gr.eenka 29.12.12, 19:41 Czy wam też tak szybko odrastają paznokcie? Ja właściwie mam krótkie i opiłowuję je co tydzień i zawsze szkoda mi na to czasu. Irytują mnie :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
good_morning Re: Pytanie mam 29.12.12, 19:43 i wlosy no ale to chyba dobrze, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Pytanie mam 29.12.12, 19:45 podobno paznokcie i włosy potrafią rosnąć jeszcze przez wiele dni po śmierci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Pytanie mam 29.12.12, 19:47 > podobno paznokcie i włosy potrafią rosnąć jeszcze przez wiele dni po śmierci ;) Mit, a właściwie złudzenie optyczne: ciało się kurczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Pytanie mam 29.12.12, 19:47 jan_hus_na_stosie2 napisał: > podobno paznokcie i włosy potrafią rosnąć jeszcze przez wiele dni po śmierci ;) > zapewniam Cie że jeszcze jestem zywa nie rosną, tylko skóra się odwadnia i opada , chyba aż tak nie sprawdzałam Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Pytanie mam 29.12.12, 19:46 > Czy wam też tak szybko odrastają paznokcie? Za dzieciaka obgryzałem paznokcie, przypuszczalnie z powodu obowiązku szkolnego, ale wyrosłem z tego i teraz mi rosną bardzo szybko, ciągle muszę obcinać. Dość to uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Ja też mam pytanie: 29.12.12, 19:48 czy Wam też kiedyś wypadły prawie wszystkie kulki? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Ja też mam pytanie: 29.12.12, 19:49 eat.clitoristwood napisał: > czy Wam też kiedyś wypadły prawie wszystkie kulki? przed czy po śmierci ? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ja też mam pytanie: 29.12.12, 19:51 gr.eenka napisał: > przed czy po śmierci ? Mnie wypadły niedawno a żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Ja też mam pytanie: 29.12.12, 19:53 eat.clitoristwood napisał: > gr.eenka napisał: > > przed czy po śmierci ? > > Mnie wypadły niedawno a żyję. może się skurczyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ja też mam pytanie: 29.12.12, 19:59 gr.eenka napisał: > może się skurczyłeś Nie, schudłem trochę. Pośrednio dzięki rzeczonym kulkom. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Ja też mam pytanie: 29.12.12, 20:01 eat.clitoristwood napisał: > gr.eenka napisał: > > może się skurczyłeś > > Nie, schudłem trochę. > Pośrednio dzięki rzeczonym kulkom. dobra, to skąd Ci te kulki wypadły? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ja też mam pytanie: 29.12.12, 20:08 gr.eenka napisał: > dobra, to skąd Ci te kulki wypadły? Stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Ja też mam pytanie: 29.12.12, 20:16 to łożysko? jak miałam składak to w nim wypadły Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Pytanie mam 29.12.12, 19:51 Na nogach to chyba raz na mesiac obcinam. Wcale nie rosna. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Pytanie mam 29.12.12, 21:51 Mam jak greenka; rosna cholery bardzo szybko i tez nie chce mi sie ich obcinac czy pilowac. Czyba zaczne kwasem wypalac, bedzie szybciej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Pytanie mam 29.12.12, 22:39 kurde, a ja sie z moimi mecze zeby zapuscic... Zamiast pilowania po prostu obcinaj. Albo zacznij nosic dlugie i malowac na rozne kolory ;P Odpowiedz Link Zgłoś