gensek 29.07.04, 19:21 29 lat,kawaler,2,0m,105kg,średnie,Seicento"99,brak trzech zębów,bez nałogów Która mnie chce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bluue Re: Oddam się w dobre ręce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 19:37 Prać, prasowac i gotowac umiesz? Jesli tak biere Cie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluue Re: Pewnie że umiem wode ugotować ntxt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 19:57 No cóż-nie sprostasz moim wymaganiom! Odpowiedz Link Zgłoś
gensek A jak mam sprostać jak nie wiem jakie one są? 29.07.04, 20:16 Typowa kobieta,biedny facet jak zwykle musi się wszystkiego domyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluue Re: A jak mam sprostać jak nie wiem jakie one są? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 20:28 No cóż Kochany-wymagania juz były i to te z zakresu podstawowego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oddam się w dobre ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:34 których żębów, to dość istotne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia o ktore zeby chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:54 bo jak te z przodu, to Twoje szanse maleją ;-) Umiesz gra c w brydża? Znasz się na polityce, giełdzie itp.? Potrafisz naprawić pralke, kran, rower i bransoletkę? Umiesz zrobić takie drinki jak: margeritta, cuba-libre, gin z tonikiem? Upieczesz mieso na grilu? Przyłozysz chamowi na ulicy, gdy będzie napastował Twoja kobietę? Wiesz kiedy kwitna konwalie, a kiedy fiołki? Odróznisz słowika od skowronka? Umiesz wypełnic PITA - zeznanie podatkowe roczne? Potrafisz gmerac przy komputerze, programowac video itp? Chetnie obierasz ziemniaki? Umiesz dobrac krawat, skarpetki d garnituru i koszuli? Poprawnie sie wysławiasz (poszedłem wyszedłem wziąłem włączać itp.)? na razie tyle...może cos mi jeszcze się przypomni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: o ktore zeby chodzi? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 22:23 Eh, dziewczyno! Czy to jest najważniejsze? Czego ty wymagasz od faceta? Te rzeczy to prawdziwa kobieta sama umie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
gensek No więc tak dziubku 29.07.04, 22:30 Trzy szóstki padły na placu boju W brydża grac nie umiem Giełda to pikuś,gram na foreksie jak wiesz co to jest Grila nie trawie Przez polityke to mam same problemy i się ciągle denerwuje Chate to sobie sam prawie wyremontowałem(ukłony w strone mojego brata,który mi pomógł) Drinki to ja pije a nie robie Na ulicy to mi wszyscy złażą z drogi Konwalie to rosną u mnie za płotem(ciekawa sprawa bo to jedyne miejsce w okolicy i leżą tam ruskie zabite w 1945 jak front szedł)a fiołki to nie wiem jak wyglądają Skowronków u nas ci dostatek ale słowików? zdecydowanie nie PIT to żaden problem-całej rodzinie wypełniam Kompa sobie sam złożyłem,telewizora nie uznaje,pudło ogłupia Nienawidze wszelakich prac związanych z gotowaniem Niestety garnituru nie posiadam Z wysławianiem nie mam problemu a to dzięki polonistce-kosie i dzięki jej za to Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia na początek .... 3+ :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:48 zwłaszcza za remonty, pity, komp i giełde grzej u Ciebie ze sprawami prozaicznymi , czyli z ...kuchnią (ale tego się nauczysz wczesniej, czy później) masz też pewne braki dotyczace ...piekna tego świata fiołek to maleńki kwiatek, bardzo ładnie pachnie i kwitnie wczesną wiosna, a wygląda tak www.wigry.win.pl/kwartalnik/nr9_foto12.jpg lub tak www.teams.karpaty.edu.pl/karpatka/rosl/fioj.jpg a słowik ptaszyna nocna, majowa - spiewa tak cudnie, że kolana miekną i wygląda tak: www.geocities.com/ptokfin/ptok/radio/slowik.jpg w sumie całkiem nieźle :-)))) Nie trać nadziei Nebawem dopłyniesz do jakiegoś przytulnego ...portu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gensek Że co!!! +3!!Potrafisz dołować jak moja polonistka 29.07.04, 22:57 kosa "Proszę Panią zrobiłem tylko jeden błąd i trzy!!!" "Krzysiu-jak by to wyglądało jak byś dostał cztery!!!" No i koniec dyskusji był,ale trzeba jej przyznać,że na koniec technikum dała cztery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia bo sie sam wygadałeś :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:01 że wdzięczny jestes polonistce, mimo że ...kosa a ja po prostu wierzę, że ..stac Ciena więcej i dlatego podnoszę poprzeczkę ... w końcu to przeciez wymagające samice człekokształtnych popchneły samców na droge ..ewolucji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gensek Za stary jestem na podnoszenie poprzeczek 29.07.04, 23:13 Dziewczyno nie wiem ile masz lat,ale ciesz sie zyciem Bo mlodosc ci minie nim sie ogladniesz I pamietaj aby zawsze miec jakis cel w zyciu bo bez tego ta szara codziennosc moze ci sie dac w kosc Soory ale Alt mi cos nawala Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Za stary jestem na podnoszenie poprzeczek 29.07.04, 23:17 Wydajesz mi sie byc bardzo fajnym facetem ;). Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Dzieki,ide spac dziewczyno milej nocy!!! 29.07.04, 23:24 szkoda ..... Spij dobrze ;) Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didusia Re: Oddam się w dobre ręce IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:21 No muszę przyznać, że Małgosia kawał dobrej roboty odwaliła. Teraz może o jakiś lekki opisik wyglądu zewnętrznego zapytamy??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didusia Re: Alez prosze bardzo,daj e-mail to ci zdjecie w IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:27 a co mi tam....zaraz dostaniesz na mailika gazetowego;) Odpowiedz Link Zgłoś
gensek Didusia a do Krakowa to ja mam bardzo blisko tak 29.07.04, 23:28 ze wiesz no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didusia Re: Didusia a do Krakowa to ja mam bardzo blisko IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:30 cwaniaczek :P Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Didusia a do Krakowa to ja mam bardzo blisko 29.07.04, 23:32 Gensek, napisz nam jeszcze jakie kobiety lubisz? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didusia Re: Ostro pracuje nad tym zdjeciem IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:40 heheh domyśliłam się, że coś tam z nim kombinujesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Ostro pracuje nad tym zdjeciem 29.07.04, 23:42 Male przerobki ? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Beatko zdjecie idzie ciekawe czy zgadniesz 29.07.04, 23:51 Zniecierpliwiona czekam ;). Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didusia Re: Ostro pracuje nad tym zdjeciem IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:51 co tu dużo mówić....najwyraźniej nawet większe :P ale to wszystko ma na celu rozbudzenie naszej babskiej ciekawości zapewne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didusia Re: Ostro pracuje nad tym zdjeciem IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:57 hmmm ja najwyraźniej nie dostanę? nio dopse to idę z psiakiem na spacerek, potem sobie sprawdzę mailika:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Ostro pracuje nad tym zdjeciem 29.07.04, 23:58 Do mnie tez jeszcze nie doszlo :(. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: jeszcze nic ntxt 30.07.04, 00:12 Ale jak przyjdzie to dam znac. (Mam odwzajemnic sie tym samym ?) Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Tylko bez sciemy ntxt 30.07.04, 00:15 Ja nie sciemniam. Ale najpierw poczekan na Twoje ;) Beata Odpowiedz Link Zgłoś
gensek A deserpoziomkowy to jeszcze jest czy poszedl 30.07.04, 00:15 wysikac psa? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A deserpoziomkowy to jeszcze jest czy poszedl 30.07.04, 00:16 chyba jednak poszla z pieskiem. Gensek masz GG? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Niestety nie mam ale mozez mi powiedziec 30.07.04, 00:21 Wejdz na www.gadugadu.pl i tam kliknij na napis INSTALUJ (badz) / POBIERZ NAJNOWSZA WERSJE. W razie problemow, moge Ci to przeslac emeilem. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didusia Re: Niestety nie mam ale mozez mi powiedziec IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.04, 00:24 nio jestem i co zastałam w skrzynce? stado maturzystów heh, Beatko, czy Ty też to samo dostałaś? nie mam bladego pojęcia, który to Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
gensek Didusia mozesz laskawie to wyslac Beacie?bo ja mam 30.07.04, 00:28 slabiutkie lacze Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Didusia mozesz laskawie to wyslac Beacie?bo j 30.07.04, 00:29 gensek napisał: > slabiutkie lacze Poprosze ;) Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 A zeby i Wam sie nie nudzilo..... 30.07.04, 00:31 Przychodzi facet do lekarza i mówi: -Panie doktorze mam problem. Gram na skrzypcach. Jak tylko zaczynam grać to wszystkim którzy to słyszą staje. No mówi lekarz to faktycznie problem. Ale nie jestem w stanie stwierdzić co panu dolega dopóki nie sprawdzę. Facet zaczyna grać a lekarzowi staje. -Nie wiem w czym tkwi problem mówi lekarz. Ale sympozjum wybitnych lekarzy mogło by odgadnąć w czym tkwi pański problem. Dzień później zbiera się sympozjum i facet zaczyna grać. Wszystkim zebranym staje. Po kilkugodzinnej naradzie lekarze ustalili podłoże problemu i poprosili do siebie faceta. -Otóż staje wszystkim gdy pan gra dlatego że gra pan jak cipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didusia Re: A zdjecia jak nie bylo , tak nie ma.... IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.04, 00:32 pooooszło...mam nadzieję, że z outlooka będziesz odbierać, bo Ci lepiej będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didusia Re: No i mam gg zain i co dalej? IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.04, 00:37 spoko Beatko, tyle czekania i miałabyś nie obejrzeć;) no jak to co? dawaj numer i możemy rozmawiać w sposób o wiele prostszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: dziekuje 30.07.04, 00:36 Juz mi sie laduje zdjecie :). Jaki masz numer na GG ? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: dziekuje 30.07.04, 00:40 No i nic z tego . U mnie tylko word odbiera. Ten wredny windows XP jest daremny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didusia Re: dziekuje IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.04, 00:45 chodź na to GG, nie marudź;) Odpowiedz Link Zgłoś