Gość: lora IP: 212.160.234.* 18.07.04, 22:13 Znacie jakieś sprawdzone preparaty, sposoby na uwolnienie z organizmu toksyn.Co możecie mi polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pianka7 Re: Na odtruwanie organizmu-co polecacie? 18.07.04, 23:49 Pij duże ilości niegazowanej wody mineralnej oraz zielona herbatę9ale nie słodzoną!)Zielona herbata także wypłukuje toksyny z organizmu.Poza tym często odwiedzaj saunę,poprez porzadne wypocenie się także można odtruć organizm z toksyn.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kumari_devi Re: Na odtruwanie organizmu-co polecacie? 18.07.04, 23:55 Dieta pszeniczna plus herbatka z natki pietruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SV Re: Na odtruwanie organizmu-co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 02:11 citrosept Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Na odtruwanie organizmu-co polecacie? 19.07.04, 09:29 Bialy jogurt. Ale taki z mleja bez zylatyny. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Na odtruwanie organizmu-co polecacie? 19.07.04, 09:44 tonic Tonidraine firmy Ortis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna aloes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 10:33 aktualnie sama stosuje juz trzeci tydzien. jest to sok z aloesow hodowanych az w Australii. 1 ltr kosztuje ok30zl. wystarcza na 1,5 mca. polecany nawet po chemioterapii. przyznam, ze juz po pierwszym dniu minely mi dolegliwosci gastryczne, natomiast juz po tygodniu poprawila mi sie cera, do tego stopnia, ze nie musze uzywac podkladu. jeden mankament - nie kazdy zniesie specyficzny smak tego preparatu.ale czego sie nie robi dla zdrowia i urody. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Na odtruwanie organizmu-co polecacie? 20.07.04, 10:39 Czym sie strules tym sie lecz :) Odpowiedz Link Zgłoś