rae 03.04.02, 08:51 ... co, zaspaliście, zmiana czasu była, lenie... no nie, nie mówcie, że pracujecie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik witam, drogie rae 03.04.02, 08:58 może dokonasz jakiejś prezentacji? chyba się nie znamy (albo udajemy, że się nie znamy:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
rae Re: witam, drogie rae 03.04.02, 09:14 miło mi, rae jestem. :))) rae jest rodzaju: TO rae. Wśród krewnych: amon-ra, wiec osoba ustosunkowana w wyższych sferach. rae siedzi w pracy i hoduje lenia. ale tu formalnie, no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik do formalności to nam 03.04.02, 09:25 ho ho ho albo jeszcze dalej. no to w takim razie: co słychać w wielkim świecie, drogie rae? czy tam trawa też jest zielona? a ptaki śpiewają? my tu na dole, w bagiennym dole to mało wiemy o świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rae Re: do formalności to nam 03.04.02, 09:35 cos jakby pobłskiwało przez badyle. ja tez bagienny stwór, tylko, że tak rzeknę, nietutejszy... ale błotkolubny w stoopniu wysokim. kaaawki mi sie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: do formalności to nam 03.04.02, 09:44 czolem bracia i siostry, mam pytanie zasadniczo ornitologiczne, a nawet dwa. czy jak kto nie jest sokolem tylko - powiedzmy skromnie - sepem to moze sie tez popluskac w bagiennym lenistwie? no i czy kto widzial mojego wrobelka (aka suzume) lately? pozdrawiam g ps. zycie po kacu jest piekne rae napisał(a): > cos jakby pobłskiwało przez badyle. ja tez bagienny stwór, tylko, że tak > rzeknę, nietutejszy... > ale błotkolubny w stoopniu wysokim. > > kaaawki mi sie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik amorze 03.04.02, 09:52 ale na piórkach zostanie szlam bagienny, i jak będziesz fruwał? chyba, że dla specjalnego sępa nie jest to żadna trudność. ps. zycie w ogóle jest piekne Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: a morze? 03.04.02, 09:58 utopmy ich w bagnie a potem przyjmijmy do paczki Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a może 03.04.02, 10:02 odwrotnie zalejemy ich morzem bagiennych bzdurek i zobaczymy czy wypłyną Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino protestuje, a co! 03.04.02, 10:07 nie zgadzam sie bo ja sie juz zasadniczo nie zalewam. od wczoraj. kwik napisał(a): > odwrotnie > zalejemy ich morzem > bagiennych bzdurek > i zobaczymy > czy wypłyną Odpowiedz Link Zgłoś
neona a zmorze... 03.04.02, 10:10 ...kij w oko. wypłyną brzuchem do góry ale skądinąd kto żyje w tym bagnie ? i czy tu ktoś żyje? ....... I SEE....... DEAD PEOPLE! Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: a zmorze... 03.04.02, 10:12 a zmorze w jeziorze ciasno w tym worze przeorze modlmy sie - niech... ech... amen neona napisał(a): > ...kij w oko. > > > wypłyną > brzuchem do góry > > ale skądinąd kto żyje w tym bagnie > ? > > i czy tu ktoś żyje? > > ....... > > I SEE....... DEAD PEOPLE! > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ONI 03.04.02, 10:15 gutek zyje ale co to za zycie bez umierania kwik napisał(a): > żyją > > Alive > w Andach > > gutek > not dead > > pliz Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ONI 03.04.02, 10:16 życie bez umierania to jak setka bez ogórka da radę Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ONI 03.04.02, 10:24 nie jestem przekonany nie pije wodki g ps. najlepsze ogorki sa na placu pigalle. wszystko co najlepsze jest na placu pigalle zreszta. kwik napisał(a): > życie bez umierania > to jak setka > bez ogórka > > da radę > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pytanie 03.04.02, 10:30 a czy gucio do Paryżewa się wybiera w najbliższym czasie, co by szlifować i brylować? p.s.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino pytanioodpowiedz 03.04.02, 10:42 co rozumiesz przez "w najblizszym czasie"? g kwik napisał(a): > a czy gucio do Paryżewa się wybiera w najbliższym czasie, co by szlifować i > brylować? > > p.s.powodzenia > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pytanioodpowiedz=c.d. 03.04.02, 10:49 np. w najbliższej guciowej dekadzie p.s. czas jest względny Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pytanioodpowiedz=c.d.2 03.04.02, 10:53 acha. no wiec pytaniodpowiedz brzmi: moze. :) g kwik napisał(a): > np. w najbliższej guciowej dekadzie > > p.s. czas jest względny > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik {niecenzuralnie} 03.04.02, 11:01 czyli wróciliśmy do punktu wyjścia może w morzu. gutek, mam nadzieję, że traktat o trzeźwości został potwierdzony oficjalnie u notariusza. inaczej jest nieważny. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: {niecenzuralnie} 03.04.02, 11:07 kwisiu, po coz mialbym potwierdzac notarialnie moje wlasne postanowienia? przeciez oznaczalo by to brak szacunku i zaufania do samego siebie, a to z kolei oznaczalo by poczatkowe stadium rozpadu zwiazku (vide watek o testach na hiv po delegacji), czyli mowiac krotko schizofrenie. niech mnie bog broni przed notariuszami (i urzednikami stanu cywilnego). g kwik napisał(a): > czyli wróciliśmy do punktu wyjścia > może w morzu. > gutek, mam nadzieję, że traktat o trzeźwości został potwierdzony oficjalnie u > notariusza. inaczej jest nieważny. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik całkiem cenzuralnie 03.04.02, 11:10 > po coz mialbym potwierdzac notarialnie moje wlasne postanowienia? przeciez > oznaczalo by to brak szacunku i zaufania do samego siebie, a to z kolei oznacza > lo > by poczatkowe stadium rozpadu zwiazku (vide watek o testach na hiv po delegacji > ), > czyli mowiac krotko schizofrenie. niech mnie bog broni przed notariuszami (i > urzednikami stanu cywilnego). > g gutek w świetle najnowszych doniesień i naukowych teorii wszyscy mamy zadatki na schizofreników. dodałabym jeszcze: niech mnie bóg broni przed samą sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: całkiem cenzuralnie 03.04.02, 11:25 kwisiu, > dodałabym jeszcze: niech mnie bóg broni przed samą sobą :) juz cie lubie za bardzo. strasznie jestem uczuciowe bydle (z akcentem na bydle). g Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nieroztropnie 03.04.02, 11:28 już nie wiem co o tym sądzić: bydle, czy świnia (to Ty powiedziałeś):) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nieroztropnie 03.04.02, 11:38 kurna, a co za roznica? nie badzmy drobiazgowi jak jacys studenci szkoly glownej gospodarstwa wiejskiego. z puntku widzenia czysto etycznego, swinia to bydle jest jak jasny gwint. kwik napisał(a): > już nie wiem co o tym sądzić: bydle, czy świnia (to Ty powiedziałeś):) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jak sobie życzysz 03.04.02, 11:43 no i proszę do czego to doprowadziło. czyli generalnie: niezłe z Ciebie zwierzę. a tyle się mówi o zezwierzęceniu obyczajów. ach ta polska młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Bagno Police! 03.04.02, 09:55 .co to za maskarada ja się pytam! ktoś tu próbuje mówić językiem którego nie uczą w szkołach lecz pod schodami tam gdzie nie wartko i nie chyżo płynie bagna plazma gdzie jest zatem policja bagienna!!!!!??????? B.O. Bagienni Opierdalacze ioioioioiopi już jadą i porządek robio Odpowiedz Link Zgłoś
kwik alicja już tu nie mieszka 03.04.02, 10:00 stać ręce do góry na maskę nie odzywać się kto cię będzie słuchał p. majstrze z Polic kto to mówi a kto powiedział co wiedział albo i nie witaj neona z wiadrem. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Aport!!!!! Oto Raport. 03.04.02, 10:06 witaj zakręcone różki wirtualna wróżko rozpasana vipasano bagienności słownikowy słowiku galerzystko nad galerzystki jedyna co posiada prawa do yellow submarine. .... młodszy aspirant Marian Kołozłodziej pisze: przyśliśmy i zobaczyliśmy jak się coś dzieje. no to skuliśmy, ale oni byli już skuci. skuci inaczej. opierali się. wszystkie się opierały. stwory. nie strzelaliśmy bo nie. są tu podpisano asp. K. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a gdzie support? 03.04.02, 10:15 młodszy aspirancie polonez rozwalony paliwo skradzione a gdzie ołówki? raport miał być w 3 egzemplarzach równoważnych tymczasem szala przeważona o 6 kg po premii i dodatkowe dyżury po nocach Odpowiedz Link Zgłoś
neona Bagnowóz. 03.04.02, 10:42 kwik napisał(a): > młodszy aspirancie > polonez rozwalony > paliwo skradzione > a gdzie ołówki? > raport miał być > w 3 egzemplarzach > równoważnych > tymczasem > szala > przeważona > o 6 kg > po premii > i dodatkowe dyżury > po nocach żeby tylko po premii tną po całości albo żegnam (wish it was just my imagination) aspirant enyłej dostał w zastępstwie malucha i pomyka z aspirantem Pomykałą na kolejny słoneczny patrol - a support? agick i aise dziś chyba w pracy biurowej Bagnowóz się odmeldowuje! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wielki wóz + gwiazdy 03.04.02, 10:46 jeszcze została lista do podpisania 27 stron i westchnień wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Tak się rozmarzyłem... 03.04.02, 10:52 Śiedzi kot za kierownicą Ślipka mu radośnie świcą Myśli :Kwiku mój kochany Będzie zaraz roz......y Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no rzecz jasna, co mogłoby być innego :) 03.04.02, 11:03 szarak, po wczorajszym obżarstwie czas na post. amen. i cement. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 I Ty Kwiku takie 03.04.02, 11:19 skarpetki mi szykujesz?Za moje serducho czułe.Betonowe skarpetki?Trudno ,co robić. A odbiegając od tematu, kocisko z przerażeniem zauważyło że ktoś wczoraj sie pod nie podszył!Naprawdę.Behemot to samiec.A podszywała się jakaś samiczka.Hasełko już zmienione fałszywy szaraczku.No! Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: no rzecz jasna, co mogłoby być innego :) 03.04.02, 11:20 kwik napisał(a): > szarak, po wczorajszym obżarstwie czas na post. To mam wysłać jakiegoś post'a? Dobrze zrozumiałem? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik hey, mr postman:) 03.04.02, 11:23 > To mam wysłać jakiegoś post'a? Dobrze zrozumiałem? oj, szaraku, szaraku. skubnij sobie mleczu. tak, specjalnie dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: siemka !!!!! 03.04.02, 11:38 słuchajcie - co się tutaj dzieje...? rumor na bagnie od rana.. spać dalej nie można. Oki, oki, już wstałam i kogo ja widzę..??? neona, draniu jeden... carbonara się w pas kłania...., rae - miło mi, dyżurny ufol RP... kochane bagniaki - jak już mnie obudziliście to poproszę o kanapkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ależ proszę bardzo!!!!! 03.04.02, 11:41 jedną, dwie? z serem, z czynka? do wyboru, do koloru 7,5 sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ MILI MOI WITAM 03.04.02, 11:56 ale tylko na chwilkie malutką bom przejazdem jezd witam rae i wszystkich pewnie sie czas jakis nie pojawie ale nie płaczta jeszczeć wrócę aise wasza (jędza znaczy się) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ależ proszę bardzo!!!!! 03.04.02, 12:04 to ja wezmę dwie na krechę. zesrem. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witam Was moi drodzy 03.04.02, 12:33 obowiązki wzywają. alarm na pokładzie! Odpowiedz Link Zgłoś
neona w górę majtek. 03.04.02, 12:47 kwik napisał(a): > obowiązki wzywają. > alarm na pokładzie! znam swoje obowiązku pani kapitan i już wiszę za majtki na bocianim gnieździe patrzę w lewo w prawo przed siebie do tyłu.. widzę widzę! ja widzę. widzę ląd nie.. to jest lądolód! RUFA SZOPA PRACZA CZWARTY FOK ZA WICHER PRZEŁÓŻ bo nie zdążym i się zderzym Odpowiedz Link Zgłoś
kwik niestety 03.04.02, 12:49 szekle się rozpięty przynieś trochę kilwateru, majtku. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: niestety 03.04.02, 12:55 (szeptem do mówię.. szef zerwał się z rożna i krzyczy straszniście...) aise - ale dokąd idziesz..?? nie opuszczaj bagna, gdzie będziesz się tułać po świecie..??? my sierotki tak tutaj bez Ciebie.... chlip, chlip... to straszne, że tylu chłopców z naszego bagnueblo odeszło.... a kanapki kwik po 7.5 zeta to skandal... przecież wiesz, że ja jestem pod ochroną (ma znaczek z pandą), jestem zagrożonym gatunkiem i powinnaś mi za friko te kanapki dać a nie zdzierać ostatniego centa z biednego ufola... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik agick 03.04.02, 12:57 zapłata za kapapki dla tego pana (tego, który jednak tu stoi) nie dla mnie posądzałaś mnie o krwipijstwo? agick, no co Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik... 03.04.02, 13:03 a nie... no to zupełniue inna sprawa... spoko orinoko - powiem temu panu, że nie mam kasy, biedny student, ufol i tak dalej.... gdzie nasz siostra aise idzie..?? słuchaj, zróbmy jej areszt i nie puścimy nigdzie.... no przecież ona sama samiutka w szerokim świecie bez nas..?? ojoj... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a później nas 03.04.02, 13:05 oskarży o bezpodstawne przetrzymywanie, zimne prysznice, lurowatą kawę, brak poszanowania praw aresztowanego i tak dalej. nie, dziękuję, ja po sądach chodzić nie będę i czasu na to nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: kwik... 03.04.02, 13:06 Nie bój. Ma nasze zdjęcie grupowe z przedszkola w portfelu. Nie zginie. Zwycieży wszystkich i wróci. W glorii i chwale... czy coś tam... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
neona stety stety 03.04.02, 13:06 oni wszyscy już tylko nażreć się przychodzą nie ma komu wiosłować i zarzucać cumy a niech im się pokarm zarzuca i niech im się ulewa jak tak ja siedzę w górze przyrodzenie mi się majta jakem majtek agick!!!! rzuć mi carbonarą bom głodzien i tą flaszkę tak tą po lewo jak rzucisz to ci wypatrzę kawał dobrego chłopa co szuka gniazda ..... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: stety stety 03.04.02, 13:10 > agick!!!! > rzuć mi carbonarą bom głodzien > i tą flaszkę > tak > tą po lewo > > jak rzucisz to ci wypatrzę kawał dobrego chłopa > co szuka gniazda > > ..... > trzyyymaaaj..!!! podwójn porcja z parmezanem..... i flaszkę też podwójną..! i co, wypatrzyłeś jakiegoś....? Odpowiedz Link Zgłoś
neona Zaraz wracam 03.04.02, 13:28 agick napisał(a): > > i co, wypatrzyłeś jakiegoś....? > tego samego bo wysoki jak brzoza... potem kilku wolnych afroamerykanów dalej patrzę.... i widzę siebie :) bo to tylko lustro do golenia idę zjeść zaraz wracam nie dołujcie nie odchodźcie nadzieja i wiara i inwigilacja pomogą bocianie gniazdo zawiesza działalność na godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
kwik poobiednia sjesta 03.04.02, 13:51 na hamaku, wiatr hula... zaraz, zaraz...kto tam na horyzoncie? Odpowiedz Link Zgłoś
neona niemoralna propozycja 03.04.02, 14:24 kwik napisał(a): > na hamaku, wiatr hula... > zaraz, zaraz...kto tam na horyzoncie? jeszcze slabo widać ale to chyba... Kwika! znaczy się siostra Kwika ale co ona robi? trzepie dywan? chyba szykuje dom na nasz przyjazd oj będzie się działo... a potem może popływamy trochę wewodzie mam wiaderko mogę Kwikowi spłukać plecy... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re: moralna propozycja IP: 212.160.117.* 03.04.02, 14:43 ten wysoki a'la drużyna koszykarska...? no tak, ten to fakt, kręci się... i nic innego nie widać..? to straszne, idę popłakać do skorupki nad marnością mojego żywota... kwik, daj się pohuśtać w hamaczku........ Odpowiedz Link Zgłoś
neona przepraszam, czy tu biją... 03.04.02, 16:15 Gość portalu: agick napisał(a): > ten wysoki a'la drużyna koszykarska...? > no tak, ten to fakt, kręci się... nie daj się mu wkręcić ot tak > i nic innego nie widać..? > to straszne, idę popłakać do skorupki nad marnością mojego żywota... szczęście jest na wyciągnięcie dłoni ałła dostałem po łapach Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: przepraszam, czy tu biją... 03.04.02, 16:26 spokojnie - drużyna koszykarska ma minusa... przerzuciłam się wolne zawody - np poetów.... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Hurrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! 03.04.02, 16:40 agick napisał(a): > spokojnie - drużyna koszykarska ma minusa... > przerzuciłam się wolne zawody - np poetów.... jakby tu napisać publicznie a jednocześnie intymnie... ta kobieta od czarnego kota z którą byłem jest teraz właśnie z koszykarzem i jest im dobrze (ale ona już była z poetą) właśnie o co chodzi z tym wzrostem? czy takie ważne by facet miał 7 kilometrów wysokości łapy jak sekwoje łeb jak einstein kasę jak pko i małego jak krzywa wieża w Piz.... (w Pizie, pizie) ? jak miłość ja się pytam ja mam łapy jak przerośnięte herbatniki i się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Hurrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! 03.04.02, 16:44 neo, lubię Twoje przerośnięte herbatniki....:)))) patrz jaka analogia.... ta pani co wiesz jest teraz z koszykarzem ja byłam już nie jestem z poetą też nie... ale carbonara jednoczy narody..:) Odpowiedz Link Zgłoś
neona człowiek to istota towarzyska mimo wszystko 03.04.02, 17:09 agick napisał(a): > neo, lubię Twoje przerośnięte herbatniki....:)))) mam aż dwa :) a ja lubię... w ogóle lubię :) > ale carbonara jednoczy narody..:) oj jednoczy spiszemy się na priv :) a teraz muszę zmykać piję dziś pod pałkami causy dla wszystkich szczęśliwych i szczęśliwych inaczej bagiennych wytworów wyobraźni nurzającej się w odmętach zapomnienia neło Odpowiedz Link Zgłoś