ursyda 06.12.14, 17:33 gdzieś wychodzi dziś wieczorem? Jeśli tak to gdzie? Oraz z kim? I po co? I w ogóle wszystko chcę wiedzieć bo ja nigdzie i będę tu siedzieć i pić rumianek i stukać posty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sl-14 Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 17:44 No ja jeszcze się waham. Kumpel dzwonił i być może były nie przyjdzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 17:47 A ten niedoszły to może być doszły czy na pewno nie-e? Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 17:59 W obecnej sytuacji chyba nie bardzo.:) Kiedyś byliśmy na randce, ale nie zaiskrzyło, tzn. z mojej strony. A chłopak jest miły i wtedy był po przejściach, więc tym bardziej nie chciałam go zwodzić i robić z niego lekarstwa na złamane serce. Później przez jakiś czas spotykałam się z tym drugim, ale to było bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 17:49 prosze uprzejmie: oto moj fascynujacy rozklad dnia. Juz koncze sprzatac kuchnie i lazienke. Zostaje wytarcie kurzu i umycie podlog, biezace drobne zakupy w osiedlowym sklepie, spacer do parku i tyle. Ekscytujace. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 17:51 O właśnie kurka flaszka miałam sobie ocet jablkowy kupić, papier oraz żarcie dla kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:04 Tego prasowania to ja nigdy nie zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 19:34 Nie chcem, ale muszem - znaczy nie przepadam, ale ciuchy wprasowane to mast hew, czy jak to się mówi. PS. wymalowałam się, wystroiłam i jednak idę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 17:51 Wychodzę! Jak zwykle-z siebie! Laseczki,chyba mam kryzys kobiecości :-( :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 17:52 A jakiż to? Bo ja miałam ale powoli wychodzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 17:59 Robot wielozadaniowy-mowi Ci to coś? Jeszcze zajęłam się robieniem yebanych bombeczek karczochowych i dzień w dzien przy tym ślęcze..ale ale! Płacą mi w ojro :-P Jedyne światełko w tunelu.... Idziemy na to piwo?! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:04 Bardzo dużo mi to mówi. Tylko, że ja do nikogo nie mogę się przyczepić bo nikt mnie nie zmusza ale też nikt nie pomagał. Teraz jest dobrze - zaskakująco dobrze. Na piwo mogę Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 17:57 Jako matka,nie powinnas sie schlajac po nocy Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:01 Ale jakbym była ojcem to już a i owszem co lew? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:05 No jaha to byłby już wtedy twoim obowiązkiem Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:13 No tak..nie ma nic bardziej wychowawczego niż patrzenie na ojca moczymorde Tu masz tą bombke :-) 1.bp.blogspot.com/-sU605R2gYZw/UNBFyvulmhI/AAAAAAAAAMo/1QFK6uafACM/s1600/DSC03475.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:46 Chyba nawet bardzo,bo nie nadążam z robotą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 17:56 Dzisiaj leze i odpoczywam po tygodniu pracy robiac liste wyprawkowa, a jutro za to jestem umowiona -- Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:05 Jesteś w ciąży czy komuś robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:48 Znam zdanie lekarza ktory przeprowadzal badanie genetyczne w 13 tyg i zbiezne z nim zdanie mojej intuicji. Mam miec badanie polowkowe we wtorek i jak sie dziec ulozy, to sie dowiem juz mam nadzieje na pewno. -- Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 20:03 Wylezie z niej dżender, łypiąc złym okiem i żądając edukacyjnych klocków lego. I to będzie początek końca. Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 20:35 Mozecie sie ode mnie odczepic? Grzecznie prosze Nie smiesza mnie zarty nt ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 13:46 Czy Ty aby nie przesadzasz? Tam gdzieś napisałaś, że się z ciebie śmiejemy, tu też - jestem w stanie zrozumieć, że się denerwujesz ale nikt Ci tu nie robi krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 19:46 W tamtym watku nie pisalam o sob8e, tylko o wysmiewaniu matek decydujacych sie na pozostanie w zwiazku z niewiernym facetem. Dla jasnosci, to nie jest moja sytuacja :-P zaznaczylam tylko, ze nie jest to moim zdaniem temat do zartow, bo jedna panienka nie pamietam nicka napsala ze dla niej te wpisy to rozrywka -- Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 23:30 No ej, bo to czasami jest rozrywka gdy ktoś płacze, że wdepnął w gó... i ono śmierdzi a jak się mu mówi, żeby wyszedł i umył buty to twierdzi, że to nie takie proste bo od wody buty mogą się znisczyć a drugich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: Czy Forumowa Kobieta 08.12.14, 12:55 To nie jest takie proste Bo sa dzieci Ja tam nikogo nie oceniam Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:03 forumianka miała wyjść do sklepu po płyn do płukania, ale niespecjalnie jej się chce, więc będzie siedzieć na dupsku w domciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:06 Ja jestem w pracy, sklep mam na dole ale i tak dla mnie za daleko. Pójść to pójdę bo muszę kotom coś zakupić. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:08 Dobra, pójdę do tego głupiego sklepu bo potem to już na pewno nie ruszę. Mogę ci ten płyn kupić. a sobie może jakieś piwo na wieczór? Nie mogę się dać wyciągnąć dziś znów. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:14 O, fajnie, dzięki, lenorek w takiej złotej butelce poproszę ;-) Jeśli lubisz być wyciągana, to czemu by nie? Masz ochotę na piwko - kupuj, smacznego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:39 Kupiłam ocet jabłkowy - 6 % - będzie impreza. Co do lenorka to czarny jest też fajny, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 22:02 czarny też niezły, te 6% w occie to alkohol czy kwas octowy? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 13:46 No weź, kwas? Liczyłam, że alko! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Jako niekobieta nie wychodzę. 06.12.14, 18:16 Ale byłem po ser. Liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Jako niekobieta nie wychodzę. 06.12.14, 19:30 ursyda napisała: > Gouda? Ementaler, w kostce. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:26 na 30stkę kolegi (to chyba jedna z ostatnich 30stek w najbliższym gronie CHLIP) z mężem styl imprezy hawajski (narzeczona jubilata ma fantazję) a tydzień miałam tak wyrąbany, że 2 drinki i chyba będę spać w kącie :P Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 11:51 różowe rajstopy, mała czarna i łańcuchy kwiatowe musiały wystarczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:26 Forumowa kobieta dziś w ogóle nie wstała z łóżka. I się nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 18:40 I słusznie. Gdybym nie musiała to by mnie wołami z łóżka nie wyciągnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla no jak kto gdzie.. na spotkanie z Mikołajem! 06.12.14, 18:30 po paczkę poszłam ;)... ale zdemaskował mnie i powiedział, że już dzieckiem nie jestem i nie dostanę :). Dał za to moim dzieciom, więc jakiś skrawek czekoladki mi podarowali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: no jak kto gdzie.. na spotkanie z Mikołajem! 06.12.14, 18:41 A ja dziś tylko jednego wdziałam i też mnie tylko omiótł wzrokiem a dzieciaka żadnego na podorędziu nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: no jak kto gdzie.. na spotkanie z Mikołajem! 06.12.14, 19:10 trzeba było wypożyczyć jakiegoś dziecia od koleżanki, albo sąsiadki :). Ech za mało kreatywna jesteś :D Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: no jak kto gdzie.. na spotkanie z Mikołajem! 06.12.14, 19:15 Rzeczywiście moja sąsiadka ma jakieś takie dwa biegające pod nogami. Bo moje własne to już równie ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 19:07 wyszłam z pracy do domu jesu co za ulga Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 19:14 Ja muszę zostać do 21.00. To wyjdę o 20.00 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 19:29 Jutro też idziesz do pracy? Ja na 9 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 19:39 Ja na 11 czyli dotrę pewnie na 13 i tak do 21 czyli do 20 jak się uda Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czy Forumowa Kobieta 06.12.14, 20:03 brzmi dobrze i założę się, że nawet jeśli własna matka Cię nie lubi, to nie jesteś u niej zatrudniona masz naprawdę dobre życie Óla Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 13:51 Sama się zatrudniam ;) Moja matka chciałaby ze mną pracować, jak reszta ludzkości bo jestem wyjątkowo dobrym wołem roboczym i organizatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 17:50 nie zdążyłam się pochwalić: byłam wczoraj z małżonkiem na tańcach! pierwsze "wyjście"od trzech miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 18:25 Brawo! A nie było przypadkiem tak, że i tak głowa była gdzie indziej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 18:42 fakt, trochę. :~) młody był u babci, dzwoniłam za każdym razem, jak tylko sielska kapela przestawała grać, a my - wycinać oberki! no cóż, zabawne. nareszcie się dowiaduję, co moi znajomi przeżywali 10 - 20 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 18:46 :D Pamiętam moje pierwsze wyjście- na krótko bo do kina. Jak idiotka wychodziłam z sali i dzwoniłam aż się mąż wkurzał. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 18:53 Matka mi w końcu powiedziała, że jak mi łba nie urwała to może i mój dzieciak przeżyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 18:53 powiem mojemu, że nie tylko on sie wkurzał. to się nazywa wspólnota męskiego losu :~) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy Forumowa Kobieta 07.12.14, 18:56 Bo oni to się nigdy, niczym nie przejmują! C'nie?! :) Odpowiedz Link Zgłoś