figa.biala 25.05.13, 16:52 Lubicie się często przytulać ? Bo ja wprost uwielbiam taka przytulanka sobie jestem i nieważne czy to facet czy kobieta po prostu lubię przytulanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coffei.na zaś swoje! 25.05.13, 19:08 > wygląda jak kawałek trupa ważne by miał wszystkie palce...a w chwili zgonu przynajmniej jęzora wystawił! :P Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: zaś swoje! 25.05.13, 19:24 coffei.na napisała: a w chwili zgonu przynajmniej jęzora wystawił! nie wiem czy żart się nie udał, czy tylko taka głupia jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: zaś swoje! 25.05.13, 19:34 > a w chwili zgonu przynajmniej jęzora wystawił! > nie wiem czy żart się nie udał, czy tylko taka głupia jesteś? > I tak i nie...taki czarny humor z rana...ale jak widać z grymasem niezadowolenia i wiecznej "zabuczałości" Ci do twarzy Udanego weeku...a nie...bo jutro się juz kończy łeeee :( Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: zaś swoje! 26.05.13, 00:32 gree.nka napisała: > coffei.na napisała: > > a w chwili zgonu przynajmniej jęzora wystawił! > nie wiem czy żart się nie udał, czy tylko taka głupia jesteś? > yhym, ciekawe greenka, ale zawsze to brak poczucia humoru i wyłapywania niuansów kojarzył mi się z głupotą :-] Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: zaś swoje! 26.05.13, 16:36 samuela_vimes napisała: > gree.nka napisała: > > > coffei.na napisała: > > > > a w chwili zgonu przynajmniej jęzora wystawił! > > nie wiem czy żart się nie udał, czy tylko taka głupia jesteś? > > > > yhym, ciekawe greenka, ale zawsze to brak poczucia humoru i wyłapywania niuansó > w kojarzył mi się z głupotą :-] no widzisz w jakim błędzie byłaś , człowiek uczy się przez całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: zaś swoje! 26.05.13, 18:42 > > no widzisz w jakim błędzie byłaś , człowiek uczy się przez całe życie No widzisz....jest zatem szansa...że zrozumiesz iż nie każdy musi być w swym życiu nudny i poprawny,a niekiedy warto usunąć kij sztywności z tyłka-nawet jeżeli dla innych jest to równoznaczne z posądzeniem o śmieszność czy głupotę... Dodatkowo pamiętaj,że uśmiech na prawdę nic nie kosztuje a tak ładnie zdobi...poćwicz przed lustrem,a potem wyjdz z tym do ludzi-polecam :-) Tego Ci również życzę...a niech tam-na Dzień Matki! Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: zaś swoje! 26.05.13, 20:09 pięknie to powiedziane, tylko nijak się ma do twojego wcześniejszego wpisu o trupie z wystającym językiem. Ani to było śmieszne, ani zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: zaś swoje! 27.05.13, 06:44 gree.nka napisała: > pięknie to powiedziane, tylko nijak się ma do twojego wcześniejszego wpisu o tr > upie z wystającym językiem. Ani to było śmieszne, ani zabawne Wybacz ale jakoś ciężko podjąć mi Twoje sugestie apropos braku zabawności jakiejś wypowiedzi...kiedy widzę,że tak mało rzeczy Ciebie cieszy... Pomyśl też o tym,że inni widząc tę społeczność kołtunów tak na dobrą sprawę mają w doopie wysublimowane żarty.... Ale to my opinion,a ja pszesz nie mam nic mądrego do powiedzenia...ale za to wiele powodów do radości... Buziak grinko-smacznej kawki z ranka :-P Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: zaś swoje! 27.05.13, 07:12 i co? to, że tłum cieszy widok trupa ja mam mu wtórować? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Przytulanie 25.05.13, 17:32 miałam taką koleżankę, też tlubiła się przytulać i zeby ją po plecach smyrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
miakyee Re: Przytulanie 25.05.13, 17:42 Uwielbiam, ale tylko do jednego konkretnego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Przytulanie 25.05.13, 19:06 wolę inne okazywanie uczuć.... hue hue hue.... a tak w ogóle...gdzie ma stokrota???!!!się ukryła labadziara...o Polli i Furiatce nie wspomnę...ach te babska! Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy alesz tak. 25.05.13, 19:58 figa.biala napisał(a): > Lubicie się często przytulać ? alesz tak. pod warunkiem, ze jest to etap w drodze do celu, a nie sam cel. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Przytulanie 25.05.13, 20:57 tak lubię się przytulać przecież nie ma nic złego w okazywaniu uczuć :p Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Przytulanie 25.05.13, 22:18 gree.nka napisała: > ale z obcymi/ Wszystko zależy od tego jak obcych i bliskich definiujesz... Ja strasznie bardzo "fizyczny" jestem i łasy na głaskanie i przytulanie. Tak najłatwiej mnie "kupić" można. Przytul się i juz obojętny być nie umiem... A to słaby punkt - trzeba kryć :D Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Przytulanie 25.05.13, 22:23 nie wierzę :) tak łatwo mozna Ciebie podejść ? to trzeba nad sobą pracować - medytacja bracie, medytacja Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Przytulanie 25.05.13, 22:36 mila2712 napisała: > nie wierzę :) > tak łatwo mozna Ciebie podejść ? Si, to taki banał :) Ale mało kto to zauważa na pierwszy rzut oka. :) > to trzeba nad sobą pracować - medytacja bracie, medytacja Więc jestem bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Przytulanie 25.05.13, 22:44 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > mila2712 napisała: > > > nie wierzę :) > > tak łatwo mozna Ciebie podejść ? > > Si, to taki banał :) Ale mało kto to zauważa na pierwszy rzut oka. :) aj tam banał :) delikatna słabostka > > > to trzeba nad sobą pracować - medytacja bracie, medytacja > > Więc jestem bezpieczny. o to się tak może wydawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Przytulanie 25.05.13, 23:07 mila2712 napisała: > o to się tak może wydawać :) Kto by tam chciał to wykorzystać... A poza tym - przytulając się wpada w moje ręce... Nie jestem taki znowu bezbronny :D Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Przytulanie 25.05.13, 23:42 no jak to kto..... kobiety :))) jak się pochwaliłeś to przepadłeś Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Przytulanie 26.05.13, 07:27 mila2712 napisała: > no jak to kto..... kobiety :))) > > jak się pochwaliłeś to przepadłeś jak to mówią, reklama dźwignią handlu :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Przytulanie 25.05.13, 21:16 uwielbiam, ale póki co tylko do psiska i do mężowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.2 Re: Przytulanie 25.05.13, 23:03 do wszystkich - nie, często - nie w sumie tylko do dwóch najbliższych osób Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Przytulanie 26.05.13, 16:31 Bardzo lubie, do kota najbardziej bo nie pyskuje i jest miekki. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Przytulanie 26.05.13, 16:40 kochanic.a.francuza napisała: > Bardzo lubie, do kota najbardziej bo nie pyskuje i jest miekki. no niestety, jedno moje kocie w takim przytulaśnym uścisku wytrzymuje może z pół minuty i po wyrwaniu się pędzi od razu do lodówki by dać jej saszetkę ( no przecież dała się wyściskać - to zasłużyła na saszetkę) drugie kocię odpycha się łapkami jak tylko może - no chyba, że się mu kręcę w łóżku w nocy to potrafi sam się położyć na mnie w niby kocim przytulaniu ( ma nadzieję, że się przestanę wiercić i co jakiś sprawdza zaglądając w oczy czy już śpię). Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Przytulanie 26.05.13, 21:31 masz strasznie wyrachowane koty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Przytulanie 27.05.13, 07:13 kot, kot, pani matko narobił w nocy łoskot! Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Przytulanie 26.05.13, 18:43 kochanic.a.francuza napisała: > Bardzo lubie, do kota najbardziej bo nie pyskuje i jest miekki. :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Przytulanie 26.05.13, 20:50 tak, ale tylko z facetami a konkretnie jednym Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorkoktajlowy Re: Przytulanie 26.05.13, 22:10 A tam przytulanie, najlepszy jest stanowczy, silny uścisk dłoni. Przytulić mnie może facet, byle nie za często i nie przed albo w trakcie snu. Rodzice i przyjaciółka w wyjątkowych sytuacjach. A reszta świata lepiej, żeby mnie w ogóle nie dotykała, bo się brzydzę, szczególnie dzieci. Zwierzęta mogę przytulać cały czas, bo jak ktoś wyżej powiedział są miękkie i nie dyskutują:) Odpowiedz Link Zgłoś