04.08.13, 21:01
smutno mi i nic nie poradze a jak probuje powiedziec dlaczego to nijak sie nie udaje, zycie smutne jest , kochanek daleko i zapracowany a maz kochanka za bardzo zaczyna smierdziec i co? nikt mnie nie lubi, pies warczy, papuzka skrzeczy, zolw chowa glowe pod wode a dzieciarnia za oknem drze mordy, czy powinnam rowno o dziesiatej powiadomic policje czy czekac do kwadrans po? czy ktos ma moze taki problem?
Obserwuj wątek
    • rachellinda Re: smutno mi 04.08.13, 21:32
      rach.ell napisała:

czy powinnam rowno o dziesiatej powiadomic policje czy czekac do kwadrans po? czy ktos ma moze taki problem?

jak zadzwonisz o dziesiatej to przyjada i tak kwadrans po, poczekaj wiec do jedynastej.
    • maly.jasio sloohaj... 04.08.13, 23:23
      aktualnie to mam pogrzeb rodzonego brata
      ale jak za 10 dni wroce - to moze cos (Ci) wymysle.

• grazkavita Zabaw się 05.08.13, 07:55
        z dziećmi w cokolwiek, jak się dowiedzą , że są wakacje i jest z nimi mama przestana się drzeć, a Ty dowiesz się o nich o wiele więcej niż na nie jednej wywiadówce...Weź psa i żółwia na łąkę nad jeziorem, pokażą Ci swój świat...Jak jesteś zmęczona facetami to sobie odpuść sex na wakacjach, bo tak na prawdę świat się nie kręci wokół dupy, tylko całe niebo krąży w swym ogromie nad Tobą...
        • rach.ell Re: Zabaw się 05.08.13, 10:04
          ale to nie moje dzieci, to dzieci sasiadow, moje o tej porze juz dawno spia. Dzieci sasiadow zas okolo dziewiatej wychodza na dwor i dra sie jak dzikie zwierzeta, wyja nie wiadomo do czego, sasiedzi tlumacza to pogoda, ze jest goraco i caly dzien spia a wieczorem dopiero da sie wyjsc tylko ze ja o szostej rano musze wstac a cisza nocna jest od dziesiatej wieczorem.
          • ssssuper_kochanka Re: Zabaw się 06.08.13, 11:30
            rach.ell napisała:

Dz
            > ieci sasiadow zas okolo dziewiatej wychodza na dwor i dra sie jak dzikie zwierz
            > eta, wyja nie wiadomo do czego,

gdzie te dzieci sąsiadów się drą pod twoimi oknami?
            • rach.ell Re: Zabaw się 06.08.13, 18:41
              ssssuper_kochanka napisał(a):

>
              > gdzie te dzieci sąsiadów się drą pod twoimi oknami?

one biegaja wzdluz ulicy i dra sie bo jak sadze chca sprowokowac mojego psa do szczekania, juz je opie...lam, narazie jest spokoj tylko wkurza mnie ze ze wzgledu na cudze dzieci ja nie moge wypuscic psa do wlasnego ogrodu kiedy wychodze z domu dokadkolwiek i na jak dlugo badz bo te gnojki nie chca go zostawic w spokoju a jak moj pies raz cholery dostanie to przeskoczy przez ogrodzenie i je pogryzie.
        • maly.jasio spokojnie... 05.08.13, 16:07
          grazkavita napisała:
          > z dziećmi w cokolwiek, jak się dowiedzą , że są wakacje i jest z nimi mama prze
          > stana się drzeć,

ale nie wiem w co i po co, bo moje to sie nie dra, tylko chleja spokojnie pivsko przed kompem.
    • sylwik111188 Re: smutno mi 05.08.13, 16:57
      Mi też jest smutno tak dla pocieszenia.
      • rachellinda Re: smutno mi 05.08.13, 17:57
        mi tez.
        • grazkavita Re: smutno mi 06.08.13, 07:04
          Moich sąsiadów też się darły wezwałam policję o trzeciej nad ranem raz i drugi i juz sie nie drą.... Jeśli Twoje dzieci sa spokojne to nie znaczy , żeby nie potrzebują Ciebie, a Ty ich...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka