undyna 11.07.04, 21:37 ja rak, oni: jeden bliźnia, drugi skorpion, czy razem bylibysmy szczęsliwi?, co myslicie?, moze ktos zna podobną sytuację, moze mi ktos poradzi, ratunkuuuu!:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oka5 Re: trójkącik 11.07.04, 22:35 Mogą być kłopoty. Ze skorpionem będzie OK, ale bliźniak będzie krnąbrny. Będzie się migał od roboty i wykorzystywał Was oboje. Lepiej zamień go na jakiegoś pracusia. Może koziorożec? Nie będzie zabawny, ale przynajmniej w domu będzie spokój i posprzątane. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: trójkącik 12.07.04, 00:00 koziorożec powiadasz, znam jednego, ale zajęty, od czego jednak jestem kobietą (która innej kobiecie wrogiem największym jest, co każdy wie, nawet dziecko), zabiorę ojca dziecku, a męża żonie, taka będę, full naturalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: trójkącik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 23:05 Odradzam ryby bo one tylko na niby a rak byle jak. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: trójkącik 12.07.04, 00:01 ...ryb się będę wystrzegała, rak juz jeden wystarczy:), dzięki za cenne rady, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: trójkącik 12.07.04, 08:21 daj spokój, undyna, przecież nie horoskopem się kierować należy a sercem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: trójkącik 12.07.04, 09:14 a jednak chciałabym wiedzieć co gwiazdy mówią o takim związku;), dziękuję Lukrecjo za Twój cenny, zdroworozsądkowy wpis:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: trójkącik 12.07.04, 11:40 moja koleżanka też kiedyś miała takie dylematy. poszła do wróżki czy kogoś w tym stylu i tamta jej wróżyła, mówiła, przepowiadała, prognozowała, a potem odłożyła swoje sprzęty na bok i mówi: dziewczyno, wybierz tego, który jest lepszy w łóżku. ot i co :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobita.przy.kosci Re: trójkącik 12.07.04, 09:18 undyna napisała: > ja rak, oni: jeden bliźnia, drugi skorpion, czy razem bylibysmy szczęsliwi?, > co myslicie?, moze ktos zna podobną sytuację, moze mi ktos poradzi, > ratunkuuuu!:( a wszyscy troje mają się znać? chyba trudne w warunkach życia ludzkiego :))) zresztą szkoda tego bliźniaka marnować z cholernym skorpionem Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: trójkącik 12.07.04, 09:23 kobita.przy.kosci napisała: > a wszyscy troje mają się znać? chyba trudne w warunkach życia ludzkiego :))) > zresztą szkoda tego bliźniaka marnować z cholernym skorpionem punkt widzenia zalezy od puntu siedzenia, może to skorpiona szkoda;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobita.przy.kosci Re: trójkącik 12.07.04, 09:26 a ja tak wczoraj obejrzałam "Nigdy w zyciu" i pomyślałam sobie...dlaczego nie ja...może czas pomarnować mojego cholernego barana :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: trójkącik 12.07.04, 11:51 a co na to wrozka undyno? ;) Jak nie masz wrozki pod reka podrzucam pozyteczny link: www.zajaczek.pnet.pl/humor/horoskop2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: trójkącik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 11:57 ja ryba. czy moge sie do was przylaczyc? bedziemy mieli czworokat. Niech Żyje Geometria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: trójkącik IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 12.07.04, 12:11 Hehe.he, ale w tym czworokącie będą, aż trzy rogacze i tylko! A, ja jako Strzelczyni strzelam celnie i wiernie:-) W układach, zawsze ktoś cierpi. Bliźniaka zostawcie w spokoju. A, skorpion i tak ma pewnie za uszami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: czyżby szykował się pięciokąt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:31 no to zaczynamy:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: czyżby szykował się pięciokąt? 12.07.04, 23:25 a masz jakies szczególne zalety?, uzasadnij swoją kandydaturę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: trójkącik 12.07.04, 12:19 jeden z bliźniaków lata po bułki rano, drugi sprząta, skorpion do łóżka tylko tak bedziecie szczęsliwi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: trójkącik 12.07.04, 19:35 może jeden bliźniak lata po bułki i sprząta, drugi do roboty, a skorpion do łóżka i gotuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: trójkącik 12.07.04, 20:32 jak do łózka to nie gotuje albo rybka albo...... Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: trójkącik 12.07.04, 23:23 eee ja sobie znajdę takiego multipotencjalnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: trójkącik 13.07.04, 08:51 to jeszcze zeby miał dobry fach w rękach najlepiej fryzjer albo dentysta:) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: trójkącik 13.07.04, 09:51 fryzjery to teraz wszystkie homo (nie to żebym cos miała do homo, ale do łóżka dla mnie się nie nadaje), dentyści to ciapy w większości, mam słabość do facetów po polibudzie:) i tak będzie, O:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka_dymka Re: trójkącik 12.07.04, 19:45 Stawiam na raki i skorpiony.Kraby i homary. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: trójkącik 12.07.04, 19:46 znaczy się skorupiaki preferujesz?, pod skorupką kryje się smaczne mięso:) Odpowiedz Link Zgłoś