Gość: zuzka IP: *.elpos.net 09.09.04, 23:36 tak jak w temacie :) moze ktos juz znalazl a moze jeszcze szuka i jak wyobrazacie sobie 2 polowke ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fuzzy Re: jak rozpoznac 2 polowke?? IP: *.chello.pl 09.09.04, 23:48 Wlasciwie,to juz przestalem jej szukac. Nic na sile, bo jak ma cos byc to i tak bedzie!!! Powodzenia, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: jak rozpoznac 2 polowke?? 10.09.04, 08:20 jak się ją zobaczy, to już wszystko staje się jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nebbia Re: jak rozpoznac 2 polowke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:22 chyba nie ma żadnych 2 połówek. Można spotkać w swoim życiu kilku ludzi, z którymi dobrze się rozumie. Chodzi o pewne cechy charakteru. Poznawaj ludzi, rozmawiaj z nimi a na pewno spotkasz kogoś, kto Cię wyjątkowo zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jak rozpoznac 2 polowke?? IP: *.fastres.net 10.09.04, 09:45 mysle, ze druga polowke rozpoznac mozesz po tym, ze juz jej nie pamietasz Odpowiedz Link Zgłoś
kopov jak nie wypijesz pierwszej sama, to jest szansa, 10.09.04, 09:54 ze druga rozpoznasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Kopov, 10.09.04, 09:58 wiedziałam, że z procentami będziesz to kojarzył:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov, 10.09.04, 10:02 trzeba mnie było uprzedzić:)) niezły numer - sobieski mi zamarzł w lodówce:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Kopov, IP: *.chello.pl 10.09.04, 12:18 To jestes w stanie wypic litra tak od razu? Gratuluje!!! Ja nawet tej pierwszej polówki nie bylbym w stanie, od razu bym sie upil, ba nawet najlepszej gatunkowo. Jezdze czesto samochodem, wiec unikam polówek, hehehe.... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov, 10.09.04, 12:25 wiesz z w zasadzie nie pije, ale jak sie zdaży, to gdzieś w górach albo na powietrzu 1/2 nie stanowi (oczywiście z jedzeniem) myslę że w wieczór dał bym radę 1l to tylko 4 szklanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Kopov, IP: *.chello.pl 10.09.04, 12:28 Aha i to, tak mysle jest normalne, Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov, 10.09.04, 12:33 sorry za błąd:( szybciej pisze niz myslę:) nie do końca ale ilośc krwi w organiżmie też robi swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Kopov, IP: *.chello.pl 10.09.04, 13:10 Hehehe... Dobrze Ci mozesz pic wóde!!! Ja niestetety nie, bo jak juz pisalem czesto prowadze samochód lub jezdze na rowerze, a wóde pije tylko od czasu do czasu i to z grubszej okazji... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kopov, 10.09.04, 12:23 mi kiedyś Pan Tadeusz...kurde, więcej wody niż wódy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: jak rozpoznac 2 polowke?? 10.09.04, 15:06 druga polowke jeszcze rozpoznaje. Ale z 3 mam problemy. Dlaczego od razu nie rozpoczac od litra? :))) Odpowiedz Link Zgłoś