19.07.13, 12:43
A w sumie przedwczoraj, w ramach utrzymania jako takich stosunków z byłym, wybraliśmy się do McDonalda, on uwielbia lody z McDonalda. Ja tam nie jadam, a jak już to na szybko i nie czerpię z tego przyjemności. Pytam, daleko jeszcze, jak zobaczysz dużą, żółtą literę M to znaczy, że jesteśmy. Nie mogę uwierzyć, że tak długo, byłam taką okropną idiotką. Jak dobrze, że to paskudztwo skończyłam.
Obserwuj wątek
    • samuela_vimes Re: Wczoraj 19.07.13, 12:48
      ale o co chodzi?
    • dreemcatcher Re: Wczoraj 19.07.13, 12:51
      a gdzie byli wtedy twoi rodzice
      • krope Re: Wczoraj 19.07.13, 12:54
        No tak, najlepiej się naśmiewać.
        • krope Re: Wczoraj 19.07.13, 12:56
          To może ujmę to inaczej. Co zrobić w sytuacji, kiedy nagle zerwałaś z żałosnym dupkiem?
          • tymon99 Re: Wczoraj 19.07.13, 12:58
            krope napisała:

> Co zrobić w sytuacji, kiedy nagle zerwałaś z żałosnym dupkiem?

nagle??
            • krope Re: Wczoraj 19.07.13, 13:01
              Nagle, bo zderzenie mojej świadomości i jasnego obrazu jego nieadekwatności, było nagłe.
              • tymon99 Re: Wczoraj 19.07.13, 13:10
                zapamiętaj tę chwilę dobrze, zanim wzorzec się powtórzy.
          • raohszana Re: Wczoraj 19.07.13, 12:58
            Cieszyć się?
          • dreemcatcher Re: Wczoraj 19.07.13, 13:27
            spekulujemy ? był żałosny bo jadł to jedzenie? o co tu chodzi , miała byc przenośnia a nikt nie wychwycił. Tu prości ludzie piszą , jasno trzeba.
            Skoro był żałosny t o nad czym płakać..
    • raohszana Re: Wczoraj 19.07.13, 12:58
      No i?
      • krope Re: Wczoraj 19.07.13, 13:04
        Ludzie, ja myślałam, że z tym facetem będę mieć tuzin wnuków i będziemy parą pogodnych staruszków. Napiszcie, że to normalne i że też się zdarza.
        • tymon99 Re: Wczoraj 19.07.13, 13:11
          zdarza się, ciągle tym samym.
          • krope Re: Wczoraj 19.07.13, 13:15
            Tyle, że nie wiesz ile ja w ten związek zainwestowałam, choć do tej pory byłam samodzielną niezależną i atrakcyjną kobietą. Chciałabym skończyć ten wątek.
            • raohszana Re: Wczoraj 19.07.13, 13:18
              To nam opowiedz. Skoro już przyszłaś, prawda, to coś poopowiadaj, doradzimy, ululamy. Albo i nie.
        • raohszana Re: Wczoraj 19.07.13, 13:12
          To normalne i się zdarza. Ludzie się schodzą i rozchodzą, taki lajf.
    • ipsetta Re: Wczoraj 19.07.13, 13:21
      gratuluję!!! :-)

• tonik777 Re: Wczoraj 19.07.13, 13:23
      Myślę, że gdybyś w tej części:

Pytam, daleko jeszcze, jak zobaczysz dużą, żółtą literę M to znaczy, że jesteśmy. Nie mogę uwierzyć, że tak długo, byłam taką okropną idiotką. Jak dobrze, że to paskudztwo skończyłam

powpisywała prawidłowo znaki interpunkcyjne inni zrozumieliby o co Ci chodzi. A tak w sumie nie wiadomo. Pytasz i sama sobie odpowiadasz czy on odpowiada (taki jak rozumiem żart). "Tak długo" dotyczy czego? Drogi do McDonalda czy związku z tym panem czy może bycia idiotką? A paskudztwo jedzenia czy tego pana?
    • tymon99 Re: Wczoraj 19.07.13, 13:28
      krope napisała:

> w ramach utrzymania jako takich stosunków z byłym

jeśli nie macie wspólnych dzieci, to po jaki ch...??
    • jeriomina Re: Wczoraj 19.07.13, 14:13
      > ak długo, byłam taką okropną idiotką. Jak dobrze, że to paskudztwo skończyłam.

To lody były niedobre?
    • chinski_czosnek Re: Wczoraj 19.07.13, 14:33
      Odpuść sobie to poprawne utrzymywanie jako takich stosunków z byłym skoro zle ci to robi na
      psychikę. I jeszcze dla jego przyjemności zmuszanie się do siedzenia w mcdonaldzie :/
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Wczoraj 19.07.13, 14:43
      - Are we there yet? - Tak to tylko dzieci pytają.

Jeeez, nic dziwnego że facet cię rzucił jak musisz się dopytywać o takie bzdury jak ile jeszcze do maka.
    • loginoftheyear o co ci chodzi?/nt 19.07.13, 14:50
    • jan.walczak Re: Wczoraj 19.07.13, 15:03
      krope napisała:

> Nie mogę uwierzyć, że t
      > ak długo, byłam taką okropną idiotką.

był taki okropny, że aż się z nim dalej spotykasz, otóż jesteś idiotką nadal... nigdy nie zrozumiem zjawiska spotykania się z byłymi
      • grazkavita Re: Wczoraj 20.07.13, 07:25
        Zainwestowałaś w związek, aby był dla ...Ciebie, a nie myślałaś , że Chciałaś żeby stał się mężczyzną i teraz sprawdzasz co Ci wyszło...To się zdarza, że ludzie są razem bardzo długo i doczekują sie wnuków i ciągle odkrywają siebie nawzajem i im się nie nudzi, a ich miłość jest coraz dojrzalsza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka