Dodaj do ulubionych

Starszy Pan

06.02.13, 12:54
Wczoraj w sklepie podszedł do mnie pan lat na oko 65. I co mi powiedział?
- Pani, Polki to najwspanialsze, najlepsze kobiety. Polka ze wszystkim sobie da radę - inne przy was tylko wymiękną. Rząd mamy durny, ale kobiety najlepsze na świecie! Bądź z siebie dumna!
No i poczułam się dumna, mimo że byłam w pierwszych lepszych ubraniach i bez makijażu. No bliżej mi było do kogoś, kto wyglądem nie wzbudza podziwu. Pomyślałam, że dobry człowiek, który patrzy sercem. I do dzisiaj jest mi miło.
Chcecie spotykać takich Polaków?
Obserwuj wątek
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:02
      > ale kobiety najlepsze na
      > świecie! Bądź z siebie dumna!
      > No i poczułam się dumna, mimo że byłam w pierwszych lepszych ubraniach i bez ma
      > kijażu.

Dobrze wiedzieć do czego sprowadza się wspaniałość kobiet w ich oczach - do urody.. :D
      • georgia241 Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:05
        Oczywiście, że mężczyźni najczęściej lubią kobiety za wyeksponowaną urodę. Od małego wybierają sobie dziewczynki ładne a nie szczególnie miłe. Patrz - mój 5-letni syn, któremu nikt nigdy nie tlumaczył, które dziewczynki ma lubić. Dziwnym trafem całuje się w przedszkolu z tymi ładnymi.
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:12
          Może precyzyjniej.
          ... do czego sprowadza się wspaniałość kobiet w oczach kobiet.
          Pan nie powiedział że chodzi mu o urodę.
        • fuzja.jadrowa Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:18
          Rozmawialam kiedys z, wtedy 4-letnim, synem przyjaciolki. Zapytany, dlaczego nie lubi jednej z pan w przedszkolu, odparl, ze jest brzydka.
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:23

fuzja.jadrowa napisała:

> Rozmawialam kiedys z, wtedy 4-letnim, synem przyjaciolki. Zapytany, dlaczego ni
            > e lubi jednej z pan w przedszkolu, odparl, ze jest brzydka.

A to jest tak powszechne w naszym myśleniu że nawet tego nie zauważamy.
            Ładne=dobre=kompetntne.
            brzydkie=złe=głupie
            • fuzja.jadrowa Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:32
              > Ładne=dobre=kompetntne.
              > brzydkie=złe=głupie

Oj nie, w doroslym zyciu, czesto mysli sie: ladne=glupie=niekompetentne. :)
            • rekreativa Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:38
              Człowiek ma wkodowane pewne poczucie estetyki bez względu na płeć.
              I jedni i drugie lubią ładne zapachy, ładne widoki, ładne wnętrza, ubrania, ładnie podane potrawy, ładnych ludzi.
              To nie tylko chłopcy całują się z tymi ładnymi dziewczynkami.
              Kiedy ja byłam we wczesnej podstawówce, to bawiło się w ganianego w parach: chłopak miał gonić dziewczynkę i było dużo śmiechu. To których chłopaków dziewczynki wybierały do tej gonitwy? Tych ładnych i wysokich. Żadna nie chciała, by ją gonił klasowy grubasek w okularach. A też to było w wieku, kiedy człowiek się jeszcze nie zastanawiał nad swoim wyglądem. Po prostu instynktownie chciał przebywać z ładnymi osobami, a nie z tymi brzydkimi.
              • nie.mam.20 Re: Starszy Pan 07.02.13, 02:10
                a teraz dzieci maja zabronione w klasie zapraszania na impreze urodzinowa, o ile nie zaprosza wszystkich. Inaczej, dyskryminacja.
                Nie moga odmowic bawienia sie w czasie przerwy, bo dyskryminacja. Nie mowiac o tym, ze nie moga sie obejmowac czy miec innego kontaktu fizycznego.
                Swiat zdurnial z powodu politycznej poprawnosci.
            • senseiek Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:54
              > A to jest tak powszechne w naszym myśleniu że nawet tego nie zauważamy.
              > Ładne=dobre=kompetntne.
              > brzydkie=złe=głupie

Jakby baba jaga byla miss swiata, albo diabel byl misterem, to polowa ludzi by zeszla na zla droge.. :)
              To taki myk ksiezy, zeby zniechecic ludzi od grzeszenia.
              A tak naprawde diabel powinien byc pokazywany jako najpiekniejszy, bo wg bibli byl najpotezniejszym z aniolow.
              • rekreativa Re: Starszy Pan 06.02.13, 17:13
                No i tak jest: diabeł czy demon (jak zwał tak zwał) w wielu legendach przybiera postać pięknej dziewicy lub młodzieńca. I to jest logiczne. Bo chyba większe szanse na skuszenie ma diabeł ładny niż jakieś rogate, kostropate monstrum?
                • jeriomina Re: Starszy Pan 07.02.13, 07:02
                  Lucyfer, syn jutrzenki :)
        • senseiek Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:50
          > Oczywiście, że mężczyźni najczęściej lubią kobiety za wyeksponowaną urodę. Od m
          > ałego wybierają sobie dziewczynki ładne a nie szczególnie miłe. Patrz - mój 5-l
          > etni syn, któremu nikt nigdy nie tlumaczył, które dziewczynki ma lubić. Dziwnym
          > trafem całuje się w przedszkolu z tymi ładnymi.

Dobrze ze nie z kolegami, co teraz jest modne.. ;)
    • satoja Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:05
      Tiaaa.... też podobnego spotkałam. "Wczorajszy" był i wychwalał mnie pod niebiosa i cały kobiecy gatunek.
      Nie wiem czy to taka "duma" być kobietą -Polką w stereotypowym znaczeniu, która ma niewielkie potrzeby własne i godzi się na byle jakie życie, ma męża najczęściej alkoholika lub lenia lub jedno z drugim razem, któremu całe życie "wybacza", i która zawsze jest służącą chłopa lub jego mamusią a nie równoprawną partnerką i jest osobą która bierze się własnoręcznie za remonty, gotowanie, dzieci też wychowa sama w międzyczasie etatowej pracy - byle się jej facet nie zmęczył i nie musiał czegoś w domu zrobić-wystarczy by był.

• georgia241 Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:10
        Nie spotkałam nigdy kobiety, jaką opisujesz. Gdzie ty mieszkasz?
        • satoja Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:25
          Wiesz czemu mężczyźni z zachodu Europy się od lat żenili z Polkami? Bo Polki były posłuszne facetom, mają to wyssane z mlekiem matki, mają małe wymagania i bez gadania podejmą się roli taniej domowej siły roboczej. Kobiety Zachodu są bardziej świadome swojej wartości by się dały zatrzymać w roli domowego kocmołucha i robota domowego. Teraz granica przesuwa się systematycznie jeszcze bardziej na Wschód. I niejeden Polak marzy o jakiej Tajce czy Białorusince bo one władzę chłopa szanują i obsługę go za swój obowiązek uważają.
          A to, że puchniesz z dumy, że jakiś starszy facet coś tam zabełkotał wg.Ciebie pozytywnego o Polkach widząc Cię byle jak ubraną i nieuczesaną na mieście - to tylko świadczy jak wątłe masz poczucie wartości własnej, więc faktycznie, ze standardową "Polką" -która nie wie co to moda i nie dba o siebie bo zbyt dziećmi i obsługą męża zajęta -mogłaś mu się skojarzyć i ckliwość w sercu przywołać u staruszka, któremu się niewyemancypowana domowa mamusia z dawnych lat przypomniała.
          • senseiek Straszne jaka jestes zgorzkniala... 06.02.13, 14:02
            Straszne jaka jestes zgorzkniala...

> Teraz granica przesuwa się systematycznie jeszcze bardziej
            > na Wschód. I niejeden Polak marzy o jakiej Tajce czy Białorusince bo one wład
            > zę chłopa szanują i obsługę go za swój obowiązek uważają.

A po co komus w domu ktos kto bedzie caly czas na 'nie' i same klopoty bedzie sprawial i psul humor?
            Co to za przyjemnosc? Co za sens bycia z kims kto nam nie odpowiada?
            W pracy walka, w domu tez walka?
            To nic dziwnego, ze facet ktory ma w domu pieklo woli zajac sie praca po godzinach, anizeli wrocic do swojego wlasnego mieszkania..
            • facettt bywa :) ... 06.02.13, 14:06
              senseiek napisał:
              Straszne jaka jestes zgorzkniala...

Pewnie otarla sie o tkzw. "margines" ale to na tkzw. "Scianie Wschodniej" sie zdarza :)))
              • senseiek Re: bywa :) ... 06.02.13, 14:09
                > Pewnie otarla sie o tkzw. "margines" ale to na tkzw. "Scianie Wschodniej" sie z
                > darza :)))

Przelec ja. Moze po paru orgazmach znajdzie przyjemnosc z zycia.. ;)
                • facettt trudno bedzie :) ... 06.02.13, 14:23
                  senseiek napisał:
                  Przelec ja. Moze po paru orgazmach znajdzie przyjemnosc z zycia.. ;)

Biore wprawdzie prawie wszystko co sie rusza, ale z paroma wyjatkami:
                  ma byc wolna (nie dzieciata i nie mezata)
                  i ma nie byc marudna :)
                  • senseiek Re: trudno bedzie :) ... 06.02.13, 14:33
                    > i ma nie byc marudna :)

Wybredny jestes jak stara baba.. :P
            • good_morning Re: Straszne jaka jestes zgorzkniala... 06.02.13, 14:25
              ej mlody, ale ja tez tak chce
              przychodze do domu i tez chce swiety spokoj, niech facet zadba o wszystko i mi nie psuje humoru
              LOL
              chyba widzisz,z e glupoty piszesz?
              • senseiek Re: Straszne jaka jestes zgorzkniala... 06.02.13, 14:36
                > ej mlody, ale ja tez tak chce
                > przychodze do domu i tez chce swiety spokoj, niech facet zadba o wszystko i mi
                > nie psuje humoru

To kobiety sie ciagle czepiaja zeby sprzetac, malowac, pierdoly robic ktore sa kompletnie zbedne itd. itp.
                Faceci chca miec swiety spokoj. Usiasc i sie zrelaksowac przed tivi.

> LOL
                > chyba widzisz,z e glupoty piszesz?

Nie, nie widze, stara.
                • good_morning Re: Straszne jaka jestes zgorzkniala... 06.02.13, 14:47
                  moze jak i ty sie zrobisz odpowiednio stary, to zrozumiesz, czym sie rozni mieszkanie w chlewie od mieszkania w domu, w towarzystwie normalnie do codziennosci podchodzacego partnera.
            • nie.mam.20 Re: Straszne jaka jestes zgorzkniala... 06.02.13, 22:13
              W pracy walka, w domu tez walka?

trafiles w samo sedno.
              "na nie, to ja mam Brigitte Bardot/Nicole Kidman/Angelina... ;) "
          • snowymountain Re: Zgorzkniała i niedoinformowana 06.02.13, 20:48
            satoja napisała:

> Wiesz czemu mężczyźni z zachodu Europy się od lat żenili z Polkami? Bo Polki by
            > ły posłuszne facetom, mają to wyssane z mlekiem matki, mają małe wymagania i be
            > z gadania podejmą się roli taniej domowej siły roboczej.

Widać, że nie masz pojęcia jaką opinię mają Polki w Europie Zachodniej w tej kwestii. Mówią, że są dobrymi żonami ale na pewno nie że są posłuszne. Buachacha:) Są raczej zaborcze i asertywne. Ostatnio kumpel z Anglii powiedział, że Polki są "bolshy" a kilku kolegów z Belgii ożenionych z Polkami twierdzi, że "nie dają sobie w kaszę dmuchać". Może mówisz o tych bidulkach co to prostytucję uprawiają na Zachodzie. Wiadomo, że taka musi być posłuszna swojemu mężowi-sponsorowi.
            • jeriomina Re: Zgorzkniała i niedoinformowana 07.02.13, 07:07
              Wiadomo, że taka musi być posłuszna swojemu mężowi-sponsoro
              > wi.

Alfons. To się nazywa alfons, a nie mąż.
    • gr.eenka1 ja bym się bała 06.02.13, 13:16
    • rekreativa Re: Starszy Pan 06.02.13, 13:45
      "Polka ze wszystkim sobie da radę"
      Tak, ale to jest raczej powód do zmartwienia, bo o czym świadczy ta umiejętność?
      O tym, że w Polsce było i wciąż jest od cholery rzeczy, z którymi "trzeba sobie dawać radę" - to taki eufemizm na ch...owy standard życia w tym kraju. Nic tu nie działa, jak powinno, no to Polka i Polak też, oddajmy mu sprawiedliwość, muszą "sobie radzić".
    • facettt Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 06.02.13, 13:49
      georgia241 napisała:
      > Wczoraj w sklepie podszedł do mnie pan lat na oko 65. I co mi powiedział?
      - Pani, Polki to najwspanialsze, najlepsze kobiety.

Mile. Ale Sercem myslal i nie znal Rosjanek...

Gdyby je znal - toby wiedzial , ze Rosjanka potrafi wszystko to samo, co Polka, a nawet
      jeszcze lepiej + umie tez narabac drzewo do pieca - (gdy chlop lezy pijany w barlogu) :)
      • senseiek Re: Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 06.02.13, 14:08
        > Mile. Ale Sercem myslal i nie znal Rosjanek...
        >
        > Gdyby je znal - toby wiedzial , ze Rosjanka potrafi wszystko to samo, co Polka,
        > a nawet
        > jeszcze lepiej + umie tez narabac drzewo do pieca - (gdy chlop lezy pijany w ba
        > rlogu) :)

Jak rosjanin albo ukrainiec chce obrazic polaka to mowi, ze to "kraj panow", bo kazdy w mniejszym lub wiekszym stopniu jest pochodzenia szlacheckiego, i kazdy nawet najwiekszy kmiec we wsi mowil drugiemu per "pan", co bylo w rassi tylko dozwolone dla szlachty (ktorej mieli niewiele w porownaniu do pl). Dlatego u nas w ogole nie bylo rewolucji w stylu francuskiej i rosyjskiej, bo nie mialby kto walczyc i mordowac szlachte, bo musialby zabic samego siebie.. ;)

Dla takiej rosjanki, polak to wejscie do innej lepszej klasy.
        • simply_z Re: Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 06.02.13, 15:02
          Dla takiej rosjanki, polak to wejscie do innej lepszej klasy.
          >

popatrz jakie osiagniecia w literaturze ,sztuce ,muzyce i nauce maja Rosjanie ,a potem porownaj z Polakami.
          nie wiem kto powinien tutaj miec kompleksy.Zdumiewajace
          • georgia241 Re: Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 06.02.13, 15:09
            Nasz Czesław Miłosz i Melchior Wańkowicz są lepsi od Dostojewskiego.
            • senseiek Re: Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 07.02.13, 02:12
              > Nasz Czesław Miłosz i Melchior Wańkowicz są lepsi od Dostojewskiego.

Humanisci nic nie znacza dla losow swiata..
              Procz jednego wyjatku- autorow science-fiction ktorzy moga dostarczyc pomyslow na nowatorskie urzadzenia w przyszlosci.
              Ale ja tych ludzi nie rozumiem - mam pomysl, to go realizuje, a nie opisuje w ksiazce..
              Na miejscu Verne'a sam bym sobie zbudowal lodz podwodna.
              Takie projekty zawsze sie zaczyna od malej skali, w wannie np. mozna wszystko eksperymentalnie przetestowac.
              • wiarusik Re: Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 07.02.13, 02:16
                no, poczytaj lema i zrealizuj.
                • senseiek Re: Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 07.02.13, 02:39
                  > no, poczytaj lema i zrealizuj.

Ja mam wlasne pomysly na np. elektrownie napedzana anihilacja..
                  annihilacje mozemy wytworzyc przy uzyciu protonow i antyprotonow, albo elektronow i pozytronow. Klopot tylko w tym jak stworzyc antyprotony i pozytrony w ekonomiczny sposob. Bo w chwili obecnej aby utworzyc antyproton w zderzaczu hadronow trzeba rozpedzic proton do predkosci ponad 0.9c aby nastapila reakcja:

https://galileo.phys.virginia.edu/classes/252/particle_creation_files/image010.gif

Wystarczy wymyslic jak zrekonfigurowac elementarne czasteczki tak aby powstal antyproton z zwyklej materi bez potrzeby rozpedzania protonow do relatywistycznych predkosci.
                  • georgia241 Re: Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 07.02.13, 08:16
                    A co ty masz do humanistów? Jakby nie oni, już dawno byłbyś cyborgiem z komputerem wszczepionym do mózgu, pozbawionym woli. To głos humanistów ratuje ludzkość przez zatratą wartości.
                    • senseiek Re: Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 07.02.13, 10:36
                      > A co ty masz do humanistów? Jakby nie oni, już dawno byłbyś cyborgiem z kompute
                      > rem wszczepionym do mózgu,

A skad mozesz wiedziec co mam pod obudowa? Zagladalas z gatki? :>

Moze bys znalazla cos twardego i pomyslala, ze to pewnie moj mikroprocesor..

> pozbawionym woli.

Nie wiedzialem, ze to humanisci daja mi wolna wole..
                      Co to czlowiek sie na forum nie nauczy..

> To głos humanistów ratuje ludzkość
                      > przez zatratą wartości.

Hahaha!
                      Prawie oplulem monitor...
                      ze smiechu..
                      • georgia241 Re: Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 07.02.13, 11:25
                        Nie widziałam twoich gatek.
          • facettt Re: Bo Sercem myslal i nie znal Rosjanek. 06.02.13, 15:30
            simply_z napisała:
            popatrz jakie osiagniecia w literaturze ,sztuce ,muzyce i nauce maja Rosjanie ,
            > a potem porownaj z Polakami.
            > nie wiem kto powinien tutaj miec kompleksy.Zdumiewajace

niesluszna uwaga.
            Rosjan jest CZTERY razy wiecej, wiec gdyby przeliczyc to " na glowe" - wyjdzie podobnie.

to raz.
            a dwa, ze przedmowca nie o tym mowil, tylko odbieraniu Polakow przez rosyjskie kobiety.
            odbior jest dobry.
            Polacy (wsrod tych Rosjanek, ktore ich znaja) maja opinie mezczyzn szanujacych kobiety,
            co u Rosjan powszechne nie jest...
          • senseiek Na glowke upadlas czy co? 07.02.13, 01:59
            > popatrz jakie osiagniecia w literaturze ,sztuce ,muzyce i nauce maja Rosjanie ,
            > a potem porownaj z Polakami.
            > nie wiem kto powinien tutaj miec kompleksy.Zdumiewajace

Twierdzisz ze to my powinnismy miec kompleksy?!
            Na glowke upadlas czy co?
            A to rosjanin odkryl taka oczywistosc, ze to ziemia sie obraca wokol slonca? (tak naprawde ziemia nie obraca sie wokol slonca, tylko slonce swoja masa zagina czasoprzestrzen, a ziemia porusza sie po lini prostej po zakrzywionej przestrzeni, co daje zludzenie obracania sie wokol masywniejszego obiektu)

Myslisz ze rosjanie mieliby bomby i rakiety nuklearane bez pracy Marii Sklodowskiej-Curie?

Albo ze by caly swiat uzywal ropy naftowej bez polakow??

" Wydobycie w Polsce
            Kiwon – pomnik w Ropiance, Beskid Niski

Najstarszy na świecie istniejący szyb naftowy znajduje się w Polsce we wsi Siary pod Gorlicami. Został wykopany ręcznie w 1852 i dał początek wydobyciu ropy naftowej w kopalni założonej przez Stanisława Jabłonowskiego.

Pierwsza polska kopalnia ropy powstała w 1854 r. z inicjatywy Ignacego Łukasiewicza w Bóbrce k. Krosna."

To my stworzylismy caly biznes naftowy i bogactwo arabskich szejkow..
            • nie.mam.20 Re: Na glowke upadlas czy co? 07.02.13, 02:17
              > Myslisz ze rosjanie mieliby bomby i rakiety nuklearane bez pracy Marii Sklodows
              > kiej-Curie?
              tak, ktos inny by do tego doszedl (pierwiastki promieniotworcze), jesli chodzi o rakiety to MSC sie nimi nie zajmowala. Konstanty Ciolkowski, jak najbardziej.
              Podobnie z ropa.
              Jesli juz chcesz wspominac to raczej Szczepanika czy Czochralskiego.
              • senseiek Re: Na glowke upadlas czy co? 07.02.13, 02:33
                > tak, ktos inny by do tego doszedl (pierwiastki promieniotworcze), jesli chodzi
                > o rakiety to MSC sie nimi nie zajmowala.

Rakietami sie nie zajmowala, bo Polacy nie chcieli mordowac i podbijac innych narodow...

Chodzi mi o pionierskie badania nad promieniotworczoscia. Dzieki takim pracom mozliwe zostalo stworzenie teorii fuzji i rozszczepienia atomow, a tym samym zbudowanie bomby atomowej i wodorowej.. Niestety.

> Podobnie z ropa.

Ropa/olej przed Lukasiewiczem, byla przywozona przez wielorybnikow pod postacia tluszczu wielorybow. Co bylo bardzo kosztowne i mialo powazne ograniczenia w ilosci.
                • nie.mam.20 Re: Na glowke upadlas czy co? 07.02.13, 05:59
                  przeczytaj prace Ciolkowskiego, on sie na Ksiezyc wybieral, nie planowal bombardowania Londynu.
                  Polacy do zabijania mieli wspaniala jazde lekka i ciezka. Troche zbyt dlugo.
                  Zapewne pamietasz, ze Maria i Piotr mieli wspolnikow?
                  Sadzisz, ze mieszkancy Drezna i Hiroszimy widzieli roznice miedzy uranem i trotylem?
                  Jesli chodzi o powody do dumy, to mysle, ze mamy lepszych niz Lukasiewicz.
            • simply_z Re: Na glowke upadlas czy co? 07.02.13, 10:43
              jaaasne ,Kopernik nie uwazal sie nawet za Polaka ,nawet nie do konca wiadomo czy mowil po polsku ,a Sklodowska zrobila kariere we Francji.
              spytaj przecietnego obcokrajowca z czym mu sie kojarzy Polska i jakie mamy osiagniecia i zapadnie cisza.
              • senseiek Re: Na glowke upadlas czy co? 07.02.13, 11:16
                > jaaasne ,Kopernik nie uwazal sie nawet za Polaka ,nawet nie do konca wiadomo cz
                > y mowil po polsku ,

I pewnie dlatego jego dziadowie i ojcowie walczyli przeciw prawdziwym niemcom (krzyzakom) po stronie polski, wspierajac finansowo nasze wojska.. ?
                Nie mowiac juz ze mieszkali przez dziesiatki lat w stolicy polski
                wgp.salon24.pl/371133,mikolaj-kopernik-cd
                (czyli 2 km stad)

>a Sklodowska zrobila kariere we Francji.

Nie rozmawiamy o tym gdzie zrobilo sie kariere tylko o tym skad sie pochodzi.

Jak bedziemy zbyt zaglebiac sie w aktualne granice to dojdziemy do wniosku ze zaden polski pisarz epoki romantyzmu i pozytywizmu nie byl polakiem, bo wtedy nie bylo polski na mapach.

> spytaj przecietnego obcokrajowca z czym mu sie kojarzy Polska i jakie mamy osiagniecia i zapadnie cisza.

Bo nikt nie mowi prawdy o polskich osiagnieciach.
                Chwalenie sie na prawo i lewo jest zalosne i godne pogardy.
                A poza tym, jak spytasz o osiagniecia niemcow to niektorzy wykrzykna masowe mordowanie zydow.
                Jak spytasz o osiagniecia amerykanow to mozna powiedziec kraj ktory zrzucil bombe atomowa.
    • kruche_ciacho Re: Starszy Pan 06.02.13, 16:39
      mieszkam za granica, ostatnio w sklepie meblowym starszy pan zajmujacy sie montazem pyta mnie (nie zamieniwszy ze mna slowa) czy ja jestem Polka. Zaskoczona bez namyslu powiedzialam ze tak. Pan z rozmarzeniem: a bo Wy Polki to wszystkie takie piekne wlosy macie.....
      Ps. mam dlugie wlosy ale zeby az takie jak z reklamy one byly to nie.... Ale ostatnio slyszalam powiedzenie "skad wiesz ze jestes juz w.... (tu nazwa kraju)? Po tym ze krowy sa ladniejsze od kobiet."
    • kobieta.kierowca.bombowca Re: Starszy Pan 06.02.13, 16:40
      Pan mogł też nie za dobrze widziec. NFZ szczędzi na wszystkich specjalistach. Nic cieszyc się i wybaczyc panu.
      • georgia241 Re: Starszy Pan 06.02.13, 18:06
        Nie wybaczam, to był świetny pan, żaden ślepy ani pijak. Bardzo miły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka