Dodaj do ulubionych

Cougar and cub

14.02.13, 17:33
jako wkleił Graf. :-P

Jaka jest wymagana różnica wieku, by można było nazwać tak związek?
Obserwuj wątek
    • wielkafuria Re: Cougar and cub 14.02.13, 17:46
      20?
      Kobieta 40, facet 20
      • forumeo Re: Cougar and cub 17.02.13, 17:22
        wielkafuria napisał(a):
        > 20?
        > Kobieta 40, facet 20

Po co 40-letniej kobiecie relacja z 20-letnim mężczyzną/chłopcem?
        - dla potwierdzenia swojej atracyjności?
        - dla podniesienia swojej samooceny?
        - ze względu na jego młode ciało?
        - ze względu na jego wydolność seksualną?
        - dla szpanu przed koleżankami?
        • maitresse.d.un.francais Re: Cougar and cub 17.02.13, 17:54
          forumeo napisał:

> Po co 40-letniej kobiecie relacja z 20-letnim mężczyzną/chłopcem?
          > - dla potwierdzenia swojej atracyjności?
          > - dla podniesienia swojej samooceny?
          > - ze względu na jego młode ciało?
          > - ze względu na jego wydolność seksualną?
          > - dla szpanu przed koleżankami?

Tak, właśnie po to, a nawet ze wszystkich tych powodów naraz. :-P
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Cougar and cub 17.02.13, 18:10

> Po co 40-letniej kobiecie relacja z 20-letnim mężczyzną/chłopcem?
          > - dla potwierdzenia swojej atracyjności?
          > - dla podniesienia swojej samooceny?
          > - ze względu na jego młode ciało?
          > - ze względu na jego wydolność seksualną?
          > - dla szpanu przed koleżankami?

Pytanie po co 20 latkowi 40 latka...
          Bo wszystkie powyższe punkty odpadają - 20 latka ją przebije w każdym. .
    • rekreativa Re: Cougar and cub 14.02.13, 18:07
      Też jestem za 20-stką.
      • wielkafuria Re: Cougar and cub 14.02.13, 18:32
        z tym ze niejedna 40stka wyglada o niebo lepiej o 20stki, więc mlodzi chłopcy wybierają "dojrzałość"
        • rekreativa Re: Cougar and cub 14.02.13, 20:36
          Ja w sensie, że 20 lat różnicy wieku.
          • wielkafuria Re: Cougar and cub 14.02.13, 20:46
            no ja też plus dodałam luźną dygresje :)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Cougar and cub 14.02.13, 18:51
      Moim zdaniem wystarczy 15.
      Ale facet musi miec mniej niż 30.

Natomiast kluczowa jest różnica statusu kobiety i mężczyzny.
      Ona musi być kobietą sukcesu wyzwoloną blablabla, a on powinien być życiowo (choć niekoniecznie seksualnie) niedoświadczony.
      • maitresse.d.un.francais Ale musi być niedoświadczony? 14.02.13, 20:37
        • wielkafuria Re: Ale musi być niedoświadczony? 14.02.13, 20:48
          według mnie nie musi.

zaraz się pojawi któryś z Janów (nie rozróżniam ich) ze stosu czy jakoś tak :)

Jakoś nie wyobrażam sobie pięknej wyzwolonej 40stki ktora bierze do łóżka takie cielę niedoświadczone.
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ale musi być niedoświadczony? 14.02.13, 20:52

> Jakoś nie wyobrażam sobie pięknej wyzwolonej 40stki ktora bierze do łóżka takie
            > cielę niedoświadczone.

Życiowo, życiowo. Łóżkowo może być wytrenowany. Chodzi o to że to ma być bardziej student, albo barista ze starbucksa a nie mężczyzna sukcesu pnący się po szczeblach korpokariery.
            • wielkafuria Re: Ale musi być niedoświadczony? 14.02.13, 20:59
              no ok, to do mnie przemawia.

w sumie po to TO robi zeby poprawic sobie swoja syt materialną i musi byc w łózku wytrenowany.

swoją drogą czytam teraz Pilipiuka i on na każdą kobietę mówi "cielaczek", dlatego z premedytacją napisałam cielę o facecie - bo mi sie ta maniera literacka nie podoba. Ot co!
              • lipsmacker Re: Ale musi być niedoświadczony? 14.02.13, 22:36
                Nie zauwazylam zeby Pilipiuk na KAZDA kobiete tak mowil. W jedynej jego serii gdzie dominuja kobiece postacie mianem 'cielaczka' okreslana jest jedna, przy czym jej slicznie-cielecy wyglad funkcjonuje jako kontrast tego ze jest sytuacyjnie siejacym postrach wampirem zyjacym ponad millenium. Jesli juz szukasz manier literackich to wiecej mowi wrecz ostentacyjne pomijanie kobiet per se ze znakomitej wiekszosci tworczosci Pilipiuka.
              • swiete.jeze Re: Ale musi być niedoświadczony? 14.02.13, 23:54
                > swoją drogą czytam teraz Pilipiuka i on na każdą kobietę mówi "cielaczek"

Jedyny sławny absolwent mojego ogólniaka:] Czytałam tylko serię o Wędrowyczu i "Kuzynki", ale cielaczka nie kojarzę.
                • wielkafuria Re: Ale musi być niedoświadczony? 15.02.13, 07:58
                  no w serii z kuzynką była księżnikczka - wampirka - która wygladała na 16 lat a miała z pińcet. I wszyscy faceci mówili o niej "taki cielaczek". Również jej przyjaciółki sie wyrażały w ten sposób. brrrr
                  • swiete.jeze Re: Ale musi być niedoświadczony? 15.02.13, 20:50
                    Aaaa, to ja nie kojarzę.
            • maitresse.d.un.francais znaczy panterzyca musi być ustawiona życiowo? 14.02.13, 22:37
              eee, myślałam, że tylko o różnicę wieku chodzi...
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: znaczy panterzyca musi być ustawiona życiowo? 14.02.13, 22:50

maitresse.d.un.francais napisała:

> eee, myślałam, że tylko o różnicę wieku chodzi...

No musi. W innym przypadku to mamy faceta który lubi starsze.
                Zawsze związki definiowała osoba "istotniejsza".
                • maitresse.d.un.francais Re: znaczy panterzyca musi być ustawiona życiowo? 14.02.13, 22:54

> Zawsze związki definiowała osoba "istotniejsza".

Istotność jesrt definiowana, jak rozumiem, przez zawartość portfela i status społeczny?
                  • g.r.a.f.z.e.r.o Re: znaczy panterzyca musi być ustawiona życiowo? 14.02.13, 23:01

maitresse.d.un.francais napisała:

>
                    > > Zawsze związki definiowała osoba "istotniejsza".
                    >
                    > Istotność jesrt definiowana, jak rozumiem, przez zawartość portfela i status sp
                    > ołeczny?

Nie. Istotność to bardziej to, że dana osoba zmienia sobie partnerów wg jakiegoś klucza.

Kuguarzyca - bierze sobie młodych, i ona jest ta ustawiona.
                    Ale już np. Carla Bruni bierze sobie bogatych i na szczytach władz. Ale to ona jest tą która ich sobie zmienia, ona na potrzeby brukowców definiuje związki.
                    • slottka.ja Re: znaczy panterzyca musi być ustawiona życiowo? 15.02.13, 21:23
                      ale czy jest coś negatywnego w tym określeniu Kuguarzyca?
                      pewnie będzie to coraz częstsze zjawisko, kobiety dzięki środkom kosmetycznym i medycznym dłużej niż kiedyś wyglądają kwitnąco więc szukają sobie kwitnącego towarzysza;)
                      dlatemu (jakby to powiedziała K.:) nie mam nic naprzeciwko a nawet jestem za.
                      uroczo wyglądała Foremniak z Maserakiem i Kayah ze tym wysokim Bułeckiem
                      • maitresse.d.un.francais Re: znaczy panterzyca musi być ustawiona życiowo? 15.02.13, 21:31
                        slottka.ja napisała:

> ale czy jest coś negatywnego w tym określeniu Kuguarzyca?
                        > pewnie będzie to coraz częstsze zjawisko, kobiety dzięki środkom kosmetycznym
                        > i medycznym dłużej niż kiedyś wyglądają kwitnąco więc szukają sobie kwitnącego
                        > towarzysza;)
                        > dlatemu (jakby to powiedziała K.:) nie mam nic naprzeciwko a nawet jestem za.

Przeciw/. Naprzeciwko poczty to może być bank.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka