09.09.04, 13:28
Jak dziecko? Lepiej już?
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Leno! 09.09.04, 13:33
      CIIIII nie drzyj sie, bo nam przeszkadzasz :)
    • lena_zienkiewicz Re: jejku, dziękuję 09.09.04, 13:42
      za zainteresowanie :) aż miło mi się zrobiło :)
      Ida ma wirusowe zapalenie przewodu pokarmowego-to dopiero drugi dzień :/
      Dzisiaj póki co nie wymiotowała jeszcze i mam nadzieję, że nie będzie.Może nie
      zakończy się to szpitalem.Najgorsze jest to, że nie chce przyjmować jednego
      leku :/ wyczytała gdzieś na ulotce, że podawanie leku może prowadzić do choroby
      parkinsona :/ kurcze nie wiem, ale jeśli tak pisze, to chyba może przy
      przedawkowaniu, przecież jak inaczej.Do tej pory nie wiedziała co to za
      choroba, ale zamiast zadzwonić do mnie to oczywiście spytała babci...no i teraz
      już wie...
      • listek_a Re: jejku, dziękuję 09.09.04, 13:52
        Jak ja przeczytałam uboczne skutki brania środków anty- to też mi sie słabo
        zrobiło... To sa chyba skrajne przypadki albo jak mowisz o przedawkowanie
        chodzi.
        Fajne imię dałaś córce:)
    • lena_zienkiewicz Re: a dzisiaj jest do dupy 10.09.04, 12:17
      była na kontroli u lekarza.Niby wszystko ok, ale jest trochę odwodniona.Nie
      przyjmuje nic do jedzenia, mało pije.Najprawdopodobniej będę musiała jechać z
      nią na kroplówkę do szpitala :((((
      • Gość: Fuzzy Re: a dzisiaj jest do dupy IP: *.chello.pl 10.09.04, 12:21
      • Gość: Fuzzy Re: a dzisiaj jest do dupy IP: *.chello.pl 10.09.04, 12:24
        O Jezu!!! To Ci bardzo wspólczuje!!! Tak to jest z dzieciakami, choc ja sam nie
        mam dzieci, to wiem jak moi Rodzice przechodzili ze mna katuszwe, ale chyba
        wszyscy Rodzice przez to musza przejsc... Twojej córeczce zycze szybkiego
        powrotu do zdrowia!!!
        Pozdrawiam,
        Fuzzy
      • miawalles Re: a dzisiaj jest do dupy 10.09.04, 12:28
        kroplówa to nic strasznego, napewno jej pomoże. ja właśnie po gronkowcu byłam
        odwodniona i miałam kroplówkę. spędzisz z córą trzy godziny w szpitalu i po
        krzyku. wszystko będzie dobrze:))
        • lena_zienkiewicz Re: ale to nie o to chodzi w ogóle 10.09.04, 12:30
          przecież nie będę z nią co chwilę na kroplówkę jeździć, a ona nic do ust nie
          przyjmuje :( ma być na diecie, a ona jest cholernie wybredna :(((( co jej
          dać?????
          • miawalles Re: ale to nie o to chodzi w ogóle 10.09.04, 12:34
            nie mam pojęcia, nie mam dzieci:((
            może chude mięsko z warzywkami gotowanymi??? nie wiem, naprawdę:((
            • lena_zienkiewicz Re: ale to nie o to chodzi w ogóle 10.09.04, 12:35
              nie znosi:
              -ryżu,
              -kleiku
              -warzyw
              -sucharek

:((((((
              • miawalles Re: ale to nie o to chodzi w ogóle 10.09.04, 12:40
                to mięso. np. chudy, pieczony w piekarniku schab z ziemniakami. to powinno byc
                łagodne dla żołądka:) a może zacznij od jogurtów.
                pamietam, jak mój mąz miał grype zołądkową i wymiotował przez dwa dni, to go
                faszerowałam potem jogurtami.
                • lena_zienkiewicz Re: ale to nie o to chodzi w ogóle 10.09.04, 12:45
                  miawalles napisała:

> to mięso. np. chudy, pieczony w piekarniku schab z ziemniakami. to powinno
                  byc
                  > łagodne dla żołądka:) a może zacznij od jogurtów.
                  > pamietam, jak mój mąz miał grype zołądkową i wymiotował przez dwa dni, to go
                  > faszerowałam potem jogurtami.

Naturalne jogurty?
                  • miawalles Re: ale to nie o to chodzi w ogóle 10.09.04, 12:49
                    tak, tak. koniecznie naturalne. bakterie odbudowują naturalną powłokę w
                    żołądku:)))
                    • Gość: alpepe Re: ale to nie o to chodzi w ogóle IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:54
                      no, to dziewczynka dla odmiany będzie odwodniona przez biedunkę, a chyba tego
                      nie chcemy? Żadnego mleka przy dolegliwościach żołądkowych, chyba, że jest
                      zatrucie metalami albo gazem.
                      • lena_zienkiewicz Re: ale to nie o to chodzi w ogóle 10.09.04, 12:56
                        Gość portalu: alpepe napisał(a):

> no, to dziewczynka dla odmiany będzie odwodniona przez biedunkę, a chyba tego
                        > nie chcemy? Żadnego mleka przy dolegliwościach żołądkowych, chyba, że jest
                        > zatrucie metalami albo gazem.

Jezu, no tak :/ żadnego nabiału.To jest wirusowe zapalanie przewodu
                        pokarmowego, czyli grypa jelitowa :/
                        • Gość: alpepe Re: ale to nie o to chodzi w ogóle IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:59
                          są takie chlebki, jak to nazwać, ryżowe z cynamonem na przykład, takie
                          dmuchane, okrągłe, nieco slodkawe. Może to? A jak nie, to chleb z dżemikiem, to
                          jej powinno podejść. Musze spadac. Pozdr.
                      • miawalles Re: ale to nie o to chodzi w ogóle 10.09.04, 13:02
                        ale to już po kroplówce, kiedy organizm będzie wracać do normy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka