08.06.13, 17:57
Czy wasze mamy negują wszystko co robicie?
Moja mama chyba wszystkie moje pomysły neguje :/
całe szczęście, że nie zawsze jej słucham - jednak niestety dużo zdrowia to kosztuje.
Obserwuj wątek
    • mila2712 Re: negacja 08.06.13, 18:22
      ja i matka to 2 rózne charaktery
      jak ma fazę to neguje......a ja się tym zupełnie nie przejmuję.....szkoda nerwów
    • magadanskaya Re: negacja 08.06.13, 18:23
      To po co się z nią dzielisz tymi pomysłami? wszak duża z Ciebie już dziewczynka?
      • gree.nka Re: negacja 08.06.13, 18:26
        no czasami coś mi się tam wymsknie :)
        • gree.nka Re: negacja 08.06.13, 18:27
          ale nie zawsze robię co mi mówi :), robię tylko to co ma jakieś uzasadnienie
          mimo wszystko to jest deprymujące :)
          • maga827 Re: negacja 09.06.13, 00:05
            Żebyś wiedziała, co się u mnie w domu działo (mieszkam z mamą) jak powiedziałam swojej mamie, ni stąd ni z owąd ze wybieram się do nowopoznanego faceta przez net i to na dodatek dość, dość daleko i będę u niego nocować. Faceta znałam już parę miesięcy, ale mama o tym nie wiedziała, więc się dowiedziała w ostatnim prawie momencie, właśnie dlatego, że zawsze się z nią nie zgadzam Generalnie wszystko niemal robię w tajemnicy przed nią, bo inaczej byśmy się ciągle kłóciły.

...
            "Moje życie - powiedziała Maga. - Nie umiałabym mówić o nim nawet po pijanemu."
            Julio Cortazar "Gra w klasy"
            • gree.nka Re: negacja 09.06.13, 00:09
              no to tak jak u mnie :)
              ja o facecie bym nie wspomniał , właściwie w ogóle o nich nie wspominam
    • qw994 Re: negacja 09.06.13, 01:41
      Nie. Zresztą nie pozwoliłabym na to.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka