Dodaj do ulubionych

czy dla mężczyzny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:45
kochać sie dwa razy dziennie to ponad siły??
Obserwuj wątek
    • souri Re: czy dla mężczyzny 05.08.04, 12:11
      No coś Ty !!!!

Gość portalu: ona napisał(a):

> kochać sie dwa razy dziennie to ponad siły??
    • sweetytweety Re: czy dla mężczyzny 05.08.04, 12:12
      Chyba ze ma 5 kochanek i z każdą musi 2x dziennie.
    • Gość: ktosia Re: czy dla mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:16
      ale pod rząd?
      • Gość: ona Re: czy dla mężczyzny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:24
        Nie pod rzad, ale na aktywnych wakacjach! chodzenie po gorach:)
        • miawalles Re: czy dla mężczyzny 05.08.04, 12:25
          na aktywnych wakacjach to może być problem. góry wykańczają zapał do seksu;(
          • Gość: ona Re: czy dla mężczyzny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:30
            ufff
    • kopov panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 12:37
      poprosimy nasze panie:))))))))))))))))
      • miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:01
        hmmm..., ja darowałabym sobie ten drugi raz ze względu na partnera.
        oszczędziłabym go trochę na wakacjach;))
        • kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:03
          moze na żniwa bys go oszczędziła?:)))
          • miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:07
            chłop jak dąb, na żniwach da radę. niech sobie pomacha kosą:)
            • kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:08
              żeby sobie tylko przed zniwami jej nie stępił:)
              • miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:12
                żniwa w pełni, także chyba nie stępi...
                • Gość: brunchilda Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź IP: *.adm.put.poznan.pl 05.08.04, 13:36
                  kose wszak mozna wyklepac... i znow bedzie ostra:))
                  • miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:01
                    żniwa chylą się ku końcowi, kosa poowinna dac radę:)
                • kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:40
                  zebys nie musiała do POMu po kombajn dzwonić:)
                  • miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:59
                    albo po zastępstwo;)
                    • kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:00
                      to właśnie miłem na myśli:)
                      • miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:08
                        ze względu na gabaryty czy wydajnośc świeżynki?
                        • kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:20
                          ze względu na to że w POMie nie maja kos tylko maszyny:)
                          a co ma świeżynka do gabarytów czy wydajności? mnie sie ona raczej kojarzy ze
                          świniobiciem?:)
                          • miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:36
                            to chyba się nie dogadalismy. mi chodziło o zastępstwo w sensie innego pana.
                            określenie kombajn skojarzyło mi sie z wielkim, barczystym chłopem. i dlatego
                            zapytałam, czy kombajn ze względu na wymiary czy wydajnośc "świeżego" chłopa?;))
                            • kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:39
                              oj to Ty w swoim rozumowaniu znacznie wyprzedziłaś mój tok myslowy, ja po
                              prostu myslałem, że po stepieniu kosy potrzebne bedzie zastępstwo i to
                              wszystko, no fakt kosę to mozna od sąsiada pozyczyć ale po co sie prosic?
                              stąd ten POM i kombajn:)
                              • miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:46
                                moja wina:(
                                zawsze upraszczam sobie drogę i idę na skóty, mysląc, że rozmówca bez problemów
                                nadąża.
                                a wracając do tematu, pewnie, że nie warto o kose prosić, łatwiej chetnego
                                chłopa wypozyczyć;))
                                • kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:50
                                  myślę, ze moje skróty są wieksze:) nieraz sam za soba nie nadążam:)
                                  a w POMIe można samego chłopa wypozyczyć? czy tylko z kombajnem:)? i le
                                  kosztuje?
                                  • miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 15:04
                                    ostatnio jest promocja, bo żniwa kiepskie. chłopa bez kombajmu wypozyczają, a i
                                    nawet do żniw nie trzeba go używać. coś ugotuje, posprząta, kury dokarmi
                                    1,20 zł/godz. chyba nie tak źle?
                                    • kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 15:14
                                      to w kuchni sie marnuje niech zrywa pozeczki płacą 30gr za kilogram przez
                                      godzinę da radę 5 kg? jak tak to czysty biznes:) a baby mają w POMie? moze bym
                                      poustawiał na trasie na mazury, jako automaty do lodów też by niezła kasa
                                      poleciała?
                                      • miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 16:09
                                        nieee, na mazurskich trasach wszystkie etaty obsadzone, ceny spadaja lawinowo,
                                        konkurencja duża. lepiej pójść w stronę słupska, gorąco, więc i popyt na lody
                                        roznie, a konkurencji nie ma...
                                        • kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 16:11
                                          ale wykoszę konkurencję cenami:) 1.2 za godzinę to jest dumping prawie:)))))
                                          ( a to z VAT em czy bez?)
        • Gość: Roman 35 Dwa razy dziennie to ja sobie konia wale... IP: *.um.pulawy.pl 05.08.04, 14:58
          .....a potem jeszcze dochodzi sex
    • kohinor Re: czy dla mężczyzny 05.08.04, 13:36
      Gość portalu: ona napisał(a):

> kochać sie dwa razy dziennie to ponad siły??
      zalez Z KIM

Bo jak dziewczyna jest „teges” i UMIE postepowaz z facetem, to nawet z 40-latka
      wycisnie kilka razy pod rzad :)))))))))
    • grogreg Re: czy dla mężczyzny 05.08.04, 14:42
      To zalezy od uwarynkowan indywidualnych. Dla przecietniaka nie powinno to
      stanowic wieksego problemu.
    • Gość: Jasiu. Kocham kobiety. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.08.04, 17:36
      Jak miałem 55 lat to 7 razy w ciągu nocy, a na studiach to 15 razy.
      W sexie najważniejsze jest, żeby nie narzucać swojej woli kobiecie.
      Musi do tego być gotowa i zaakceptować ciebie.
      A wtedy..., ale o tym później.
    • Gość: leff Re: czy dla mężczyzny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 22:17
      jak chciałaś na wakacjach użyć w kroku
      to trza było z chłopem na plaże gdzieś pojechać,
      a nie dawać mu wycisk w górach,
      chłop ledwo żywy po całodziennej wspinaczce , a ta jeszcze 2 razy chce ...

niewyżyty jakiś okaz :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka