boski.zawodowiec 16.08.04, 11:31 jak sie chronic , gdzie uciekac, jak odpychac. Prosze o propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirinn Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 11:34 O mój Boże... że też ziemia jeszcze coś takiego nosi... A może uciekniesz na drzewo, bo chyba tam pasujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 11:36 nosi nosi i dzieki temu istnieje ze wlasnie takich nosi. Drzewo odpada i raczej tam nie pasuje zlotko. Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 11:45 Nie mów do mnie złotko bo mi to uwłacza. Myślałam, że znam tylko jednego naprawdę głupiego faceta, ale coś mi się zdaje, żeś go przebił. Poczekaj, trafisz w końcu na taką jak ja i bardzo się zdziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 11:48 zlotko o co ci chodzi ? czyzby brak mezczyzny doprowadzil ci do takiego stanu znenawidzenia mezczyzn? A to co takiego zrobil tan naprawde glupi co go znasz? i czym sie mozna zdziwic co? Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 17:51 Ja uwielbiam mężczyzn. Powtarzam, mężczyzn. Nie durnowatych bufonów myślących rozporkiem. I nie mów do mnie złotko, bo nie masz do tego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 19:15 eirinn napisała: > Ja uwielbiam mężczyzn. Powtarzam, mężczyzn. Nie durnowatych bufonów myślących > rozporkiem. I nie mów do mnie złotko, bo nie masz do tego prawa. +++++ ....++++ to są moje brawa dla ciebie za taką odpowiedź (niewazne do kogo) :)))) danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelka Zapuść włosy... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:48 na głowie, schudnij parę kilo by Cię każda mogła zaciągnąć za kłaki do jaskini. Będziesz bogatszy o nowe doświadczenie i poznasz od strony praktycznej "życie kobiet w epoce kamienia łupanego". Napiszesz potem bestseller, zostaniesz sławny i spełnią się Twe wyśnione marzenia o sławie i bogactwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelka Re: ale wtedy mnie beda juz gwalcic bez pytania IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:57 Prawdziwy zawodowiec niczego się nie zlęknie (zwłasza boski). A żeby być sławnym, trzeba cierpieć. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no ale ja nie wiem czy w USA bedzie kogos 16.08.04, 12:00 interesowac(bo jak slawa to slawa) ze mnie polki gwlacily, jakby choc niemki lub brytyjki to tak ale tu to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelka Nuuuuudzisz!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:05 Wymyśl lepszy wątek. Wena Ci się rąbła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec rabla mi sie :)zreszta jaka odpowiedz taka riposta 16.08.04, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 13:51 co za dupek przeslij zdjecie napewno jestes wstretnym karaczanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 11:47 Jesteś zabawnie boski:-)))) Bosko, jak mężczyzna ma poczucie humoru:-) Kiedyś mówiło się, że to mężczyzna chce przelecieć kobietę, jak wiatr:-))) A, teraz kobiety, mężczyznę? ××-( Oh, gdzie Ci prawdziwi mężczyźni? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec szczegolnie mnie chca przelatywac 16.08.04, 11:52 wiesz jakie to meczace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: szczegolnie mnie chca przelatywac IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 11:54 Ale, tylko przelatywać i nic więcej?:-)))) Czyżbyś przecenił się? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no przelatywac i nie wypuszczac tylko trzymac 16.08.04, 11:56 i potem jeszcze zalatwic na "wpadke" Moje zycie to jedno wielkie ryzyko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: no przelatywac i nie wypuszczac tylko trzymac IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 12:01 boski.zawodowiec napisał: > i potem jeszcze zalatwic na "wpadke" > Moje zycie to jedno wielkie ryzyko Bez ryzyka życie nie byłoby takie piękne:-) Pamiętaj, żeby świeże gumki zawsze przy sobie nosić:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ja nie lubie ryzyka, moze i takie zycie jest 16.08.04, 12:09 piekne ale trudne i zmaist sie nim cieszyc trzeba sie meczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: ja nie lubie ryzyka, moze i takie zycie jest IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 17.08.04, 10:10 boski.zawodowiec napisał: > piekne ale trudne i zmaist sie nim cieszyc trzeba sie meczyc. Każdy kij ma dwa końce. Zycie jest ryzykiem:-) Czy nie ryzykujesz jeżdżąc samochodem na torze? A, cały czas robiłbyś to:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Witamy na forum :))) 16.08.04, 12:03 Kup sobie obcisłą różową koszulkę z napisem "Jestem Gejem" To jedyny sposób. Inaczej będziesz gwałcony do końca życia przez natrętne baby, często te stare pod 30-kę... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec swety pragniesz mnie? 16.08.04, 12:11 wiesz przeciez ze nie jestem gejem , ja nie chce byc gwalcony tylko chce wtedy kiedy mam ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: swety pragniesz mnie? 16.08.04, 12:44 To załadaj koszulkę trylko wtedy, gdy nie masz na gwałcenie ochoty :) No pragnę Cię jak cholera ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a jak trafie na skinow? 16.08.04, 12:48 to wtedy bedzie jeszcze bolesniejszy gwałt!!!! wiedzialem ze mnie pozadasz i pragniesz:)))))))) pokaz sie Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 12:51 boski.zawodowiec napisał: > to wtedy bedzie jeszcze bolesniejszy gwałt!!!! > > wiedzialem ze mnie pozadasz i pragniesz:)))))))) > > pokaz sie No jak trafisz złotko na skinów, to będziesz miał problem - unikaj lepiej :) Przecież sam tyle razy powtarzasz, że wszystkie Cię pragną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 12:54 ale ciebie chce zobaczyc bo ty widzialas Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 13:23 A ja mam wierzyć, że to Ty? Słyszałam, że pokazywałeś już inne zdjęcia i mówiłeś że to Ty jesteś... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 13:27 powinnas mi zaufac i uwierzyc, tamto bylo z innej storny i przez to moglo sie komus wydawac ze to kto inny. :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 13:33 Oki - zaufam Ci... Uf Uf Uf Uf.... ładnie Ci zaufałam? Ja się nie mogę pokazać, bo wyjdzie że nie Ty jesteś najładniejszy na forum, tylko ja i mi jeszcze ktoś wpierdziel spuści... ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 13:35 ty jestes kobita wiec to inna kategoria pokazuj sie :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 13:39 boski.zawodowiec napisał: > ty jestes kobita wiec to inna kategoria > > pokazuj sie :)))))))))))))))) Coś Ty.... ja nieśmiała jestem..... :*) Nie ma szans - nie pokażę się... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 13:42 wyslij na maila nikt prucz mnie nie zobaczy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 13:44 boski.zawodowiec napisał: > wyslij na maila nikt prucz mnie nie zobaczy > :)))))) Ty też mi kiedyś miałeś wysłać na maila i tego nie zrobiłeś, a teraz ja mam wysyłać??? Nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 13:48 ej no przeciez wiesz kobiecie bardziej wypada zrobic pierwszy krok wtedy zawsze sie wszystko lepiej konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 13:58 boski.zawodowiec napisał: > ej no przeciez wiesz kobiecie bardziej wypada zrobic pierwszy krok wtedy zawsze > > sie wszystko lepiej konczy. Aha - wiem z doświadczenia :) Tylko że Ty się bulwersujesz jak Kobiety pierwszy krok robią, że się przypieprzają do Ciebie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:00 ale tobie pozwalam sie zareklamowac :)) co innego gdybys natretnie sie dobijała Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:05 boski.zawodowiec napisał: > ale tobie pozwalam sie zareklamowac :)) > > co innego gdybys natretnie sie dobijała Ale po co mam Ci się pokazywać... ? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:08 bo chce zobaczyc, ciekawi mnie jak wygladasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:10 boski.zawodowiec napisał: > bo chce zobaczyc, ciekawi mnie jak wygladasz:) Ładnie, ładnie wyglądam :) Też się opędzić od facetów nie mogę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:13 wymienimy sie zdjeciami ale ty pierwsza , nie boj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:25 boski.zawodowiec napisał: > wymienimy sie zdjeciami ale ty pierwsza , nie boj sie. No Boski proszę... Moje zdjęcie nie jest Ci do niczego potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:29 tyle razy dyskutowalismy ze chcialbym widziec z kim wymieniam poglady. pokaz nie badz taka Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:31 boski.zawodowiec napisał: > tyle razy dyskutowalismy ze chcialbym widziec z kim wymieniam poglady. > > pokaz nie badz taka Nie sądź po wyglądzie. Ładna jestem i tyle. Więcej Ci do rozmowy nie jest potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:36 a ile masz lat w ogole? ale przyjemniej sie gada gdy sie widzi z kim:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:39 boski.zawodowiec napisał: > a ile masz lat w ogole? > > ale przyjemniej sie gada gdy sie widzi z kim:) Widzisz - Ty nawet nie pamiętasz ile ja mam lat.... oj nieładnie... 22 lata mam, koniec rozmowy o pokazywaniu się bo do niczego nie doprowadzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:44 a ma to wszystko do czegos doprowadzic? a ty pamietasz ile ja mam? ciekawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:46 boski.zawodowiec napisał: > a ma to wszystko do czegos doprowadzic? > > a ty pamietasz ile ja mam? ciekawe:) 24-25 ??? Taka rozmowa nic w moje życie nie wnosi, już mnie nie bawi, do niczego nie prowadzi - więc po co ją kontynuować? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:51 ja wiem tylko ze pamietam jak pokazalem swoja paszcze to obiecalas ze i ty pokazesz wiec wypada byc slownym prawda? zresza czy w czyjes inne zycie cokolwiek wnosi? to zabawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 14:55 boski.zawodowiec napisał: > ja wiem tylko ze pamietam jak pokazalem swoja paszcze to obiecalas ze i ty > pokazesz wiec wypada byc slownym prawda? > > zresza czy w czyjes inne zycie cokolwiek wnosi? to zabawa:) Czasami niektóre wątki sporo potrafią wniesć w moje życie - Twoje podpuchy też. Nigdy nie zapomnę jak się uśmiałam na watku o starch 30-latkach :))) Az sobie wydrukowałam :))) Zresztą nawet nie mam Ci co pokazać, bo nie mam zdjęc w kompie. Mówiłam, że bez sensu? :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 15:06 hmm a co takiego jest w tym o starych 30 letnich? przyznam sie ze z 5 razy w zyciu społkowalem z kobieta +30 ostatnio na wakacjach ale jedynie orgazmy i poczucie ze chyba sie upokarza sprawily ze bylo to przyjemne. Bo jednak sie sama upokarzala dajac d... komus o 8 lat mlodszemu Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 15:10 Kotek nie pisz mi już swoich wywodów na temat 30-latek, bo ja w pracy jestem i nie mogę się głośno śmiać :) Ps. Mogę z Tobą podyskutować, ale zmień tematykę na jakąś inną... Jak ma być podpucha, to niech nie będzie monotematyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 15:14 kicius a przeciez tu nie ma nic smiesznego wiec nie ma z czego sie smiac. ps. z ta taktyka to juz nic kapuje kotek objasnisz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 15:19 Nie dzisiaj Słoneczko, bo zaraz idę do domku. Pa pa i uważaj jak będziesz chodził po ulicy, bo co my na forum bez Ciebie zrobimy, jak Cię "zagwałcą" na śmierć??!?!?!?!?! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a jak trafie na skinow? 16.08.04, 15:23 przyniesc zdjecie na jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Witamy na forum :))) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 12:12 sweetytweety napisała: > Kup sobie obcisłą różową koszulkę z napisem "Jestem Gejem" To jedyny sposób. > Inaczej będziesz gwałcony do końca życia przez natrętne baby, często te stare > pod 30-kę... :((( Sweety nie ma jak, Twoja rada:-)))) Jak, kobieta ma dość zbyt natrętnych facetów, to też mówi, że jest lesbijką i to działa:-)))) Zauważyłam kiedyś we Włoszech, że Włochom wystarczy powiedzieć "nie", a oni uszanują to. Ale, nasi faceci są jacyś inni:-) Ale, fajnie, że Boski.zawodowiec wrócił, bo ostatnio za dużo było wątków dużego kalibru na tym forum. Nie ma jak odrobina męskiego humoru:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec duzego kalibru????!!!! 16.08.04, 12:13 o matko to oczym tu sie dyskutowalo hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: duzego kalibru????!!!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 12:22 boski.zawodowiec napisał: > o matko to oczym tu sie dyskutowalo hmm? Poczytaj sobie, jak masz ochotę, bo ja nie mam już ochoty nawet o tym pisać. Jestem przytłoczona ogromem tych wątków:-)))) O Blondyneczce już poznałeś wątek. Miała pecha w piątek 13-go:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec blondyneczka ma powazny problem , wspolczuje jej 16.08.04, 12:24 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: blondyneczka ma powazny problem , wspolczuje IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 12:27 boski.zawodowiec napisał: > :( Bardzo poważny, bo nie dorosła jeszcze do niego:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: blondyneczka ma powazny problem , wspolczuje 16.08.04, 12:39 ale chyba gorszy jest ten caly andrzej ktory mimo 50 jest chyba glupszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: blondyneczka ma powazny problem , wspolczuje IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 13:31 boski.zawodowiec napisał: > ale chyba gorszy jest ten caly andrzej ktory mimo 50 jest chyba glupszy To prawda, bo do tańca trzeba dwojga:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Witamy na forum :))) 16.08.04, 13:28 Może polscy Mężczyźnie też byliby w stanie zrozumieć "nie". Jednak jak widzisz to te wstrętne napalone samice nie chcą dać spokoju biednemu przystojniakowi i na jego ciche "nie" nie reagują... :( Bo babom to tylko sex w głowie i to z Zawodowcem.... Rozpustnice cholerne... Tylko biedaka przyuważą, a już ślina po pysku cieknie, z oczu iskry lecą i nie ważąc na nic robią wszystko by doprowadzić do kopulacji... :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec swety to chyba jest ale tak: 16.08.04, 13:34 one wszystkich napalonych odrzucaja bo oni sa dla nich latwi i prawdopodobnie seks bylby z nimi srednio przyjemny bo one by nie mialy nic do gadania. Wiec szukaja takich co trzeba sie postarac i co trudno go zaciagnąc a jesli jeszcze widza ze przystojny i pewny siebie wiec to dla nich sygnał ze i seks bedzie zaje.... i taki jak one chca. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: swety to chyba jest ale tak: 16.08.04, 13:37 Czyli musisz się na nie rzucać, bo jak Ty taki niedostępny jesteś, to czego chcesz oczekiwać.... Owiany lekką tajemnicą, niedostępny, zniewalająco przystojny Mężczyzna.... I jak tu nie gwałcić? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: swety to chyba jest ale tak: 16.08.04, 13:39 widzisz sama bys przegwalciła z przekąsem , tylko ze osobowosci sie tak zmienic z dnia na dzien nie da. pokazuj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: swety to chyba jest ale tak: 16.08.04, 13:42 boski.zawodowiec napisał: > widzisz sama bys przegwalciła z przekąsem , tylko ze osobowosci sie tak zmienic > > z dnia na dzien nie da. > > pokazuj!!!!!! Pozostaje Ci więc tylko tytanowy pas cnoty.... Albo psiura sobie groźnego zafunduj do obrony przed babami :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: swety to chyba jest ale tak: 16.08.04, 13:49 nie ma pasow meskich bo wtedy siku sie nie da zrobic. boje sie psow pogryzly mnie juz tyle razy ze unikam ich Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: co robić jeśli każda mnie chce przelecieć? 16.08.04, 12:14 Po pierwsze: jak można nie chcieć dać się przelecieć? Nigdy tego nie zrozumiem. Jednakże poczyniłam w ostatnią sobotę [zabawna impreza w jednej z knajp dla pseudosnobów, w której znalazłam się przypadkiem] pewne obserwacje - kobiety lubiące od czasu do czasu kogoś przelecieć nie wybierają byle kogo - przeważnie gustują w bardzo przystojnych, ogolonych, wypachnionych, przebojowych i przede wszystkim nadzianych facetach. A więc należałoby po prostu pachnieć jak stary kapeć, na twarzy stworzyć obraz stanu krytycznego, ewentualnie upodobnić się do jakiegoś bezdomnego, poza tym warto przypominać o tym, że jest się biednym żuczkiem i na dodatek boli Cię głowa. Jeśli to nie poskutkuje - trzeba zachowywać sie jak ostatni cham - absolutnie niczego nikomu nie stawiać, traktować każdą napotkaną dziewczyne jak zło konieczne, ewentualnie jak przedmiot. W towarzystwie podrywaczki zachwycać się innymi szczuplejszymi/ładniejszymi kobietami. Mozna tez chamsko obmacywać, żeby do siebie zniechęcić. Odradzam natomiast udawanie geja - to teraz jest bardzo trendy i dużo kobiet chciałoby miec przyjaciela geja - a to oznacza tyle, co stałe narzucanie się. Tyle chyba wystarczy, zeby odeprzeć atak w knajpie. Pozdrawiam. Olka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: co robić jeśli każda mnie chce przelecieć? IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 12:18 olkkaa napisała: "Odradzam natomiast udawanie geja - to teraz jest bardzo > trendy i dużo kobiet chciałoby miec przyjaciela geja - a to oznacza tyle, co > stałe narzucanie się" A, tak można mieć do czynienia z innego rodzaju problemem. Wtedy Zawodowiec napisałby na forum, co zrobić, jeśli żadna nie chce mnie przelecieć, a tylko przyjaciela do wygadania się szuka:-))))? Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: co robić jeśli każda mnie chce przelecieć? 16.08.04, 12:23 Taaa... może wtedy nie byłoby żadnego problemu? Może "boskiemu" o to właśnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 12:19 Wlasnie koledzy mnie nawet nie lubia bo oni chca ale panie sie dopieprzaja do mnie, ja nosze zarost "artystyczny" ale im to nie przeszkadza. Nie moge sobie pozwolic na to aby odemnie smierdzialo bo przylegnie do mnie wizytowka-brudas Bol glowy to tez dobre, ciezko ukryc bogactwo no chyba ze skocze do markeu i sie ubiore w ciucha z przeceny Ja nie umiem byc chamem, mimo iz nie stawiam nigdy:) Obmacywanie odpada bo wtedy one uwazaja ze sie je pozada:) O nigdy bym geja nie udawal bo to przeciez wieszanie sobie sznura na glowie i do tego narazanie sie na wpier... dziwne te kobiety sie zrobily Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 12:29 Zauważyłam, że nawet chamstwo czasami nie pomaga - ale już mówienie o innych babkach - strasznie wkurza. Jeśli chodzi o kolegów - to zabierz ich ze sobą "na miasto" i każdą sztukę, która Ci się narzuca wpychaj w ich otwarte ramiona - zyskasz podwójnie - sympatie kolegów i święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 12:38 to sie tylko tak wydaje ze da sie kogos wcisnac w czyjes ramiona, one ida na mnie a koledzy im is enie podobaja wiec nie ma szans. Bede gadal o innych babkach to chyba dobry pomysl o ile one nie beda chcialy udowodnic ze sa lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 12:37 boski.zawodowiec napisał: > Wlasnie koledzy mnie nawet nie lubia bo oni chca ale panie sie dopieprzaja do > mnie, To jest poważny problem ta męska rywalizacja i zazdrość o kobitki. Jedyna szansa to trzymać się z podobnymi Tobie. Ale, wtedy porządna dziewczyna nie spojrzy na Was:-( Za dużo tego bogactwa:-))) > ja nosze zarost "artystyczny" ale im to nie przeszkadza. Są takie, które lubią taki zarost. Bleeee! > Nie moge sobie pozwolic na to aby odemnie smierdzialo bo przylegnie do mnie > wizytowka-brudas Biseks może Ci o tym coś powiedzieć. To jest jeden z takich bardzo ciężkiego kalibru wątków:-)))) > Bol glowy to tez dobre, ciezko ukryc bogactwo no chyba ze skocze do markeu i > sie ubiore w ciucha z przeceny > Ja nie umiem byc chamem, mimo iz nie stawiam nigdy:) To jak odmawiasz natrętnym panienką? Niektórym jak nie postawisz, to nici:-))) > Obmacywanie odpada bo wtedy one uwazaja ze sie je pozada:) Albo, po łapach dostałbyś:-)))) > O nigdy bym geja nie udawal bo to przeciez wieszanie sobie sznura na glowie i > do tego narazanie sie na wpier... > > dziwne te kobiety sie zrobily Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 12:43 ale z podobnymi tez bedzie rywalizacja bo jaby czasem sie trafi odpowiednia to co wtedy? dlaczego opisujesz taki zarost slowem blleeee biseks to wg. mnie idiota sporego kalibru do tego bajkpisarz co mu tu juz udowodniono min. astrid moje przypadki czesto se same kupuja nie dostalem jeszcze polapach poniewaz mam ladne raczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 12:53 boski.zawodowiec napisał: > ale z podobnymi tez bedzie rywalizacja bo jaby czasem sie trafi odpowiednia to > co wtedy? Prawda:-( Ale, jak pokocha Ciebie, to nie musisz o nic martwić się. > dlaczego opisujesz taki zarost slowem blleeee Bo, ja nie lubię takiego artystycznego zarostu:-) Artystyczny tzn. zaniedbany, i rozrośnięty bardzo. Cały zakrywa piękną twarz mężczyzny. Orginalny, jakiś fajny o'k:-) Ale, nie śmieszny jak np. z Leszczy:-)) > > biseks to wg. mnie idiota sporego kalibru do tego bajkpisarz co mu tu juz > udowodniono min. astrid I coraz więcej osób przekonuje się o tym. Wystarczy wdać się z nim w dysputę:-) > moje przypadki czesto se same kupuja Chcą, czy Ty im nie kupujesz:-) Raz mi jeden na dyskotece piwo postawił i był taki później zły, że za piwo nie chciałam z nim umówić się na spotkanie. > > nie dostalem jeszcze polapach poniewaz mam ladne raczki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 12:57 no a jak pokocha kogo innego a mi sie bedzie podobac to co wtedy? moj zaros ma 1-2mm wiec to nie zarosnieta morda jak np. zebrowski mial przez jakis czas. dziwie sie ze wogole dyskutujecie z nim. daje do zrozumienia ze nie kupie no widzisz poczul sie zraniony bo zainwestowal cale 6 zł i jeszcze mu odmuwilas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 13:03 boski.zawodowiec napisał: > no a jak pokocha kogo innego a mi sie bedzie podobac to co wtedy? Bez ryzyka nic będziemy mieli:-( A, życie straci swój urok. > > moj zaros ma 1-2mm wiec to nie zarosnieta morda jak np. zebrowski mial przez > jakis czas. > > dziwie sie ze wogole dyskutujecie z nim. > > daje do zrozumienia ze nie kupie I dobrze, bo Ty musisz chcieć:-) > no widzisz poczul sie zraniony bo zainwestowal cale 6 zł i jeszcze mu odmuwilas W trakcie rozmowy wyszło, że jest tak przekonany o swojej boskości, że nie widziałam przy nim miejsca dla mojej maleńkiej boskości:-( :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 13:08 a to co takiego powiedzial ze az stwierdzials ze jestes za "mala" dla niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 13:19 boski.zawodowiec napisał: > a to co takiego powiedzial ze az stwierdzials ze jestes za "mala" dla niego? Za "mała" nie:-) Ale, tak puszył się przede mną. Opowiadał jaki to jest wspaniały i gdzie to on nie był i gdzie jeszcze będzie, że aż znudził mnie:-) Nie jest fajnie, jak ktoś cały czas tylko o sobie mówi i jeszcze same androny. A, jaki problem miał jak powiedziałam jemu, że niestety nie możemy spotykać się. Słyszała później jaki był rozżalony z tego powodu. Sam chciał postawić mi piwo, a wyrzucał, że on mi piwo postawił, a ja nie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 13:22 chcial zrobic dobre wrazenie i stad pewnie te opowiesci. a co bylo powodem ze nie moglas sie umowic? bo chyba poszlo o to a nie o piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 13:41 boski.zawodowiec napisał: > chcial zrobic dobre wrazenie i stad pewnie te opowiesci. W takim miejscu jest ważne pierwsze wrażenie, bo na drugie niestety nie ma już często miejsca. > > a co bylo powodem ze nie moglas sie umowic? bo chyba poszlo o to a nie o piwo. Piwo, w żadnym wypadku. To tylko później mnie uderzyło, że on myślał, że za jedno piwo, ja będę na tak. Z tego wynika, że mężczyźni nic tak po prostu nie robią. Prawda?:-) Ja nie jestem z tych, które chcą, aby im mężczyzna cokolwiek postawił:-) Sama mogę sobie kupić np. piwko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 13:46 to trzeba dawac szanse na drugie przeliczyl sie a moze trzeba bylo troche chlodniej go potraktowac i nie potrakotwal by tego piwa az tak powaznie no raczej tak po prostu nie robimy praktycznie nic bo to jest przewaznie konczy sie uwiklaniem sie w cos. wlasnie radzekupowac sobie samemu bo wtedy nie jest sie narazonym na tzw. rewanz czyli w twoim wypadku randka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 14:01 boski.zawodowiec napisał: > to trzeba dawac szanse na drugie A, po co? Będę później miała ten sam problem co Ty. > > przeliczyl sie a moze trzeba bylo troche chlodniej go potraktowac i nie > potrakotwal by tego piwa az tak powaznie Może czasami jestem za delikatna? > > no raczej tak po prostu nie robimy praktycznie nic bo to jest przewaznie konczy sie uwiklaniem sie w cos. :-))))Dobrze wiedzieć. Nigdy pierwsza nie zaczynaj przed nim:-) Z drugiej strony można przy okazji stracić tą jedyną okazję poznania tej właściwej kobiety, która właśnie Ciebie pokocha, a nie Twojego kumpla:-) > wlasnie radzekupowac sobie samemu bo wtedy nie jest sie narazonym na tzw. > rewanz czyli w twoim wypadku randka. Jeśli mężczyzna sam bardzo chce postawić coś, to dlaczego robić jemu taką nieprzyjemność. Jak będzie chciał czegoś więcej, a ja nie, to wystarczy jemu to powiedzieć. Ale, tak jedynie z obcymi mężczyznami, bo ze znajomymi to już inna paczka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 14:07 no ale ty moze lubisz adoracje no radze nie zaczynac to bym tracil polowe zycia na kobiety a przeciez w zyciu nie o to chodzi sa ciekawsze zajecia no ale widzisz zrobisz mala nieprzyjemnosc i oszczedzisz wiekszej odmawiajac potem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 14:19 boski.zawodowiec napisał: > no ale ty moze lubisz adoracje A, Ty nie:-) > no radze nie zaczynac Na szczęście nigdy pierwsza nie zaczynam:-) Tutaj chyba moja intuicja kobieca odzywa się:-) Powiem Ci coś, że taki jeden raz podobny był i też sam pierwszy nigdy nie zaczynał, bo nie musiał. Kobitki same jemu pchały się. Ale, raz on w końcu sam bardzo chciał i tutaj ktoś podobny znalazł się:-) I było jemu długo bardzo ciężko. To w nas siedzi, kto pierwszy zaczyna. Co Ty na to? > > to bym tracil polowe zycia na kobiety a przeciez w zyciu nie o to chodzi sa > ciekawsze zajecia Czechow powiedział, że: " Kobiety bez mężczyzn zwiędną, a mężczyźni bez kobiet zgłupieją" > no ale widzisz zrobisz mala nieprzyjemnosc i oszczedzisz wiekszej odmawiajac > potem I tutaj dobra Twa rada:-) Tylko, że po takim długim namawianiu, powinien już wiedzieć, że nie będzie nic więcej. Sam masz ten problem. Tylko, że kobiety bardziej wytrwałe są:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 14:24 mi sie juz adoracja znudzila i pisze to powaznie, dawniej tak ale w wieku 24 lat to juz inne zycie sie prowadzi nie wiem jak odpowiedziec na to co napsialas , poprostu nie wiem:) no to przeciez raz za czas mozna ale nie 3-4 razy w tygodniu miec adoratorke, pozatym z kobieta mozna inne rzeczy robic niz tylko sie kochac, np. pojezdzic na nartach wodnych:) ale mowi sie ze kobieta mowiac nie mowi tak i jesli to trwa tam z 10 minut i potem sie godzi wiec facio mysli ze ona celowo sie kazala zdobywac i teraz juz chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 14:44 boski.zawodowiec napisał: > no to przeciez raz za czas mozna ale nie 3-4 razy w tygodniu miec adoratorke, > pozatym z kobieta mozna inne rzeczy robic niz tylko sie kochac, np. pojezdzic > na nartach wodnych:) Jest tyle fajnych rzeczy, które można razem robić:-) > > ale mowi sie ze kobieta mowiac nie mowi tak i jesli to trwa tam z 10 minut i > potem sie godzi wiec facio mysli ze ona celowo sie kazala zdobywac i teraz juz > chce. Ale, czy to mężczyźni mówią, czy kobiety? Nie wszystkie kobiety są takie same. Ja nie chciałabym, aby po dłuższych namowach mężczyzna zgodził się ze mną spotkać:-)Musi mężczyzna też wiedzieć, czego chce. Ale, mężczyźna chyba też lubi być czasami namawiany i zmuszany, aby miał wrażenie, że kobiecie naprawdę na nim zależy:-)Może, to jest jakaś odwrotność tego twierdzenia, że jak kobieta mówi "nie", to znaczy, że mówi "tak":-) Ja tam wiem, czego chcę. Na dłuższą metę, jak już kogoś dłużej zna się, to mogą jakieś wątpliwości powstać, które czyjeś zdecydowanie może pomóc przełamać. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 15:01 ech nie az tak duzo bo czasami kobieta zawadza w takich fajnych rzeczach np. jazda samochdem po torze(w polsce nie ma ale za granica takietory sa) ja moge na czyms takim i poł dnia spedzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 15:50 boski.zawodowiec napisał: > ech nie az tak duzo bo czasami kobieta zawadza w takich fajnych rzeczach > np. jazda samochdem po torze(w polsce nie ma ale za granica takietory sa) > > ja moge na czyms takim i poł dnia spedzic Męska słabość do koni mechanicznych:-) Ja wolę za kółkiem siedzeć. A, na pilota nie nadaję się, bo mam chorobę lokomocyjną:-))) Kiedyś proponowano mi, abym wzięła udział w rajdach jako pilot. Dużo rzeczy można razem robić, ale nie wszystko i dobrze. Bo, trzeba czasami od siebie odpocząć, aby później przyjemniej ze sobą czas spędzić. Co za dużo to nie zdrowo. Są tacy, którzy razem od siebie oderwać się nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) 16.08.04, 15:04 no bo mezczyzna jesli jest namawiany to co innego a jesli on namawia to jeszcze co innego. ja tam nie lubie byc namawiany bo to takie jakies czasami nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: musze przyznac ze bardzo dobra odpowiedz:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 15:43 boski.zawodowiec napisał: > no bo mezczyzna jesli jest namawiany to co innego a jesli on namawia to jeszcze co innego. To chyba zależy jak leży(Jerzy)?:-))) >ja tam nie lubie byc namawiany bo to takie jakies czasami nudne. Namolne. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 12:24 a czemu ci to w ogóle przeszkadza? fajnie ze babeczki na ciebie leca :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klod Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.dip.t-dialin.net 16.08.04, 12:35 znam te problemy, to ciezka sparwa ale bronie sie jak lew hrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 12:41 Gość portalu: klod napisał(a): > znam te problemy, to ciezka sparwa > ale bronie sie jak lew hrrrrrrrrrrrr a ja jak 'lwica' :)))) teraz już mniej a nawet wcale ale też i chętnych coraz mniej ach ten nieubłagany czas .... facetom bardziej sprzyja :) no cóż urodziłam się kobietą i .... los kobiet dojrzałych nie jest mi już obcy :) danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziula Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 13:16 Tak to prawda i chcialabym przeprosic Kaludiusza za molestowanie seksualne na wakacjach :P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec oto powody: 16.08.04, 12:35 po 1 bo to kosztuje mnie przewaznie potem sporo czasu a ja ciagle uwazam ze jestem za mlody jak na powazne znajomosci, przelotnych nie lubie p o 2 bo seks przygodny mi nie odpowiada ze wzgeldu na ryzkyko czy to zarazenia, czy niechcianej ciazy a prezerwatyw nie nosze przy sobie. po 3 z biegiem czasu coraz bardziej zaczynam sie z tym zle czuc bo i sie pesze i nie moge sie swobodnie zachowywac bo wiecznie narazony jestem na wielbicielke. poprostu ktos czy to myslami czy to gestami wisi na mojej osobie a ja tego nie lubie. po 4 brzydze sie calowac z nowo poznana osobą wiesz ze usta to ogromne siedlisko zarazkow? po 5 podobnie wyglada sprawa z miejscami ponizej pasa wiesz ile tam mozna znalesc groznych drobnoustrojow , jasne nie odrazu AIDS czy kila ale zupelnie inne ktore sie wydzielają po 6 wkurza mnie gdy ktos mnie obserwuje. po 7 to wszystko tez przeciez kosztuje a przewaznie dziewczyna cie zaciagnie a potem placic nie zamierza bo uwaza ze to ona dala wiecej od siebie. to wszystko moze jest fajne przez jakis czas a potem to juz nie zabardzo , nie dziwie sie gwiazdorom ktorzy narzekaja na fanki bo ja nie bedac gwaizdorem i nie majac az takich ilosci potrafie sobie wyobrazic co oni przezywają. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: oto powody: 16.08.04, 12:40 a nie myslales o tym zeby zostac marynarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: oto powody: 16.08.04, 12:43 mobypussy napisała: > a nie myslales o tym zeby zostac marynarzem? nie ma to jak 'marynarz'na mostku kapitańskim co mu Gwiazdy wyznaczają azymut nowych lądów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Lisa Smile.uk Anis Ty boski ani zawodowiec raczej onanista IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.08.04, 16:59 Jestes przecietnym zalosnym dupkiem niegodnym zainteresowania.Zadem macho nie powie o sobie boski,zaden nie powie profesional.To sa sprawy oczywiste,takie jak posiadanie kasy.Wygladasz mi na zenujacego mydlka,z deczko wytapirowanymi wlasami lonowymi,z brzydkim zapachem i na pewno fatalnie ubranego.Zadnej nie zazdroszcze kontaktu z Toba,bo nie masz klasy.Ja oddaje swoje nieziemskie cialo tylko ludziom z klasa.Nie musza byc przystojni,choc uroda mi nie przeszkadza.Nie musza byc ostentacyjnie bogaci,choc pieniedzmi niegardze.Nie musza byc gwalceni,bo ja tego nigdy bym nie zrobila,gdyz od tego jest tylko man. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Anis Ty boski ani zawodowiec raczej onanista 16.08.04, 17:47 Gość portalu: Mona Lisa Smile.uk napisał(a): > Jestes przecietnym zalosnym dupkiem niegodnym zainteresowania.Zadem macho nie > powie o sobie boski,zaden nie powie profesional.To sa sprawy oczywiste,takie > jak posiadanie kasy..... Mona Liso S. niby masz rację, a jednak jej nie masz dla mnie osobiście taka samoocena ZAWODOWCA wygląda raczej na.....samoświadomość swoich mozliwości , oraz..... WARTO je sprawdzić :) danka Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Anis Ty boski ani zawodowiec raczej onanista 16.08.04, 17:53 a może ON jest boski ZAWODOWIEC od ORGANISTA (a nie onanista), czyli<<<<<<<<<<od organów? :)))) tego i owego? takich a siakich? Hej! danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: oto powody: IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 12:43 boski.zawodowiec napisał: > po 1 bo to kosztuje mnie przewaznie potem sporo czasu a ja ciagle uwazam ze > jestem za mlody jak na powazne znajomosci, przelotnych nie lubie > p > o 2 bo seks przygodny mi nie odpowiada ze wzgeldu na ryzkyko czy to zarazenia, > czy niechcianej ciazy a prezerwatyw nie nosze przy sobie. > > po 3 z biegiem czasu coraz bardziej zaczynam sie z tym zle czuc bo i sie pesze > i nie moge sie swobodnie zachowywac bo wiecznie narazony jestem na wielbicielke > . > poprostu ktos czy to myslami czy to gestami wisi na mojej osobie a ja tego nie > lubie. > > po 4 brzydze sie calowac z nowo poznana osobą wiesz ze usta to ogromne > siedlisko zarazkow? > > po 5 podobnie wyglada sprawa z miejscami ponizej pasa wiesz ile tam mozna > znalesc groznych drobnoustrojow , jasne nie odrazu AIDS czy kila ale zupelnie > inne ktore sie wydzielają > > po 6 wkurza mnie gdy ktos mnie obserwuje. > > po 7 to wszystko tez przeciez kosztuje a przewaznie dziewczyna cie zaciagnie a > potem placic nie zamierza bo uwaza ze to ona dala wiecej od siebie. > > to wszystko moze jest fajne przez jakis czas a potem to juz nie zabardzo , nie > dziwie sie gwiazdorom ktorzy narzekaja na fanki bo ja nie bedac gwaizdorem i > nie majac az takich ilosci potrafie sobie wyobrazic co oni przezywają. To są ujemne strony boskości:-) Lepiej być takim pośrodku. Nie byle jakim, ale też nie boskim. Ja tak uważam i takich wolę. Ale, wszystko trzeba przetestować w życiu:-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: oto powody 16.08.04, 12:45 Wiesz co? Sam rozwiazałeś swój problem - każdej narzucającej się wrednej zołzie mów o tym wszystkim - od razu sie odechciewa. Nie wiem skąd Twój problem skoro masz taką argumentację. Wynalazłeś świetny sposób. Serdecznie pozdrawiam - Olka Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ale jak komus powiedziec to prosto w oczy 16.08.04, 12:47 przeciez wtedy moze wywuazac sie klutnia Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: ale jak komus powiedziec to prosto w oczy 16.08.04, 12:51 Czy w ten, czy w inny sposób - ponosisz ryzyko. Lepiej kogoś do siebie zniechęcić od razu, niż potem mieć problem. Nie mówię, że masz wyskakiwac z milionem powodów "na nie", ale kilka zdań w tym stylu powinno pomóc. Myślę, że bardziej Ci ulży jak spławisz laskę nawet się z nią kłócąc przez chwilę, niż użerając się z nią cały wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ale jak komus powiedziec to prosto w oczy 16.08.04, 12:58 w sumie racja Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 12:36 nie odmawiać !!!!! podobno taka 'odmowa' grozi odgryzieniem nogi...a może uda ? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec wlasnie bede mowil: idziemy sie rznąc 16.08.04, 12:46 moze wtedy bedzie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: wlasnie bede mowil: idziemy sie rznąc 16.08.04, 12:48 Wcześniej powiedziałeś, ze chamem nie jesteś. Musiałbyś poświęcić trochę czasu na próby... Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 12:54 Tez miałam kiedys ten problem - trud z jakim przychodziło mi mówic "nie" był nie do zniesienia. Jednakże wystarczy odrobina samozaparcia i wiary we własne możliwości, a nawet nie wiesz kiedy stajesz się na tyle asertywny, że nie ma dla Ciebie żadnych przeszkód, a juz tym bardziej wtedy, kiedy po prostu nie chcesz dać sobie zrobić krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 12:59 a jak dzieczyna sie rozplacze to co wtedy? raz sie jedna rozplakała i to ponoc przezmnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 13:12 A co? Ty odpowiadasz za całe libido świata? Nie jesteś dziwką, żeby dawać wszystkim i wszystko. Jak ktos płacze, bo chce seksu i go nie ma, to juz jego problem. Ciekawe, jakby później, po fakcie wyrażała swoja gorycz - podcięciem żył? Lepiej niech se popłacze, bo nie ma, niz potem zrobi większą scene, bo dostała i jej zabrali. A ty sie błahostkami nie przejmuj, bo jak tak dalej pójdzie, to wylądujesz na psychoterapii. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 13:17 no ale ponoc jak dziewczyna placze to oznacza to ze bardzo cierpi. No chyba ze wy klamiecie i celowo ryczycie aby wzbudzic w kims politowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 13:26 Ja nie wiem, jak to u innych, ale ja rycze tylko wtedy jak mnie coś cholernie boli, albo jak sie czegos boję. Nie pamiętam, zeby zdarzyło mi sie płakać przez to, ze gośc w kanjpie nie zechciał mnie przelecieć. Niektórym babkom powinno sie zabronić wychodzenia z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 13:29 moze ona plakala nie tyle ze jej nie chialem przeleciec co sie z nia spotykac a zapewne w dluzszej perspektywie tez przeleciec. Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 13:38 Może rzeczywiście chciała wziąć Cię na litośc, kto wie? Pomimo tego, ze jestem kobieta - nie wiem, dlaczego niektóre baby ryczą. Jednak z tego co mówisz - upokorzyłeś ją? zrobiłeś coś złego? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 13:41 zrobilem tylko tyle: wszyscy mowili przy stoliku (w sumie z 10 osob) ze tak pasujemy a ja na to ze nic z tego nie bedzie i wtedy sie rozryczala i wyszla. i bylo na mnie ze to moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 13:46 Sa dwie opcje - albo ktoś jej wkręcił, że z Toba to juz właściwie wszystko jasne i poczuła niesamowita gorycz, dlatego wyszła; albo po prostu jest bardzo wrażliwą osobą, co wcale nie uprawnia jej do obchodzenia się z nią jak z jajkiem. Life is brutal - tyle tylko, ze to akurat nie Twoja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 13:51 tego wieczora widzialem ją pierwszy i ostatni raz a co teraz sie z nią dzieje to nie wiem . Wiem napewno tyle ze miala adoratora ktory faktycznie byl nią bardzo zainteresowany i sie nawet przytulali do siebie wiec co ona odemnie chciala nie wiem zupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 13:48 boski.zawodowiec napisał: > zrobilem tylko tyle: > wszyscy mowili przy stoliku (w sumie z 10 osob) ze tak pasujemy a ja na to ze > nic z tego nie bedzie i wtedy sie rozryczala i wyszla. > > i bylo na mnie ze to moja wina Wierzyć mi się nie chce, że tak po prostu rozpłakała się przy wszystkich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 13:51 slowo daje polala sie jej lza i uciekla a potem bylo na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 14:28 boski.zawodowiec napisał: > slowo daje polala sie jej lza i uciekla a potem bylo na mnie Swiat okrutny jest. Nie każda miłość może być odwzajemniona. A, może powinieneś trochę delikatniejszy być? Tak jej inaczej to powiedzieć- niestety moja droga, mam inną na oku:-( Mężczyzna powinien być twardy, a miękki dla kobiety. Tylko nie dla każdej, bo będziesz musiał założyć harem:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 14:31 spokojnie bez zlosci to powiedzielm , od tak nic nie bedzie i koniec, jakbym zaczął byc delikatny to bym pewnie sam musial wyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 14:48 boski.zawodowiec napisał: > spokojnie bez zlosci to powiedzielm , od tak nic nie bedzie i koniec, jakbym > zaczął byc delikatny to bym pewnie sam musial wyjsc :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 14:56 Gość portalu: Asik napisał(a): > boski.zawodowiec napisał: > > > spokojnie bez zlosci to powiedzielm , od tak nic nie bedzie i koniec, jak > bym > > zaczął byc delikatny to bym pewnie sam musial wyjsc > > :-)))))) Oh, muszę powiedzieć, że jakaś głupia była, albo nadwrażliwa. Czasami niektóre kobiety lubią brać mężczyznę na taki szantaż emocjonalny. Granie na czyimś poczuciu winy. Tylko, że jak przychodzi co, do czego, to oni już nie reagują na prawdziwe czyjeś emocje i uczucia. Rozumiem Cię. Nie zawsze możemy coś, komuś powiedzieć, aby nie urazić kogoś. Dla tej jedynej bądź delikatny:-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most 16.08.04, 14:58 czasami jak mam byc delikatny a ktos mnie wnerwia to sie nieodzywam bo przeciez tak lepiej niz na sile byc takim milym a wiele osob tak robi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: no wlasnie ciezko by mi bylo tak sypac z most IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 16.08.04, 15:56 boski.zawodowiec napisał: > czasami jak mam byc delikatny a ktos mnie wnerwia to sie nieodzywam bo przeciez > > tak lepiej niz na sile byc takim milym a wiele osob tak robi:) No, tak lepiej już nie odzywać się, bo można później żałować słów wypowiedzianych w gniewie. Gniew minie, a słowa pozostaną. A, też po co udawać, że jest inaczej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: wlasnie bede mowil: idziemy sie rznąc 16.08.04, 12:50 no to nie jest za mądre, są i takie co lubią brutali :] Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec wlasnie pomysli ze to pozadanie i bedzie problem 16.08.04, 13:00 Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: wlasnie bede mowil: idziemy sie rznąc 16.08.04, 14:34 boski.zawodowiec napisał: > moze wtedy bedzie spokoj. TO JEST najskuteczniejszy sposób jak się "nie ma ochoty" oczywiscie IQ takiego do rżniścia wymagane jest nieco więcej niż u [...] wstawić co komu pasuje :)))) ten sposób NIGDY mnie nie zawiódł, a sytacje bywały, ze....tak nie powiem...różne i różniste faciowi jak się powie "no to choćmy się rżnąć nawet w krzakach", to od razu nie tylko szczena mu opada :) danka "wytrenowana" w tym temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 13:13 daj sie przeleciec tylko tej, ktora kochasz, a reszcie mow, ze mama Ci nie pozwala bawic sie z dziewczynkami... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec dawniej w zartach mowilem ze mi mama nie pozwoli 16.08.04, 13:19 ale ilez razy mzona tak mowic. Niestety na naszych oczach polki przechodza rewolucje obyczajową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: 217.153.168.* 16.08.04, 13:33 Pokaz jej to samo zdjecie, które tu kiedys publicznie zaprezentowales:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 13:36 a masz pewnosc ze to ja? :)))<hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: 217.153.168.* 16.08.04, 13:38 teraz to wykrecasz kota ogonem, co???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cindy Re: ej! zawodowiec... IP: *.chello.pl 16.08.04, 13:58 dawaj w końcu to zdjęcie, to ci powiemy czy się nadajesz do przelecenia, bo może to całe twoje gadanie o tym jaki z ciebie byczek jest gówna warte...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ej! zawodowiec... 16.08.04, 14:01 nic sie nie martw chetnie bys usiadła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: 217.153.168.* 16.08.04, 15:13 a poza tym zawsze myslalam, ze to facet przelatuje, ale widac specyfika regionalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelki Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 15:19 naprawde interesujace sam to wymysliłes czy ktos ci pomogł oj przepraszam to ty po ulicach chodzisz w nocy a tam dziewczynki za pare groszy przeleca wszystko co sie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec to jest przyklad na zboczenstwo jakie jest dzisiaj 16.08.04, 15:25 wsrod kobiet. "przelecą za pare groszy wszystko co sie rusza" takie teksty nie biora sie znikad tylko z glowy ktora gdyby wiedziala ze nie poniesie konsekwencji swego czynu bo to popelniala nagminnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 18:06 Włóż niemarkowe dresy. I zamień tę przyciemnianą tylną szybę z Twojego malucha na normalną. A jeśli to nie pomoże to przestań się chwalić że "potrafisz zajebać z baśki". Gwarantuję, że żadna z tych uroczych pań się za Tobą nie obróci. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 19:13 pollak napisał: > Włóż niemarkowe dresy. I zamień tę przyciemnianą tylną szybę z Twojego malucha > na normalną. A jeśli to nie pomoże to przestań się chwalić że "potrafisz > zajebać z baśki". Gwarantuję, że żadna z tych uroczych pań się za Tobą nie > obróci. kogo masz na myśli w tym "maluchu" z przydymioną tylną szybą? bo ja mam...ich kilku na celowniku :) danka Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 19:26 panidanka napisała: > kogo masz na myśli w tym "maluchu" z przydymioną tylną szybą? No kolege sportowca z bicepsem i w dresie. ;) > bo ja mam...ich kilku na celowniku :) A ciskaj kamieniami ile wlezie i krzepy nie żałuj. :) PS W swoim poście zadałaś tylko jedno pytanie. To nie w panidankowym stylu. A przed kliknięciem w Twojego posta zastanawiałem sie jakie katusze będę musiał przejść aby zrozumieć Twoje zawiłe metafory. A tu tylko jedno skromne pytanie plus jakieś takie figlarne stwierdzenie. Echhhhh... świat się kończy panidanko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 16.08.04, 20:11 pollak napisał: > > PS W swoim poście zadałaś tylko jedno pytanie. To nie w panidankowym stylu. TO jest w panidankowym stylu :))))) w realu także ubaw czasem mieliśmy aż po same....:) na oczach WSZYSTKICH :)))) danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:50 panidanka napisała: > TO jest w panidankowym stylu :))))) > w realu także > ubaw czasem mieliśmy aż po same....:) > na oczach WSZYSTKICH > > :)))) Łał :) czego to się człowiek o panidance nie dowie. Skąd wiec czasem tyle lamentacyjnych wątków, skoro i uśmiech nie jest Ci obcy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 21:14 Ale po co chcesz uciekać? Pierwszy raz widzę faceta znużonego namolnością kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:57 Boski też musi mieć chwile dla siebie. Rozumiesz, siłownia i te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 16.08.04, 23:06 Zawiazac wiadomy organ na supelek - nei bedzie ani funkcjonalny, ani estetyczny i baby zostawia cie w spokoju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 17.08.04, 11:54 NIE INTERESUJE NAS TWOJA ŻYCIOWA TRAGEDIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boski_zawodowiec Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 17.08.04, 11:55 Gość portalu: alek napisał(a): > NIE INTERESUJE NAS TWOJA ŻYCIOWA TRAGEDIA!!! zazdrościsz mi brzydalu urody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 17.08.04, 12:10 to Ty robisz z tego tragedię, nie ja. A poza tym mój drogi jestem przekonana, iż ze swoją urodą nie dosięgasz mi nawet do podeszwy od buta :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski_zawodowiec Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 17.08.04, 12:12 Gość portalu: alek napisał(a): > to Ty robisz z tego tragedię, nie ja. A poza tym mój drogi jestem przekonana, > iż ze swoją urodą nie dosięgasz mi nawet do podeszwy od buta :) przekonany jestem, że wlepiałabyś swoje mętne oczy we mnie, a ja nawet nie spojrzałbym w twoją stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 17.08.04, 12:14 POMARZYĆ DOBRA RZECZ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boskakochanka Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:16 tan pan marzy przez całe życie tylko to potrafi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 17.08.04, 12:12 a tak swoją drogą uważaj, bo skoro twierdzisz, że jesteś taki fenomenalny to nie długo możesz mieć taki "problem" nie tylko z kobietami.... a może już go masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boskakochanka Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:55 jeśli to ten boski którego ja znam to szkoda czasu na gadanie to psychol, tak naprawdę to tylko twoje wyobrażenie kochanie, że ktoś chce cię przelecieć, na twój widok lepiej brać nogi za pas i wiać zanim pozna się ciebie bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuhgiuhi Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:46 spadaj FAGASIE,mhh niby boski,lec do burdelu tam wszystkie napewno na ciebie poleca PA pA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apo Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.gorzow.mm.pl 18.08.04, 09:42 niech żyje skromność... Nie każda, bo na przykład ja nie mam zamiaru cie przelatywac ,moja sąsiadka z dolu też nie ( pytalam), ekspedientka z spozywczego tez nie ( pytalam), pielegniarka z przychodni też nie.... Nie przesadzaj więc... Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 18.08.04, 12:06 Przyklej na plecy tabliczke - "jestem pedalem"... to rozwiaze problem, przynajmniej jednej plci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.icpnet.pl 18.08.04, 13:08 Zawodowiec kochanie Ty naprawdę jesteś boski:) Nie śmiem Cię przelecieć, ale czy mogę Cię kochać platonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:52 Wśród mężczyzn od setek lat obowiązuje ta sama prosta zasada: im mniej są pewni siebie, tym bardziej rozwodzą się na temat swej męskości i sercowych podbojów Odpowiedz Link Zgłoś
ewakiertowicz Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 25.08.04, 23:10 to nie takie trudne, nie zmianiaj skarpet, a powaznie udawaj mieczaka , nie miej swego zdania, mow glupie rzeczy, badz zle wychowany i w zlym guscie, miej piszczacy smiech i powinno wystarczyc, nie tak trudno odtsraszyc kobiete, ja mam swoje sposoby na odstraszanie mezczyzn na ogol skuteczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
on0212 Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 28.08.04, 12:04 To, że one chcą to ich problem. Twoja głowa w tym, jak się bronić i Twoja sprawa, czy chcesz się bronić. Mnie również wiele kobiet chce "przelecieć", mam tego świadomość i nauczyłem się z nią żyć. NIe robi to już na mnie wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 28.08.04, 12:28 on0212 napisała: > To, że one chcą to ich problem. Twoja głowa w tym, jak się bronić i Twoja > sprawa, czy chcesz się bronić. Mnie również wiele kobiet chce "przelecieć", mam > > tego świadomość i nauczyłem się z nią żyć. NIe robi to już na mnie wrażenia a mnie chcieli przelecieć....gdzieś tak w przybliżeniu co najmniej 90$ tych, którzy są w zasięgu mojego widzenia i co? przeleciało niewielu :( "przelatana" jak chciała danka Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 28.08.04, 12:29 panidanka napisała: >co najmniej 90$ tych, no ale mi wyszło! zamiast tych 90% okazało się...za ile :))) Odpowiedz Link Zgłoś
uubawiona Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 28.08.04, 12:30 boski.zawodowiec napisał: > jak sie chronic , gdzie uciekac, jak odpychac. > > Prosze o propozycje Na Kalwarii Zebrzydowskiej pustelnia sie zwolnila... moze tam? Odpowiedz Link Zgłoś
danutabis Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? 28.08.04, 15:29 uubawiona napisała: > boski.zawodowiec napisał: > > > jak sie chronic , gdzie uciekac, jak odpychac. > > > > Prosze o propozycje > > Na Kalwarii Zebrzydowskiej pustelnia sie zwolnila... moze tam? :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 14:31 proponuję odrąbać sobie to i owo i po kłopocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corleone Re: co robić jesli kazda mnie chce przeleciec? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.04, 21:09 Zażyj bromu. Odpowiedz Link Zgłoś