko w jednym?
Obserwuj wątek
    • Gość: selene Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 01:08
      Wszystko naraz i żadne z powyższych. I o to chodzi, bo kobiety wodniczki są
      zupełnie nieokreślone. One same nie wiedzą jak się za 5 minut zachowają. Ale
      żeby wiedzieć wszystko dokładnie musisz znać jeszcze położenie innych planet.
      Nie ma wodniczki uniwersalnej.
      • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 10.07.04, 12:45
        Selene, to,że wodniczki same nie wiedzą jak się zachowają za 5 minut - to
        najlepsze określenie tego znaku jakie kiedykolwiek słyszałem ;-) Ale o co
        chodzi z tym układem planet? Astrolog to ze mnie raczej żaden...
        • Gość: selene Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:55
          Określenie osoby mianem np. wodnika, to tylko położenie jednej planety w
          wodniku. Słońca. Ty jesteś np. lwem, bo jak się rodziłeś słońce było we lwie.
          Itd. Cała reszta planet (księżyc, mars itd.) też miały swoje miejsce w
          odpowiednich znakach. Np. możesz być słonecznym lwem, ale dodatkowo z księżycem
          w np. raku i marsem w pannie itd. Rozumiesz? Liczy się nie tylko słońce. Gdyby
          tak było, co dwunasty człowiek na ziemi byłby taki sam....
          :))))) Pozdrawiam!
          • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 23:10
            Opowiedz coś bliżej jeśli wiesz coś o tym...Chcesz jakieś bliższe dane?
            • Gość: selene Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 23:39
              > Opowiedz coś bliżej jeśli wiesz coś o tym...Chcesz jakieś bliższe dane?

Jeśli dasz mi wasze dane urodzenia mogę ci pobieżnie więcej na ten temat
              powiedzieć. Jeśli znasz godz. ur. to nawet dokładniej. Tylko mi nie wymyślaj
              jakiejś godziny ot tak sobie, bo pierdoły wyjdą. ;)

• asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 13.07.04, 02:03
                podam daty, swoją godzinę urodzenia też...jak i gdzie Ci to wysłać? Mailem może
                być?
                • Gość: selene Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 03:14
                  Ostatni raz próbuję to wysłać, coś się zwiecha....
                  Pisz na pukpuk@gazeta.pl
                  pozdro
                  • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 13.07.04, 16:23
                    wysłałem dane na maila...Odpowiedz jak najbardziej możesz szczegółowo plizzz..I
                    potraktuj to poważnie, Pozdrawiam
                    • pukpuk Do asap01......... 13.07.04, 22:34
                      U've got a messeage. :)
                      • asap01 Re: Do asap01......... 14.07.04, 17:51
                        Dziękuję za tyle informacji, aż mi trochę głupio, że tyle godzin temu
                        poświęciłas... Now u've got a message, just have a look :-) Pozdrawiam
                        • pukpuk Re: Do asap01......... 14.07.04, 21:26
                          Pooooszłoooo....
                          Pozdrawiam cieplutko z deszczowego Wrocka, eehhh.... :)
    • blinski Re: jakie są kobiety Wodnik? 10.07.04, 01:43
      moja matka to wodnik:) bardzo ją lubię. miałem/mam kilka kumpeli spod tego
      znaku - dobrze się z nimi gada;).
      • Gość: konwalia Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.petrus.com.pl 10.07.04, 13:51
        Wodniczki sa bardzo, bardzo nietypowe.... :)W sumie juz od najmolodzszych lat.
        I warte poznania moim zdaniem.
    • Gość: Em Typowa Wodniczka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.04, 12:59
      Ja jestem typową Wodniczką. Każdy horoskop mi się zgadza. Jakie są?
      Marzycielki, romantyczne, nieco oderwane od rzeczywistości... Bardzo dumne i
      uparte. Są artystkami, wyróżniają się z otoczenia zarówno wyglądem, jak i
      zachowaniem. To buntowniczki, które lubią stawiać na swoim. Są atrakcyjne.
      Tak mówi horoskop o Wodnikach, każdy, kto wie, że jestem Wodniczką, mówi, że
      idealnie się zgadza. Oczywiście, "Wrażliwe,uczuciowe,stanowcze, szczere,
      > uczciwe,obrażalskie" to też prawda.
      • asap01 Re: Typowa Wodniczka 11.07.04, 16:27
        Em, a mogłabyś rozwinąć wątek "buntowniczka,dumna i uparta"? Troszkę to zbieżne
        z moim "obrażalska" Akurat Wodniczka, którą znam jest wyjątkowo obrażalska, a
        jej częste fochy utrudniają stworzenie normalnego uczuciowego związku.Hmm, bo
        skoro nie wiesz co będzie za 5 minut i co znowu zrobiłeś/powiedziałeś nie tak...
        A w swoich fochach jest wyjątkowo uparta i dumna, tu pełna moja zgoda.Potrafi
        się nie odzywać całymi dniami jeśli sobie coś ubzdura w "atrakcyjnej" główce(z
        atrakcyjnością i wyróżnianiem się z otoczenia ZGADZAM SIĘ)....nawet jeśli
        patrząc obiektywnie to ona sama jest winna jakiemuś spięciu.Ale foch i duma nie
        pozwala jej się do tego przyznać i z małego spięcia robi się poważny
        kryzys.Jakie wtedy remedium?Wodniczki lubią być przepraszane i chuchane?Aż do
        następnego focha bo znów zatęsknią za przeprosinami?
        PS Sorki za długi wywód, ale moja Wodniczka właśnie się nie odzywa z powodu
        głupotki sprzed 2 dni, a ja jako Panna :-)) też niechętnie odezwę się
        pierwszy.Czy tak banalnie może się skończyć poważny związek? Aż trudno
        uwierzyć...
        • blinski Re: Typowa Wodniczka 11.07.04, 17:43
          hah... a wodniczki jakie znam w ogole takie nie są:) moja mam kochana obraża
          się na 5 minut, a potem zapomina o całej sprawie, w ogóle nie jest romantyczką,
          i nie cierpi być przepraszana bo odbiera to jako lizusostwo:) podobnie jedna
          kumpela, z tym że nie zdążyłem jej jeszcze niczym obrazić więć nie wiem jak by
          zareagowała:)
          • asap01 Re: Typowa Wodniczka 11.07.04, 17:58
            blinski a obraź ją raz testowo na próbę ;-)..jestem baaardzo ciekawy czy jest
            jakaś typowość Wodniczek ( żart ), ale na poważnie to dziwne są i trudno za
            nimi trafić...
            • Gość: mey Re: Typowa Wodniczka IP: *.sieci.netglob.com.pl 11.07.04, 18:54
              Jestem Wodniczką-mysle ze upór i chec "dowodzenia"(choc obrobine) oraz
              nieprzewidywalnosc to główne cechy...ale nie jest tak zle!!Ja tam siebie
              lubię...a mój narzeczony-Panna-mnie nawet kocha...Wiec asap01 jak widzisz jest
              mozliwy taki zwiazek-czasem wybuchowy..czasem goracy-po prostu ekscytujacy!!!
              POLECAM!!!
              • Gość: agnieszka Re: Typowa Wodniczka IP: 217.11.142.* 12.07.04, 15:28
                Ja tez jestem wodniczka z 21 stycznia. Podobno jak mówią moi rodzice humorzasta
                i nigdy nie wiadomo w jakim będzie humorze. A mnie sie wydaje że te moje humory
                sa powodem nieudanego życia osobistego. Jakbym była w stabilnym, pewnym związku
                to byłabym inna. A więc ciepła, rozsądna, pracowita, niezależna, przywódca.
                Aha tez mam partnera Panne, ale chyba nie dokońca mnie kocha.
                • asap01 Re: Typowa Wodniczka 12.07.04, 16:29
                  Hmmm agnieszka, Ty też masz partnera Pannę? No proszę...;-)Ciekawy jestem czy
                  myślenie o pewności i stabilizacji rozkłada się równo u wszystkich znaków, czy
                  też akurat Wodniczki najbardziej o tym myślą.I czy przypadkiem gdyby miały
                  wybór to nie wybrałyby kogoś kogo nie darzą uczuciem ( lub darzą mniejszym)ale
                  kto im zagwarantuje szybką "stabilizację". Mylę się? Oby...
                  PS Podobają mi się cechy Wodniczki w stabilnym związku, no może poza
                  tym "przywódcza" ;-)
                • asap01 Re: Typowa Wodniczka 20.07.04, 16:36
                  agnieszka a co z pragnieniem wolności? Wodniczki to ponoć uwielbiają...Naprawdę
                  chcesz stałego związku? Chyba nie jesteś typowym Wodnikiem.....
        • Gość: Em Cóż... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.04, 20:15
          Ja zawsze radzę w takich przypadkach wyciągnąć rękę pierwszemu, bo inaczej spór
          nigdy się nie skończy. Nie do wiary, ale sama tak postępuję, choć jestem
          Wodniczką. Ale nie kieruj się aż tak mocno znakami zodiaku, bo tak naprawdę
          każda kobieta to osobna księga (a zwłaszcza Wodniczka)...
          Swoją drogą. Jeśli Wasz związek jest naprawdę poważny, to taka byle kłótnia go
          nie zniszczy, a jeśli już zniszczy, to znaczy, że nie było o co walczyć.
          Charakteru drugiej osoby nie zmienisz, więc może dobrze, jesli tak to się
          skończy.
          • asap01 Re: Cóż... 11.07.04, 21:04
            Em, wyciągam rękę nie po raz pierwszy..teraz ostatecznie, zobaczymy jakie
            naprawdę są Wodniczki.Jak dla mnie nie mają swojego zdania i ulegają opinii
            przyjaciółek i rodziny.Co o tym myślisz?Slabe psychicznie?Chyba tak...
            • Gość: Em Nie wiem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 11:58
              O tym nie czytałam w żadnym horoskopie. Ja jestem raczej silna, choć bardzo
              uczuciowa. Ale Wodniczki to indywidualistki, a więc trudno, aby kogokolwiek
              słuchały.
              Życzę powodzenia.
              • asap01 Re: Nie wiem 12.07.04, 23:07
                Zgadzam się z Tobą..Wyjatkowo silne są Wodniczki, choćby miały zawalić wszystko
                to postawią na swoim. Ale myślisz, że warto? Jak to się ma do ich uczuć i
                romantycznego widzenia świata? Indywidualizm tak, ale uczucia potrafiłabyś
                stłamsić w sobie? Żeby np zapomnieć o kimś kochanym? Ja jako niby zimna i
                oschła Panna nie potrafię, Ona tak.Potrafisz to wytłumaczyć?
    • sowka_gajowka Re: jakie są kobiety Wodnik? 11.07.04, 22:33
      takie jak ja - czyli super! skromna jestem;))
    • Gość: katinka Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 11.07.04, 23:03
      spokojne, marzycielki, romantyczne, cieple i chocby w nich cos krzyczalo zawsze
      przytula i wysluchaja innych (co ludzie nierzadko wykorzystuja, by sie
      wyplakac), a potem w samotnosci same placza, wrazliwe na smutek i cierpienie,
      uczuciowe i wierne, kochajace cala soba, dusze artystyczne i zyjace we wlasnym
      (zawsze lepszym) swiecie, wiec nieraz smutne, ze swiat naturalny jest nie taki,
      momentami troszke zawiadackie i szalone, stad czasami pukanie sie w czolo na
      ich pomysly, kochajace przyrode, lasy i laki i gory i morze i wszystkie drobne
      zyjatka, ale tez zachwycajace sie kamieniem i skala, wyobraznia oparta na
      kolorach... lubiace samotnosc i cisze, chwile zadumy, myslicielki, ufajace
      partnerowi, cieszace sie chwila, gdy cos nie tak - od razu katastrofa
      (panikary), szczere i prawdomowne, jednak ukrywajace zla prawde gdy bliska
      osoba sie jej nie spodziewa.
      skad to wiem? bo taka jestem, a gdybym miala wybrac najwazniejsza moja ceche to
      napisalabym tak: zyje w swiecie pelnym marzen i nadziei, swiecie kolorow i
      magii, ktora nigdy sie nie konczy. inny swiat moglby dla mnie nie istniec, ale
      poniewaz jest - nie jestem w pelni szczesliwa...
      • Gość: Em Katinko... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 12:03
        Czy to możlie, że jesteś taka sama jak ja?
      • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 13:10
        katinka,em ma rację-wypisz wymaluj typowa Wodniczka, wszystko się zgadza...Ale
        ja jako typowa Panna, analityczna, rozbierająca na czynniki pierwsze,
        roztrząsająca po wielokroć jakieś mało już ważne sytuacje z przeszłości - na
        tyle zraniłem swoją Kochaną Wodniczkę takim hmm "wypominaniem" starych bzdur,
        że postanowiła ode mnie odejść..Mimo, że twierdzi, że ciągle mnie kocha. Nie
        chce już nawet porozmawiać, niczego wyjaśniać..
        Podpowiedzcie drogie Wodniczki co powinienem zrobić, żeby dostać jeszcze szansę?
        Jak się zachowywać, czy dzwonić(może uznać, że nachalny jestem), czy dać jej
        trochę czasu w samotności na przemyślenia(może uznać, że już mi nie zależy
        skoro się nie odzywam)...i najważniejsze : jeśli dojdzie do rozmowy- jak
        rozmawiać, żeby Wodniczka uwierzyła, że zrozumiałem wiele, zmieniłem się i chcę
        z Nią być...
        • Gość: agnieszka Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: 217.11.142.* 12.07.04, 15:35
          Katina opisała mnie zakochana w kazdym małym robaczku, kochająca las, wodę -
          morze, wycieczki wypady. Lubie życ w swoim świecie i rozmyślać,a tak jak
          napisałam humory wynikają z mojego braku stabilizacji... em a Twoja wodniczka
          pewnie sie da przekonac, bo ja taka jestem i też sie zawsze daje, tylko
          zaufania jej będzie brak, będzie to wszystko analizowac po stokroć razy i nigdy
          nie będzie tak jak było zawsze będzie ten uraz. Ale może ona jest inna. Ja mam
          włąśnie kryzys w swoim związku. Kurcze poraz kolejny widze,ze to nie to. Daję z
          siebie wszytsko, a on znowu nie chce tak jak myślałam. Smutno mi bardzo i źle
          zwłaszcza dzisiaj.
          • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 19:46
            agnieszka, em jest też Wodniczką i kobietą...To ja mam (a właściwie miałem)
            kobietę Wodnika. Ktoś tam rozpoczął wątek pt Skończcie wreszcie z tymi znakami
            zodiaku..Ale dla mnie to akurat ważne jakim ktoś jest typem psychologicznym,
            albo hmm psycho-nie-logicznym, i jak bardzo zależy to od od znaku zodiaku.
            Ja też mam kryzys w swoim związku, wiem akurat czego ja jako typowa Panna nie
            usłyszałem i dlaczego się "rzucałem",co zrobiłem źle i dlaczego nie byłem miły
            może. Chcesz to podpowiem co robisz nie tak ze swoją Panną..Ale Ty mi powiedz
            jak odzyskać kochanego Wodnika..Pozdrawiam
    • cebulka_dymka Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 19:52
      Na pewno znaja Zwirka i Muchomorka oraz wodnika Szuwarka.
    • Gość: konwalia Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.petrus.com.pl 12.07.04, 21:28
      z nimi w milosci jest taki problem, ze maja nieamowita potrzebe wolnosci, nie
      wolno ich ograniczac, bo zaczna sie wycofywac rakiem jak tylko poczuja ze
      brakuje im powietrza..... Przetestowalam to wiele razy :((
      Z tym ze jestem Wodniczka urodzona 20 stycznia i roznie mnie przypisuja (raz
      Koziorozec, raz Wodnik) i ze mna jest takie pomieszanie z poplataniem.. :((
      zadnej klarownosci:(
      • Gość: katinka Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 12.07.04, 22:12
        dlaczego sie smucisz Konwalio? usmiechnij sie :)

ja w milosci potrzebuje stabilnosci i spokoju. musi byc prawdziwie ciepla,
        madra, oparta przede wszystkim na przyjazni (sprawy lozkowe sa zdecydowanie
        mniej istotne), ale nie osaczajaca, rutynowa. nikt nie moze zagarnac przeciez
        mojego swiata, z ktorym jestem nierozerwalnie zwiazana. milosc musi byc barwna,
        nie trzeba jednak caly czas stawac na uszach i wymyslac nowosci, wystarczy
        niepodzianka w postaci rozyczki, ot tak, bez specjalnego powodu :) dla mnie
        najwazniejsze jest zaufanie do partnera, poczucie bezpieczenstwa i swiadomosc,
        ze jestem najwazniejsza, potrafie te uczucia odczytac z roznych gestow. jesli
        ich nie ma - gasne, wycofuje sie, zamykam w sobie. bardzo latwo zranic, bardzo
        trudno naprawic zlo, bo ginie zaufanie, na ktorym opieram swoje uczucia. zdrady
        nie wybaczylabym, wszystko inne tak, choc potrzebowalabym czasu. pamietacie
        myslicielke? analizuje, rozwazam, wspominam (zyje pieknymi wspomnieniami), w
        koncu zaczynam tesknic. na ogol pierwsza podaje reke, nie mogac zniesc ciszy...
        jestem slaba, choc na pewno nie ustepliwa, niepotrzebne slowa zastepuje
        usmiechem.
        musze miec Kogos blisko, tak bylo od zawsze, musze miec ludzi wokol, w zwiazki
        angazuje sie calym sercem, tylko dusze zostawiam dla samej siebie :)

pozdrawiam wszystkie Panie Wodniczki, dopiero teraz przeczytalam wasze posty,
        rzeczywiscie jestesmy do siebie bardzo podobne, ciesze sie :)
        • Gość: konwalia Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.petrus.com.pl 12.07.04, 22:21
          Usmiecham sie:)))

Mamy cechy wspolne, ale jednak czesto wychodzi ze mnie Koziorozec. W sumie nie
          wiem jakiego znaku to cecha (moze czysto moja;), ale jestem bardzo silna, jak
          skala, nic mnie nie powali i zawsze sobie poradze :) Wydawalo mi sie,ze to
          cecha wspolna tych znakow, ale moze sie mylilam...
          Pozdrawiam wszystkie Wodniczki, a jesli ktos tez sie urodzil 20 stycznia to
          niech da znac w tym watku, moze pogadamy na gg czy inaczej:)
    • ruda_szczurka Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 22:09
      Sprytna histeryczka. Niezwykle sprzeczna natura. Pod bardzo wieloma względami
      przypomina mężczyzn z tego znaku, dla którego o dziwo jest idealną partnerką.
      Jako nastolatka infantylna, lodowata w środku, gaworzy i chichocze niczym
      dziecina. Żałosna i nie mająca pojęcia o autentycznych emocjach, jest urodzoną
      aktorką. Jako dziecko gra wspaniale dziecko, jako kobieta gra kobietę. Jest
      sentymentalna i nierówna. Na wszelki wypadek zasypuje wszystkich laurkami,
      mając jednocześnie uczucie niedowartościowania i nie spełnienia. Za mąż
      wychodzi wcześnie nie znając prawie swojego partnera, głównie po to żeby
      zaimponować koleżankom. Infantylna i bez powodu pewna siebie, nienawidzi
      kontaktów fizycznych z partnerem, zastępując je bezsensownymi aktywnościami
      gospodarczo-finansowymi. Jak Pani Panna, jest urodzoną przełożoną zakładu dla
      dziewcząt. Prawdziwa tragedia zaczyna się po ucieczce zdominowanego męża. Wtedy
      Pani Wodnik obnosi gdacząc swoją klęskę i całą energię kieruje na wysysanie
      resztek indywidualności z dziecka, które choćby było Leonardem da Vinci, dla
      niej jest zbyt lekko ubranym idiotą ze źle ostrzyżonymi włosami. Na starość
      zostaje radiestetką mierzącą wahadełkiem swoje ciśnienie i sprawdzającą przy
      pomocy jajek na bekonie stan swojej wątroby. Wyjątkowa kretynka.
      • Gość: katinka Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 12.07.04, 22:19
        ojej, naprawde? a skad masz takie informacje? ;) jeszcze nikt nie powiedzial na
        mnie "wyjatkowa kretynka", "infantylna", "aktorka", nigdy tez nikogo nie
        obgadalam, bo swoje smutki przezywam w samotnosci, kleski tez (jeszcze?) nie
        ponioslam... a moze napisalas o konkretnej osobce, do ktorej masz maly zal? ;)

pozdrawiam wieczorowo :)
        • ruda_szczurka Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 23:03
          Gość portalu: katinka napisał(a):

> ojej, naprawde? a skad masz takie informacje? ;) jeszcze nikt nie powiedzial
          na
          >
          > mnie "wyjatkowa kretynka", "infantylna", "aktorka", nigdy tez nikogo nie
          > obgadalam, bo swoje smutki przezywam w samotnosci, kleski tez (jeszcze?) nie
          > ponioslam... a moze napisalas o konkretnej osobce, do ktorej masz maly zal? ;)
          >
          > pozdrawiam wieczorowo :)

informacje z:
          www.zajaczek.pnet.pl/humor/horoskop2.html
          ktoś już tego linka wczesniej wrzucił na forum:)
          ja myśle, że tworca tego horoskopu ma niemały żal do caego świata - nie tylko
          po wodnikach pojechał ;)))

pzdr
          • Gość: katinka Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 12.07.04, 23:20
            ruda_szczurka ufff, bo juz myslalam, ze cos ze mna nie tak ;)))
            a teraz pozdrawiam Cie nocnie ;)
          • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 23:26
            odwiedziłem tę stronę :
            www.zajaczek.pnet.pl/humor/horoskop2.html
            oj rzeczywiście nie tylko po wodnikach pojechał...
            • ruda_szczurka Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 23:28
              heheheh ;)
              ja sie teraz publicznie w zyciu nie przyznam do daty urodzenia ;P
              • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 23:43
                ruda_szczurka....oj przyznaj się przyznaj, aż taki nie taki znak?
                • ruda_szczurka Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 23:47
                  jak każdy :)))
                  • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 23:58
                    no się przyznaj, aż taka tajemnica? ;-)
      • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 12.07.04, 22:58
        ruda_szczurka napisała:
        Nie mogę się nie zgodzić z częścią Twojej wypowiedzi...W końcu to moje pytania
        o Wodniczki...

> Sprytna histeryczka. Niezwykle sprzeczna natura. Pod bardzo wieloma względami
        > przypomina mężczyzn z tego znaku, dla którego o dziwo jest idealną partnerką.
        Histeryczka TAK, nadwrażliwa i panikara...z niczego potrafi zrobić
        tragedię...Ale po to jej facet Panna, jak ja, żeby ułożyć i na spokojnie
        rozważyć..Ale histerię Wodniczka wykorzystuje do swoich celów też..
        > Jako nastolatka infantylna, lodowata w środku, gaworzy i chichocze niczym
        > dziecina. Żałosna i nie mająca pojęcia o autentycznych emocjach, jest
        urodzoną
        > aktorką. Jako dziecko gra wspaniale dziecko, jako kobieta gra kobietę. Jest
        > sentymentalna i nierówna.
        ......jest bardzo nierówna...raz kocha raz nie chce znać...a mówi o stabilności
        związku..dla mnie to horror emocjonalny
        Na wszelki wypadek zasypuje wszystkich laurkami,
        > mając jednocześnie uczucie niedowartościowania i nie spełnienia.
        exactly mówiac po rosyjsku..laurki i gorące wyznania o których szybko zapomina
        jeśli akurat się pokłóci...
        Za mąż
        > wychodzi wcześnie nie znając prawie swojego partnera, głównie po to żeby
        > zaimponować koleżankom.
        obsesyjnie chce rodziny i dziecka..zauważyłem..zostawi miłość życia dla
        kogokolwiek kto jej szybko da stabilność i rodzinę..
        Infantylna i bez powodu pewna siebie, nienawidzi
        > kontaktów fizycznych z partnerem, zastępując je bezsensownymi aktywnościami
        > gospodarczo-finansowymi.
        No cóż..infantylna i pewna siebie tak, ale co do kontaktów fizycznych to nie
        tak..cudowna, uwierz mi
        Jak Pani Panna, jest urodzoną przełożoną zakładu dla
        > dziewcząt. Prawdziwa tragedia zaczyna się po ucieczce zdominowanego męża.
        Wtedy
        >
        > Pani Wodnik obnosi gdacząc swoją klęskę i całą energię kieruje na wysysanie
        > resztek indywidualności z dziecka, które choćby było Leonardem da Vinci, dla
        > niej jest zbyt lekko ubranym idiotą ze źle ostrzyżonymi włosami. Na starość
        > zostaje radiestetką mierzącą wahadełkiem swoje ciśnienie i sprawdzającą przy
        > pomocy jajek na bekonie stan swojej wątroby.
        Tego nie wiem, ale oby Mama mojej wodniczki też nie była wodnikiem...byłby
        horror i powtórka z przeszłości...
        Wyjątkowa kretynka.
        UPS, tu wielki minus, moze ma i wady, ale wyjatkowo kochana jest dla kogoś kto
        ja pozna i zaakceptuje..
        PS Teraz już mnie nie chce, więc może nie aż takie to UPS...Wodniczka nie
        doceni kogoś ważnego i cennego, ona ma inne priorytety...Ale to temat na inny
        post..
        • Gość: toja Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 14.07.04, 22:11
          asap01 uciekaj od niej to wariatka według twojego powyższego ostatniego opisu,
          poza tym wypisz wymaluj moja teściowa-wodniczka (ruda_szczurka jakbyś o niej
          pisała)nie można było tego lepiej ująć
          pozdrawiam
          • ruda_szczurka Re: jakie są kobiety Wodnik? 15.07.04, 01:53
            ;))))
          • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 15.07.04, 14:52
            toja to nie takie proste, jeśli się kogoś naprawdę kocha.Podobno kocha się
            kogoś nie za jego zalety, ale "pomimo" wad.Sam mam masę wad, jestem ich
            świadomy..Ech zresztą napisała mi wczoraj list, chyba definitywnie pożegnalny.
            A ja dziś do niej pierwszy w życiu list miłosny..Ale nie wiem czy w ogóle
            odpisze..Odchodzi ode mnie chowając głowę w piasek, bez rozmowy, bez
            pożegnania, bez wyjaśnień, bez dania jakiejkolwiek SZANSY..Nie wiem kiedy i czy
            się z tego otrząsnę.....Pozdrawiam
            • Gość: toja Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 15.07.04, 15:18
              asap01 napisał:
              Odchodzi ode mnie chowając głowę w piasek, bez rozmowy, bez
              > pożegnania, bez wyjaśnień, bez dania jakiejkolwiek SZANSY..

takie właśnie są samolubne, egocentryczne,infantylne, niedojrzałe,
              apodyktyczne, dyktujące warunki ,nie potrafiące stawić czoła
              problemom,najlepiej rozpłakać się jak mała dziewczynka, albo tupnąć nóżką...

rób jak chcesz-TYLKO NIE MÓW ŻE CIĘ NIE OSTRZEGAŁAM!!!!!!
              życzę podjęcia trafnej decyzji i pozdrawiam
              • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 15.07.04, 16:25
                jesteś Wodniczką toja? Skąd u Ciebie takie negatywne nastawienie do tego znaku?
                Masz dużo racji w tym co napisałaś, ale ja wierzę, ze nie wszystkie Wodniki są
                takie same...Na razie ufam, ze się ułoży i czekam...Ale być może to Ty masz
                rację, nie ja..Czas pokaże..
                • cobra2 Re: jakie są kobiety Wodnik? 18.07.04, 00:04
                  Nie znam Ciebie, ani Twojej Wodniczki, ale powiem jedno albo nie ma serca, albo
                  jest idiotką, która nie potrafi docenić i dostrzec tego co w życiu jest
                  najwżniejsze. W miłości (jeśli ona jest szczera)nie warto unosić się ambicjami,
                  bo można stracić właśnie to coś lub raczej tego KOGOŚ KTO powinien być
                  najważniejszy!! Mężczyźni sporadycznie tak otwarcie mówią o swych uczuciach jak
                  Ty asap01, bo to wynika z naszej kultury i wychowania, iż okazywanie uczuć jest
                  słabością, a to nie prawda. Należy mieć odwagę mówić o uczuciach i to tak
                  wyraźnie.
                  Życzę Wam byście mieli na tyle dobrej woli i rozsądku, by niedomówienia nie
                  zniszczyły tego co najpiękniejsze-MIŁOŚCI.Mam nadzieję, że Was akurat to nie
                  spotka i obym miała rację!!
                  • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 18.07.04, 16:20
                    Cobra2, Ona na pewno nie jest idiotką, co do serca nie wierzę, że można kogoś
                    kogo się kocha wyrzucić z niego(z serca) ot tak, poprzez
                    pstrykniecie..Kocham/pstryk/już mi się odechciało kochać...Zrobiła się
                    obojętna,nie chce ze mną rozmawiać, nie odbiera telefonów...Nie można mówić o
                    uczuciach z kimś, kto w ogóle nie chce z Tobą rozmawiać..Dziwne to
                    wszystko..Czyżby Wodniczki były aż tak nieczułe?
                    • ruda_szczurka Re: jakie są kobiety Wodnik? 19.07.04, 00:58
                      asap01 napisał:

> Cobra2, Ona na pewno nie jest idiotką, co do serca nie wierzę, że można kogoś
                      > kogo się kocha wyrzucić z niego(z serca) ot tak, poprzez
                      > pstrykniecie..Kocham/pstryk/już mi się odechciało kochać...Zrobiła się
                      > obojętna,nie chce ze mną rozmawiać, nie odbiera telefonów...Nie można mówić o
                      > uczuciach z kimś, kto w ogóle nie chce z Tobą rozmawiać..

Można. Sprawdzone. Czasem jak sie czuje ze w danym ukladzie, mimo uczuć nie ma
                      sensu tkwić najlepiej jest drastycznie zerwać kontakt. Co nie oznacza braku
                      uczuć tylko brak wiary i checi ;)

Dziwne to
                      > wszystko..Czyżby Wodniczki były aż tak nieczułe?
                      • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 19.07.04, 17:35
                        ruda_szczurka, widzę pewną niekonsekwencję w Twoim komentarzu, brak wiary czy
                        chęci? Bo to dwie różne rzeczy..Czy nie wie czy jeszcze ma ochotę ze mną być,
                        czy też nie wierzy, ze nam się uda..A co do drastycznego zerwania kontaktu, to
                        myślę, że lepiej chyba powiedzieć " nie chcę już Ciebie, to koniec, przestań do
                        mnie dzwonić", niż nie odbierać i milczeć..Czyżbym nie miał racji?Zresztą ja i
                        tak jestem zdania, że można porozmawiać i coś spróbować wyjaśnić i naprawić,
                        niż np w piątek być pełnym uczuć i czule się pożegnać a w sobotę nagle olać i
                        zamilknąć, nie uważasz?Pozdrawiam
                        • ruda_szczurka Re: jakie są kobiety Wodnik? 19.07.04, 22:19
                          asap01 napisał:

> ruda_szczurka, widzę pewną niekonsekwencję w Twoim komentarzu, brak wiary czy
                          > chęci? Bo to dwie różne rzeczy..

a obie na raz nie moga zaistniec..? ;)

A co do drastycznego zerwania kontaktu, to
                          > myślę, że lepiej chyba powiedzieć " nie chcę już Ciebie, to koniec, przestań
                          do
                          >
                          > mnie dzwonić", niż nie odbierać i milczeć..
                          oczywiscie, ze lepiej..
                          ale ludzie cierpia na chroniczny brak odwagi cywilnej. Latwiej jest im nie
                          odbierac telefonu niz wypowiedziec to magiczne zdanie.

Zresztą ja i
                          > tak jestem zdania, że można porozmawiać i coś spróbować wyjaśnić i naprawić,
                          > niż np w piątek być pełnym uczuć i czule się pożegnać a w sobotę nagle olać i
                          > zamilknąć, nie uważasz?Pozdrawiam

tez tak uwazam
                          • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 19.07.04, 23:41
                            Racja, to może brak odwagi cywilnej...A ja się jednak naiwnie łudzę, ze po
                            prostu musi przemysleć itp...i że wróci. Bardzo naiwny jestem??????????
                            • ruda_szczurka Re: jakie są kobiety Wodnik? 20.07.04, 17:26
                              Em, a mogłabyś rozwinąć wątek "buntowniczka,dumna i uparta"? Troszkę to zbieżne
                              z moim "obrażalska" Akurat Wodniczka, którą znam jest wyjątkowo obrażalska, a
                              jej częste fochy utrudniają stworzenie normalnego uczuciowego związku.Hmm, bo
                              skoro nie wiesz co będzie za 5 minut i co znowu zrobiłeś/powiedziałeś nie tak...
                              A w swoich fochach jest wyjątkowo uparta i dumna, tu pełna moja zgoda.Potrafi
                              się nie odzywać całymi dniami jeśli sobie coś ubzdura w "atrakcyjnej" główce(z
                              atrakcyjnością i wyróżnianiem się z otoczenia ZGADZAM SIĘ)....nawet jeśli
                              patrząc obiektywnie to ona sama jest winna jakiemuś spięciu.Ale foch i duma nie
                              pozwala jej się do tego przyznać i z małego spięcia robi się poważny
                              kryzys.

a warto..?
    • Gość: Wodnik Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.ipt.aol.com 18.07.04, 11:39
      Cale te choroskopy to ostatnia bzadura,oczywiscie przed wiekami, gdy
      astronomowie opisali droge Slonca po niebie wzgledem gwiazd to wszystko mogloby
      sie pieknie zgadzac... Istnieje jedna "Ale", otoz to Ziemia krazy wokol Slonca
      a nie na odwrot, przez to w ciagu stuleci nastepowalo przesuniecie sie znakow
      zodiaku wzgledem roku kalendarzowego i to ze ktos urodzil sie miedzy 20
      stycznia, a 18 lutego nie ma najmniejszego znaczenia. Poza tym w kazdej gazecie
      w choroskopie pisza co innego, a to, ze dany choroskop idealnie do Ciebie
      pasuje to tylko i wylacznie SUGESTIA! Dlatego zycze wam milych spekulacji:-)

Pozdrawiam!

Wodnik
      • celia1 Re: jakie są kobiety Wodnik? 18.07.04, 23:16
        A może uda nam się spotkać kolżanki wodniczki i wtedy zobaczymy czy jesteśmy do
        siebie podobne.Co wy sądzicie na ten temat?
        • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 18.07.04, 23:38
          celia trochę się dowiedziałem już o Wodniczkach przez ostatnich kilka dni...W
          kilku kwestiach wszystkie jesteście identyczne, jednak te znaki zodiaku nie są
          takie głupie...
          • Gość: celia1 Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:13
            No głupie to one nie są.Znam dwie wodniczki i wodnika urodzonych w tym samym
            dniu tylko inne roczniki i zupełnie inne są to osoby.
            • biedronka24 celia - nie chodzi o to ze ludzie spod jednego 20.07.04, 12:21
              znaku sa jednakowi.
              Chodzi o ogolne spojrzenie na swiat. Ja w zyciu nie spotkalam blizniaka z ktorym
              bym sie nie rozumiala.
              Z drugiej strony mam pelna swiadomosc, ze mordercy zbrodniarze tez sa spod
              roznych znakow.
              To tak jak w powiesciach fantazy o czarodziejkach. Zauwaz ze zaden z autorow SF
              nie osmielil sie pisac o przepowiadaniu przyszlosci jak o jasnej karcie. Zawsze
              jest kilka mozliwych drog.
              Wiekszosc wodnikow ma np charakter wiecznie ´szukajacego´ ale sa tacy co sa w
              tym poukladani, i sa tacy troche niezorganizowani- jak ja.
          • biedronka24 80 % trafien to moze nieduzo ale cos wam powiem:) 20.07.04, 12:16
            Ja jestem wodniczka i biologiem. W sumie nie wierze w horoskopy ale trudno mi
            ignorowac wplyw cyklu natury w momencie urodzenia i najwczesniejszych lat zycia
            na to co dzieje sie z czlowiekiem i na jego pozniejsze zachowanie i stosunek do
            swiata.
            To tak z grubsza bo astrologiem nie jestem.
            Mam meza skorpiona i jest to troszke frustrujacy uklad choc kochamy sie bardzo.
            To ze czasem frustrujacy nie wynika z sugestii bynajmniej bo w gruncie rzeczy,
            gdy go poznalam wogole o takich sprawach jak znaki zodiaku nie myslalam a i tez
            szczegolnie skorpionami sie nie interesowalam.
            Zapewniam wiec ze frustracje wynikaja z czasem kompletnie innego spojrzenia na
            swiat. I to musi miec cos wspolnego z tym cyklem natury.
            A te trafienia to moje zabawy w zgadywanie znaku spod ktorego sa dane osoby.
            Bawie sie juz od jakiegos czasu i calkiem niezle mi to sie udaje.
            Mam wlasnie nowa ´ofiare´ i bede probowac. Na dzien dzisiejszy zakladam ze to
            strzelec:) ale moze byc i panna.
            Sprobujcie sie tak zabawic zobaczycie ze ocena zimnego kolegi wodnika jest
            troche przesadzona. Logicznie i naukowo ma sporo racji ale moze nie uwzglednil
            jakis czynnikow?
            W kazdym razie ocenic kto jest spod jakiego znaku nie da sie przez internet.
            Trzeba na dana osobe popatrzec, posluchac jej glosu, zobaczyc jak sie zachowuje
            w zyciu. Wystarczy troszke porozmawiac na popularne kwestie- moze byc polityka-
            i ...sami zobaczycie jak latwo zgadniecie kto jest spod jakiego znaku.
            Ja bezblednie prawie rozpoznaje lwy, blizniaki, skorpiony i koziorozce (z tymi
            ostatnimi juz kompletnie mi nie po drodze bo sie totalnie nie rozumiemy choc
            przyjaznilam sie juz z paroma).
            Co do kobiet - wodniczek to trzeba dorzucic jednak swoisty egoizm, umilowanie
            zmian i nowosci, oraz wlasnej wolnosci z tendencja jednak do b. subtelnej
            manipulacji ludzmi. Wodniczki sa dusza swiata i czuja sie za wszystko
            odpowiedzialne a jednoczesnie czesto temu zupelnie nie potrafia sprostac bo
            odpowiedzialnosc to ograniczenie wolnosci...
            Jesli chodzi o sytuacje urazonej dumy- to wodniczke nalezy traktowac wyzwaniem.
            Delikatnie, opiekunczo ale nie za bardzo tak by miala poczucie iz partner ma
            zawsze cos do zaoferowania i bedzie stawiac przed nia nowe wyzwania.
            Co do urazow- to niby na piec minut ale uwaga- jak zgromadzi sie ich wiecej to
            nagle bariera moze peknac. Trwa to dlugo, czasem bardzo dlugo ale wodniczki
            wtedy umykaja w poszukiwaniu utraconej wolnosci.
            • asap01 Re: 80 % trafien to moze nieduzo ale cos wam powi 20.07.04, 16:06
              biedronka24, czy cyferka oznacza, ze już 23 biedronki były zarejestrowane,i nie
              mogłaś innego, czy to wiek?Jeśli wiek, to adekwatny do mojej(hmmm jeszcze
              mojej?)Wodniczki...Czyżby Wodniczki były mało odpowiedzialne, bo to ogranicza
              ich wolność? To skad w takim razie ich pragnienie stabilizacji...Ale zgadzam
              się z jednym : one muszą czuć WOLNOŚĆ, żadnych ograniczeń...To typ gwiazdy na
              piedestale, zawsze chciałaby być w świetle reflektorów, podziwiana i wielbiona,
              stąd pretensje do partnera, że zbyt mało wychodzi z nią tam, gdzie ona może
              zabłysnąć...Mówi o chęci stabilizacji, o rodzinie, ale w głebi duszy chce
              wolności, bawić się i robić co chce...Ech dużo już wiem o Wodniczkach :-)
              • biedronka24 asap- nie bedzie Ci latwo 21.07.04, 01:24
                jesli jestes Panna to jesli sie nie myle bedziesz pragnal uznania.
                A ona tego zupelnie nie bedzie chciala/mogla okazac. Ja jestem sporo starsza.
                Wodniczki czesto uwazaja, ze niezwyklosc ich partnera sama przez sie sie rozumie
                i jesli bedziesz sie bardzo staral to ona zaledwie uzna, ze bycie z toba nie
                jest pomylka:).
                Ale troche chyba ja zle rozumiesz. Wodniczki to nie do konca gwiazdy -one tez
                bywaja bardzo zatopione w swoim swiecie. Lubia tylko same nim posterowac czasem.
                Z tym nosem w chmurach, cudownych przejawach innosci innych ludziach i ciaglych
                odkryciach bywaja egoistyczne. A podziwu tak bardzo nie potrzebuja. To blad. One
                na podziwie tona w bamboszach i cierpia. Potrzebuja tak naprawde...stymulacji..
                Czyli drogi asapie- ciagla walka o uznanie w gruncie rzeczy calkiem wiernej
                partnerki, ktorego w sumie nigdy nie uzyskasz.
                wyjscie jest jedno. Jesli nie potrafisz jej ciagle zauraczac, postaraj sie zeby
                wierzyla, ze bardzo ja kochasz.. A stymulowac wodniczki warto. Bo popadanie w
                lenistwo im szkodzi.
                Jak zalozysz z nia rodzine licz sie z tym, ze bedziesz w nia bardzo
                zaangazowany, ale nudno nie bedzie. Ztymze odpoczac w ciepelku (co lubia panny)
                to nie odpoczniesz.. A wiec - dobrze to przemysl.
                • asap01 Re: asap- nie bedzie Ci latwo 21.07.04, 02:57
                  biedronka odpowiedziałem Ci ponizej, a co do tego akurat Twojego postu mam
                  jedno ważne pytanie...Bardzo dużo pisałem do swojej Wodniczki przez ostatnie
                  dni i uznałem, że może zaczyna już Ją to irytować..W końcu ile można pisać, że
                  kocham i czekam i chcę porozmawiac.Zamilkłem 2 dni temu i czekam czy się Ona
                  odezwie, ale hmmm, z tego co mówisz to może to błąd, może powinienem pisać,
                  upewniać codziennie, że kocham i czekam?Jak myślisz?Może rzeczywiście stymuluje
                  Ją to, że walczę...A jeśli zamilknę to pisz Pan przepadło..Jak to jest?
    • pollak Znam jedna blondynkę i jedną czarną. Ponoć też 18.07.04, 23:24
      i murzynki z prawdziwego zdarzenia się trafiają. Jak wiec widzisz, kobieta
      wodnik potrafi być bardzo różna.
    • apetyt_na_zycie Re: jakie są kobiety Wodnik? 20.07.04, 12:18
      Cudowne ;))
    • 18lipiec CWANIARY 20.07.04, 17:01
      • asap01 Re: CWANIARY 20.07.04, 17:21
        noooo, dokładnie cwaniary :-) Ale łudzę się, że z uczuciami, ze kochane, a nie
        zimne,wyrachowane cwaniary....
    • Gość: klara Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 20.07.04, 18:31
      asap01 napisał:

> Ale jakie są naprawdę? Wrażliwe,uczuciowe,stanowcze, szczere,
      > uczciwe,obrażalskie? A może wszystko w jednym?
      TA WODNICZKA KTÓRĄ ZNAM, A ZNAM JA DOBRZE - PASKUDNA, PASKUDNA,
      PASKUDNA!!!!!!!!!!!!
      Obrażalska, egocentryczka, hipochondryczka,gwiazdunia, "aktorka",
      manipulatorka,zaborcza,wykorzystująca wszystkich naokoło, głupia,
      nieodpowiedzialna,rozrzutna,wyrachowana, niedojrzała, wampir
      energetyczny,...długo jeszcze mogłabym wymieniać

z tego co piszesz to ta twoja też niezła...ale twój wybór
      pozdrawiam
      • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 21.07.04, 00:30
        klara, ponieważ mam akurat doła max i już nic nie wiem co będzie, to odpowiem
        tak : zgadzam się że egocentryczka, obrażalska, manipulatorka, wykorzystująca,
        wyrachowana, wampir energetyczny....Ona chyba nie umie naprawdę KOCHAĆ, mówiła
        o uczuciu, ale liczą się czyny nie słowa....Zgrzeszę, ale powiem: Boże, daj mi
        kobietę, która mnie będzie kochać i będzie ze mną i będzie mnie wspierać, a nie
        lekceważyć...PS Momentami myślę, ze jestem żałosny...
      • cobra2 Re: jakie są kobiety Wodnik? 21.07.04, 00:37
        Oj Klarusia analizując treść całej tej dyskusji na temat wodniczek jaki się tu
        toczy trudno nie przyznać Ci racji, że to Paskudy. Chociaż ja uważam, że mimo
        jednego znaku, tak jak ktoś napisał tu wyżej ludzie są różni. Natomiast ta,
        która trafiła się akurat temu co rozpętał tą dyskusję, moim zdaniem jest
        wyjątkowo PASKUDNA i WREDNA. Jak można nawet nie porozmawiać z człowiekiem, nie
        ma na tyle odwagi czy szacunku do innych ludzi?? Należy pamiętać o starym
        polskim przysłowiu "NIe czyń drugiemu, co Tobie nei miłe". Ciekawe jak taka
        podobno dumna i uparat, jak określacie wodniczki, dama czułaby się gdyby ktoś
        ją tak potraktował, olał zupełnie kiedy byłaby śmiertelnie zakochana???
        Sądzę, że każdy z nas powinien mieć to na uwadze, bez względu na wiek i znak
        zodiaku, że zawsze może znaleść się po tej drugiej stronie.
        Pozdrawiam
        • biedronka24 :) 21.07.04, 01:34
          to nie tak. w koncu nic nie wiemy. Asap mowi ile chce :)
          Panny tez lubia miec troche kontroli nad swoja przyszloscia, kto wie czy nie
          wiecej niz wodniczki:). A zaborcze na uznanie bywaja wiecej niz one.
          Cobra jestes skorpionka? :)
          Bo reagujesz jak one- uczuciowo..
          A wodniczki nie sa obojetne na smiertelnie w nich zakochanych.. One tylko
          dzwigaja ciezar calego swiata i moga nie zauwazyc albo... nie potrafia
          powiedziec na czas, ze nic z tego nie bedzie, aby nie urazic...Masz racje to
          egoizm ale nie z premedytacja.
          Jaka ta pani jest- trudno jednak stad wnioskowac. A zwaz ze asap robi prywatny
          wywiad i podchodzi do calego ukladu szalenie pragmatycznie i praktycznie.. To
          tez czasem boli. Sa rozne kobiety...
          • asap01 Re: :) 21.07.04, 02:41
            biedronka, to nie tak, ze dawkuję informacje, po prostu kobieta Wodnik, dla
            której przez ponad 2 lata byłem najbardziej kochany i byłem "całym
            światem"(podobno),nagle bez wyjaśnienia przestaje się odzywać,obojetnieje i nie
            chce nawet porozmawiać, mimo, że chcemy tego samego, czyli być ze sobą na
            poważnie i na zawsze...I robi to z dnia na dzień..Wie, że kocham i czekam, mimo
            to milczy.Ale oczywiście masz rację, ze robię tu prywatny wywiad, radzę się po
            prostu, bo być może z Wodniczkami trzeba postępować w jakiś szczególny
            sposób.Na razie mam opinie psychologa i seleny jako astrologa..Pozostaje chyba
            tylko wróżka...Zresztą Ona wypomniała mi kiedyś, że muszę mieć opinie całego
            świata, tak jakbym nie miał własnego zdania..Mam własne zdanie i wiem czego
            chcę, ale co z tego skoro nie wiem czy Ona też chce.I to tyle..A czy
            pragmatycznie i praktycznie, tego nie jestem pewien..Teraz głównie emocjonalnie
            i uczuciowo. Pozdrawiam Biedronko
    • Gość: sieriozna Re: jakie są kobiety Wodnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 03:00
      pomogła Ci analiza znaku zodiaku? Zrozumiałeś swoją kochaną kobietę?
      • asap01 Re: jakie są kobiety Wodnik? 25.07.04, 06:11
        sieriozna, po pierwsze już lubię Twój nick, bo częstym gościem w Moskwie
        jestem :-) Ale odpowiadając na pytanie: kiedy rozpoczynałem ten wątek był u
        mojej kochanej kobiety tylko foch a nie wielki kryzys związku. Gdybym wiedział
        co bedzie 2-3 dni później chyba inaczej zatytułowałbym to o czym piszę i pewnie
        więcej osób coś by mi podpowiedziało...Ale szczerze mówiąc już nie lekceważę
        analiz znaków zodiaku...Tak, moze jeszcze nie do końca, ale dużo bardziej
        rozumiem zachowania swojej kochanej kobiety...Selena, souri dziekuję wam..Innym
        odpowiadającym poważnie też...Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka