Gość: ona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:45 kochać sie dwa razy dziennie to ponad siły?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
souri Re: czy dla mężczyzny 05.08.04, 12:11 No coś Ty !!!! Gość portalu: ona napisał(a): > kochać sie dwa razy dziennie to ponad siły?? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: czy dla mężczyzny 05.08.04, 12:12 Chyba ze ma 5 kochanek i z każdą musi 2x dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: czy dla mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:16 ale pod rząd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: czy dla mężczyzny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:24 Nie pod rzad, ale na aktywnych wakacjach! chodzenie po gorach:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czy dla mężczyzny 05.08.04, 12:25 na aktywnych wakacjach to może być problem. góry wykańczają zapał do seksu;( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 12:37 poprosimy nasze panie:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:01 hmmm..., ja darowałabym sobie ten drugi raz ze względu na partnera. oszczędziłabym go trochę na wakacjach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:03 moze na żniwa bys go oszczędziła?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:07 chłop jak dąb, na żniwach da radę. niech sobie pomacha kosą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:08 żeby sobie tylko przed zniwami jej nie stępił:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:12 żniwa w pełni, także chyba nie stępi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunchilda Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź IP: *.adm.put.poznan.pl 05.08.04, 13:36 kose wszak mozna wyklepac... i znow bedzie ostra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:01 żniwa chylą się ku końcowi, kosa poowinna dac radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:40 zebys nie musiała do POMu po kombajn dzwonić:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 13:59 albo po zastępstwo;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:00 to właśnie miłem na myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:08 ze względu na gabaryty czy wydajnośc świeżynki? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:20 ze względu na to że w POMie nie maja kos tylko maszyny:) a co ma świeżynka do gabarytów czy wydajności? mnie sie ona raczej kojarzy ze świniobiciem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:36 to chyba się nie dogadalismy. mi chodziło o zastępstwo w sensie innego pana. określenie kombajn skojarzyło mi sie z wielkim, barczystym chłopem. i dlatego zapytałam, czy kombajn ze względu na wymiary czy wydajnośc "świeżego" chłopa?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:39 oj to Ty w swoim rozumowaniu znacznie wyprzedziłaś mój tok myslowy, ja po prostu myslałem, że po stepieniu kosy potrzebne bedzie zastępstwo i to wszystko, no fakt kosę to mozna od sąsiada pozyczyć ale po co sie prosic? stąd ten POM i kombajn:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:46 moja wina:( zawsze upraszczam sobie drogę i idę na skóty, mysląc, że rozmówca bez problemów nadąża. a wracając do tematu, pewnie, że nie warto o kose prosić, łatwiej chetnego chłopa wypozyczyć;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 14:50 myślę, ze moje skróty są wieksze:) nieraz sam za soba nie nadążam:) a w POMIe można samego chłopa wypozyczyć? czy tylko z kombajnem:)? i le kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 15:04 ostatnio jest promocja, bo żniwa kiepskie. chłopa bez kombajmu wypozyczają, a i nawet do żniw nie trzeba go używać. coś ugotuje, posprząta, kury dokarmi 1,20 zł/godz. chyba nie tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 15:14 to w kuchni sie marnuje niech zrywa pozeczki płacą 30gr za kilogram przez godzinę da radę 5 kg? jak tak to czysty biznes:) a baby mają w POMie? moze bym poustawiał na trasie na mazury, jako automaty do lodów też by niezła kasa poleciała? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 16:09 nieee, na mazurskich trasach wszystkie etaty obsadzone, ceny spadaja lawinowo, konkurencja duża. lepiej pójść w stronę słupska, gorąco, więc i popyt na lody roznie, a konkurencji nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panom juz dziekujemy, a teraz o wypowiedź 05.08.04, 16:11 ale wykoszę konkurencję cenami:) 1.2 za godzinę to jest dumping prawie:))))) ( a to z VAT em czy bez?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman 35 Dwa razy dziennie to ja sobie konia wale... IP: *.um.pulawy.pl 05.08.04, 14:58 .....a potem jeszcze dochodzi sex Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: czy dla mężczyzny 05.08.04, 13:36 Gość portalu: ona napisał(a): > kochać sie dwa razy dziennie to ponad siły?? zalez Z KIM Bo jak dziewczyna jest „teges” i UMIE postepowaz z facetem, to nawet z 40-latka wycisnie kilka razy pod rzad :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: czy dla mężczyzny 05.08.04, 14:42 To zalezy od uwarynkowan indywidualnych. Dla przecietniaka nie powinno to stanowic wieksego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu. Kocham kobiety. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.08.04, 17:36 Jak miałem 55 lat to 7 razy w ciągu nocy, a na studiach to 15 razy. W sexie najważniejsze jest, żeby nie narzucać swojej woli kobiecie. Musi do tego być gotowa i zaakceptować ciebie. A wtedy..., ale o tym później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leff Re: czy dla mężczyzny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 22:17 jak chciałaś na wakacjach użyć w kroku to trza było z chłopem na plaże gdzieś pojechać, a nie dawać mu wycisk w górach, chłop ledwo żywy po całodziennej wspinaczce , a ta jeszcze 2 razy chce ... niewyżyty jakiś okaz :-) Odpowiedz Link Zgłoś