Dodaj do ulubionych

Długość włosów u dziewczyny

IP: 212.106.128.* 15.07.04, 13:53
Moja ma bardzo krótkie i uwazam,ze takie sa najlepsze;nie przeszkadzeja
podczas bzykania. A wy jak myslicie?
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika że zależy co komu się podoba. 15.07.04, 13:53
    • bez_obciachu Re: Długość włosów u dziewczyny 15.07.04, 13:59
      Gość portalu: mumin napisał(a):

> Moja ma bardzo krótkie i uwazam,ze takie sa najlepsze;nie przeszkadzeja
      > podczas bzykania. A wy jak myslicie?

Jakbys miala dlugie to wiedzialabys, ze wlosy to dodatkowy stymulator w lozku.
      I wcale nie przeszkadzaja!
    • kopov włochy w nosie - po kutosie:) 15.07.04, 14:05

• pierozek_monika Włochy z ucha - do palucha 15.07.04, 14:06
        • kopov Re: Włochy z dupy - do chałupy 15.07.04, 14:15

• pierozek_monika Włosy na klacie - odziedziczone po tacie 15.07.04, 14:16

• kopov Re: Włosy na klacie - odziedziczone po tacie 15.07.04, 14:18
              a na jajach po kitajach
              • pierozek_monika Włosy na pupce - nie wiem - ale nie są sexy 15.07.04, 14:19
                • kopov to zrób pasemka inne niz bązowe 15.07.04, 14:21

• pierozek_monika Re: to zrób pasemka inne niz bązowe 15.07.04, 14:21
                    hehehehe ale obcemu kłaść pasemka....
                    • kopov Re: to zrób pasemka inne niz bązowe 15.07.04, 14:23
                      uczmy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą:)
                      • pierozek_monika Re: to zrób pasemka inne niz bązowe 15.07.04, 14:25
                        to się uczcie :P
                        • kopov Re: to zrób pasemka inne niz bązowe 15.07.04, 14:28
                          nie przesadaj z tymi obcymi - włochaty nie parchaty:)
          • blanchet a włosy spod pachy?/nt. 15.07.04, 14:16
            • pierozek_monika nie włosy - tylko zapachy spod pachy 15.07.04, 14:17

• kopov od ciotki Stachy 15.07.04, 14:19

• Gość: obierzyna włochy z Włocha b.t. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:02
      • blanchet kopov 15.07.04, 14:08
        jak tak lubisz rymowanki to na forum humorum jest wątek (uśmiech) gdzie ludzie
        się dopisują , jak go czytałam to pomyślałam właśnie o tobie że mógłbyś się tam
        wykazać.
        • kopov wolę Was:))))))) 15.07.04, 14:13

• pierozek_monika Re: wolę Was:))))))) 15.07.04, 14:14
            no i dobrze, taka śmiertelna powaga nikomu by na dobre nie wyszła
            • kopov Re: wolę Was:))))))) 15.07.04, 14:17
              chyba ze panu lub pani Wadze
    • Gość: Rocco Re: Długość włosów u dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:31
      Mi sie podobaja i dlugie i krotkie , ale to jest uwarunkowane tym co komu pasuje
    • Gość: obierzyna no i nie plącza sie w makaronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:50
      dlugie wlosy sa obrzydliwe. jak krotki wpadie do zupy to czlowiek jakos
      przelknie, a nawet nie zauwazy. dlugi sie ciągnie i mozna zwymiotowac. a juz
      szalu dostaje, jak znajduje dlugasny wlos na dywanie.
      • Gość: weronika Re: no i nie plącza sie w makaronie IP: *.acn.pl 16.07.04, 17:31
        Może jesteś łysa, skoro tak piszesz?
    • Gość: toja Re: Długość włosów u dziewczyny IP: 129.109.3.* 16.07.04, 22:23
      facet, ktoremu przeszkadzaja wlosy nie ma fantazji
      • anka2413 i to jeszcze przy bzykaniu??? ;-) 16.07.04, 22:26
        zupełny brak fantazji :P
    • ruda_szczurka Re: Długość włosów u dziewczyny 16.07.04, 22:43
      Gość portalu: mumin napisał(a):

> Moja ma bardzo krótkie i uwazam,ze takie sa najlepsze;nie przeszkadzeja
      > podczas bzykania.

O którym owłosieniu kolega pisze...?
      ;)
    • Gość: moniccc Re: Długość włosów u dziewczyny IP: *.cybertech.pl 17.07.04, 09:52
      Może nie będę obiektywna, gdyż też mam krótkie włosy i dobrze mi z tym:)))
      Zauwazyłam jednak prawidłowość, iż niewiele nastolatek ma krótkie włosy,
      obcinają najczęściej na studiach:)w moim przypadku buło podobnie, chodziłam jak
      rusałka z długimi piórami, potem były przed maturą włosy do ramion, a na
      studiach definitywnie obcięłam je na krótko. Stylowo ścięte włosy nadają
      charakteru, no i wymagają na pewno większej pielęgnacji. Ponadto ponoć kobiety
      z włosami do ramion są zahamowane seksualnie....hmmm kto wie, moze cos w tym
      jest, skoro nie mogą sie zdecydowac by ściać raz na zawsze "bo mi nie będzie
      pasowało":)
      • Gość: weronika Re: do moniccc IP: *.acn.pl 18.07.04, 23:39
        Rozumiem, że według Ciebie kobieta po ukończeniu studiów MUSI mieć krótkie
        włosy!!!! Przecież to ABSURD!!! Co za głupoty Ty wypisujesz?
        Nie przyszło Ci przypadkiem do tej głowy opieprzonej na krótko, że nie
        wszystkim kobietom odpowiadają krótkie włosy ??? Ja osobiście mam długie i
        świetnie się w nich czuję i pewnie ku Twojej rozpaczy nie zamierzam ich ścinać,
        bo dobrze się w nich czuję, a poza tym są gęste, mocne i naturalnie kręcone.
        To żałosne, że dopiero po ścięciu włosów poczułaś się jak kobieta z charakterem!
        I chyba jednak Ty cierpisz na zahamowania seksualne...
        • keepersmaid Re: do moniccc 19.07.04, 00:14
          Za mojego doroslego zycia obcielam wlosy na krotko raz, bo moj ex-maz bardzo
          nalegal. Wygladalam okropnie, czulam sie jeszcze gorzej.
          Moja prababcia umarla w wieku 95 lat, miala dlugie siwe wlosy...
      • Gość: anka Re: Długość włosów u dziewczyny IP: 195.117.187.* 19.07.04, 00:09
        A ja przez całe liceum nosiłam krótkie lub bardzo krótkie włosy. Zaczęłam je
        zapuszczać na pierwszym roku studiów, bo zachciało mi się coś zmienić w swoim
        wyglądzie. Tak jak kiedys nie wyobrażałam sobie siebie z długimi włosami, tak
        teraz dziwnie bym się czuła obcinając włosy na krótko.
      • Gość: thor Re: Długość włosów u dziewczyny IP: *.acn.pl 19.07.04, 12:46
        Ojejej...

Widać Pani rusałko, że zapomniałaś ile pielęgnacji wymagają długie włosy.
        Uważam, że tego się nie zapomina i że na szczytnych studiach ścięłaś włosy -
        lepiej pasują do garnituru z kaburą.
    • polgebek Re: Długość włosów u dziewczyny 19.07.04, 01:49
      czesto jak urabiaja kobiety "przed" i "po" to skrocenie wlosow jakos powoduje
      ze kobieta wyglada ze jest "w kupie". Szczegolnie jak ma ponad 30. W pewnym
      wieku dlugi wlos to wyglad bez klasy.
      • Gość: weronika Re: do polgebek IP: *.acn.pl 19.07.04, 11:54
        I znowu jakieś bzdury i głupie stereotypowe myślenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Nie przyszło Ci do głowy, że wszystko zależy od kondycji włosa. Jeśli są gęste,
        zdrowe i kobieta dobrze się w nich czuje to po co ścinać.
        Podążając za Twoim tokiem rozumowania kobieta po 40-tce powinna już obciąć się
        na ŁYSO, bo przecież 'w pewnym wieku długi włos to wygląd bez klasy'...
      • Gość: thor Re: Długość włosów u dziewczyny IP: *.acn.pl 19.07.04, 12:40
        W temacie KUPY.

Nie wiem po co te bzdury o klasach wypisują tu samotne nauczycielki z
        zahamowaniami seksualnymi. Zapewne, żeby się lepiej poczuć w towarzystwie
        swoich wybranków - tak dla odróżnienia płci, skoro wybranek opitolony jest
        modnie na zero (przez lokalnego fryzjera lub co gorsza mamusię), to dziewczyna
        opitolona na jeża jest przy nim cool i trendy (i inne takie tam pierdoły).

Niestety opitolona na krótko dziewczyna przypomina mi i kolegom z pracy
        najczęściej szczotkę do czyszczenia toalety. Jeżeli do tego zrobi się na blond
        (w polskim wydaniu - z dobrze widocznymi odrostami), to przypomina szczotkę
        właśnie tuż po użyciu. Najsmutniejsze jest to, że biedactwo wierzy w dołączoną
        do byle jakich włosów ideologię, że jest cool i trendy i wogóle...
    • Gość: thor Re: Długość włosów u dziewczyny IP: *.acn.pl 19.07.04, 12:27
      Synku.

Bardzo ładnie, że Pani od Biologii wytłumaczyła Ci, iż pszczółki bzykają.
      Jeszcze parę(naście) lat i zrozumiesz, że twoje obawy nt. włosów są
      przedwczesne.

• polgebek Re: Długość włosów u dziewczyny 19.07.04, 13:18
      nie mam absolutnie na mysli na lyso ani na zapalke. Sa bardzo ladne krotkie
      fryzurki. Kobieta po 30stce wyglada zalosnie, starajac sie nadal wygladac jak
      mloda dziewczyna (i stan wlosow nie ma tutaj nic do rzeczy)
      • Gość: weronika Re: do polgebek IP: *.acn.pl 19.07.04, 14:06
        Jak to dobrze, że nie mam jeszcze 30-stki, pewnie byś mnie zlinczowała za moje
        długie do połowy pleców włosy...
        W temacie długości włosów ja osobiście uważam, że jednym kobietom bardzo pasują
        krótkie włosy, natomiast innym jest świetnie w długich i wiek nie ma tu nic do
        rzeczy.
        Tak się złożyło, że większość moich koleżanek ma długie włosy i żadna z nich
        (podobnie jak ja) nie ma zamiaru ich ścinać - dobrze się w tej długości włosów
        czują.
    • Gość: anka Re: Długość włosów u dziewczyny IP: 195.117.187.* 19.07.04, 18:54
      Widzę, że rozpętała się swoista wojna między długo i krótkowłosymi, chyba te
      pierwsze bardziej intensywnie atakują te drugie. Przecież nie każdemu pasuje to
      samo. Krótkie fryzurki potrafią być bardzo ładne, jak i również szpecące. Tak
      samo jest z długimi włosami - wypielęgnowane przyciągają uwagę i dodają urody,
      ale tłuste, rozdwojone strąki (to się zdarza głównie nastolatkom) są okropne.
      Wszystko zależy od dbałości o włosy, a nie od ich długości.
      • Gość: weronika Re: Długość włosów u dziewczyny IP: *.acn.pl 19.07.04, 22:04
        Anko
        Wyżej napisałam, że jednym kobietom pasują krótkie włosy, a innym świetnie jest
        w długich.
        Nikt mi nie wmówi (jak próbowała uczynić to polgebek), że długość włosów należy
        dostosować do wieku - w myśl, że im więcej lat tym krótsze włosy. Uważam to za
        totalny absurd i stereotyp, a 30-letnia kobieta to nie jest dla mnie stara
        matrona, która (zdaniem połgebek) powinna ściąć włosy na krótko nawet jeżeli
        byłyby one zadbane, zdrowe i gęste.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka