bidaazpiszczy 03.04.13, 17:26 przeciez to juz kwiecien. wiosna, gdzie Ty sie podziewasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gree.nka Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 17:36 u mnie jest zamieć i śnieżyca Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 20:43 wiosna, nie wiosna, porządkuję. wywaliłam co nieco. przejaśniało :) Odpowiedz Link Zgłoś
materac.francuza Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 20:53 Zacznij teraz chyba że masz szafy na podwórku. jak przyjdzie wiosna w październiku, to będziesz już to miała z głowy. Sąsiadom się można pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
ganna_risatdinova Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 21:07 A po co porządkować szafę na wiosnę? Ja mam cały rok porządek w szafie, więc nie muszę sobie robić dodatkowej roboty. Rzeczy zimowe wiszą w jednej części, wiosenno-zimowe w drugiej. Natomiast chciałabym w końcu umyć okna. Nawet ściereczki odpowiednie już kupiłam, więc niech wiosna weźmie to łaskawie pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
ganna_risatdinova Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 21:07 Tffffu, wiosenno-letnie! Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 21:19 Może przyjdzie :( ale nie wiem, jak przez te zaspy się tu dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 21:22 bidaazpiszczy napisał(a): > wiosna, gdzie Ty sie podziewasz? zaginęła w akcji.... PS ja mam zawsze porządek w szafach więc nie muszę się teraz spinać :P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 21:56 >Cicho. głosu sumienia nie da się uciszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 22:13 Oo. Żyjesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 22:28 no tak się robi po wielkanocy, wstaje i już:) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 22:33 six_a napisała: > no tak się robi po wielkanocy, wstaje i już:) > > Ty się przyznaj jak udało Ci się ten kamień odsunąć?:> Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 22:43 to była atrapa:) ze styropianu. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio wolne zarty :) 03.04.13, 22:32 six_a napisała: > głosu sumienia nie da się uciszyć :) wolne zarty. uciszyc moze nie. ale kupic tak. mam to juz za soba. dla jasnosci: kupno - nie sprzedaz. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 21:32 A myślałam, że będzie o pozbywaniu się ciuchów, których nie nosiło się 2 sezony.:> Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 22:07 Porzadkowanie szafy, mowice? hm... nie mam szafy tylko taka kanciape z polkami i wieszakami dookola i boje sie do niej wejsc zeby to co pracowicie powrzucalam na gore nie spadlo na mnie i nie ududila. A po drugie to nie ma gdzie nogi postawic, bo wyciagnelam wszystkie buty i podlogi nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 03.04.13, 22:10 Ooo z butami to ja zrobię w tym roku porządek. Z ciuchami zresztą też. Koniec z trzymaniem tych dóbr. :D Odpowiedz Link Zgłoś
magadanskaya Re: wiosenne porzadkowanie szafy czas zaczac! 04.04.13, 06:35 wiosna-srosna :P nie możecie żyć bez tych endorfin, widzę :P Czy tylko mnie ta pogoda nie przytłacza? :> Odpowiedz Link Zgłoś