Dodaj do ulubionych

wklejanie emotikonow a czytanie forum w pracy

30.11.12, 17:13
strasznie mi komplikuja plan moj przebiegly wszystkie te durne obrazki wklejane w posty bez zadnego konkretnego powodu.

nikt u mnie w pracy nie mowi po polsku, wiec moge w chwill relaksu umyslowego spokojnie delektowac sie forum, nawet z szefem stojacym przy moim biurku i sie wtedy wtarabani tu jakas rudenka ze swoimi slitasnymi emotikonami i leze i kwicze.

k...!
Obserwuj wątek
    • sfornarina Re: wklejanie emotikonow a czytanie forum w pracy 30.11.12, 17:17
      > strasznie mi komplikuja plan moj przebiegly wszystkie te durne obrazki wklejane
      > w posty bez zadnego konkretnego powodu.

Mam to samo.
      • wszedlem Re: wklejanie emotikonow a czytanie forum w pracy 30.11.12, 17:42
        to mozemy rozruszamy kampanie - koniec emotikonow w postach!
        • six_a Re: wklejanie emotikonow a czytanie forum w pracy 30.11.12, 17:44
          i powalonych gifów
          amen
    • senseiek Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wszystki 30.11.12, 17:51
      Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wszystkie emotki z postow.. ;)
      • six_a Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 30.11.12, 17:58
        jest nawet darmowa, spóźniłeś się.
        • senseiek Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 30.11.12, 18:00
          > jest nawet darmowa, spóźniłeś się.

Nie odbieraj mi chleba od ust, bo bedziesz mnie musiala sama karmic.. :)
          • six_a Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 01.12.12, 17:50
            i tak nie jesz chleba:)
            • senseiek Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 02.12.12, 00:14
              > i tak nie jesz chleba:)

Ale pije mleko, wiec zdejmuj biustonosz.. :D
              • wszedlem Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 02.12.12, 13:18
                wiec cale to pie... o dietach, wymykach, kurczaczkach po wietnamsku, dezodorantach znanych marek i wielkich planach podbicia swiata gra w szachy sprowadza sie do plytkiego zarciku z podtekstem i duza buzka obok dla ukrycia szczerych zamiarow... teraz rozumiem.
              • six_a Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 02.12.12, 13:36
                pora na straszną prawdę:
                nie w każdych cyckach czai się mleko.
                pałlo kakałko
                [pisasz]
                • senseiek Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 02.12.12, 13:46
                  > pora na straszną prawdę:
                  > nie w każdych cyckach czai się mleko.

W jednym masz kakao, a w drugim musli z mlekiem? :>
                  • six_a Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 02.12.12, 13:54
                    senseiek, napełnij wreszcie lodówkę jakimiś zjadliwymi produktami i przestań ciągle o jedzeniu:)
                    zapijam mlekiem tę konwersację, żeby nie było, że jest offtop.
      • wszedlem Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 30.11.12, 17:59
        Za trzy piwa kumpel napisze mi lepsza aplikacje, ale nie kazdy ma takiego kumpla, a sporo ludzi chce w spokoju zaczytywac sie forum w robocie tez.
        • senseiek Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 30.11.12, 18:13
          Bajer to ty masz..
          • wszedlem Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 01.12.12, 12:06
            no, zwlaszcza, ze tylko na moim pietrze siedzi blisko 30 SW deweloperow, ale pewnie nie mamy takich specow jak ty...
            • senseiek Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 01.12.12, 14:07
              > no, zwlaszcza, ze tylko na moim pietrze siedzi blisko 30 SW deweloperow, ale pe
              > wnie nie mamy takich specow jak ty...

To po co nam tu d..e zawracasz nieistniejacym problemem? Zglos sie do jednego z tych 30 z poleceniem/prosba, i niech napisze i gotowe..

ps. Zaloze sie, ze nie wiedzieli by gdzie zaczac..
              • wszedlem Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 01.12.12, 16:32
                ojejku, ale sie rozzlosciles. przede wszystkim nie rozumiem skad uzyskales prawo reprezentowania stanowiska pozostalych uzytkownikow, chyba ze przez "zawracanie nam dupy" rozumiesz "ja i moj pluszowy mis".

poza tym juz wyjasnilem, ze nie kazdy ma dostep do takiego superskomplikowanego oprogramownia jakie tworzysz za 2 kola.
                • kalllka Re: Za 2000 napisze Ci aplikacje ktora wytnie wsz 02.12.12, 14:26

Wiesz co entrance,
                  Odkąd pani Olejnik sformatowala sobie usta
                  merytoryczny poziom jej wypowiedzi wydatnie
                  opadł .
                  Miejmy wiec nadzieje, ze rudenko samo domyśli
                  (zanim semp.aiek zwietrzy okazje)

• good_morning Re: wklejanie emotikonow a czytanie forum w pracy 01.12.12, 14:31
      ty nie marudz, tylko sie ciesz, ze w pracy mozesz sie obijac
    • rudenko skoro zostałam wywołana do tablicy 03.12.12, 11:13
      też mi się wiele rzeczy nie podoba na tym forum, ale nie robię z tego powodu rewolucji

Rozumiem, że wklejanie historyjek obrazkowych, zdjęć ilustrujacych dyskusje tez chciałbyś zakazać.... mamy demokrację czas się z tym pogodzić, zawsze możesz ząłożyć własne forum zamknięte dla rudenko

niezbyt rozgarniety ten Twój szef - a teraz wracaj budować kapitalizm

https://s16.rimg.info/fb4c8a02f8197a19be864399250eb468.gif
      • rudenko przechodzisz meno czy andropauzę 03.12.12, 11:16
        zawsze możesz mnie zablokować
        https://s19.rimg.info/336545e2eff8e223d95f47e6811dca22.gif
      • wez_sie te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 11:18
        a przeciez masz z 50 lat

wspolczuje
        • rudenko Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 11:35
          niektóre emotikonki to niemal dzieła sztuki, są śmieszne, mówią bez zbędnej pisaniny. Nie wmówisz mi, że nie stosujesz prostych emotikonów w smsach, czy mailach np. :-))) te sa po prostu fajniejsze. Chcesz powiedzieć, że wysyłanie usmiechów to dziecinada? Musze powaznie zastanowic się nad sobą nieszczęsną, może nawet rozważe wizytę w tego lekarza.

https://s7.rimg.info/b4d31bf67c31162a5ca1191ecba679b2.gif
          • six_a Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 11:47
            co innego wstawienie emotki w zdaniu, nawet odlotowej. a co innego umieszczenie półkilometrowego skaczącego gifa, który dolepiasz do każdego postu - bez żadnej okazji. a przy przewijaniu wszystkich otwartych utrudnia czytanie forum.
            • rudenko Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 11:52
              to moja sygnatura, z tego co zauwazyłam nie tylko ja mam takowe, bywaja bardziej wkurzajace i dużoooo większe
              • rudenko Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 11:58
                u mnie jak przewijam nie ma problemów, masz słaby internet albo komp skoro nie radzi sobie z taką małą emotą
                • mariuszg2 Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:02
                  nie przejmuj się rudenko.... śnieg spadł....sixa spodziewała się go dopiero w lutym.... to jej mocno pokrzyżowałało plany i wyewróciłe życie do góry nogami....a na starówce dają ciepłe oscypki z żurawiną, bigos, kaszankę, pierogi, i grzańca....mniami....
                  • rudenko Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:09
                    Mariuszku gdzieżbym tam się przejmowała, w życiu tak często trzeba naginać karku, że tu nie mam zamiaru. Tu jestem dla zabawy. No chyba, że zakażą emotek w syganturkach :-((((

Mniam żurawinka jest OK, łoscypki też, kur.e no wszysto z tego co wymieniłes jest OK.

Ale tak na ucho powiem Ci, że szkoda, że nie podzielaja mojego entuzjazmu smajlikowego
                    • mariuszg2 Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:16
                      to co idziemy grubasku :)?
                      • rudenko Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:18
                        lubisz grubaski?
                        • mariuszg2 Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 13:56
                          rudenko napisała:

> lubisz grubaski?

nie za specjalnie
                          • rudenko Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 14:05
                            Ooooo Mariuszek wrócił, gdzie byłes jak Cie nie było, stęskoninam

no idę gotowac obiadek
                            • mariuszg2 Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 14:09
                              rudenko napisała:

> Ooooo Mariuszek wrócił, gdzie byłes jak Cie nie było, stęskoninam
                              > no idę gotowac obiadek

walcz o byt kilkudziesiciu polskich rodzin...przy okazji podrywam panienki na forum...
                              • rudenko Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 14:12
                                daj siksie emoticonowy bukiet kwaitów na ugłaskanie

na pewno się ucieszy :-)))))
                                • mariuszg2 Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 15:32
                                  siksa lubi jak ja sie nakreca....nie dostanie ode mnie kwiatw :D
                • six_a Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:06
                  nie chodzi o żadne połączenie ani komp, tylko o upierdliwość skaczących elementów po stronie.

rozwiń sobie ten wątek i zobacz, jak wyglądają twoje posty usiane smajlikami z ery przed potopem.

dobranoc.
                  • wez_sie Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:10
                    btw moglabys podlinkowac jakies fajniejsze piosenki, bo te misie nie podobaja
                    • six_a Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:13
                      ciesz się, że wideło nie wstawiłam.
                      • wez_sie Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:26
                        https://www.aleksandra.nl/bedankt9.gif
                  • rudenko Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:11
                    no cóz siksa zycie to nie je bajka nie pogłaszcze po jajkach
                    • six_a Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:16
                      jej, jak ja uwielbiam postawę: mam was w dupie.
                      nocusz, czerwone koszyczki też nie od parady. pomacham ci z góry.
                      • rudenko Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:17
                        nie mam siksa Was w dupie, ale napisałam już, że w życiu zbyt czesto trzeba naginac karku, żeby jeszcze tu musiała NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE
                        • six_a Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:22
                          omujborze, więc jak wstawiasz te emotki jednom głupszom od drugiej to taki jakby protest, tak? taka malunia smajlikowa słitaśna rewolucyja?

wzruszyłam się, poważnie.
                          • mariuszg2 Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 13:54
                            six_a napisała:
                            > wzruszyłam się, poważnie.

no juś dobzie....zia duzio tych trałm ostatnio CIe dotyka...a to snieg w grudniu a to śłitaśna rewolucia....choć psitul sjem...
                            • six_a Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 14:05
                              ś takim pojąbanym jęzikiem to mozieś sie miziać z panio od smajlików.
                              • rudenko Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 14:08
                                dziecinada
                                • six_a Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 14:15
                                  zjechalim do twojego poziomu, nie maruć

http://s2.rimg.info/c768e765dfec7c5c7660501fd417af71.gif
                                  • rudenko wyluzuj siksa 03.12.12, 14:24
                                    wyluzuj siksa :-)))))
                                    • six_a Re: wyluzuj siksa 03.12.12, 14:29
                                      sorej, nie mam z czego luzować, ponieważ gdyż życie nie daje mi aż tak w kość i nie naginam karku bla bla bla od poniedziałku do piątku w godzinach 8-18, żeby na forum aż luzować i uprzykrzać innym życie.
                                      • rudenko Re: wyluzuj siksa 03.12.12, 14:33
                                        gdybyś tak zechciała wypowiadać się w swoim imieniu, sorki, ale na tym forum bywa znacznie więcej osób niż ta garstka z tego wątku.

Po co tu siedzisz jak Ci tak źle? Masochizm jaki czy cóś
                                        • six_a Re: wyluzuj siksa 03.12.12, 14:44
                                          nigdzie nie twierdziłam, że mi źle. jak już będziesz ograniczać smajliki, to ogranicz też projekcje.
                                          i eot
                                          bo nudne się to robi.
                              • mariuszg2 Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 14:11
                                six_a napisała:

> ś takim pojąbanym jęzikiem to mozieś sie miziać z panio od smajlików.

ja przeczeż po polsku a Tobie co? ząb przedni wypsadł? :) chodź ze mną dziś na starówke...postawię Ci poncz i oscypka....pani od smajlików dziś zajęta robieniem obiadu.....:D
                                • six_a Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 14:16
                                  jak żona idzie, to ja też.
                                  • mariuszg2 Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 15:34
                                    idzie ale w innym terminie...to jak? o której i gdzie?
                                    • maly.jasio Ty to masz Mario leb... 03.12.12, 15:43
                                      mariuszg2 napisał:
                                      > idzie ale w innym terminie... to jak? o której i gdzie?

wot ...Ty to masz Mario leb...
                                      i indywidualne podejscie do kazdej kobiety...
                                      • mariuszg2 Re: Ty to masz Mario leb... 03.12.12, 15:53
                                        > wot ...Ty to masz Mario leb...
                                        > i indywidualne podejscie do kazdej kobiety...

w sumie moglibysmy coś wspólnie zorganizowac....z moją zoną oczywiście...ciągle się o Ciebie pyta....tylko nie wiem co na to sixa...zaczyna to być skompikowane....tym bardziej że słysze jak furia gryzie paznokcie przed swoim monitorem.....a kofeina ma wenflon do żyły przyczepiony z podłaczona kroplowka kofeinową... odkręcony na max...
                                        • kalllka Re: Ty to masz Mario leb... 03.12.12, 16:07
                                          Skorosmy przy empatii, emotach i języka
                                          ciągnieniu...
                                          Wiesz mariuszu ,ze pyta jest dość niegrzeczna
                                          forma bladzenia? Członkostwo zdobywa sie zdecydowanie-
                                          - prostolinijnoscia.
                                          • maly.jasio Kalcie... 03.12.12, 16:14
                                            kalllka napisała:
                                            Członkostwo zdobywa sie zdecydowanie
                                            • kalllka Re: Kalcie... 03.12.12, 16:25
                                              z pewnością próbowałes .. wiem tylko czemuzes
                                              nie zrozumial odpowiedzi.

bez zbytecznych ansow, pozdrowienia świąteczne
                                              gdybyśmy mieli nie spotkać w jednym watku🌲⛄
                                              • maly.jasio Re: Kalcie... 03.12.12, 16:31
                                                kalllka napisała:
                                                > z pewnością próbowałes .. wiem tylko czemuzes
                                                > nie zrozumial odpowiedzi.

ale co mi po tej Twojej Wiedzy ?

A gdzie kawalek z tego tortu dla mnie ?
                                                Bondz empatyczna ...

• kalllka Re: Kejk 03.12.12, 17:14
                                                  Janek jesteś starej daty,
                                                  powinieneś więc pamiętać,
                                                  jeśli już dajemy zjeść to nie sie i na pewno nie w kaszy.
                                                  • maly.jasio alesz skond... 03.12.12, 17:31
                                                    kalllka napisała:
                                                    > Janek jesteś starej daty,

- alesz skond. przy Tobie czuje sie jak sztubak...

> powinieneś więc pamiętać,

- no, ale z pamiecia, to u mnie faktyczne coraz gorzej...

> jeśli już dajemy zjeść to nie sie i na pewno nie w kaszy.

- ale nie mozna by tak tylko male conieco ?
                                                    bez chrupania kosci ?
                                                    a co do kaszy - to ja ja swietnie gotuje.
                                                    a potem chowam ja na 2 godziny pod pierzyne...
                                                    by doszla...

na a tera musze w sina dal...
                                                    i zobacz: - co mnie tam czeka...
                                                    www.fotocommunity.de/pc/pc/display/19588521
                                          • mariuszg2 Re: Ty to masz Mario leb... 03.12.12, 16:43
                                            > Wiesz mariuszu ,ze pyta jest dość niegrzeczna
                                            > forma bladzenia? Członkostwo zdobywa sie zdecydowanie-
                                            > - prostolinijnoscia.

nie wiem co może być niegrzecznego w pyta np "czy wyjdziesz za mnie?" albo "kochasz mnie?"

nie wiem o co Ci chodzi z ta prostolinijnościa.... mam być jak jaskiniowiec? za kudły bez gadania, zedrzeć skórę i na skórze maczugą potraktować?....komunikując miłość w poniższy sposób ?:

• kalllka Re: Ty to masz Mario leb... 03.12.12, 17:39
                                              Pyta zanim rozwiedzie sie w temacie: mar-
                                              -iusz. Niegrzecznie w stosunkach 1:1
                                              Zwlaszcza wtedy... gdy tylko cycujac zon, w skore bral
                                              za nieletnia.

Gdziezes we wspolczesnych malpach dostrzegl jaskiniowcow
                                              dalibog nie wiem.
                                              • mariuszg2 Re: Ty to masz Mario leb... 04.12.12, 09:21
                                                > Gdziezes we wspolczesnych malpach dostrzegl jaskiniowcow
                                                > dalibog nie wiem.

O czyli jednak się rozumiemy....na filmiku jest doskonala ilustracja wspolczesnych relacji damsko meskich...facet ma byc w ciaglej gotowosci na kazde zachcianki kobiet....i nawet mu to odpowiada :) rozwodu nie bedzie.....manie kochanki ma sens tylko wtedy kiedy sie jest zonatym...
                                                • kalllka Re: Ty to masz Mario leb... 04.12.12, 10:02
                                                  Tak sobie mysle ze dales sie wciagnac
                                                  w bycie ofiara. Zabawne (?) bo siebie samego zdaje sie
                                                  Upewnie sie jednak, protekcjinalnie traktujesz ludzi bo doświadczyłes
                                                  trawnikowych zachowan gorylic?
                                                  • mariuszg2 Re: Ty to masz Mario leb... 04.12.12, 10:23
                                                    > Upewnie sie jednak, protekcjinalnie traktujesz ludzi bo doświadczyłes
                                                    > trawnikowych zachowan gorylic?

trawnikowe zachowania gorylic budza we mnie silny instynkt ojcowski stad moje protekcjonalne traktowanie.... w każdym widze dzidziusia...ooo takiego maciupxciego sraluszka rozwrzeszczanego....nawet jeśli jest to dorosłą kobiet.... a jak ma śmiszne infantylne emotki albo śmiszne infantylne niki to już zupełnie mnie rozwala....kłądę sięw tedy nad strumykiem patrze w chmurki i merdam stoką toń strumyka.... pełen relaks....

prosze bądx moją muza i towarzyszką w ten piekny lekko mrożny, bezchmurny wieczór z pełnia księżyca nad Warszawą....zechcesz aby ogarnęło nas ciepło grańca i kaszank z bigosem....normalnie mam chcice taką że mnie skręca....no!!!!
                                                  • kalllka Re: Ty to masz Mario leb... 04.12.12, 10:53
                                                    Ok ok. Jesteś nawiedzony. Przyjelam do wiadomości.

Ale do robienia i spożywania kaszany nikogo zdaje sie już
                                                    nie namowisz.
                                                  • mariuszg2 Re: Ty to masz Mario leb... 05.12.12, 10:02
                                                    za to Ty jesteś normalna ;D
                                        • coffei.na i obudził się Maljo 03.12.12, 19:11
                                          po swym całodobowym...
                                          upojeniu....alkoholowym..
                                          otoczony..
                                          nie nie..nie nami..a swymi..wym...rzutami..sumienia..
                                          czy to sen?czy jawa? co tu robi ta myszka biała?
                                          gdzie są moje upragnione...
                                          przecudowne białogłowy??
                                          czy to Ty nią jesteś myszko?
                                          -Nie to ja Delirka-Ty luju parkowy..............
                                • maly.jasio Ja Cie krece... 03.12.12, 14:37
                                  mariuszg2 napisał:
                                  >chodź ze mną dziś na starówke...postawię Ci poncz i oscypka....

a six_a odpisała:
                                  - jak żona idzie, to ja też.

Ja Cie krece... a jusz chcialem Sissi zaproponowac, ze wymienie jej za frico kolanko w baterii
                                  i wszystkie uszczelki w cieknacych kranach...

nie wiem jakbym sie poczul, gdyby powiedziala mi , ze chetnie, ale gdy przyjde z zona...
                                  eehhh...
                                  • mariuszg2 Re: Ja Cie krece... 03.12.12, 15:35
                                    > nie wiem jakbym sie poczul, gdyby powiedziala mi , ze chetnie, ale gdy przyjde
                                    > z zona...
                                    > eehhh...

ale jej chodziło i jej żonę.... Ci pojechani scjentolodzy....
                                    • six_a Re: Ja Cie krece... 03.12.12, 15:43
                                      no dobra, możecie przyjść wszyscy razem, dzieci jeszcze zabierzcie, przynajmniej będę miała z kim pogadać :P
                                      • mariuszg2 Re: Ja Cie krece... 03.12.12, 15:56
                                        aaaaa czyli jednak lubisz emotki ....siupel..! ciutofnie....

ja mam dzieci ...całe miliony.....kłebią się w dogodnych warunkach i sa solidnie ukształtowane z odpowiednim kodem genetycznym....brakuje im tyko właściwek komórki jajowej....

a propos....wolisz dziewczynkę czy chłopczyka? jak byś mu/jej dała na imię?
                                        • mariuszg2 Re: Ja Cie krece... 03.12.12, 15:58
                                          >
                                          > a propos....wolisz dziewczynkę czy chłopczyka? jak byś mu/jej dała na imię?

ja marze o Antosiu lub Leosiu a dziwczynka tylko Tośka (Antonina)
          • wez_sie Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 12:02
            no tak, jesli emotki uwazasz za dziela sztuki, to pozwol, ze ci wkleje jeden z moich ulubionych gifow:
            https://zyrardow24h.pl/public/style_emoticons/default/Picard_Facepalm_by_LuckyHRE.gif
            • mariuszg2 Re: te twoje emotki sa na poziomie przedszkolaka 03.12.12, 15:38
              ktoś mnie mógł w końcu nauczyć wklejania emotków i gifów tudziez jotpegów...... o co całe te halo?
    • wez_sie rudenko 03.12.12, 11:23
      ja juz chyba wiem o co cho.
      rudenko dopiero odkrywa rozne zakamarki internetu i bawia ja tego typu gadzety.
      przy jej intelekcie mysle, ze za jakies 5 lat zalapie w czym rzecz.
      • rudenko Re: rudenko 03.12.12, 11:46
        doczekałam się swojego podwątku hip hip hurrraa zaczynam byc sławna :-))))))))))
        • wszedlem Re: rudenko 03.12.12, 11:56
          przeciez on cie tu otwarcie skwitowal jako skonczona idiotke, a ty i tak cala w skowronkach, bo "slawna" bedziesz...

podejrzewam, ze stad tez to zamilowanie do emotikonow.
          • wez_sie Re: rudenko 03.12.12, 11:59
            ja j..ie, ona nic nie kuma :)
            • rudenko słyszeliście o ironii 03.12.12, 12:03
              to Wy nic nie kumacie

Ranyy ludzie może mi ktoś pomoze oświecić tą ciemnotę

Robię sobie z Was bekę
          • rudenko Re: rudenko 03.12.12, 12:02
            no teraz już wiem to na pewno Twój szef jest mądrzejszy od Ciebie
            • wszedlem Re: rudenko 03.12.12, 14:10
              ech, wiesz tyle co zjesz...

niektorym latwo przychodzi rozbawianie innych czy to w formie komentarza czy wklejenia odpowiedniego dla danej okazji/dyskusji obrazka, ale te twoje sa zwyczajnie bez zwiazku i w dodatku glupawe, wiec nie ukrywaj swojej miernoty umyslowej pod plaszczykiem rzekomo zaje... zabawy.
          • nie.mam.20 gosciu nie ma zdolnosci honorowej, zatem 03.12.12, 12:24
            obrazic nie moze.
            niektorzy uwazaja, ze smiech/usmiech sa oznakami slabosci.
    • magnusg Wszystko co smieszne nalezy zabronic 03.12.12, 13:26
      Ma byc tutaj tylko powaznie,intelektualnie i bez zadnych usmiechow.Humor to wrog rozsadnej dyskusji.Trzeba go tepic na kazdym kroku.Nie bedzie nam tu jakas rudenko swoim dobrym humorem dnia rujnowala.

(ironia)
      Go rudenko, go;)
      • light_in_august Re: Wszystko co smieszne nalezy zabronic 03.12.12, 14:03
        No, co racja, to racja. Taki żółty skaczący stfur z pomponami to taki humor, że hahaha i hyhyhy na pół dnia! :D
    • gambas-gambas Re: wklejanie emotikonow a czytanie forum w pracy 03.12.12, 19:13
      Mam podobnie, zarówno emoty jak i ciążowe suwaczki uważam za infantylne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka