maretina 21.08.04, 06:56 niech na mnie czeka tam dobra pogoda:)). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidanka Re: jade do gdanska!:))) 21.08.04, 07:18 maretina napisała: > niech na mnie czeka tam dobra pogoda:)). Dziś Trójmiasto przywita Ciebię piękną letnią pogodą :) od ranka świeci słoneczko, niebo bezchmurne, temp 15 stopni i koniecznie spacer nadmorskim traktem z Brzeźna do Orłowskiego Klifu-najlepiej na rowerze, bo trasa dosyć długa :) ale przy Klifie (nie pomylić ze sklepem) raczej na piechotę (dołem) lub rowerkiem (na górkach) upału raczej nie będzie a po drodze....miniesz Sopot....pomacham Ci na powodzenie :) danka Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jade do gdanska!:))) 21.08.04, 07:26 dlugi czy krotki rekaw polecasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: jade do gdanska!:))) 21.08.04, 09:50 maretina napisała: > dlugi czy krotki rekaw polecasz?:) zdecydowanie krótki, bo....jednak zapowiada się gorąco :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jade do gdanska!:))) 21.08.04, 20:56 wrocilam, paranormalny juz odetchnij:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 11:06 Czy podczas pobytu w Gdańsku słyszałaś paranormalne zawodzenie: "Maretinkooo, gdzie jesteś?" Najlepiej mi się oddycha w miłym towarzystwie:)) Takie stadne bydlę jestem:) Przyjedź jeszcze. Gdańsk jest dobry na każdą pogodę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 11:26 paranormalny napisał: > Czy podczas pobytu w Gdańsku słyszałaś paranormalne zawodzenie: "Maretinkooo, > gdzie jesteś?" > Najlepiej mi się oddycha w miłym towarzystwie:)) Takie stadne bydlę jestem:) > Przyjedź jeszcze. Gdańsk jest dobry na każdą pogodę:)) to chyba jak tak zawodziłam w tych nadmorskich lasach :)))) d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 11:43 panidanka napisała: > to chyba jak tak zawodziłam w tych nadmorskich lasach :)))) Był żem lesie i nic żem nie słyszał:( W któych rejonach Trómiejskiego lasu Danki grasują? Ja się szlajam bicyklowo między Spacerową (Oliwa) i Źródłem Marii (Kack). Czasem (tylko w dnie powszednie) wracam trasą od orłowskiego mola do brzeźnieńskiego parku. Jak w lesie/na bulwarze zobaczysz młodego, przystojnego, na wspaniałym rowerze, to ......... nie będę ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 16:53 za tydzien w sobote jade znowu, moj lekarz zwariowal, chce mnie widywac co tydzien!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 17:28 Wcale mu się nie dziwię! facet ma dobry gust:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pankracea Re: jade do gdanska!:))) 21.08.04, 22:41 niezaleznie od pogody, zawsze jest warto wybrac sie do Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 11:28 pankracea napisała: > niezaleznie od pogody, zawsze jest warto wybrac sie do Gdanska. a "przyległościami" czyli 3miasta aa jakiś IDIOTA proponuje na sejmikaach lokalnych aby Gdańsk "powiększył" swwoje obszary o pozostałe 2miaasta!!! chyba jakaaś V kolumna wpadła na taaaaaki idiiiiotyczny pomysł danka Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 16:53 pankracea napisała: > niezaleznie od pogody, zawsze jest warto wybrac sie do Gdanska. kocham to miasto i kiedys w nim zamieszkam;). Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 17:30 maretina napisała: > pankracea napisała: > > > niezaleznie od pogody, zawsze jest warto wybrac sie do Gdanska. > kocham to miasto i kiedys w nim zamieszkam;). > a ja...kocham 3Miasto i....Kraków też :) danka nostalgiczna Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 17:31 maretina napisała: > kocham to miasto i kiedys w nim zamieszkam;). Grunt to mieć dobry cel w życiu!:) Lepszego celu wybrać nie mogłaś:))) Osobiście jestem (para)normalnie zachwycony!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 18:10 paranormalny napisał: > Grunt to mieć dobry cel w życiu!:) Lepszego celu wybrać nie mogłaś:))) > Osobiście jestem (para)normalnie zachwycony!!!!!!!!!!11 > czy myśmy sie przypadkiem dziś nie spotkali...gdześ w połowie drogi? moje imię to...Danuta Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 18:26 panidanka napisała: > czy myśmy sie przypadkiem dziś nie spotkali...gdześ w połowie drogi? > moje imię to...Danuta Boleję, ale na pewno nie! Dzisiaj zarabiam na omastę do chleba/bułek:)) Serfuję po necie, gdy mi się zacierają szare komórki:)) Jeszcze trochę i się załamię - przecież jutro też jest dzień. Pójdę na piwo do Wielkiego Błękitu. Najbliższy wypad rowerowy to wtorek. Do ew. zobaczenia Paranormek Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: jade do gdanska!:))) 22.08.04, 19:13 paranormalny napisał: > panidanka napisała: > > czy myśmy sie przypadkiem dziś nie spotkali...gdześ w połowie drogi? > > moje imię to...Danuta > > Boleję, ale na pewno nie! Dzisiaj zarabiam na omastę do chleba/bułek:)) > Serfuję po necie, gdy mi się zacierają szare komórki:)) > Jeszcze trochę i się załamię - przecież jutro też jest dzień. Pójdę na piwo do > Wielkiego Błękitu. > Najbliższy wypad rowerowy to wtorek. > Do ew. zobaczenia > Paranormek a jednak.... :))))))))))) danka Odpowiedz Link Zgłoś