Gość: paula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:00 Czy kros jeszcze pracuje z takimi debilami jak ja...??????Stare baby,a zachowują sie jak dzieci z piaskownicy, którym zabrali zabawki!!!!!! Niedouczone prostaki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zienkiewicz Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:01 Gość portalu: paula napisał(a): > Czy kros jeszcze pracuje z takimi debilami jak ja...??????Stare baby,a > zachowują sie jak dzieci z piaskownicy, którym zabrali zabawki!!!!!! > Niedouczone prostaki!!!!!! To chyba jednak lepiej jest pracować z samymi chłopami....co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:02 a żebyś wiedziała - u mnie laski są tak okropnie złośliwe i zazdrosne, że aż mnie mdliii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:01 ... i jak tu można normalnie funkcjonować w takim otoczeniu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:07 jak można wytrzymać z ludźmi, których jedynym atutem i elementem przetargowym branym pod uwagę przy utrzymaniu się w pracy to PODLIZYWANIE sie szefowi...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:08 Gość portalu: paula napisał(a): > jak można wytrzymać z ludźmi, których jedynym atutem i elementem przetargowym > branym pod uwagę przy utrzymaniu się w pracy to PODLIZYWANIE sie szefowi...!!!! No wreszcie napisałaś o co chodzi.Tu cię muszę zmartwić-z chłopami to samo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:08 nie ze wszystkimi. u mnie jest spoko, nikt się nikomu nie podlizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:10 wiesz - jakieś 75% zatrudnionych tu pracowników jest z podst lub średnim wykształceniem - dostali pracę jakieś 15 lat temu i chcą utrzymać sie za wszelką cenę. Każda osoba, która może im zagrozić jest totalnie dyskryminowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:11 nie przez szefa (bo on docenia starania ludzi, a poza tym żadko bywa w biurze)- tylko przez resztę "załogi". A przy tym jestem najmłodsza i na moje nieszczeście właśnie kończę studia...Co za potwór ze mnie..??? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:20 a to u mnie to samo. baby z księgowości po ogólniakach i trzęsą się o stołki, że przyjdzie ktoś mądrzejszy, po studiach nie daj Boże i, może nie wylecą, ale na pewno ich pozycje będą zagrożone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:07 przecież to jest DRAMAT - jak mozna sie tak poniżac...?????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 10.09.04, 11:12 Łojejku, to zwolnij sie z tej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:15 taaaa - mam właśnie taki zamiar - ale niestety musze jeszcze rok przetrzymac, bo sama opłacam studia, a tu gdzie mieszkam trudno znaleźć pracę z dnia na dzień Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:17 tak!! Tylko różnica taka, że stare dziady zachowują sie jak niepełnoletni chłopcy!!Damy radę. Dzisiaj piątek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:25 ... taaa jutro wolne - tylko ta myśl pozwala mi jakoś przeżyc dzisiajszy dzień w tej pracy z tymi cholernymi ograniczonymi prostakami!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:29 a nie masz tam ani jednej fajnej osoby?? Odpowiedz Link Zgłoś