Dodaj do ulubionych

Oddam się w dobre ręce

29.07.04, 19:21
29 lat,kawaler,2,0m,105kg,średnie,Seicento"99,brak trzech zębów,bez nałogów
Która mnie chce?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bluue Re: Oddam się w dobre ręce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 19:37
      Prać, prasowac i gotowac umiesz? Jesli tak biere Cie!!
      • gensek Pewnie że umiem wode ugotować ntxt 29.07.04, 19:40
        • Gość: Bluue Re: Pewnie że umiem wode ugotować ntxt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 19:57
          No cóż-nie sprostasz moim wymaganiom!
          • gensek A jak mam sprostać jak nie wiem jakie one są? 29.07.04, 20:16
            Typowa kobieta,biedny facet jak zwykle musi się wszystkiego domyślać.
            • Gość: Bluue Re: A jak mam sprostać jak nie wiem jakie one są? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.04, 20:28
              No cóż Kochany-wymagania juz były i to te z zakresu podstawowego:-)
    • Gość: ja Re: Oddam się w dobre ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:33
    • Gość: ja Re: Oddam się w dobre ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:34
      których żębów, to dość istotne?
    • Gość: Małgosia o ktore zeby chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:54
      bo jak te z przodu, to Twoje szanse maleją ;-)
      Umiesz gra c w brydża?
      Znasz się na polityce, giełdzie itp.?
      Potrafisz naprawić pralke, kran, rower i bransoletkę?
      Umiesz zrobić takie drinki jak: margeritta, cuba-libre, gin z tonikiem?
      Upieczesz mieso na grilu?
      Przyłozysz chamowi na ulicy, gdy będzie napastował Twoja kobietę?
      Wiesz kiedy kwitna konwalie, a kiedy fiołki?
      Odróznisz słowika od skowronka?
      Umiesz wypełnic PITA - zeznanie podatkowe roczne?
      Potrafisz gmerac przy komputerze, programowac video itp?
      Chetnie obierasz ziemniaki?
      Umiesz dobrac krawat, skarpetki d garnituru i koszuli?
      Poprawnie sie wysławiasz (poszedłem wyszedłem wziąłem włączać itp.)?
      na razie tyle...może cos mi jeszcze się przypomni?
      • Gość: gość Re: o ktore zeby chodzi? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 22:23
        Eh, dziewczyno! Czy to jest najważniejsze? Czego ty wymagasz od faceta? Te
        rzeczy to prawdziwa kobieta sama umie zrobić.
      • gensek No więc tak dziubku 29.07.04, 22:30
        Trzy szóstki padły na placu boju
        W brydża grac nie umiem
        Giełda to pikuś,gram na foreksie jak wiesz co to jest
        Grila nie trawie
        Przez polityke to mam same problemy i się ciągle denerwuje
        Chate to sobie sam prawie wyremontowałem(ukłony w strone mojego brata,który mi
        pomógł)
        Drinki to ja pije a nie robie
        Na ulicy to mi wszyscy złażą z drogi
        Konwalie to rosną u mnie za płotem(ciekawa sprawa bo to jedyne miejsce w
        okolicy i leżą tam ruskie zabite w 1945 jak front szedł)a fiołki to nie wiem
        jak wyglądają
        Skowronków u nas ci dostatek ale słowików? zdecydowanie nie
        PIT to żaden problem-całej rodzinie wypełniam
        Kompa sobie sam złożyłem,telewizora nie uznaje,pudło ogłupia
        Nienawidze wszelakich prac związanych z gotowaniem
        Niestety garnituru nie posiadam
        Z wysławianiem nie mam problemu a to dzięki polonistce-kosie i dzięki jej za to
        Coś jeszcze?
        • Gość: Małgosia na początek .... 3+ :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:48
          zwłaszcza za remonty, pity, komp i giełde
          grzej u Ciebie ze sprawami prozaicznymi , czyli z ...kuchnią (ale tego się
          nauczysz wczesniej, czy później)
          masz też pewne braki dotyczace ...piekna tego świata
          fiołek to maleńki kwiatek, bardzo ładnie pachnie i kwitnie wczesną wiosna, a
          wygląda tak www.wigry.win.pl/kwartalnik/nr9_foto12.jpg lub tak
          www.teams.karpaty.edu.pl/karpatka/rosl/fioj.jpg
          a słowik ptaszyna nocna, majowa - spiewa tak cudnie, że kolana miekną i wygląda
          tak: www.geocities.com/ptokfin/ptok/radio/slowik.jpg
          w sumie całkiem nieźle :-))))
          Nie trać nadziei
          Nebawem dopłyniesz do jakiegoś przytulnego ...portu ;-)
          • gensek Że co!!! +3!!Potrafisz dołować jak moja polonistka 29.07.04, 22:57
            kosa
            "Proszę Panią zrobiłem tylko jeden błąd i trzy!!!"
            "Krzysiu-jak by to wyglądało jak byś dostał cztery!!!"
            No i koniec dyskusji był,ale trzeba jej przyznać,że na koniec technikum dała
            cztery!
            • Gość: Małgosia bo sie sam wygadałeś :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:01
              że wdzięczny jestes polonistce, mimo że ...kosa
              a ja po prostu wierzę, że ..stac Ciena więcej i dlatego podnoszę poprzeczkę
              ...
              w końcu to przeciez wymagające samice człekokształtnych popchneły samców na
              droge ..ewolucji ;-)
              • gensek Za stary jestem na podnoszenie poprzeczek 29.07.04, 23:13
                Dziewczyno nie wiem ile masz lat,ale ciesz sie zyciem
                Bo mlodosc ci minie nim sie ogladniesz
                I pamietaj aby zawsze miec jakis cel w zyciu bo bez tego ta szara codziennosc
                moze ci sie dac w kosc
                Soory ale Alt mi cos nawala
                • beatach1 Re: Za stary jestem na podnoszenie poprzeczek 29.07.04, 23:17
                  Wydajesz mi sie byc bardzo fajnym facetem ;).

Pozdrawiam
                  Beata
                  • gensek Dzieki,ide spac dziewczyno milej nocy!!! 29.07.04, 23:22
                    • beatach1 Re: Dzieki,ide spac dziewczyno milej nocy!!! 29.07.04, 23:24
                      szkoda .....

Spij dobrze ;)

Beata
    • Gość: didusia Re: Oddam się w dobre ręce IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:21
      No muszę przyznać, że Małgosia kawał dobrej roboty odwaliła. Teraz może o jakiś
      lekki opisik wyglądu zewnętrznego zapytamy??:)
      • gensek Alez prosze bardzo,daj e-mail to ci zdjecie wysle 29.07.04, 23:24
        • Gość: didusia Re: Alez prosze bardzo,daj e-mail to ci zdjecie w IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:27
          a co mi tam....zaraz dostaniesz na mailika gazetowego;)
      • gensek Didusia a do Krakowa to ja mam bardzo blisko tak 29.07.04, 23:28
        ze wiesz no...
        • Gość: didusia Re: Didusia a do Krakowa to ja mam bardzo blisko IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:30
          cwaniaczek :P
          • beatach1 Re: Didusia a do Krakowa to ja mam bardzo blisko 29.07.04, 23:32
            Gensek, napisz nam jeszcze jakie kobiety lubisz?

Beata
            • gensek Ostro pracuje nad tym zdjeciem 29.07.04, 23:36
              prosze o cierpliwosc
              • Gość: didusia Re: Ostro pracuje nad tym zdjeciem IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:40
                heheh domyśliłam się, że coś tam z nim kombinujesz;)
                • beatach1 Re: Ostro pracuje nad tym zdjeciem 29.07.04, 23:42
                  Male przerobki ?

Beata
                  • gensek Beatko zdjecie idzie ciekawe czy zgadniesz 29.07.04, 23:50
                    ktory to ja
                    • beatach1 Re: Beatko zdjecie idzie ciekawe czy zgadniesz 29.07.04, 23:51
                      Zniecierpliwiona czekam ;).

Beata
              • Gość: didusia Re: Ostro pracuje nad tym zdjeciem IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:51
                co tu dużo mówić....najwyraźniej nawet większe :P
                ale to wszystko ma na celu rozbudzenie naszej babskiej ciekawości zapewne;)
                • Gość: didusia Re: Ostro pracuje nad tym zdjeciem IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.04, 23:57
                  hmmm ja najwyraźniej nie dostanę? nio dopse to idę z psiakiem na spacerek,
                  potem sobie sprawdzę mailika:)
                  • beatach1 Re: Ostro pracuje nad tym zdjeciem 29.07.04, 23:58
                    Do mnie tez jeszcze nie doszlo :(.

Beata
                    • gensek A cos cie takie nerwowe co? 30.07.04, 00:03
                      • gensek No i co Beato? ntxt 30.07.04, 00:07
                        • beatach1 Re: jeszcze nic ntxt 30.07.04, 00:11

• beatach1 Re: jeszcze nic ntxt 30.07.04, 00:12
                            Ale jak przyjdzie to dam znac.
                            (Mam odwzajemnic sie tym samym ?)

Beata
                            • gensek Tylko bez sciemy ntxt 30.07.04, 00:13
                              • beatach1 Re: Tylko bez sciemy ntxt 30.07.04, 00:15
                                Ja nie sciemniam. Ale najpierw poczekan na Twoje ;)

Beata
                            • gensek A deserpoziomkowy to jeszcze jest czy poszedl 30.07.04, 00:15
                              wysikac psa?
                              • beatach1 Re: A deserpoziomkowy to jeszcze jest czy poszedl 30.07.04, 00:16
                                chyba jednak poszla z pieskiem.

Gensek masz GG?

Beata
                                • gensek Niestety nie mam ale mozez mi powiedziec 30.07.04, 00:18
                                  jak to zalozyc?
                                  • beatach1 Re: Niestety nie mam ale mozez mi powiedziec 30.07.04, 00:21
                                    Wejdz na www.gadugadu.pl i tam kliknij na napis INSTALUJ (badz) / POBIERZ
                                    NAJNOWSZA WERSJE.
                                    W razie problemow, moge Ci to przeslac emeilem.

Beata
                                    • Gość: didusia Re: Niestety nie mam ale mozez mi powiedziec IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.04, 00:24
                                      nio jestem i co zastałam w skrzynce? stado maturzystów heh, Beatko, czy Ty też
                                      to samo dostałaś? nie mam bladego pojęcia, który to Ty...
                                      • gensek Didusia mozesz laskawie to wyslac Beacie?bo ja mam 30.07.04, 00:28
                                        slabiutkie lacze
                                        • beatach1 Re: Didusia mozesz laskawie to wyslac Beacie?bo j 30.07.04, 00:29
                                          gensek napisał:

> slabiutkie lacze

Poprosze ;)
                                          Beata
                                    • gensek A fotka doszla? 30.07.04, 00:25
                                      • beatach1 A zdjecia jak nie bylo , tak nie ma.... 30.07.04, 00:28
                                        • beatach1 A zeby i Wam sie nie nudzilo..... 30.07.04, 00:31
                                          Przychodzi facet do lekarza i mówi:
                                          -Panie doktorze mam problem. Gram na skrzypcach. Jak tylko zaczynam grać to
                                          wszystkim którzy to słyszą staje.
                                          No mówi lekarz to faktycznie problem. Ale nie jestem w stanie stwierdzić
                                          co panu dolega dopóki nie sprawdzę. Facet zaczyna grać a lekarzowi staje.
                                          -Nie wiem w czym tkwi problem mówi lekarz. Ale sympozjum wybitnych lekarzy
                                          mogło by odgadnąć w czym tkwi pański problem.
                                          Dzień później zbiera się sympozjum i facet zaczyna grać. Wszystkim zebranym
                                          staje. Po kilkugodzinnej naradzie lekarze ustalili podłoże problemu i poprosili
                                          do siebie faceta.
                                          -Otóż staje wszystkim gdy pan gra dlatego że gra pan jak cipa.

• Gość: didusia Re: A zdjecia jak nie bylo , tak nie ma.... IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.04, 00:32
                                          pooooszło...mam nadzieję, że z outlooka będziesz odbierać, bo Ci lepiej będzie
                                          • gensek No i mam gg zain i co dalej? 30.07.04, 00:34
                                            • Gość: didusia Re: No i mam gg zain i co dalej? IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.04, 00:37
                                              spoko Beatko, tyle czekania i miałabyś nie obejrzeć;)

no jak to co? dawaj numer i możemy rozmawiać w sposób o wiele prostszy:)
                                          • beatach1 dziekuje 30.07.04, 00:34
                                            • beatach1 Re: dziekuje 30.07.04, 00:36
                                              Juz mi sie laduje zdjecie :).

Jaki masz numer na GG ?

Beata
                                              • gensek chyba5615019 30.07.04, 00:39
                                              • beatach1 Re: dziekuje 30.07.04, 00:40
                                                No i nic z tego . U mnie tylko word odbiera. Ten wredny windows XP jest
                                                daremny...

• Gość: didusia Re: dziekuje IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.04, 00:45
                                                  chodź na to GG, nie marudź;)
                                                • beatach1 DOBRANOC 30.07.04, 00:45
                                                  • gensek Moment 30.07.04, 00:52
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka