Gość: lambada rock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:58 na plus modelka- zajebista dzaga, na minus caly pomysl- to nie jest styl dietrich, juz bardziej garbo ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alpepe Re: Styl Marleny Dietrich IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 14:37 no, od biedy zdjęcie modelki na biało można by zaliczyć do stylu Dietrich, ale reszta? Zgadzam się z lambada rock, to raczej styl Garbo, ewent. Jean Harlow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceilidh Re: Styl Marleny Dietrich IP: *.cable.ubr08.edin.blueyonder.co.uk 18.08.04, 14:55 Zwolnic styliste! To co ta mila modelka prezentuje nie jest podobne to tego co prezentowala Pani Marlena. Zalosne. Ale nie spodziewalam sie niczezgo interesujacego, przeciez to WO. Oni zawsze pokazuja zupelnie odjechanee ciuchy, dobrane kolorystycznie przez daltomanow. Sprawe ratuje zawsze fotogaf bo zdjecia sa tak bardzo "artystyczne", ze prawie nie widac co modelka ma na sobie. Tylko modelki mamy ladne ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda w. Re: Styl Marleny Dietrich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 00:38 to po co je oglądasz, skoro nie spodziewasz się po nich niczego ciekawego, co? skoro jesteś taka mądra pooglądaj naj lub cosmopolitan, tam poczytasz o orgazmach, może na coś ci się to przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porażka Re: Styl Marleny Dietrich IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:16 jak ta modelka jest "dzaga" to ja jestem świętym.Przecież ona jest tragiczna.My lubimy dziewczęce, młode buzki,z których bije radośc,miłośc, wiara, a ta jest sztuczna. Chcemy innych sesji, żywych.... na łonie natury.takie nam sie najbardziej podobają.wykorzystajcie lato!!!!! faceci z Zakopca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzaga Re: Styl Marleny Dietrich IP: *.proxy.aol.com 28.08.04, 01:48 nie wiem o czym piszecie, domyslam sie, ze o modzie. Ale piszecie z przekonaniem, to znaczy tak jak pisza mlodzi ludzie, a nie jak 'cioty' udajace mlode na tym forum, ktore wymyslaja coraz glupsze tematy. Sorry za szczerosc, ale tak odbieram wiekszosc uzytkowniczek tego forum. Wy zas wydaliscie mnie sie normalnie-naturalnymi mlodymi ludzmi /mowiac prawde, niekoniecznie mam tu na mysli cialo - mam na mysli ducha/. Nie mieszkam w Polsce, stad moje domysly, ktore wypowiedzialam w zdaniu pierwszym. Pozdrolo:) Odpowiedz Link Zgłoś