gree.nka 08.06.13, 17:57 Czy wasze mamy negują wszystko co robicie? Moja mama chyba wszystkie moje pomysły neguje :/ całe szczęście, że nie zawsze jej słucham - jednak niestety dużo zdrowia to kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: negacja 08.06.13, 18:22 ja i matka to 2 rózne charaktery jak ma fazę to neguje......a ja się tym zupełnie nie przejmuję.....szkoda nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
magadanskaya Re: negacja 08.06.13, 18:23 To po co się z nią dzielisz tymi pomysłami? wszak duża z Ciebie już dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: negacja 08.06.13, 18:27 ale nie zawsze robię co mi mówi :), robię tylko to co ma jakieś uzasadnienie mimo wszystko to jest deprymujące :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga827 Re: negacja 09.06.13, 00:05 Żebyś wiedziała, co się u mnie w domu działo (mieszkam z mamą) jak powiedziałam swojej mamie, ni stąd ni z owąd ze wybieram się do nowopoznanego faceta przez net i to na dodatek dość, dość daleko i będę u niego nocować. Faceta znałam już parę miesięcy, ale mama o tym nie wiedziała, więc się dowiedziała w ostatnim prawie momencie, właśnie dlatego, że zawsze się z nią nie zgadzam Generalnie wszystko niemal robię w tajemnicy przed nią, bo inaczej byśmy się ciągle kłóciły. ... "Moje życie - powiedziała Maga. - Nie umiałabym mówić o nim nawet po pijanemu." Julio Cortazar "Gra w klasy" Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: negacja 09.06.13, 00:09 no to tak jak u mnie :) ja o facecie bym nie wspomniał , właściwie w ogóle o nich nie wspominam Odpowiedz Link Zgłoś