Dodaj do ulubionych

Styl Marleny Dietrich

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:58
na plus modelka- zajebista dzaga, na minus caly pomysl- to nie jest styl
dietrich, juz bardziej garbo ...
Obserwuj wątek
    • Gość: alpepe Re: Styl Marleny Dietrich IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 14:37
      no, od biedy zdjęcie modelki na biało można by zaliczyć do stylu Dietrich, ale
      reszta? Zgadzam się z lambada rock, to raczej styl Garbo, ewent. Jean Harlow.
    • Gość: ceilidh Re: Styl Marleny Dietrich IP: *.cable.ubr08.edin.blueyonder.co.uk 18.08.04, 14:55
      Zwolnic styliste! To co ta mila modelka prezentuje nie jest podobne to tego co
      prezentowala Pani Marlena. Zalosne. Ale nie spodziewalam sie niczezgo
      interesujacego, przeciez to WO. Oni zawsze pokazuja zupelnie odjechanee ciuchy,
      dobrane kolorystycznie przez daltomanow. Sprawe ratuje zawsze fotogaf bo
      zdjecia sa tak bardzo "artystyczne", ze prawie nie widac co modelka ma na
      sobie. Tylko modelki mamy ladne ;o)
      • Gość: magda w. Re: Styl Marleny Dietrich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 00:38
        to po co je oglądasz, skoro nie spodziewasz się po nich niczego ciekawego, co?
        skoro jesteś taka mądra pooglądaj naj lub cosmopolitan, tam poczytasz o orgazmach, może na coś ci się to przyda.
    • Gość: porażka Re: Styl Marleny Dietrich IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:16
      jak ta modelka jest "dzaga" to ja jestem świętym.Przecież ona jest tragiczna.My
      lubimy dziewczęce, młode buzki,z których bije radośc,miłośc, wiara, a ta jest
      sztuczna. Chcemy innych sesji, żywych.... na łonie natury.takie nam sie
      najbardziej podobają.wykorzystajcie lato!!!!! faceci z Zakopca
    • Gość: dzaga Re: Styl Marleny Dietrich IP: *.proxy.aol.com 28.08.04, 01:48
      nie wiem o czym piszecie, domyslam sie, ze o modzie.
      Ale piszecie z przekonaniem, to znaczy tak jak pisza mlodzi ludzie, a nie
      jak 'cioty' udajace mlode na tym forum, ktore wymyslaja coraz glupsze tematy.
      Sorry za szczerosc, ale tak odbieram wiekszosc uzytkowniczek tego forum. Wy zas
      wydaliscie mnie sie normalnie-naturalnymi mlodymi ludzmi /mowiac prawde,
      niekoniecznie mam tu na mysli cialo - mam na mysli ducha/.
      Nie mieszkam w Polsce, stad moje domysly, ktore wypowiedzialam w zdaniu
      pierwszym. Pozdrolo:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka