IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 11:44
Wiecie, że z powodu tych ostatnich doniesień o pedofilii, to ja już mam
skojarzenia ze wszystkim.
Jest np. taka reklama tepsy (w sam raz na czasie):
675 000 rodziców wysłało zdjęcie dziecka mailem.

Normalnie boję się pomyśleć, ilu z tych rodziców zrobiło to w dobrej wierze,
a ilu sprzedało fotki do Szwecji czy gdzieś tam indziej...
Obserwuj wątek
    • Gość: kotka Re: Histeria? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:50
      trafiłaś w sedno, ta histeria udzieliła się mojej przyjaciółce i...nie chce
      żeby jej mąż kąpał synka bo nigdy nie wiadomo. To jest ich 3 dziecko chłopczyk
      ma 2 latka i nigdy wcześniej ona się tak nie zachowywała. Co ta cholerna
      psychoza potrafi zrobić z człowiekiem, sama miałam przebłysk tego gdy będąc na
      zakupach pomyślałam sobie że mąż jest sam z dziećmi...niech to szlag trafi
      • souri Re: Histeria? 04.08.04, 12:31
        Ciekawe, że mężczyźni nie maja takich obaw. Jakoś się z góry zakłada, że
        poedfile to tylko mężczyżni...

Gość portalu: kotka napisał(a):

> trafiłaś w sedno, ta histeria udzieliła się mojej przyjaciółce i...nie chce
        > żeby jej mąż kąpał synka bo nigdy nie wiadomo. To jest ich 3 dziecko
        chłopczyk
        > ma 2 latka i nigdy wcześniej ona się tak nie zachowywała. Co ta cholerna
        > psychoza potrafi zrobić z człowiekiem, sama miałam przebłysk tego gdy będąc
        na
        > zakupach pomyślałam sobie że mąż jest sam z dziećmi...niech to szlag trafi
    • Gość: native tiger lily Re: Histeria? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:58
      oczywiscie ze histeria. temat jest teraz bardzo trendy,tak jak 2 lata temu
      terroryzm. pozdrawiam.
      • Gość: lulu Re: Histeria? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 12:19
        no, tak właśnie podejrzewałam. :-) A napiszcie jeszcze, kiedy wam się tego typu
        histeryczne skojarzenia pojawiają (oprócz podejrzeń w stosunku do tatusiów
        własnych dzieci)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka