magi2 27.07.04, 19:34 Właśnie znalazłam przez przypadek u męża w szafce meskie stringi. Nie kupowaliśmy ich razem. Co oty sadzicie. Jak zareagować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cebulka_dymka Re: meskie stringi 27.07.04, 19:38 Poczekaj.Moze chcial Ci zrobic niespodzianke,ubrac sie w nie i wyskoczyc przed Toba,zachecajac do igraszek.W koncu kobiety rowniez kupuja bielizne na specjalne okazje,szokujac pozniej swoich mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
magi2 Re: meskie stringi 27.07.04, 19:46 To chyba powazniejszy problem.Zawsze przez cały dotychczasowy czas naszego małzenstwa takie zakupy robiliśmy wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: meskie stringi 27.07.04, 19:50 niewątpliwie stringi to bardzo powazny problem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: meskie stringi IP: *.abnxx9.adsl.tele.dk 28.07.04, 15:21 Dostal je ode mnie. Nie wyrzucaj ich on jest w nich taki slodki, paluszki lizac ( i nie tylko paluszki, ale tez nie tylko lizac) Boski chlopak a propos duzo o tobie mowimy - szczegolnie on zachwyca sie twoja inteligencja. pilnuj tylko zeby czesciej golil krocze - ostatnio caly jezyk sobie podraznilem Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: meskie stringi IP: 217.153.168.* 27.07.04, 19:53 moze nie chce, zeby majtki nieestetycznie wrzynaly mu sie w tylek, jak bedzie zakladal te opiete skorzane spodenki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam ale się obśmiałam :) 27.07.04, 20:00 Taaaak stringi, a zwłaszcza męskie to baaaaardzo poważny problem. I co boisz się, że jak Go o nie zapytasz to może Cię nimi udusić :))) Może macie przystojnego sąsiada...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: ale się obśmiałam :) IP: 217.153.168.* 27.07.04, 20:01 Ale wiesz, jak facet ma mocno owlosione posladki, to te stringi naprawde sa powaznym problemem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaaa bez przesady 27.07.04, 23:48 to już facet nawet sobie majtek bez porozumienia z partnerką nie może kupić.może rzeczywiście to miała byc niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
agnied Re: meskie stringi 28.07.04, 07:10 Wyluzuj te stringi :-) to pewnie prezent od koleżanek z pracy...:-). Nie było ostatnio takiej okazji...? Sama kupowałam raz w ramach prezentu - dowcipu dla kolegi. Mąż się pewnie wstydzi powiedzieć, żebyś czegoś nie pomyślała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOKA Re: meskie stringi IP: *.devs.futuro.pl 28.07.04, 09:57 nie widze nic zdroznego w tym ze maz kupil stringi, moze chcial sprobowac jak sie chodzi w tego typu bieliznie, ale wstydzil sie powiedziec ci o tym , moj maz tez nosi stringi i mnie to nie przeszkadza, sa sexi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: meskie stringi 28.07.04, 10:01 Ludzie...innych problemow nie macie ? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
souri Może to niespodziewanka dla Ciebie :-)) 28.07.04, 15:21 magi2 napisała: > Właśnie znalazłam przez przypadek u męża w szafce meskie stringi. Nie > kupowaliśmy ich razem. Co oty sadzicie. Jak zareagować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi2 Re: meskie stringi IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.07.04, 17:35 On ma babe i te stringi to dla niej.mnie to juz dyma.zafundował sobie romans w pracy i ma teraz problem bo wszyscy o nich wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś