Dodaj do ulubionych

Ostatni felieton K. Dunin

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 10:10
Osobiście czuję się dotknięta ostatnim felietonem Dunin. Dlaczego każe mi się
pani przeglądać w lustrze i szukać u siebie skłonności pedofilskich? Dlaczego
przerzuca Pani odpowiedzialność z twórców tzw. kultury pedofilskiej (chociaż
obawiam się, że taka nie istnieje, a ukuty termin jest efektem niezdrowego
zainteresowania sezonowym tematem u samej autorki) na jej odbiorców. Śmiem
twierdzić, że gdyby nie było podaży (ktoś przecież tworzy programy typu "Od
przedszkola do Opola" i nie powstają one bynajmniej na prośby telewidzów), to
nie byłoby i popytu. I, co ważniejsze: gdyby dziennikarze nie podawali
informacji o pedofilach lub osobach podejrzanych o czyny pedofilskie w sposób
taki, jaki to robią, czytelnicy nie rzucaliby się na nie, o czym z
obrzydzeniem wręcz pisze Pani Dunin.

Suma sumarum, postawienie problemu na głowie nic nie wnosi oprócz rozmywania
odpowiedzialności.

I jeszcze coś: kultura, którą Pani nazywa pedofilską w istocie z pedofilią i
jej promowaniem nie ma nic wspólnego. Pedofile nie rzucają się na
uszminkowane 10-latki pozujące na 18-tki. Nie to kręci pedofila! Najlepszym
tego dowodem jest również to, że ofiarami padają nawet niemowlęta, a te
przecież nie startują w konkursach piękności, prawda!
Obserwuj wątek
    • kobietapoprzejsciach Re: Ostatni felieton K. Dunin 02.08.04, 11:04
      Gość portalu: kiki napisał(a):

> I jeszcze coś: kultura, którą Pani nazywa pedofilską w istocie z pedofilią i
      > jej promowaniem nie ma nic wspólnego. Pedofile nie rzucają się na
      > uszminkowane 10-latki pozujące na 18-tki. Nie to kręci pedofila!

ale kręci innych "zboczeńców"
      • Gość: kiki Re: Ostatni felieton K. Dunin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 11:09
        Może i kręci innych też, ale felieton dotyczył pedofilii i promowania
        pedofilskich zachowań określonymi programami, które moim zdaniem pedofilii
        akurat nie promują.
        Wychodząc z założenia, że każdego zboczeńca co innego kręci, należałoby zamknąć
        telewizję na cztery spusty, bo np. thrillery o psychopatach będą kręcić
        psychopatów!
        • Gość: Marta Re: Ostatni felieton K. Dunin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 13:24
          Zgadzam się z Tobą kiki. Przeczytałam ten felieton dzisiaj rano i rozmawialiśmy
          z moim facetem na ten temat. Pani Dunin trochę przesadziła, no bo jak
          wytłumaczyć zainteresowanie chłopcami ze strony księży czy innych
          pseudopedagogów?
          Poza tym masz rację że pedofil nie jest zainteresowany lolitką wystylizowaną na
          18 tylko jeśli jest pedofilem to się zainteresuje własnie takim bardziej
          dziecinnym dzieckiem. Normalnego faceta może pociągać słodka 14 czy 15 jeśli
          wygląda jak 18 czy 19. Szczegołnie jeśli nie wie ile ona naprawdę ma lat.
          • Gość: Magda Re: Ostatni felieton K. Dunin IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.08.04, 17:59
            Miałam się nie wypowiadać na ten temat ale skoro zaczęłyście.
            Po co szukać wymalowanych 12-tolatek w reklamach TV SKORO Wysokie Obcasy
            propagują OD LAT takie same modelki w celu zareklamowania mody na swoich
            łamach ???
            Pozdr.
    • Gość: siedem [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: siedem homoseksualizm to wynaturzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 08:29
        dlatego dunin zawsze bedzie wspierac sobie pdobnych

5040
        • blinski Re: homoseksualizm to wynaturzenie 03.08.04, 08:48
          a co do tego ma homoseksualizm?
          • Gość: siedem dunin jest 'ten tego' w typie maczo na jeza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:04
            dlatego [o rymuje sie] wszelkie obrzydliwstwo bliskie jest jej sercu. im wiecej
            dziwolągów tym lepiej dla niej. w tym tlumie bedzie swojsko.

5040
            • blinski Re: dunin jest 'ten tego' w typie maczo na jeza 03.08.04, 10:16
              hm.. prawdę mówiąc wolę 'dziwolągi' od 'przykładnych polaków-katolików', z
              którymi da się pogadać jedynie na tematy w rodzaju 'władza żydo-masonerii nad
              światem', albo którzy naplują na ciebie jak im powiesz że nie masz nic
              przeciwko gejom. takich wieśków trzymam mocno na dystans, a coś mi się zdaje
              żeś właśnie jednym z nich.
              • Gość: siedem Re: dunin jest 'ten tego' w typie maczo na jeza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:28
                dlaczego odnosisz sie do wiesniaków a nie do meritum? jesli okaze sie ze jestem
                ze wsi to czy bede mial mniej racji zauwazajac oczywistosc? pedal obciety na
                jeza z naturalnych powodow bedzie bronil zoofili, nekrofili i innych pojebow po
                to by stac sie bardziej 'normalnym'. a to po jakiej stronie stajesz nie
                interesuje mnie. piszemy sobie o zjawiskach.

5040
                • blinski Re: dunin jest 'ten tego' w typie maczo na jeza 03.08.04, 15:01
                  'wieśniak' to określenie, które na stałe weszło do języka polskiego jako
                  określenia kogoś głupiego, zacofanego, zaniedbanego czy źle ubranego (te
                  ostanie to akurat nie tutaj), nie koniecznie człowieka ze wsi (no ale chyba nie
                  musiałem tego tłumaczyć).
                  pedał - to rzecz jasna - najpewniej będzie bronił raczej żydów, murzynów czy
                  innych mniejszości które są przez wieśniaków bezpodstawnie opluwane, bo sam
                  będąc w mniejszości świetnie rozumie ich los (a nie dlatego, żeby sam stać się
                  normalnym - bo już nim jest).
                  natomiast zoofili czy pedofili nie będzie raczej bronił, bo ubiegający się o
                  swoje 'prawa' pedofil to kolejny argument dla wieśniaka, by wrzucić go do
                  jednego wora z nieszczęsnym 'pedałem', z czego ów 'pedał' zdaje sobie sprawę.
                  dla twojej wiadomości - homoseksualiści to mniejszość seksualna i normalna
                  sprawa, a pedofilia czy nekrofila - choroby; niezależnie jakie ty byś miał na
                  ten temat zdanie.
    • canis_canis Re: Ostatni felieton K. Dunin 03.08.04, 14:26
      Po przeczytaniu owego felietonu mogę stwierdzic jedynie, że pani Dunin o
      pedofilii wie tyle co ja np. o fizyce kwantowej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka