Dodaj do ulubionych

typy facetów

IP: 193.0.110.* 05.04.02, 22:22
Oto przykładowe typy mężczyzn. Proszę aby damy wskazały jeden z przedstawionych
typów, który najbardziej im się podoba:

Boguś Linda - typ macho , twardy facet niczym ten przyslowiowy orzech, z
kamienną twarzą wynajduje swoją wybrankę , która bezgranicznie tuli się w jego
silne , muskularne ramiona

Ricky Martin - żywiołowy, wesoły facet z twarzyczką piętnastolatka , z gracją
poruszający swym zadkiem w rytmie salsy

Brad Pitt - też o uśmichu nastolatka , lączy w sobie zmyslowość latynosów z
typowo amerykańskim luzem, typ mężczyzny trochę przesadnie dbającego o swój
wygląd

Enrique Iglesias - łączy w sobie naturę macho z poetycko-sentymentalną
wrażliwością, rzadko się uśmiecha, jedynie długą firanką rzęs daje sygnał
kobietom, że pragnie oddać im swe romantyczne teksty liryczne, taki nieśmiały
typ romantyka

Robbie Williams - typ niegrzecznego chlopca, figlarny, zadziorny ,
jednocześnie uwielbiający flirtować z pięknymi kobietami, uwielbia prowokować i
być w centrum zainteresowania

Paweł Deląg(wybaczcie za ten przykład, ale jakoś nie mogłem znalężć innego
odpowiednika) - typowy playboy, wyrywający panienki każdego wieczoru, trochę
zadufany w sobie, wie, że żadna mu się nie oprze , zawsze skłonny do flirtu,
czasem dość natarczywego

Woody Allen - typ faceta o silnym umyśle i silnej osobowości,
ponadprzeciętnie inteligentny, oczytany, w rozmowach zawsze błyśnie humorem i
intelektem

Bardzo proszę dziewczyny - wybierzcie jednego z nich . To bardzo dla mnie
ważne
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo Re: typy facetów IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 22:29
      Jesteś Kike mężczyzną? To Ci powiem, ze moim zdaniem każda kobieta sklasyfikuje
      wymienionych panów zupełnie inaczej niż Ty. W miarę trafiłeś z Robbie
      Williamsem i Woody Allenem, i wszystko.
      • cosel Re: typy facetów 05.04.02, 22:56
        Gość portalu: Jo napisał(a):

> Jesteś Kike mężczyzną? To Ci powiem, ze moim zdaniem każda kobieta sklasyfikuje
        >
        > wymienionych panów zupełnie inaczej niż Ty. W miarę trafiłeś z Robbie
        > Williamsem i Woody Allenem, i wszystko.

Jo, podpisuje sie pod Toba.
        Cosel.

• Gość: elve Re: typy facetów IP: *.netland.gda.pl 05.04.02, 22:52
      ze wszystkich złych typów, które podałaś (podałeś???) wybrałabym allena, pod
      warunkiem, ze byłby przystojniejszy niż jest w rzeczywistości... mój chłop jest
      do niego "intelektualnie" podobny, fizycznie na szczęście nie.
    • lena8 Re: typy facetów 05.04.02, 23:05
      Gość portalu: kike napisał(a):

> Oto przykładowe typy mężczyzn. Proszę aby damy wskazały jeden z przedstawionych
      >
      > typów, który najbardziej im się podoba:
      >
      > Boguś Linda - typ macho , twardy facet niczym ten przyslowiowy orzech, z
      > kamienną twarzą wynajduje swoją wybrankę , która bezgranicznie tuli się w jego
      > silne , muskularne ramiona

typy macho sa z reguły bardzo wrażliwe:))

>
      > Ricky Martin - żywiołowy, wesoły facet z twarzyczką piętnastolatka , z gracją
      >
      > poruszający swym zadkiem w rytmie salsy

na 15 lat to on mi raczej nie wygląda:))
      >
      > Brad Pitt - też o uśmichu nastolatka , lączy w sobie zmyslowość latynosów z
      > typowo amerykańskim luzem, typ mężczyzny trochę przesadnie dbającego o swój
      > wygląd

skąd możesz wiedzieć, czy z przesadą dba o wygląd?
      >
      > Enrique Iglesias - łączy w sobie naturę macho z poetycko-sentymentalną
      > wrażliwością, rzadko się uśmiecha, jedynie długą firanką rzęs daje sygnał
      > kobietom, że pragnie oddać im swe romantyczne teksty liryczne, taki nieśmiały
      > typ romantyka

zapomniałes wspomnieć o seksownym pieprzyku:))
      >
      > Robbie Williams - typ niegrzecznego chlopca, figlarny, zadziorny ,
      > jednocześnie uwielbiający flirtować z pięknymi kobietami, uwielbia prowokować i
      >
      > być w centrum zainteresowania

tak jak każdy facet:))
      >
      > Paweł Deląg(wybaczcie za ten przykład, ale jakoś nie mogłem znalężć innego
      > odpowiednika) - typowy playboy, wyrywający panienki każdego wieczoru, trochę
      > zadufany w sobie, wie, że żadna mu się nie oprze , zawsze skłonny do flirtu,
      > czasem dość natarczywego
      >

śledziłeś jego czy co?ile tych panienek wyrwał?
      > Woody Allen - typ faceta o silnym umyśle i silnej osobowości,
      > ponadprzeciętnie inteligentny, oczytany, w rozmowach zawsze błyśnie humorem i
      > intelektem

i zapomniałes dodać,że lubi młodsze kobiety:))) zwłaszcza przybrane córki.
      >
      >
      >
      > Bardzo proszę dziewczyny - wybierzcie jednego z nich . To bardzo dla mnie
      > ważne

Z przykrościa muszą stwierdzić, że nie wybieram żadnego, twoje opisy są z lekka
      przesadzone:))
      • Gość: kike Re: typy facetów IP: 193.0.110.* 06.04.02, 00:28
        Widzę , że zbyt poważnie do tego podchodzicie. Wiem , że moja klasyfikacja jest
        odrobinę z przymrużeniem oka i być może wielu z was ma inne zdanie na temat
        wymienionych facetów, ale przecież nie trafię w gusta każdej/każdego z was. Jak
        na razie żadna kobieta nie zadradziła swojego typu, a o to mi głównie chodzi...
        no i o trochę zabawy.
        Pozdrawiam wszystkie panie
        • Gość: asiax Re: typy facetów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 01:43
          A ja chetnie przylacze sie do tej zabawy " z przymruzeniem oka".

Moj typ to Robbie, uwielbiam prowokatorow z szelmowskim usmiechem.
          :)
          a.
          • Gość: Jo Re: typy facetów IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 09:22
            No ja się nie przyłączę własnie dlatego, że mi taka klasyfikacja nie
            podchodzi :-)
          • Gość: kike Re: typy facetów IP: 193.0.117.* 06.04.02, 09:54
            Gość portalu: asiax napisał(a):

> A ja chetnie przylacze sie do tej zabawy " z przymruzeniem oka".
            >
            > Moj typ to Robbie, uwielbiam prowokatorow z szelmowskim usmiechem.
            > :)
            > a.

DZIĘKI ZA UDZIAŁ , ASIAX
            Pozd Kike
      • kitek1 leny, sledziennicy watkow zakazanych.......... 06.04.02, 09:58
        tez by zaden nie wybral:)
        • lena8 Re: leny, sledziennicy watkow zakazanych.......... 06.04.02, 13:21
          uff i całe szczęście:P a Ty co śledzisz "oblesnego babola"?:P
          • kitek1 Re: leny, sledziennicy watkow zakazanych.......... 08.04.02, 18:26
            bo go lubie:)
    • Gość: zoe5 Re: typy facetów IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.04.02, 12:13
      Z wymienionych - Robbie i Brad, chyba w tej kolejnosci. Z tą klasyfikacją bym
      nie przesadzała. chodzi o to żeby TYP posiadała cechy wsszystkich wymienionych
      typów i to w odpowiednich proporcjach.
      Pozdrawiam
      T.
    • chlebia Re: typy facetów 06.04.02, 14:18
      Żaden z nich - mój typ to Mathieu Kassovitz
      • Gość: Bozena Re: typy facetów IP: *.ewave.at 06.04.02, 21:17
        Czy zauwazylas(es),ze przedstawilas(es) nam tych facetow okreslajac ich sam(a)
        z gory jednym slowem TYPY.Szczerze Ci wyznam,ze oni wszyscy to dla mnie typy
        spod ciemnej gwiazdy niestrawni jak kanapka z dzemem i musztarda.Jeden
        pozer,drugi miglanc,trzeci cwaniaczek...itd.Slowem zaden mi sie nie podoba.Ja
        tam wole miec doczynienia z jakimkolwiek normalnym facetem.A tych z ekranu
        uwazam za celuloidowy wymysl wizazystow i specow od reklamy.Gdybym chciala na
        zasadzie porownania z gwiazdorami ekranu szukac sobie faceta to wolalbym kupic
        sobie wibrator.Chyba bylby skuteczniejszy i napewno jest bardziej osiagalny.A
        jak mozna sie samej naciac na powierzchownym podobienstwie!Np:zakochujesz sie w
        samcu o aparycji Iglesjasa a tymczasem w podobnym opakowaniu odkrywasz
        niedoroionego idiote i impotenta.No i jestes narazona na okropny stres.Po co
        porownywac.Malo to na ulicach facetow przystojniejszych,madrzejszych i bardziej
        osiagalnych?No i jedynych w swoim rodzaju.Oni niczego nie musza udawac i to
        glowna ich zaleta.A jezeli chodzi ci o prowadzenie ankiety sadazowej na zadany
        przez Ciebie temat to lepiej jesli rozpiszesz ankiete statystyczna dla idiotek.
    • Gość: kike Re: typy facetów IP: *.ci.uw.edu.pl 06.04.02, 20:47
      A która z podanych gwiazd jest dla was najlepsza( no wiecie ,
      najprzystojniejsza, raczej -szy, oj chyba się pogubiłem)
      • Gość: karolina Re: typy facetów IP: 62.89.78.* 08.04.02, 09:41
        Eduardo Verástegui - to ten z teledysku JLo "Ain't funny"
    • Gość: grogreg Re: typy facetów IP: 212.160.165.* 08.04.02, 09:29
      Ze niby mam sie p0od ktorys z tych typow podpiac?
      Bez Charliego Mansona nic z tego.
    • Gość: grogreg Re: typy facetów IP: 212.160.165.* 08.04.02, 15:09
      Ze niby mam sie p0od ktorys z tych typow podpiac?
      Bez Charliego Mansona nic z tego.
    • Gość: Angelos Re: typy facetów IP: 157.25.121.* 08.04.02, 15:32
      Ja jako facet przekażę swoje spostrzeżenia:

Boguś Linda - można by z nim wypić dużo wódki

Ricky Martin - pedał straszny

Brad Pitt - z nim też pewnie dało by się dało wypić parę głębszych

Enrique Iglesias - pedał do kwadratu

Robbie Williams - nudziarz

Paweł Deląg- dupek

Woody Allen - trzeba by więcej wypić, żeby się z nim zrozumieć

...tak to widzę.
      • goga.74 Re: typy facetów 09.04.02, 02:44
        a jako kobieta sie z Toba zgodze
      • Gość: jarek Re: typy facetów IP: *.ruh / 213.238.14.* 08.05.02, 01:42
        Gość portalu: Angelos napisał(a):

> Brad Pitt - z nim też pewnie dało by się dało wypić parę głębszych

Mysle ze Melem Gibsonem tez dalo by sie flakon obalic...
        (a imo zaden z wymienionych w watku mu "nie skoczy" :-)

jarek
    • Gość: kike Re: typy facetów IP: 193.0.110.* 08.04.02, 21:05
      Wybaczcie dziewczyny, ale chciałbym poznać wasze upodobania, jaki typ facetów
      wam odpowiada, nie tylko który z podanych przykładów jest dala was
      najatrakcyjniejszy
      • Gość: Angel Re: typy facetów IP: 212.244.106.* 09.04.02, 11:36
        Obawiam się że żaden. Ewentualnie jakiś mix Lindy z Williamsem z przewagą tego
        ostatniego. Zresztą , nie przypuszczam aby wymienione tu typy występowały ,,w
        naturze'' w absolutnie, krystalicznie czystej postaci.
        • laelia Re: typy facetów 09.04.02, 12:00
          we wszystkich ankietach problemem jest dla mnie to, że nie podoba mi się zwykle
          żadna odpowiedź. Ale jeśli muszę - Allen, lubię z facetem pogadać o czymś poza
          pogodą i doceniam poczucie humoru, z drugiej strony to chyba osobowość nieco
          histeryczna?
      • Gość: gazia Re: typy facetów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 11:49
        oto moje refleksje dotyczące tego tematu:
        najbardziej pożądanym typem faceta jest gość o silnej osobowości i wybitnej
        inteligencji - jak opisałeś/aś Allena. Ta inteligencja nie jest zresztą AŻ TAK
        ważna, bo trudno "zmierzyć" jej poziom - podoba mi się, jeżeli facet jest
        SAMODZIELNIE MYŚLĄCYM człowiekiem. Natomiast silna osobowość, co dla mnie wiąże
        się z posiadaniem poglądów, świadomością siebie i radzeniem sobie w życiu (z
        problemami, przeciwnościami, wyzwaniami) jest BARDZO, BARDZO ważna.
        Uroda jest tylko dodatkiem, "bonusem" - absolutnie nie na 1. miejscu

natomiast NAJMNIEJ POŻĄDANYM typem faceta, jest gość nie przystojny, który
        dodatkowo nic ze sobą nie robi, tzn. nie wyrabia sobie żadnych innych atutów,
        chcąc być wybranym za swoją "naturalność", za to, jaki jest, nawet, jeżeli jest
        leniwym erotomanem, ktoś, kto ma pretensje , że dziewczyna nie przymyka oka na
        jego niski wzrost czy kilka(naśćie) kg nadwagi albo niedowagi czy rysy twarzy
        inne niż są obecnie uznawane za kanon "przystojności" - taki frustrat, a ten
        opis poniekąd przypomina mi też Allena!
        • Gość: kike Re: typy facetów IP: 193.0.110.* 09.04.02, 22:37
          Gość portalu: gazia napisał(a):

> oto moje refleksje dotyczące tego tematu:
          > najbardziej pożądanym typem faceta jest gość o silnej osobowości i wybitnej
          > inteligencji - jak opisałeś/aś Allena. Ta inteligencja nie jest zresztą AŻ TAK
          > ważna, bo trudno "zmierzyć" jej poziom - podoba mi się, jeżeli facet jest
          > SAMODZIELNIE MYŚLĄCYM człowiekiem. Natomiast silna osobowość, co dla mnie wiąże
          >
          > się z posiadaniem poglądów, świadomością siebie i radzeniem sobie w życiu (z
          > problemami, przeciwnościami, wyzwaniami) jest BARDZO, BARDZO ważna.
          > Uroda jest tylko dodatkiem, "bonusem" - absolutnie nie na 1. miejscu

Zupelnie się z tobą nie zgadzam. To właśnie uroda jest najważniejsza , chociaż
          kobiety zżerane obłudnością nie chcą tego przyznać. Jestem pewny , że gdybyś
          miała do wyboru spędzić jedną noc z Iglesiasem lub Allenem , z pewnością
          wybrałabyś tego pierwszego (przynajmniej tak by postąpiła zdecydowana część
          kobiet). To , że uroda się nie liczy jest największym mitem, jakie głoszą
          kobiety. Kobietom chodzi przede wszystkim o wrażenia estetyczne, a te które temu
          zaprzeczają są po prostu obłudne. Wierz mi , wiem o tym z własnego doświadczenia
          • Gość: gazia Re: typy facetów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 08:32
            a ja Ci powtarzam, że dla mnie uroda nie jest na 1 miejscu
            być może jestem wyjątkiem - Ty zapewne uznasz to za dowód na istnienie reguły
            a to jest tak, ze jeżeli facet nie ma nic innego do zaproponowania - to niech
            chociaż będzie ładny!!
            a jak wytłumaczysz zainteresowanie kobiet tzw. "brzydalami" jak: Polański,
            Depardieu, Allen właśnie?
            co do wyboru przed jakim mnie postawiłeś to napewno nie wybrałabym Enriqe, ze
            względu na zbyt młody wiek (zresztą nie odpowiada mi też jego typ urody,
            zwłaszcza pieprzyk, wcale nie uważam go za "przystojnego"), Allena też nie ze
            względu na neurotyczny charakter - wybrałabym Julio Iglesiasa, bo miło by się
            było przespać ze znanym i uznanym playboyem
            właśnie niektóre kobiety to pociąga bardziej: władza, sława, siła w
            ostateczności pewność siebie, której posiadanie daje nadzieję na zdobycie w/w
            dóbr
            ktoś kiedyś powiedział że "uroda to jest to co chroni część młodych kociąt
            przed zatopieniem" - ona rzeczywiście pomaga, ale, do jasnej cholery, uroda to
            nie wszystko, to tylko jakaś część walorów faceta
            ten który opiera swoją atrakcyjność tylko na urodzie np. u mnie nie ma szans!

przypomniał mi się teraz pewien przystojniak, w którym jeszcze nie dawno się
            kochałam
            wiesz co mnie w nim najbardziej pociągało?
            nie sama uroda, a kontrast, że taki przystojny, a jednak życzliwy, skromny,
            dobrze wychowany, ze ustrzegł się pozowania na "mistera"!!!
            • Gość: facio Re: typy facetów IP: 193.0.110.* 14.04.02, 23:31
              A ja tam wolę siebie
              • Gość: A27 Re: typy facetów IP: *.proxy.aol.com 15.04.02, 00:02
                Klasyfikacja jest do kitu bo nie ma tam miejsca na moja mezczyzne- ekologa,
                blond farbowane wloski, niebieskie oczka i rowniotkie zabki. I to w ogole nie
                fair, ze sami aktorzy i piosenkarze. A gdzie jest Waldus Pawlak w tej
                klasyfikacji??;) (To zart, ok.)

Jesli juz sie musze opowiedziec za ktoryms z wyzej wyminionych to Brad Pitt,
                chociaz blizsza bylaby mi mieszanka Guy's Pearca z Davidem Bowie.
    • Gość: Mia Refleksja IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.04.02, 09:32
      Spędziłam właśnie noc z mixem Brada Pitta, Robbiego Williamsa i Woodego Allena i
      wiecie co?
      Polecam taką mieszankę... Mniam, mniam... :-)))))))

Gość portalu: kike napisał(a):

> Oto przykładowe typy mężczyzn. Proszę aby damy wskazały jeden z przedstawionych
      >
      > typów, który najbardziej im się podoba:
      >
      > Boguś Linda - typ macho , twardy facet niczym ten przyslowiowy orzech, z
      > kamienną twarzą wynajduje swoją wybrankę , która bezgranicznie tuli się w jego
      > silne , muskularne ramiona
      >
      > Ricky Martin - żywiołowy, wesoły facet z twarzyczką piętnastolatka , z gracją
      >
      > poruszający swym zadkiem w rytmie salsy
      >
      > Brad Pitt - też o uśmichu nastolatka , lączy w sobie zmyslowość latynosów z
      > typowo amerykańskim luzem, typ mężczyzny trochę przesadnie dbającego o swój
      > wygląd
      >
      > Enrique Iglesias - łączy w sobie naturę macho z poetycko-sentymentalną
      > wrażliwością, rzadko się uśmiecha, jedynie długą firanką rzęs daje sygnał
      > kobietom, że pragnie oddać im swe romantyczne teksty liryczne, taki nieśmiały
      > typ romantyka
      >
      > Robbie Williams - typ niegrzecznego chlopca, figlarny, zadziorny ,
      > jednocześnie uwielbiający flirtować z pięknymi kobietami, uwielbia prowokować i
      >
      > być w centrum zainteresowania
      >
      > Paweł Deląg(wybaczcie za ten przykład, ale jakoś nie mogłem znalężć innego
      > odpowiednika) - typowy playboy, wyrywający panienki każdego wieczoru, trochę
      > zadufany w sobie, wie, że żadna mu się nie oprze , zawsze skłonny do flirtu,
      > czasem dość natarczywego
      >
      > Woody Allen - typ faceta o silnym umyśle i silnej osobowości,
      > ponadprzeciętnie inteligentny, oczytany, w rozmowach zawsze błyśnie humorem i
      > intelektem
      >
      >
      >
      > Bardzo proszę dziewczyny - wybierzcie jednego z nich . To bardzo dla mnie
      > ważne

• Gość: patronfi Re: typy facetów IP: 193.0.110.* 07.05.02, 23:16
      wszyscy z nich to pajace
      • ad12 Re: typy facetów 08.05.02, 00:14
        Gość portalu: patronfi napisał(a):

> wszyscy z nich to pajace

Ja bym wybrala woody allena ale z twarza powiedzmy brada pitta !!
    • Gość: tamarise Re: typy facetów IP: *.enterpol.pl / 192.168.100.* 08.05.02, 01:04
      ja poprosze faceta z intelektem W.Allena, szelmowskim uśmiechem R.Williamsa i
      tyłeczkiem R.Martina
      zaplace przy odbiorze ;)))
      • ad12 Re: typy facetów 08.05.02, 02:09
        Gość portalu: tamarise napisał(a):

> ja poprosze faceta z intelektem W.Allena, szelmowskim uśmiechem R.Williamsa i
        > tyłeczkiem R.Martina
        > zaplace przy odbiorze ;)))

:)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka