soulshuntr 18.12.14, 21:22 Jaki jest w tym roku modny zapach dla dziewczyny lat 40+? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: na szybko 18.12.14, 21:29 Nie ma czegoś takiego jak "modny" zapach. Prócz zapachu czystości :) Perfumy każdemu inaczej pachną, na każdej skórze inaczej się rozwijają i to co dla jednego modne i ładne dla drugiego może być nie do zniesienia. Jeśli to ma być prezent zapachowy, to radzę w formie bonu do perfumerii i wspólnego wypadu i wąchania, takie wypady zazwyczaj się miło kończą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: na szybko 18.12.14, 21:31 wiem to wszystko + nie ma czasu na wspolne bieganie. Wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: na szybko 21.12.14, 18:51 Więc ryzykujesz, że Twój modny zapach nigdy nie ujrzy światła dziennego ani skóry Twojej dziewczyny, tudzież po paru tygodniach wyląduje na allegro. Wspólne bieganie może być ważne dla drugiej osoby - jako Twój czas poświęcony dla niej i tym samym jako cześć bonusu. Polecam przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: na szybko 18.12.14, 21:34 Ćwierć wieku temu podobało się mojej narzeczonej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: na szybko 18.12.14, 21:36 nie wiem czy modny ale bardzo intrygujący: Versace Versence Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: na szybko 18.12.14, 21:43 coffei.na napisała: (...) Zgodnie z ksywką powinna Ci powyższsza buteleczka odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: na szybko 18.12.14, 21:49 za dużo mam już jej w żyłach 😊 aczkolwiek wąchnąć nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: na szybko 18.12.14, 21:55 przywolywam do porzadku! Na kawe to sie umowicie w osobnym watku. Ja tu czekam na merytoryczne porady. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: na szybko 18.12.14, 22:04 jeszcze Dune od Diora i YSL tez bardzo bardzo ale Versace sprawdz na bank! moja kumpela po 40 stce go uwielbia Bvlgari Jasmin Noir ---a href="m.youtube.com/watch?v=ESXgJ9-H-2U" target="_blank">m.youtube.com/watch?v=ESXgJ9-H-2U</a> Hideaway :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: na szybko 21.12.14, 00:07 Kolezanka wygrywa Wybor padl na Dior Dune. Nagrode przeslemy poczta. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: na szybko 22.12.14, 11:57 No ba! O nieee wystarczy mi to,że odezwał się kolega do mnie ludzkim głosem i to przed Wigilią! A także to,że jednak sie zasugerowałeś mną,marudo! Wesołych Świąt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: na szybko 18.12.14, 22:07 >dla dziewczyny lat 40+ ancienne petite by hugo vieux. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Dla dziewczyn po pięćdziesiątce 18.12.14, 22:09 Taki mi nostalgiczny zapach przyszedł do głowy - Warsacze - dyskretna woń bigosu z delikatną nutą oranżady flirtującej ze świeżo bekniętym żywcem. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: na szybko 18.12.14, 22:11 six_a napisała: (...) A wiesz, jak pohiszpańsku jest "stara wiecha"? Vieja wiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: na szybko 18.12.14, 23:43 po polsku starej wiecha było loda. sprawdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: na szybko 18.12.14, 23:55 six_a napisała: > po polsku starej wiecha było loda. > sprawdziłam. Halama? Posiadałem ciocię Lodzię, z Pragi. Pamiętam, jak dziś, nalała mi kieliszek wódki, po czym usiadłe koło mnie, cobym sam nie pił. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: na szybko 18.12.14, 23:57 nie ta, ale też miałam ciocię o tym imieniu. to były imiona: leokadia, eugenia, celina, wazelina. albo waleria. jednak waleria. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: na szybko 19.12.14, 00:17 six_a napisała: > nie ta, ale też miałam ciocię o tym imieniu. to były imiona: leokadia, eugenia, > celina, wazelina. albo waleria. jednak waleria. Leokadia. Ale i tak wolałem wujka Kryzego. Mieszkał na 11-go Listopada. Mam po nim szablę. Której nie oddam. Serio. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: na szybko 19.12.14, 23:02 eat.clitoristwood napisał: > six_a napisała: (...) > > A wiesz, jak pohiszpańsku jest "stara wiecha"? > Vieja wiecha. ja tam lubie ropa wiecha, smaczne tylko pozniej ostre gazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: na szybko 18.12.14, 23:12 La vie est belle czy cuś takiego. Julia Roberts reklamuje. Aczkolwiek nie wąchałam. Jak ona pachnie na codzień? Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: na szybko 20.12.14, 10:06 Tak, LVEB jest dosyć uniwersalny i modny, o ile pani lubi słodziaki. Polecam EDT, będzie bezpieczniejsza. Ale ja też nie skłaniałabym się ku kupowaniu zapachu w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
nues Re: na szybko 18.12.14, 23:34 Mogę Ci napisać co podoba się mężczyznom na mnie. Ale, tu ważna uwaga, ja pachnę ładnie nawet i bez perfum, podobno pachnę kobietą:) Lubią "La vie est belle", nie znoszą żadnej z Chanel, moje ukochane Allure mogę przed randką wyrzucić. Lubią Avon, jednak są prości, preferują Rare Pearls, YSL odpada, Nina Ricci może być, jednak nie za dużo, Guerlain - tylko Samsara. Reszta nie wywołuje nic, sprawdzone na testerach. Ja lubię J. Lo Glow- racjonalnie nie potrafię tego sobie wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: na szybko 19.12.14, 11:29 > podobno pachnę kobietą:) W takim razie wszystko gra. Gorzej jakbyś pachniała fotelem bujanym. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: na szybko 19.12.14, 00:01 soulshuntr napisał(a): > dziewczyny lat 40+? o_O madafaka.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: na szybko 19.12.14, 00:12 to dobrze, że też masz oko na tych obrzydliwych gerontofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie tylko tom ford 19.12.14, 11:14 tylko tom ford a jak nie to zapach pieniedzy (byle nie ruskcihc) albo salcesonu Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: tylko tom ford 19.12.14, 13:57 ten gej od krzyżykowych penisów albo penisowych krzyżyków? No, no szablo, nie podejrzewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: tylko tom ford 19.12.14, 22:56 No widzisz jak ty sie nie znasz na niczym. Teraz sie bierze kilkadziesiat tysi ojro, jedzie do Kaliningradu i wykupuje za calosc ruble. Po jakims czasie sie znowu wymieni ruble na ojro i masz jak wygrana w lotto. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: na szybko 19.12.14, 13:42 i pomyśleć, że wystarczy umówic się z rodzina, że nie robimy sobie prezentów i po problemie Jak to ludziska lubią sobie robić pod górkę Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus modne zapachy w tym roku?? 19.12.14, 23:12 perfumy to cos intymnego, co kazdy zainteresowany powienien wybrac sobie sam/a. Bedzie to nosil pare mies/lat ciagle ze sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: modne zapachy w tym roku?? 19.12.14, 23:13 Nie, nie ,nie ,nie! Ja wacham - ja wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus złe podejście do tematu 19.12.14, 23:17 co Ty wąchasz i co się tobie podoba, to jedno, a jak ten zapach się rozwinie na czyjejś skórze i czy się obdarowanej podoba, to też zupełnie inna sprawa. PS Za radę dot. pompek masz u mnie olbrzymiego plusa. Nawet jeśli robienie pompek to dla mnie nadal ciężka sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus polecam klasykę jako 19.12.14, 23:18 dziewczyna po 40 mogę się wypowiedzieć: Chanel 19, YSL Rive gauche i pudrowy zapach Diora Miss Dior. Ale w wypadku Miss Dior należy pytać o O-R-Y-G-I-N-A-L-Y zapach z lat 50. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: polecam klasykę jako 19.12.14, 23:23 za przypomnienie Rive gauche to masz u mnie wielkiego plusa. Spedzilem w tym klubie najlepsze lata na imprezach :) P.S. osochoci z tymi pompkami? Pamiec mię juz zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: polecam klasykę jako 19.12.14, 23:27 Rive gauche jako klub?? doczytałam. Ale zapach jest specyficzny, uprzedzam. Sorry, moja pamięć zawodzi, pompki polecał sensiek i chwała mu za to wieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: polecam klasykę jako 19.12.14, 23:31 > Rive gauche jako klub?? Noooooo, paczPani, nawet w wiki jest. en.wikipedia.org/wiki/Rive_Gauche_Nightclub Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: na szybko 19.12.14, 23:37 kup jej old spice. nie wiem czy nawet w biedrze można go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: na szybko 21.12.14, 18:19 Lepiej formalinę. Bardziej pasuje do kategorii wiekowej. Odpowiedz Link Zgłoś