Dodaj do ulubionych

Ku***!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:00
Czy kros jeszcze pracuje z takimi debilami jak ja...??????Stare baby,a
zachowują sie jak dzieci z piaskownicy, którym zabrali zabawki!!!!!!
Niedouczone prostaki!!!!!!
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:01
      Gość portalu: paula napisał(a):

> Czy kros jeszcze pracuje z takimi debilami jak ja...??????Stare baby,a
      > zachowują sie jak dzieci z piaskownicy, którym zabrali zabawki!!!!!!
      > Niedouczone prostaki!!!!!!

To chyba jednak lepiej jest pracować z samymi chłopami....co się stało?
      • Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:02
        a żebyś wiedziała - u mnie laski są tak okropnie złośliwe i zazdrosne, że aż
        mnie mdliii
    • Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:01
      ... i jak tu można normalnie funkcjonować w takim otoczeniu?????
      • Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:07
        jak można wytrzymać z ludźmi, których jedynym atutem i elementem przetargowym
        branym pod uwagę przy utrzymaniu się w pracy to PODLIZYWANIE sie szefowi...!!!!
        • lena_zienkiewicz Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:08
          Gość portalu: paula napisał(a):

> jak można wytrzymać z ludźmi, których jedynym atutem i elementem przetargowym
          > branym pod uwagę przy utrzymaniu się w pracy to PODLIZYWANIE sie
          szefowi...!!!!

No wreszcie napisałaś o co chodzi.Tu cię muszę zmartwić-z chłopami to samo :/
          • miawalles Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:08
            nie ze wszystkimi. u mnie jest spoko, nikt się nikomu nie podlizuje.
          • Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:10
            wiesz - jakieś 75% zatrudnionych tu pracowników jest z podst lub średnim
            wykształceniem - dostali pracę jakieś 15 lat temu i chcą utrzymać sie za
            wszelką cenę. Każda osoba, która może im zagrozić jest totalnie dyskryminowana
            • Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:11
              nie przez szefa (bo on docenia starania ludzi, a poza tym żadko bywa w biurze)-
              tylko przez resztę "załogi". A przy tym jestem najmłodsza i na moje
              nieszczeście właśnie kończę studia...Co za potwór ze mnie..???
              • Gość: paula upsss - żadko=rzadko:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:14
            • miawalles Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:20
              a to u mnie to samo. baby z księgowości po ogólniakach i trzęsą się o stołki,
              że przyjdzie ktoś mądrzejszy, po studiach nie daj Boże i, może nie wylecą, ale
              na pewno ich pozycje będą zagrożone
      • Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:07
        przecież to jest DRAMAT - jak mozna sie tak poniżac...?????!!!!!!
        • Gość: mila Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 10.09.04, 11:12
          Łojejku, to zwolnij sie z tej roboty.
          • Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:15
            taaaa - mam właśnie taki zamiar - ale niestety musze jeszcze rok przetrzymac,
            bo sama opłacam studia, a tu gdzie mieszkam trudno znaleźć pracę z dnia na dzień
    • listek_a Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:17
      tak!! Tylko różnica taka, że stare dziady zachowują sie jak niepełnoletni
      chłopcy!!Damy radę. Dzisiaj piątek:))
      • Gość: paula Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:25
        ... taaa jutro wolne - tylko ta myśl pozwala mi jakoś przeżyc dzisiajszy dzień
        w tej pracy z tymi cholernymi ograniczonymi prostakami!!!!!!!!
        • listek_a Re: Ku***!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 11:29
          a nie masz tam ani jednej fajnej osoby??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka