swiete.jeze 03.01.13, 10:50 Na bal przebierańców oczywiście. Macie jakiś dobry patent na stroje czy chodzicie do wypożyczalni i bierzecie co się trafi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magnusg Re: W co się przebrać? 03.01.13, 10:56 Czesto na miescie widuje osoby przebrane za olimpijczykow-cali w dresach:) Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: W co się przebrać? 03.01.13, 11:13 Brałam jeszcze pod uwagę podarte dżinsy i koszulę flanelową i byłoby za programistę :] Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: W co się przebrać? 03.01.13, 11:19 sorki w takim razie kobieta kot lub też calineczka, wróżka, króliczek playboya, myszka miki ? ma być przecież zabawnie i na luzie Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: W co się przebrać? 03.01.13, 13:25 Może Smerfy ogarnę, bo to wymaga głównie kupienia farby do ciała i potem środka do zmywania tej farby z krzeseł, foteli w aucie i innych ludzi. No i od razu się wyda z kim się będę miziać gdzieś na zapleczu. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: W co się przebrać? 03.01.13, 11:03 jeżeli na super klatę- za Tarzana, jesteś nieśmiały - za komandosa ( będziesz cały "zakryty" ), lubisz niewinne owieczki - za księdza :D Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie ja mam dwa pomysly: 03.01.13, 11:09 ja mam dwa pomysly: 1.) za forumowiczke - niezbedne gadzety to kot, laptop oraz herbata/kawa do opluwania monitora 2.) za rowerzystke - niezbedne eksponaty to rower oraz peleryna przeciwdeszczowa fajne? odp pls Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: ja mam dwa pomysly: 03.01.13, 11:22 3) Za pianistke, niezbedny eksponat - fortepian. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: ja mam dwa pomysly: 03.01.13, 11:25 4.) kosmonaute - niezbedne przedmioty: skafander oraz rakieta kosmiczna Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: ja mam dwa pomysly: 03.01.13, 12:25 5) Skoczek do wody - stroj kapielowy i trampolina. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: ja mam dwa pomysly: 03.01.13, 14:24 i basen olimpijski ;) 6.) dyrygent - frak, czy tam inny surdut, batuta oraz orkiestra sumfoniczna Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: ja mam dwa pomysly: 03.01.13, 15:25 Oplulam monitor kaszanka. 7) A z celebrytow za Nicki Minaj - w staniku poduszki, w majtkach koldra. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: W co się przebrać? 03.01.13, 11:23 -kobieta-kot-wszak lateksik ma w szafie każda z nas..a w sumie nieee to zbyt "codzienne"-ale jak tu przebić Halle Berry?? -pensjonarka-zbyt codziennie? -ja bym osobiście wystąpiła w przebraniu winogronka -wiesz jak prosto się robi? na głowę czepek z antenką,liście z tyłu i przodu a na plerach i z przodu nadmuchane balony!a Twój menczyzna może robić za węża wijącego się wokół Ciebie...ech ale mi działa wyobraźnia z rana :P na pewno będziesz wiodła prym pośród ww przebrań...czy to raczej nasza "szara rzeczywistość" tak wygląda...??!! Odpowiedz Link Zgłoś
bar.anek Re: W co się przebrać? 03.01.13, 11:38 Za Zorro, jeszcze jak przykleisz wąsik to nikt cię nie pozna. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: W co się przebrać? 03.01.13, 13:27 właśnie, za jeża, wystarczy że przywiąże do pleców jabłko Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: W co się przebrać? 03.01.13, 14:58 to jest prowokacja...jez nie moze miec jabka...wiadomo, ze jablo prowadzi do grzechu...a jez ma byc swiety.... jez wylacznie z aureolka...jablko jest Adama....chyba, że przywiąze Adama do plecóww...albo do nogi.... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Pambuk, 03.01.13, 14:07 to już nie można się nachlać normalnie, po bożemu, trzeba się do tego przebierać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pambuk, 06.01.13, 11:25 >trzeba się do tego przebiera ć? ;) chodzi o to, żeby sąsiedzi nie poznali, jak będziesz wracał nad ranem do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Pambuk, 06.01.13, 12:19 O to, to, to! Alebo i mniejski monitoring. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Pambuk, 06.01.13, 21:35 > Pambuk O, właśnie! Ja na wszystkich „imprezach” tego typu, na które mnie zapraszano, przebierałem się za Pana Boga – to znaczy mnie nie było. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: W co się przebrać? 03.01.13, 15:59 za Rysia mafioza :) Rysiek z Klanu wraca do gry Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: W co się przebrać? 03.01.13, 16:28 Nie korzystalam nigdy z wypozyczalni. Jesli masz ciemne wlosy, dosc latwo przebrac sie za gejsze. Kimono lub dlugi cienki szlafrok z szerokimi rekawami przewiaz pod biustem szeroka chusta, na stopach japonki, na glowie kok, w koku paleczki lub inne ozdoby, na powiekach mocne kreski i wystarczy. Ewentualnie cala twarz na bialo + makijaz. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: W co się przebrać? 03.01.13, 16:35 do przebrania za gejszę ciemne włosy nie wystarczą, gejsze były szczupłe i miały małe piersi :) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: W co się przebrać? 06.01.13, 11:20 Do wypożyczalni? Ależ cały urok balu przebierańców jest w samodzielnym komponowaniu stojów! Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: W co się przebrać? 06.01.13, 11:32 Za cygankę/wróżkę. Na bogato. Kolorowo, w zamaszystej spódnicy i z chustką na ramionach. Do tego przesadny makijaż. I im więcej biżutów tym lepiej. O kartach nie zapomnij.:> Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: W co się przebrać? 06.01.13, 11:52 Cyganką już raz byłam, nawet miałam adekwatną perukę. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: W co się przebrać? 06.01.13, 19:51 Wszystko zależy od charakteru zabawy - czy to piżama party, czy bal w stylu lat międzywojennych, czy zupełny freestyle. Radzę podpytać organizatora, co było jego zamysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: W co się przebrać? 06.01.13, 20:00 może chcesz się przebrać za kulawą partnerkę? :D wałki na głowie, szlafrok, przydeptane kapcie i maszynka do golenia w ręku Odpowiedz Link Zgłoś
female.pl Re: W co się przebrać? 06.01.13, 20:02 a moze Ewa z raju? tylko jablko potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: W co się przebrać? 06.01.13, 20:05 jabłko, wąż, adam, bóg - za dużo zachodu;) Odpowiedz Link Zgłoś
female.pl Re: W co się przebrać? 06.01.13, 20:09 aaa teraz rozumiem, raj nie dla kazdego;) Odpowiedz Link Zgłoś
female.pl Re: W co się przebrać? 06.01.13, 20:06 a teraz dopiero doczytalam, ze jablko juz ma jez. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: W co się przebrać? 06.01.13, 20:56 six_a napisała: > może chcesz się przebrać za kulawą partnerkę? :D > wałki na głowie, szlafrok, przydeptane kapcie i maszynka do golenia w ręku Taaa, i jeśli zgadną, to się dowiem, że połowa moich znajomych tu pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: W co się przebrać? 06.01.13, 20:58 > Macie jakiś dobry patent na stroje czy chodzicie do wypożyczalni i bierzecie co się trafi? Nie wiem, ile bym musiał wypalić, żeby wpaść na taki pomysł, ale raczej skończyłoby się zapaścią, więc i tak bym nie poszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: W co się przebrać? 06.01.13, 21:31 Na pomysł pójścia do wypożyczalni czy przebrania się w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: W co się przebrać? 06.01.13, 21:33 > Na pomysł pójścia do wypożyczalni czy przebrania się w ogóle? Przebierania w ogóle, pójścia na bal dla przebierańców. Źle mi się zacytowało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: W co się przebrać? 08.01.13, 15:49 W tym roku mój chłop będzie baleronem a ja ghulem. Chyba pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: W co się przebrać? 08.01.13, 17:56 a propos wypożyczalni, to najlepsze są przy teatrach, przynajmniej coś oryginalnego można trafić jako strój. Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: W co się przebrać? 08.01.13, 19:05 wampirzyca ZAWSZE. Mam bzika na tym punkcie. mogłabym nawet zaryzykować i ukryć to, ze jestem kobietą i być w tę noc Drakulą choć powszechnie wiadomo, że prawdziwy Drakula był kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: W co się przebrać? 09.01.13, 14:41 za lampę: abażur na głowę i kabelek z wtyczką wystający z gaci Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-na-muniu8 Re: W co się przebrać? 09.01.13, 15:25 Mój ulubiony motyw: lata 20. Kobieco i z klasą, a do tego nie trudno dobrać dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: W co się przebrać? 09.01.13, 20:06 Za księdza, który chodzi po kolędzie. Jeszcze zarobisz na tym balu... Odpowiedz Link Zgłoś