goniata 14.07.14, 11:28 Bo mam wrażenie że na forach trafiam na samych oszołomów ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fionulka randki 15.07.14, 11:22 Może szukasz nie tam gdzie trzeba? spróbuj na portalu randkowym np sympatiaplus jest podobno bardzo fajna, na forum raczej nikogo nie znajdziesz, ale może ktoś inny kto ma doświadczenie niech się wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
tusia80 myślę, że tak 15.07.14, 12:19 Myślę, że tak ale to jeden na wielu. Dużo faktycznie oszołomów co nie mogą się ogarnąć w normalnym życiu i szukają szczęścia przez interenet ale nie chce też pisać, że "wszyscy" to właśnie tacy ludzie. Najlepiej poznać na jakimś forum tematycznym dotyczącym np. wspólnej pasji. na forach typu Sympatia trzeba być cierpliwym ale np. moja koleżanka znalazła w ten sposób partnera i w życiu bym nie powiedziała, że taki koleś mógłby się tam zarejestrować (typ twardego gościa z tatuażami) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fionulka internet 07.08.14, 13:19 No popatrz.. tez bym nie powiedziała że tacy faceci rejestrują się na serwisach randkowych, sama się nad tym zastanawiam bo w realu za dużo czasu tracę na spotykanie się z nieodpowiednimi facetami Odpowiedz Link Zgłoś
maxio102 Re: internet 09.08.14, 21:58 Myslę,że tak. oszołomów nie brak to prawda ale jest duzo nieśmiałych i spokojnych mężczyzn. Powodzenia. ---------------- Dobre kursy dla osób starszych Odpowiedz Link Zgłoś
goniata miłosc 13.08.14, 23:33 Też jestem ZA takimi serwisami, zwłaszacza że masz tam taki test pod kątem którego sa dobierani partnerzy. Ja szukałam osób po 35 roku życia , katolików, bezdzietnych ale za to z pasjami podobnymi do moich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liliiiana Re: Czy poznam normalnegofaceta przez internet? 24.08.14, 16:22 W dzisiejszym świecie ciężko jest w ogóle poznać gdziekolwiek normalnego faceta. No nic...ale życzę Ci powodzenia! :D Odpowiedz Link Zgłoś
modna.wygodna Re: Czy poznam normalnegofaceta przez internet? 25.08.14, 10:46 Jacyś normalni pewnie też się trafią, ale trzeba dokładnie poszukać i uzbroić się w cierpliwość ;) Odpowiedz Link Zgłoś